تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 70 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرابِ گزینه‌های سرمربیگری استقلال شدم من
    2تا گزینه خارجی دارن که فعلا اسمی ازش نیومده تو خبرها
    3تا گزینه ایرانی : فرهاد مجیدی (!) ، حسین فرکی ، پرویز مظلومی

مجیدی آخه چی میگه این وسط ؟!!! :|
    اصن به درد مربیگری نمیخوره فعلا، مخصوصاً تیم بزرگی مثل استقلال
    فرکی که هم که فکر نکنم جدا بشه از سپاهان ، میمونه مظلومی که اونم به نظرم فایده‌ای نداشته باشه واسه تیم

2. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی من خراب خریدار استقلال شدم :|
    یکی یه سمند هم میدن به بچه‌ها برن دور دور :|
    فقط موندم اون 500 تومن دیگه چی میگه این وسط ؟!!

فرکی که هم که فکر نکنم جدا بشه از سپاهان ، میمونه مظلومی که اونم به نظرم فایده‌ای نداشته باشه واسه تیم
    آقا شما 2 روزه بدجوری داری خراب میشی !

4. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مجید جلالی هم گزینه خوبیه

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

تورو خدا مربی های در پیت رو در نظر نگیرید.........مجید جلالی مربیه؟؟؟ضعیف ترین تیم تاکتیکی امسال رو داشت.

7. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربی تیم هایی مثل استقلال علاوه بر اینکه از لحاظ فنی باید خوب باشن باید گرگ باشه پررو باشه وگرنه حریف بازیکن ها و هزارتا حاشیه نمیشه نمیتونه تیم رو جمع کنه....که مجید جلالی هم همچین آدمی نیست...

9. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجید جلالی در تیمی مثل تراکتور هم جواب نداد چه برسه استقلال
    الان کار هرکی سرمربی استقلال بشه خیلی سخته باید با چند جبهه هوادار طرف بشه
    طرف اول اتیلا حجازی مظلومی فرهاد مجیدی
    طرف دوم افراطیهای قلعه نوعی که با یه باخت استقلال حمله ور میشن
    طرف سوم کسانی که دنبال مربی خارجی هستند که این مورد زیاد خطری نیستند
    و طرف چهارم هم علیرضا منصوریان
    طرف پنجم هم سایر دوستان و اشنایان مثل مجید نامجو و و پاشازاده و .....

واقعا کار سختیه انتخاب سرمربی
    از یه طرف شاید اکثریت موافق اومدن علی منصور باشن اما همه ما علیو دوست داریم دلمون نمیخواد بیاد و موفق نشه و برای همیشه کنار بره
    هرکی برای بار اول به استقلال پرسپولیس میاد اگه موفق شد که شد اگه نشد واسه همیشه از صحنه محو میشه اصلا دلم نمیخواد این اتفاق برای علی منصور بیفته

خیلی ریسکه سپردن نیمکت به داش علی البته قلعه نوعی هم 10 سال پیش یه ریسک بود که اونم گرفت خوشبختانه

به نظر من بهترین گزینه علی منصوریانه به اضافه یه دستیار خوب و یه تمرین دهنده خوب خارجی
    یه دستیار خوب مثل مجید صالح یا پاشازاده که یه زوج خوب و تشکیل بدن...اما متاسفانه هیچکدوم از این 2 نفر دستیار منصوریان نمیشند
    واقعا براشون متاسفم که همش میخوان از بالا شروع کنند

همین پاشازاده تا به حال هیچ تیمی در لیگ برتر نداشته چطوری توقع داره بیاد یهو بشه سرمربی استقلال؟حالا چی میشه دانشتو یه جور دیگه به تیم انتقال بدی؟اقای پاشازاده شما دانش فنی خیلی خوبی داری ولی تجربه لیگ برترو نداری چی میشه دستیار علی منصور بشی که تا به حال 2 تا تیم توی لیگ برتر داشته چی میشه بیاید به استقلال کمک کنید؟
    مجید صالح هم که اصلا دستیار نمیشه.....مجیدی هم که اسمون به زمین بیاد دستیار منصوریان نمیشه

اگر یکی از این 3 نفر یعنی صالح مجیدی پاشازاده دستیار علی منصور میشد و 3 فصل بهشون فرصت داده میشد طلایی ترین استقلال تاریخ ساخته میشد
    ولی امان از این خود بزرگ بینی.....مطمئنم نه پاشازاده نه نامجو مطلق و نه هرکی همچین تفکری داره در فوتبال ایران هیچی نمیشه....میرن یک راست سرمربی یه تیم لیگ برتری میشن بعد هم با کله سقوط میکنند و محو میشن

نمونه زیاد هستش جدیدترین موردش هم اقای مرفاوی هستش که در این فصل و حاضر نشد دوباره دستیار قلعه نوعی بشه حالا یه تیمو شیرین فرستاد دسته یک

پاشازاده در مصاحبش با فارس گفته به قلعه نوعی گفتم با تغییر دادن و کار کردن رو دفاع تیم میتونی درستش کنی قلعه نوعی گفته نمیخواد همینطوری هم قهرمان میشیم.....اینم نشونه دیگری از خودبزرگ بینی امیر خان.....

من که اصلا با اومدن مظلومی موافق نیستم سنش دیگه بالا رفته به هیچ عنوان جواب نمیده حتی پورحیدری هم در این سن و سال سرمربی استقلال نبود
    من اطمینان دارم دوباره به یه مربی استقلالی اعتماد بشه نتیجشو میبینیم/////

استقلال مربی های خوبی داشته اکثرا هم موفق بودن...از مرحوم علی دانایی فرد که زودتر از فرگوسن دو دهه سرمربی استقلال بود تا منصور خانو قلعه نوعی و حتی مظلومی و با ناصر حجازی هم به فینال لیگ قهرمانان اسیا رسیدیم

به تاریخ نگاه کنید هرموقع سرمربی از جنس استقلال نبود ضرر کردیم از ذولفقارنصب تا فیروز کریمیو کخو .......

11. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ کدوم از این اسامی درست نیست. آخرین خبر این که وزارت ورزش از باشگاه خواسته فعلا با هیچ مربی مذاکره نکنه تا برنده مزایده مشخص بشه.
    سرمربی بعدی استقلال رو برنده مزایده مشخص می کند. پس تا یکشنبه صبر کنید و به هیچ خبری توجه نکنید.

13. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جانشین خارجی قلعه‌نویی کیست؟

گمانه‌زنی‌ها از جانشینی یک مربی اروپایی به جای امیر قلعه‌نویی روی نیمکت استقلال حکایت دارند.
    به‌ گزارش ‌ایسنا‌، فصل چهاردهم لیگ برتر فو‌تبا‌ل به پایان رسید و اینک گمانه‌زنی‌ها از تغییر سرمربیان چند تیم لیگ برتری حکایت می‌کند. یکی از این تیم‌ها استقلال تهران است که به نظر می‌رسد با امیر قلعه‌نویی به پایان راه رسیده باشد.
    منابع نزدیک به این باشگاه از چند گزینه داخلی و خارجی به عنوان جانشین احتمالی قلعه‌نویی نام می‌برند.
    از قرار معلوم کلاوس تاپ‌مولر و لوتار ماتیوس آلمانی، آلبرتو زاکرونی و روبرتو دونادونی ایتالیایی و فیلیپ تروسیه فرانسوی گزینه‌های خارجی باشگاه استقلال هستند.
    در بین گزینه‌های داخلی نیز نام فرهاد مجیدی، داریوش یزدانی، حسین فرکی و منصور پورحیدری و علیرضا منصوریان به چشم می‌خورد.

15. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گمانه‌زنی‌ها از جانشینی یک مربی اروپایی به جای امیر قلعه‌نویی روی نیمکت استقلال حکایت دارند.
    به‌ گزارش ‌ایسنا‌، فصل چهاردهم لیگ برتر فو‌تبا‌ل به پایان رسید و اینک گمانه‌زنی‌ها از تغییر سرمربیان چند تیم لیگ برتری حکایت می‌کند. یکی از این تیم‌ها استقلال تهران است که به نظر می‌رسد با امیر قلعه‌نویی به پایان راه رسیده باشد.
    منابع نزدیک به این باشگاه از چند گزینه داخلی و خارجی به عنوان جانشین احتمالی قلعه‌نویی نام می‌برند.
    از قرار معلوم کلاوس تاپ‌مولر و لوتار ماتیوس آلمانی، آلبرتو زاکرونی و روبرتو دونادونی ایتالیایی و فیلیپ تروسیه فرانسوی گزینه‌های خارجی باشگاه استقلال هستند.
    در بین گزینه‌های داخلی نیز نام فرهاد مجیدی، داریوش یزدانی، حسین فرکی و منصور پورحیدری و علیرضا منصوریان به چشم می‌خورد.
    گزینه‌های خارجی کاملا در حد شایعه و شوخیه، ماتیوس، دونادونی!!!
    من خودم بشخصه مربی ایرانی رو ارجح میدونم. داریوش یزدانی گزینه بسیار خوبیه. منصوریان هم عالیه ولی ترجیح میدم امسال با نفت ادامه بده و تو آسیا باشه.
    حسین فرکی به احتمال زیاد با سپاهان باشه، منصور پورحیدری هم دورانش تموم شده، فرهاد مجیدی هم خیلی زوده براش میشه نهایتا مثل اینزاگی!!

17. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

۳ مربی خارجی برنامه‌های خود را به باشگاه استقلال دادند

چند مربی خارجی برنامه‌های خود را برای سرمربیگری استقلال در فصل آینده ارائه کردند.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، با وجود اینکه تکلیف باشگاه استقلال در مزایده چهارم سازمان خصوصی‌سازی مشخص نشده است اما سه مربی خارجی مدنظر مسئولان استقلال برنامه‌های خود برای به این باشگاه ارائه کردند. هنوز نام این مربیان فاش نشده اما گفته می‌شود که دو نفر از این مربیان سابقه مربیگری در فوتبال ایران را دارند.

گزینه‌های خارجی و داخلی سرمربیگری استقلال مشخص شدند

گزینه‌های سرمربیگری تیم فوتبال استقلال برای فصل آینده مشخص شدند.
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، با وجود اینکه تکلیف باشگاه استقلال در مزایده چهارم سازمان خصوصی‌سازی مشخص نشده است اما مسئولان این باشگاه در حال بررسی گزینه‌های سرمربیگری استقلال هستند.

با وجود اینکه نام‌ مربیان خارجی چون لوتار ماتئوس آلمانی، کلاس تاپ مولر، دونادونی و فیلپ تروسیه برای هدایت استقلال مطرح شده است اما خبر می‌رسد که داریوش یزدانی یکی از گزینه‌های اصلی سرمربیگری استقلال برای فصل آینده است. البته یک گزینه دیگر در اندازه‌های افشین قطبی، سرمربی پیشین پرسپولیس هم جزو گزینه سرمربیگری آبی‌پوشان است که نام این مربی هنوز فاش نشده است.

همچنین مدیرعامل باشگاه استقلال از بررسی سه گزینه خارجی برای هدایت این تیم خبر داده است. باید دید که در نهایت اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال چه تصمیمی خواهند گرفت و چه کسی را جانشین امیر قلعه‌نویی خواهند کرد.

19. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •