تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 108 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه عطا هنوزم فاکتورش نگه داشتی

2 ترا بایت وسترن چنده الان ؟

منم پارسال 1 ترا وسترن خریدم حدود 230 اینا بود فکر کنم دقیق یادم نیستش باید اون موقعه حداقل 2 ترا میخریدم ...

بعد مگه توافقم بشه قرار چقدر تفاوت کنه ؟ بعید میدونم اینا جنسایی رو که از قبل براشون موجود باشه با قیمت پایین تر بفروشن ....
    نه فقط این فاکتور بلکه حتی جعبه هاشو با دقت نگه میدارم . البته من فعلاً دوازده عدد هارد اکسترنال my book دارم جمعاً 27 ترابایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - داخل اسپویل) . دوترابایت با قیمت حدود 320 هزار تومن میتونید تو بازار پیدا کنید .

2. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه فقط این فاکتور بلکه حتی جعبه هاشو با دقت نگه میدارم . البته من فعلاً دوازده عدد هارد اکسترنال my book دارم جمعاً 27 ترابایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - داخل اسپویل) . دوترابایت با قیمت حدود 320 هزار تومن میتونید تو بازار پیدا کنید .
    یه سوال چیکارش میکنی؟ ۲۷ترا یه خورده خیلی وحشتناکه
    Last edited by 1376MAXIMUM; 30-03-2015 at 23:31.

4. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خسته نباشید واقعا ما فعلا تو همین یه تراش زاییدیم موندیم چجوری پرش کنیم اونوقت شما.... ایول بابا

6. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همش 27 ترابایت؟؟؟باو خیلی کمه دو تا فیلم و اهنگ جا نمیشه

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

8. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    Last edited by MR.CART; 25-07-2015 at 07:21.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

امیدوارم این 27 ترابایت همش توش بازی باشه

عطا عزیز دلم شمارت میدی بیایم بازی هارو ازت بگیریم ؟

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرور گوگل تو خونت راه انداختی ؟

27 ترا خیلیه . فکر کنم همش فیلم و سریال و ... باشه . اما بازم پر کردن 27 ترا عمر نوح می خواهد و صبر ایوب

13. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا به نظرتون توافق میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا مجیدم
    تازه اومدم توی گروه
    میدونم که خیلی خوشحالید
    ما اینیم دیگه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال چیکارش میکنی؟ ۲۷ترا یه خورده خیلی وحشتناکه
    سرور گوگل تو خونت راه انداختی ؟

27 ترا خیلیه . فکر کنم همش فیلم و سریال و ... باشه . اما بازم پر کردن 27 ترا عمر نوح می خواهد و صبر ایوب
    بیشتر آرشیو فیلم ، سریال ، انیمه کارتون و یه چندتایی بازی هست . اینها به مرور زمان جمع شدن و از سال 88 هم شروع کردم در واقع اولین هارد اکسترنال رو سال 88 خریده بودم (فاکتور و جعبشو تا الان هم نگه داشتم و هارد هم همچنان سالم) . بنظر من 27 ترابایت اصلاً زیاد هم نیست . خیلی ها هستند که چندین برابرشو دارند . یکی از کاربرهای فعال همین انجمن یه عکس از هاردهای اکسترنال گذاشته تو امضاش و جمع آرشیوهاش هم 28 ترابایته . 120 ترابایت هم تو یکی از انجمنهای دیگه دیدم .

یه تجربه جالب هم تعریف کنم : یکی از همکارها (جایی که کار میکنم) بعضی اوقات یه چندتایی فیلم و سریال میخواست براش میریختم تو فلش مموری بهش میدادم . این کار چندباری تکرار میشد که خب هیچ مسئله ای هم نبود . ولی وقتیکه متوجه شدم که همه فهمیدن آرشیو فیلم و سریال دارم (حتی نگهبان دم در هم میگفت برام فیلم بیار ) خودمو زدم به کوچه علی چپ و همه چی رو انکار کردم که من هیچی ندارم تا اینکه بالاخره دست از سرم برداشتن . تجربه خوبی بود که صداشو برای هرکسی درنیارم حتی اگه بهترین دوست یا همکار باشه ! اینجا خب کسی منو نمیشناسه و ندیده خوشبختانه .

امیدوارم این 27 ترابایت همش توش بازی باشه
    اتفاقاً آرشیو بازیها اصلاً زیاد نیست . گرچه کنسول PS3 دارم ولی اصلاً به فکرش نبودم که بازیهاشو جمع کنم چون هر موقع که لازم داشتم میرفتم فروشگاه (میدون ولیعصر - تهران) هارد اکسترنالمو میدادم ، اون بازیو که میخواستم برام میریختن . الان اون فروشگاه جمع کرده خیلی وقته که دیگه PS3 رو روشن نکردم ولی باید یه فکر اساسی براش بکنم

عطا عزیز دلم شمارت میدی بیایم بازی هارو ازت بگیریم ؟
    نچ

17. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •