آدرسش اینه:ميشه بگي آدرس اون سايت رو تا من هم اسکن کنم؟
ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرسش اینه:ميشه بگي آدرس اون سايت رو تا من هم اسکن کنم؟
ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
هركي اطلاعات در مورد پرينتر hp1005 داره ممنون ميشم برام بگه؟
يه هفته اي هست اين پرينتر را خريدم به قيمت 228000تومان
پرينترش خوب كار ميكنه dpi ان هم هست 1200
ولي اسكنر آن توي اسكن با dpi 1200 و 600 هنگ ميكنه
كابلي را كه براش خريدم حدود 3 متر است
كابل آن را با كابل نيم متري box HDD عوض كردم تا حدود 95 درصد اسكن خوب شد يعني با 1200 هم اسكن ميكنه ولي بعضي از وقتها هنگ ميكنه و تصوير اسكن شده نصفه مياد و بقيه سياه است
آيا مشكل از كابل است
آيا كابل ها ي usb1 , 2 با هم فرق ميكنن
چجوري ميتونم مشكلم را حل كنم
به شركتش زنگ زدم ولي جواب درستو حسابي نداد
ممنون ميشم از دوستان![]()
يادم رفت بنويسم سه كاره است و آيا چيز خوبي انتخاب كردم چون بعضي ها ميگن اين سه كاره ها زود خراب ميشن
آيا درست است
حالا گرفتم ولي اطلاعات كافي ندارم
ممنون ميشم از همه![]()
در مورد این سوال که چیز خوبی انتخاب کردی یا نه باید قبل از خرید سوال کنی و بهتره که از خریدت راضی باشی .
این که سه کاره ها زودتر خراب میشن عقیده بسیار غلطی هست چون خودم یه سه کاره رو تقریبا 3 سال ازش استفاده می کردم روزی 5 صفحه اسکن و مشکلیهم برخورد نکردم .![]()
سلام
امشب رفتم خریدمش ، اچ پی 1020 .
آخرش تصمیمم را گرفتم.
از راهنمائی شما دوستان هم خیلی متشکرم.
101000تومن خودش شد و 1500 تومن هم کابل یو اس بیش.
مبارکم باشه!!!
فقط یه سوال رزولیشن را کجا میشه کم و زیاد کرد؟
Last edited by mehrdad_zero; 30-01-2008 at 23:24.
اينطور كه ميگي، مشكل 100% از كابل هست.
برو توي تنظيمات Setup گزينه Useb2 رو Disable كن، ببين حل ميشه يا نه.
البته راه منطقي تر اينه كه يه كابل USB2 بگيري. احتمالاً اينطوري حل ميشه.
باسلام
پرينتر منHp Photosmart C5183 All-in-One سه كاره است ميخواستم بدانم وقتي ميخواهيم كارتريجهاراتعويض كنيم بايدهر6تاكارتريج راهمه باهم عوض كرديااينكه ميشود مثلارنگ زردكه جوهرتمام كرده رافقط عوض كرد
متشكرم
نشنیدی میگن "مفت باشه ، کوفت باشه " !؟ (البته من که قبول ندارم ، فقط گفتم)ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.
مبارکت باشه !!!مبارکم باشه!!!
اما این پرینتر که فقط 600*600 داره! چی رو میخوای کم و زیاد کنی؟؟؟!
از سایت hpرينتر منHp Photosmart C5183 All-in-One سه كاره است ميخواستم بدانم وقتي ميخواهيم كارتريجهاراتعويض كنيم بايدهر6تاكارتريج راهمه باهم عوض كرديااينكه ميشود مثلارنگ زردكه جوهرتمام كرده رافقط عوض كرد
همان طور که میبینید، کارتریج ها جدا هستند. پس مدل کارتریج رو ببین و همون رنگ مورد نظر رو بخر (البته خودت هم احتمالا میتونی شارژ کنی، اطلاعات دقیقی ندارم)محتويات جعبه:
دستگاه HP Photosmart C5183 All-in-One، نرم افزار HP Photosmart، راهنماي نصب، راهنماي پايه، منبع تغذيه، كابل برق، بسته نمونه كاغذهاي قابل استفاده، كارتريج:
- HP 177 Black Ink Cartridge
- HP 177 Cyan Ink Cartridge
- HP 177 Magenta Ink Cartridge
- HP 177 Yellow Ink Cartridge
- HP 177 Light Cyan Ink Cartridge
- HP 177 Light Magenta Ink Cartridge
Last edited by LordMMD; 31-01-2008 at 08:35.
نه موقع چاپ میشه رزولیشنش را 1200*1200 هم کرد.اما این پرینتر که فقط 600*600 داره! چی رو میخوای کم و زیاد کنی؟؟؟!
البته من چاپ نکردم فقط گزینش را دیدم.
همون دیشب یه کتاب 290 صفحه ای را از توی هاردم زدم روی کاغذ.
دوسال پیش میخواستم بخونمش چشمم داغون شد نصفش را بیشتر نخوندم.
البته روی کامپیوتر 1550 صفحه بود!!!
فقط یه سوال : از کجا میشه بفهمیم که تا حالا چند صفحه بطور کلی چاپ کردیم و چقدر برای پرینتر جوهر باقی مونده؟
Last edited by mehrdad_zero; 31-01-2008 at 10:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)