سلام. این پکیج 4 مگابیت رو چجوری خریدی؟
سلام. این پکیج 4 مگابیت رو چجوری خریدی؟
سلام
قسمت پنل کاربری
برای برخی مشترکین بسته به موقعیت جغرافیایی فعال کردند.
این دو روزه اخیر صفحه ورود به اکانت مبین نت قطع و وصل میشد و درحال بروزرسانی بود حالا که میبینم حجم نت برام منفی شده 0/23- گیگ و کلا دسترسی به نت هم قطع شده این یعنی چی الان بدهکار شدم؟ چطوری میخوان بدهکاریم رو بگیرنش توی سایت که چیزی راجب بدهکاری تعریف نشده!
سلام
خیر بدهکار نیستید
سیستم اینطوری محاسبه کرده ظاهرا در طول مدتی که ارتباطشون قطع بوده با اکانتینگ بیشتر تونستید استفاده کنید
و وقتی انلاین شده محاسبه کرده
من ۵ ماهه انداختمش دور قیمت افتضاح کیفیت و سرعت افتضاح به درد هیچی نمیخوره
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام
من چندین ساله مشترکشون هستم گاه گاهی بهش سر میزنم
این مدت خیلی تغییرات مثبت و بهتری داشته مبین نت
امیدوارم برای دیگر مناطق هم همینطور باشه
من هرمزگان جاسک هستم سرعت طرح ۲ مگ زیر 20 کیلو
الان زنگ زدم از دوستم پرسیدم
Sent from my D6503 using Tapatalk
اینجا اکانت کسی مسدود شده؟ امروز اکانتم مسدود شده پیغام داده دسترسی شما به شبکه ی وایمکس به دلیل نقص در مدارک،مسدود گردیده است...
خب منکه سه سال پیش مدارکم رو کامل تحویل نماینده فروش مبین داده بودم و اکانت در این سه سال مسدود نشده بود یعنی حالا مدارکم گمشده که دوباره مدارک میخوان این دیگه چه مدلشه اصلا چرا بیخبر مسدود کردن نه تماسی نه هیچی عجب مشتری مداری دارند
ساعت شبانه هم انگار حذف شده؟ چون همین چند روز پیش ساعت 6صیح حجم و دسترسی تموم شد
الان که نت سیمکارت سرعتش عالی شده هزینش هم نصفه مبین نته دیگه نیازی هم به مبین نت ندارم حوصلشون هم ندارم ...
Last edited by karimz; 20-02-2016 at 12:50.
حرومش بشه پولی که میگیره
قبل از فعال کردن طرح از سایت خود مبین نت تست کردم حداکثر سرعت میداد اما بعد خرید طرح 1مگ ماهانه همون فایل رو با سرعت 12 حداکثر دان میکنه
خاک بر سر دزدشون کنن
دیگه این کارشون هیچ توجیهی نداره اگه وضعیت خراب بود کلا باید خراب میشد نه اینکه تا طرح خریدم سرعت اومد پایین![]()
منطقتون خرابه چ ربطی داره
ساعات شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)