بله میشه
همیشه حداقل رو مینویسن
ویندوز 8.1 بالاتر از 7 هست
بله میشه
همیشه حداقل رو مینویسن
ویندوز 8.1 بالاتر از 7 هست
KONAMI اعلام کرد نسخه DEMO برای PC همزمان با روز انتشار بازی (13 November) منتشر خواهد شد .![]()
بازی برای ایکس باکس 360 و PS3 اومد رفت رو دانلود!
مبارکه فردا ایشالا PES 15 می ترکونیم دی:
+
راستی یادم رفت تاپیک منتقل میشه به بخش بازیها و مهم میشه
Last edited by Spaniuly; 07-11-2014 at 22:15.
نامردیه آآآآآآآآآآقآآآآآآ .![]()
مایه داری همینه دیگه همه کنسولهارو ردیف کردی فردا هم بازی دانلودش تموم میشه بازی میکنی حالا ما فقیر فقرا باید صبر کنیم برا PC بیاد .![]()
چی؟ مایه داری؟ من گور دارم کفن داشته باشم مایه داری کدومه این ایکس باکسو من 215 تومن گرفتم سال 89 مایه کجا بود داش محمود... منم واسه ایکس باکس دان می کنم دیگه ولی نمی دونم چرا فکر می کنم بازی کردن مود بال برام حال بده یک ساله بال بازی نکردم احتمالا بچسبه بعد این مدت... شرط می بندم توی همین هفته واسه PC میاد
سیستم چند ملیونی رو من بستم ؟!اخه من که میدونم
. آرمین چقدر تو خاکی هستی پسر
حالا نوش جونت فردا بازی دانلود بشه و درست باشه بتونی بازی کنی . فقط امیدوارم بازی خوب از آب در بیاد.
فردا ایشالا اگه بازی کردی بعدش اینجا منتظرتیم .![]()
جدیدا پلی 3 گرفتم ( کلا از دنیا عقبم من) دمو بازی رو بازی کردم انصافا از نظر من عالی شده بازی ! سوابق من رو ببنید یکی از پس باز های قدیمی هستم که حتی با 2014 هم حال کردم
امشب بازی رو میذارم برا دانلود و فردا بازی میکنم ببینم چطور شده و چه تغییراتی نسبت به دمو داشته !
راستی دمو فیفا 14 رو روی پی سی بازی کردم انصافا اونم خوب بود و چسبید امسال 2 تا فوتبال فوق العاده داریم برای بازی .![]()
دموی PES2015 امیدوار کننده تر از 2014 بود ولی گیم پلی 2013 رو بیشتر دوس دارم هنوز... اینکه برا بازی بی تابی می کنم اینه که فیفا 15 برا ایکس باکس 360 همون 14 بود که قبلا ته دیگش کرده بودم می مونه PES 15
که بعد یک سال دوری از PES احتمالا مودهای جدیدش بچسبه
منظور دموی فیفا 15 بود دیگه البته زیادم خورده نمیشه گرفت فیفا 15 برای ایکس باکس 360 و PS3 دقیقا فیفا 14 هست که ظاهرش رو به نمای فیفا 15 تغییر دادن ظاهر هم که می گم منظور بک گراند منو ها و روستر ها و غیره هست شما فیفا 14 رو پسندیدی اگه دموی فیفا 15 رو روی PS3 بازی کردی ولی اگه روی PC بازی کردی فیفا 15 رو کاملا حق داری واقعا شیک و دیدنی بود ظاهر فیفا 15 ولی ظاهرا به مزاج آنلاین بازا خوب نبوده و فیفا بازای زیادی رو نا امید کردهراستی دمو فیفا 14 رو روی پی سی بازی کردم انصافا اونم خوب بود و چسبید
اون سیستم دیگه هیچیش نمونه الان سیستمم کارت گرافیک نداره آنبورده... فکرشو بکن CPU i7 هست رم 8 گیگ 1600 دیسک درایو سالید استیت بعد گرافیک هیچی! گیمینگ رو PC رو بوسیدم گذاشتم کنار فقط تبلت و کنسول![]()
کسی میدونه این سیستم مورد نیاز برای PC چیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)