تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 138 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ما از لحاظ پشتوانه داریم خوب عمل میکنیم و میشه به آینده های دور (5-6 سال دیگه) هم امیدوار بود
    ولی این نسل از والیبالمون باید بتونه یکی دو تا مدال خوشرنگ جهانی بگیره
    این جام جهانی واقعا داره حیف میشه چون 4 سال دیگه مطمئنا بعضی از این بچه ها نیستن
    البته شاید بشه هنوز به آرژانتین امیدوار بود که اگه بتونن 2 ست ناقابل بگیرن باز صعودمون میفته دست خودمون

کلا این تورنومنت خیلی خیلی حیف شد (داره میشه یعنی)
    تیم آماده، بازیهای خوب، من نمی فهمم بدشانسی تا چه حد وقعا
    بعد یدونه بازی رو فرم نیستیم و بد بازی میکنیم(بازی با فرانسه) به بدترین وجه ممکن باید تقاصش رو بدیم
    الان فرانسه رو برده بودیم ولی به ایتالیا 3-0 باخته بودیم یا حتی به آمریکا داستان چیز دیگری بود
    این به خاطر سیستم ابداعی فیبا هست که تیمی که از هشت بازی 17 امتیاز رو کسب می کنه حتی نباید به جز شش تیم بره!!!
    بد تر از اون این همه برد و تلاش تو رنکینگ هیچ تاثیری نداره و امتیازها رو فقط به تیم های برتر می دن. گروه مقابل هم روسیه و برزیل همه تیم ها رو قلع و قمع کردن و آلمان و کانادا باید به عنوان تیم سوم با هم مسابقه بدن.
    چهار سال قبل هم با این که یه برد سه بر صفر داشتیم و به ایتالیا سه بر دو باختیم صعود نکردیم چون اون موقع باخت سه بر دو امتیاز نداشت!

2. 4 کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

یکی از بهترین بازیهای چند سال اخیر ایران رو دیدیم
    از غیر ممکن داشتند ممکن میساختند

موقعی که فاجعه بودیم و 2.0 عقب بودیم همین جا نوشتم میشه امیدوار بود تا مثل 2 سال پیش لهستان رو سورپرایز کنیم و به بازی برگردیم که خدا رو شکر شد
    همین یک امتیاز خیلی خیلی بهتر از 0 امتیاز هستش

ما هنوز شانس صعود داریم،درسته زیر 50 درصده ولی هنوز جام برای ما تموم نشده.کافیه فردا آمریکا 3.2 ببره و ما بتونیم 3.1 یا 3.0 ببریم.درسته تقریبا بعیده ولی هنوز جای امید هستش

راستی این تیم خیلی خیلی حیفه نره المپیک.میتونه تو المپیک هم شگفتی ساز بشه.امیدوارم از اون حوادث عجیب غریب رخ نده و بدون اما و اگر بریم المپیک ریو 2016

4. 3 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

ما از لحاظ پشتوانه داریم خوب عمل میکنیم و میشه به آینده های دور (5-6 سال دیگه) هم امیدوار بود
    ولی این نسل از والیبالمون باید بتونه یکی دو تا مدال خوشرنگ جهانی بگیره
    این جام جهانی واقعا داره حیف میشه چون 4 سال دیگه مطمئنا بعضی از این بچه ها نیستن
    البته شاید بشه هنوز به آرژانتین امیدوار بود که اگه بتونن 2 ست ناقابل بگیرن باز صعودمون میفته دست خودمون

کلا این تورنومنت خیلی خیلی حیف شد (داره میشه یعنی)
    تیم آماده، بازیهای خوب، من نمی فهمم بدشانسی تا چه حد وقعا
    بعد یدونه بازی رو فرم نیستیم و بد بازی میکنیم(بازی با فرانسه) به بدترین وجه ممکن باید تقاصش رو بدیم
    الان فرانسه رو برده بودیم ولی به ایتالیا 3-0 باخته بودیم یا حتی به آمریکا داستان چیز دیگری بود
    حداقال میدونیم تا سال ها دچار افت نمیشیم و یهو مثل فوتسال با سر به زمین نیمخوریم
    تیم والیبال نوجوانانمون یه جورایی همه تیم ها رو قلع و قمع کردش و قهرمان اسیا شدش بدون دادن حتی یک ست!

پس میدونیم حداقل حالا حالا ها تو آسیا اقایی میکنیم و میتونیم جز قدرت های برتر دنیا باشیم

6. 3 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همینکه تونستیم لهستان تا لحظه اخر تو سوراخ موش بکنیم لذتش از هرار تا قهرمانی بیشتره. دم بچه ها و غیرتشون گرم. خدا را چه دیدی شاید فرانسه همینطور که مامور عذاب ما شد شاید بشه فرشته نجات. من که تا لحظه اخر امیدوارم.

8. 3 کاربر از farhangian-1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به ارژانتین امیدی نیست!بنظرم استرالیا از ارژانتین بهتر بود
    بازیکنهای ولاسکو نه دفاع روی تور دارند و نه دریافت خوب!چطور میشه انتظار داشت دو ست از هیولایی به اسم امریکا بگیرن؟
    ولی برد فرانسه برابر لهستان خیلی محتملتره
    در هرصورت امیدوارم فردا ایران بازیشو ببره
    درسته ممکنه صعود نکنیم اما تاریخی میشه این تیم ایران!
    هرچند ما هم حذف میشیم ایتالیا و استرالیا و ارژانتین هم حذف میشن
    تیم عالیه ما کجا و اونها کجا!!!

10. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همینکه تونستیم لهستان تا لحظه اخر تو سوراخ موش بکنیم لذتش از هرار تا قهرمانی بیشتره. دم بچه ها و غیرتشون گرم. خدا را چه دیدی شاید فرانسه همینطور که مامور عذاب ما شد شاید بشه فرشته نجات. من که تا لحظه اخر امیدوارم.
    دقیقا !!!
    همینکه این یارو " کارول" وقتی میخندید و رگای گردنش میزد بیرون ، کفری شده بودم . آخرای بازی ترس رو قشنگ میشد توی چشاشون دید اونم جلوی تماشاگران خودشون . . .
    خیلی لذت بردم . این باخت کمتر از برد نبود . دست هموشون رو میبوسم و برای همشون آرزوی سلامتی میکنم .

12. 10 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اه...صدا سیمای حسود اصلا نزاشت خوشحالی اخرین امتیاز لهستانی ها رو ببینیم چطوریه چکار می کنن! اصلا لذت بازی به همون لحظات آخر بود، چون آدم می فهمه که دیگه تیم های بزرگ دنیا هم این حس قدر بود ن ایران تا مغز استخون شونم نفوذ کرده!
    اینقدر ایران قوی بود که فشارشون بر اثر اضطراب شدید افتاد بیحال شدن...گمونم براشون خیلی حساس تر از بازی با آمریکا بود !

----------------
    ولی یه چیزی...
    این ولازلی هم بد مهاجمی هستا! صدای ضرب دستش یه فرکانس خاصی داشت اصلا! ...عجیب خشک بود! (من همش تحسینش میکردم! )
    تا حالا هم من ترکیبی زهردار تر از وینارسکی و ولازلی تو هیچ تیمی ندیم!...دیگه من تماشاچی واقعا داشتم سکته رو میزدم وای بحال مربیان و کادرفنی تیم!

ده بار من این بازی رو دوباره ببینم بازم می ارزه! (چند برابر بازی با امریکا چسبید.... دمشون گرم!)
    Last edited by hes25; 14-09-2014 at 01:37.

14. 10 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دمشون گرم عالی بودن هر چند دیگه امیدی نیست ولی آینده روشنی در پیش دارن
    راستی یه چیزی رو دقت کردین ؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شب بزرگی بود ولی پایانش تلخ بود .. آخ آخ ، ست آخر تا چه امتیازی جلو بودیم ! ای خدا ! تموم بودا !
    بگذریم، بعد از اون حرکت پاسور لهستان (تا آخر بازی تا دلتون بخواد فحش خورد !) مطمئن بودم تیم ست چهارم رو حتما می بره !
    خوب بودیم و ایشالا این باخت هم درسی میشه برای آینده و هیچ ایرادی هم بهش وارد نیست.
    قبل از اینکه جدول رو بررسی کنم باید بگم که این دنیا خیلی کوچیکه ! این تیم لهستان باز هم یه روزی میاد ایران و اونوقت ببینیم می تونن بازی 2-0 باخته رو 2-2 کنن ؟! ببینیم می تونن اینطوری سرویس بزنن ؟!! ببینیم می تونن اینطوری شاخ و شونه بکشن؟!

امروز ساعت 19:10 دو تا بازی ایران - صربستان و آمریکا - آرژانتین برگزار میشه.
    من یه کم بعید می دونم ایران بتونه مقابل صربستان اون بازی همیشگیش رو انجام بده. بازی امروز خیلی سنگین بود و بازی با صربستان هم آخرین بازی مرحله دوم ما هست. بنابراین احتمالا اما و اگر سایر بازی ها در صعود ما بی تاثیر خواهد بود. به هر حال با فرض اینکه ایران بتونه صربستان رو 3 امتیازی ببره ما برای صعود 2 تا شانس داریم، یکی اینکه آرژانتین آمریکا رو ببره که بعید به نظر می رسه این اتفاق بیافته. (البته اگه آرژانتین روز خوبش باشه و نبوغ ولاسکو هم به کمک این تیم بیاد شاید بتونه 2 ست از این تیم بگیره).

با فرض اینکه آمریکا آرژانتین رو 3 امتیازی ببره سرنوشت ما به بازی آخر می کشه جایی که اگه لهستان بتونه فرانسه رو ببره ما حذف شده بزرگ مرحله دوم خواهیم بود، ولی اگه فرانسه بتونه لهستان رو شکست بده ما با برد مقابل صربستان به مرحله بعد صعود می کنیم. به نظر من فرانسه توان شکست دادن لهستان رو داره و هیچ چیزی از لهستان کم نداره. این تیم الان واقعا عالی بازی می کنه، چی میشه امروز هم عالی باشه ؟!!

باز هم مثل قبل ما باید تمرکزمون رویه بازی خودمون باشه، ما اگه بتونیم صربستان رو شکست بدیم ضمن اینکه کار بزرگی کردیم، قطعا می تونیم تا پایان امروز امیدوار به صعود به مرحله بعد باشیم.
    (اصلا حس خوبی نسبت به بازی فردا ندارم ! احساس می کنم بازیکنان خیلی خسته باشن ... )

17. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

انصافاً دلم سوخت. من ديشب با وجود اينكه بسيار خسته بودم بازي را تا آخر ديدم ولي حالم گرفته شد.

لهستان فقط و فقط به خاطر ميزباني دو ست اول را از ايران گرفت بازيكنان ما متأسفانه خيلي دير به خودشون اومدن چه بسا اگر برگشت به بازي را از ست دوم آغاز ميكردن الآن سه امتياز بازي مال ما بود. ولي باز جاي شكرش باقيه كه تو اون جهنم تونستن از يك شكست خورده مطلق به قهرمان تبديل بشن. اين مشخصه يك تيم در حال تبديل شدن به يك ابرقدرته بطوريكه جو ورزشگاه حداكثر يك ست روي بازيشون تأثير بذاره.

ولي حيف شد كه در ست آخر تمركز لازم براي برتري را نداشتن. مطمئناً لهستان در آينده از دست ايران در امان نخواهد ماند و حالا حالاها بايد منتظر انتقام چند باره ما باشه. البته اون بيچاره ها هم بسيار تحت تأثير فشار رواني ناشي از مسئوليت در قبال هواداران و ميزباني اين رقابت ها بودن و اون ها هم ديگه از اين قوي تر نميتونستن مقابل ايران بازي كنن. اما تيم ما بازهم حداقل در دو ست اول بازي خودشو انجام نداد.

وينارسكي هم فكر كنم مصدوم شد. اميدوارم امشب فرانسه بي انگيزه بياد و لهستانو ببره تا تيم خسته ما بتونه با برتري سه امتيازي مقابل صربستان جواز صعود به مرحله بعد را كسب كنه.

اما آيا واقعاً فكر ميكنيد فرانسه از پس اين لهستان برمياد؟

19. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •