تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 88 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

آموزشی چیزی نیست ؟
    من شدیدا مشکل گل زنی دارم سه چهارتا مهاجم دارم هیچ کدوم گل نزدن

روی کرنرها هم زیاد گل میخورم
    دوسته عزیز پیشنهاد میکنم تا بازی یک مقدار دستت بیاد یک سری از مسولیتها رو بدی به همکارهات تو باشگاه.
    مثلا میتونی به کمک مربی بگی که تمرین های هفتگی رو برگزار کنه...تو قسمته staffو بعد responsibilities میتونی اینکارو بکنی. تو قسمته training و بعد individual training هم میتونی رو ask assistant بزنی که کمکت پیشنهاد میکنه چه تمرینی به بازیکنا بدی .

تاکتیک ا تیمت هم که کاملا بستگی به بازیکنات و این که مربی چه باشگاهی هستی داره. تاکتیک های پیشنهادی و آماده تو سایت های مختلف هست میتونی امتحان کنی بعد تغیرات بدی.
    اگه تیم تکنیکی و مهاجمهات تکنیک و سرعت بالا دارن پیشنهاد میکنم ۳-۳-۴ بازی کنی،و حتما گزینه low crosses و exploit flanks رو بزنی. اینطوری سانترها با ارتفاع کم خواهند بود.

2. این کاربر از romepearce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم
    راهی نیست که از طریق اون بتونیم قوانین بازی را تغییر بدیم؟
    منظورم از قوانین بازی اینه که مثلا بازیکنان یه کشور خاص را از حالت FGN دربیاریم، یا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی تو یه لیگ را برداریم یا مثلا تعداد بازیکنان ذخیره تو یه لیگ را تغییر بدیم
    میشه حین بازی با fmrte یا برنامه های مشابه ملیت دوم کشور تیمتو به بازیکن بدی که مشکلی پیش نیاد واست

4. این کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چی جوری باید مدرک مربی گریمو افزایش بدم ؟ هر چی میگردم قسمتشو پیدا نمیکنم - توی همین تاپیک یه نقر زده بود میشه کلاساشو بری

بهترین راه برای گرفتن بازیکن زیر 18 سال چیه ؟ قیمتاشون خیلی بالاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

چی جوری باید مدرک مربی گریمو افزایش بدم ؟ هر چی میگردم قسمتشو پیدا نمیکنم - توی همین تاپیک یه نقر زده بود میشه کلاساشو بری

بهترین راه برای گرفتن بازیکن زیر 18 سال چیه ؟ قیمتاشون خیلی بالاست
    تو گوگل سرچ کن football manager ۲۰۱۵ wonderkids و لیست بازیکنهای ارزونی که بعدن شاخ میشن رو پیدا کن.
    بجز اون و برای بلند مدت به scout استعداد یاب ها میتونی ماموریت های مختلف بدی...مثلا برن دنباله مهاجم یا مدافع با مشخصاتی که میخوای و بهت بازیکن پیشنهاد میکنن.
    مربی چه تیمی هستی ؟

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این بازی فقط حالت مدیریتی هست یا اینکه خود فوتبالش هم مثله PES و FIFA بازی میشه؟ آنلاین هم داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این بازی فقط حالت مدیریتی هست یا اینکه خود فوتبالش هم مثله PES و FIFA بازی میشه؟ آنلاین هم داره؟
    فقط مدیریتیه اما بازیکنا که بازی میکنن میبینیشون

9. این کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو گوگل سرچ کن football manager ۲۰۱۵ wonderkids و لیست بازیکنهای ارزونی که بعدن شاخ میشن رو پیدا کن.
    بجز اون و برای بلند مدت به scout استعداد یاب ها میتونی ماموریت های مختلف بدی...مثلا برن دنباله مهاجم یا مدافع با مشخصاتی که میخوای و بهت بازیکن پیشنهاد میکنن.
    مربی چه تیمی هستی ؟
    بولتون
    چی جوری باید مدرک مربیگریمو افزایش بدم ؟ چون از پایین ترین لول شروع کردم

الان مدیریت تیم مشخص کرده که بیشتر از 110 یورو در هفته نباید حقوق بدی فکر کنم چون حقوق ها از میزان معین بیشتر شده کلی بازیکن 6 ماه دیگه قراردادشون تمومه نمیشه تمدیدشون کرد بدبخت شدم

اینو چی کارش کنم ؟ چندتا بازیکن رو آزاد کنم درسته میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بولتون
    چی جوری باید مدرک مربیگریمو افزایش بدم ؟ چون از پایین ترین لول شروع کردم

الان مدیریت تیم مشخص کرده که بیشتر از 110 یورو در هفته نباید حقوق بدی فکر کنم چون حقوق ها از میزان معین بیشتر شده کلی بازیکن 6 ماه دیگه قراردادشون تمومه نمیشه تمدیدشون کرد بدبخت شدم

اینو چی کارش کنم ؟ چندتا بازیکن رو آزاد کنم درسته میشه ؟

کلاس مربیگری میتونی بری تو قسمت home و بعد my profile. ممکنه که باشگاه اجازه نده بری و بگه تو زمین تمرین بهت احتیاج دارن....میتونی چند وقت بعد ۲ باره امتحان کنی.
    برای مشکل قرار داد بازیکنات میتونی بری تو منوی سمت چپ تو قسمت board، سمته راست صفحه بودجه رو تنظیم کنی و حقوق رو افزایش بدی ولی در عوض بودجه خرید بازیکن کم میشه.

اگر همه ی اینکارا جواب نداد برو تو قسمت board و make request کن که حقوق رو افزایش بدن یا بودجه رو افزایش بدن.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کلاس مربیگری میتونی بری تو قسمت home و بعد my profile. ممکنه که باشگاه اجازه نده بری و بگه تو زمین تمرین بهت احتیاج دارن....میتونی چند وقت بعد ۲ باره امتحان کنی.
    برای مشکل قرار داد بازیکنات میتونی بری تو منوی سمت چپ تو قسمت board، سمته راست صفحه بودجه رو تنظیم کنی و حقوق رو افزایش بدی ولی در عوض بودجه خرید بازیکن کم میشه.

اگر همه ی اینکارا جواب نداد برو تو قسمت board و make request کن که حقوق رو افزایش بدن یا بودجه رو افزایش بدن.
    ممنون داداش لامصب اینقدر گزینه و امکانات داره آدم گیج میشه الان این چیزی که میگی من تازه توجه شدم - پروفایلو -
    این دو تا روش که گفتی رو امتحان کردم ولی نشده بودجه که صفره
    افزایش بودجه هم نمیدن ولی یه مقداری بهتر شده کلی بازیکن قرض دارم یکی دو تا هم فروختم چندتا هم ریلیزشون کردم رفت 40 هزار یورو دیگه باید کم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون داداش لامصب اینقدر گزینه و امکانات داره آدم گیج میشه الان این چیزی که میگی من تازه توجه شدم - پروفایلو -
    این دو تا روش که گفتی رو امتحان کردم ولی نشده بودجه که صفره
    افزایش بودجه هم نمیدن ولی یه مقداری بهتر شده کلی بازیکن قرض دارم یکی دو تا هم فروختم چندتا هم ریلیزشون کردم رفت 40 هزار یورو دیگه باید کم بشه
    برادر من مربی بولتون بود و همین مشکل را داشت
    باید بیشتر بازیکن قرض بدی، بازیکنان جوون خیلی خوبی داری که قابلیت قرضی رفتن را دارن
    بین باشگاه های بدون مربی فولهام بهترین گزینه برا شروعه چون هم پول داره و هم آکادمی خیلی قوی داره

14. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •