تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 65 اولاول ... 1151575859606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این کسانی که پلاکارد داشتن هم تعدادشون کم بود و کار زیاد پسندیده ای نبودش
    چون بالاخره اسطوره باشگاه مقابله و یکی از بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر
    در مقابلی اون صحنه ای که جرارد رو بیشتر ورزشگاه چه قرمز چه آبی تشویق کردن خیلی قشنگ بود

همین طور اول بازی که بازیکنای لیورپول بازیکنای چلسی رو باید تشویق می کردن هم جالب بود
    فکر کنم یکمی هم براشون سخت بود چون خودشون هم پارسال می تونستن قهرمان بشن...

+

هازارد از نگاه انجمن نویسندگان فوتبال انگلیس با 53 درصد آرا به عنوان فوتبالیست سال انتخاب شد
    هری کین نفر دوم و جان تری هم نفر سوم شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

برای فصل بعد و حضور در CL فقط برای قهرمانی یه مهاجم های تاپ + هافبک تهاجمی فوق العاده برای اونطرف هازارد میخایم
    ماتیچ و فابرگاس و دفاع و دروازه بانها خوبند . حالا اگر یه مدافع راست خوب هم بگیریم بد نیست

ولی سال دیگر به نظرم بتونیم CL بگیریم . شاید تنها رقیب بارسا باشه که اونم فک کنم در مسابقات رو در رو تا حالا حریف از پیش برنده ای می بوده
    خودشونم میدونن

ولی امسال ممکنه اونا قهرمان بشن . ولی سال دیگه 3 و یا 4 گانه مال چلسی ست

4. 3 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی سال دیگه 3 و یا 4 گانه مال چلسی ست
    به امید بالا بردن سه چارتا جام تو یه فصل

مورينيو: فکر ميکردم تري تموم شدست
    دو سال پيش که رافا بنيتز سرمربي چلسي بود اعتقاد داشت که تري ديگه توانايي بازي کردن در سطح حرفه اي رو نداره و "نميتونه 2 بازي در يک هفته انجام بده"
    امسال تري در تمام بازي هاي چلسي به طور کامل حضور داشت و تمام دقيقه هاي ممکن رو بازي کرد و تعريف و تمجيد سر مربي تيم چلسي رو نسبت به خودش بر انگيخت، بنابرين آن تئوري (که از طرف دانشمند بزرگ، رافا بنيتز ارائه شده بود!) امسال رسما رد شد.
    خوزه مورينيو: من فکر ميکنم خود تري هم ميدونه، بدون من احتمالا امسال ديگه توي چلسي حضور نداشت، همچنين منم ميدونم اگه به خاطر اون نبود تيمي که دارم مديريت ميکنم قهرمان ليگ جزيره نمي شد.
    اگه مربي ديگه اي جاي من بود احتمالا به تري بازي نميرسيد و بدون بازي کردن قرار دادي هم نصيب بازي کن نميشه، اين مسئله ديگه به باشگاه مربوط نيست، به مربي مربوطه، اگه مربي بازيکن رو نخواد و بازيکن هم نتونه بازيکنه، باشگاه در خروج رو به روي بازيکن باز ميکنه.
    اگه بازيکن مهم نباشه، دير يا زود بلاخره بايد باشگاه رو ترک کنه. از وقتي که برگشتم چلسي، تري زير نظر من دو تا قرارداد امضا کرده و نگاه کنيد چطور از تمام وجود مايه ميذاره واسه تيم. اون اين فصل فوق العاده بود، تک تک دقيقه ها رو بازي کرد، اين کار ساده اي نيست..
    آيا اين فصل از عمل کرد جان شگفت زده شدم؟ بله، اما فقط به اين دليل که فکر ميکردم دوران تري ديگه تموم شده. قبل اينکه من بيام دو سال بود که دو يا سه بازي پشت سر هم انجام نداده بود، اصلا جان گزينه اي براي مربيا به حساب نميومد، مصدوم شده بود و مربي ها بازيکناي ديگه رو بهش ترجيه ميدادن.
    وقتي از چلسي دور بودم، با خودم فکر ميکردم يه جاي کار مشکل داره، تري ديگه نميتونه به اون سطحي که داشت برگرده. وقتي برگشتم به چلسي، جان يک سال از قراردادش مونده بود، ميخواستم احترام اون يکسال قراردادش رو حفظ کنم و گذاشتم بازي کنه تا ببينم اوضاعش چطوره.
    ما با هم صحبت کرديم، اون با طبيعت من آشنايي داره: "با وجود اينکه من بهش خيلي مديونم، اما چيزي که لياقتش رو نداشته باشه بهش نخواهم داد." خود تري ميدونست اين شيوه مديريت منه، خودش ميدونست و آماده هر اتفاقي بود.
    جان بهم گفت که بهم ثابت ميکنه که لياقت بازي کردن توي تيم رو داره، خيلي ساده. همونطور هم که ديدين، عالي کار کرد و حالا ميشه بعد از مدتها تري واقعي رو ديد.

Last edited by jb.NY; 18-05-2015 at 10:39.

6. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی در مورد باخت به وست بروم نگفت
    البته باخت بعد قهرمانی زیاد مهم نیست
    توی این بازی هم می تونست نتیجه بهتری بدست بیاد ولی اخراج فابرگاس تاثیرگذار بود و از طرفی هم گل های بدی که خوردیم!
    کاستا هم احساس می کنم فقط اول فصل تاثیرگذار بازی می کرد و توی نیم فصل دوم یا مصدوم یا محروم بودش و هر موقع بازی می کنه فقط می خواد با بازیکنای حرف درگیر بشه
    هیچ جوره نمیشه با این حرکات کاستا کنار اومد و اصلا بازیکنی نیست که حتی یه لحظه آدم ازش خوشش بیاد!
    توی اخراج فابرگاس هم فکر کنم خود کاستا یکمی تاثیرگذار بودش

در مورد نقل و انتقالات این چند روز دیدم که توی خبرا اسم بنتکه و چارلی آستین برای انتقال به چلسی به چشم می خورد
    خود لوک رمی مهاجم خوبیه و این فصل هم دقایقی که بود خوب کار می کرد ولی فکر نکنم مهاجمی باشه که مورینیو روی اون خیلی حساب کنه
    فکر کنم بیشتر مورینیو مهاجمی می خواد که تقریبا در حد کاستا باشه که از این بین اینا به خصوص بنتکه خیلی بازیکن خوبیه و بازیکنی نیست که بیاد و فقط به عنوان یار ذخیره ازش استفاده بشه

در مورد پیتر چک هم خبر زیاده
    ظاهرا باشگاه هایی مثل منچستر ، آرسنال و psg اونو می خوان
    باید قبول کنیم دیگه فصل بعد پیتر چک نیست و باید به تیمی بره که دروازه بان اول باشه
    ولی فکر نکنم اونو به تیمی به لیگ برتر بدیم و طرفداران هم اینو دوس ندارن

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی هفته آخر مقابل ساندرلند رو 3 بر 1 بردیم
    جشن قهرمانی هم توی استمفوردبریج گرفته شد و بازم به همه طرفداران چلسی این قهرمانی رو تبریک میگم

حتما اونو ببینید که خیلی لذت بخشه

واقعا جشن قشنگی بودش
    حرکات دروگبا و اون انرژی که داشت هم در نوع خیلی جالب بودش
    واقعا بازیکن با تعصبی بودش که نمونه اون خیلی کمه و بار دیگه هم آخرین بازیش برای چلسی رو با قهرمانی تموم کرد

دیگه رسما آخرین بازی دروگبا توی پیراهن چلسی بودش و از اول بازی هم با وجود تری ، دروگبا بازوبند کاپیتانی رو بسته بود و دقیقه 30 هم تعویض شد که بازیکنا اینجوری به استقبالش رفتن

این لحظات تعویض اون خیلی لحظات خاصی بودش

10. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

تبریک به همه طرفدارای واقعی
    نمیدونم چرا ولی این قهرمانی یه لذت خاصی واسه من داشت
    موقع تعویض گینک هم اشک تو چشمام جمع شده بود واقعا بازیکن بزرگی بود
    نمیدونم فصل بعد چلسی رو چجوری بدون اسطوره ها ببینم
    کاش حداقل کاپیتان جایی نره
    blue champions

12. 7 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خداحافظ لمپارد دروگبا جرارد ... امیدوارم روزی با هر پستی دوباره به باشگاه برگردن مهم نیست در چه تمیمی هستند مهم اینکه لیگ جزیره ستاره های باتجربه خودش را از دست داد. امیدوارم جان تری و پیتر چک را از دست ندیم حداقل یک نشانه هایی از چلسی سابق توی تیم بمونه.

14. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم از پایان دفتر دروگبا. ... واقعا ناراحتم که نرسیدم بازی دیروزو ببینم، اما تشکر می کنم از وحید که ویدئو های مربوط به بازی رو به اشتراک گذاشت.
    همون چیزی که دوست داشتم، خداحافظی گرم و صمیمی اسطوره تیم... احترام و علاقه ای که دروگبا نسبت به طرفدارا و چلسی و همچنین طرفدارا و بازیکنای تیم نسبت به اون دارن رو می شه تو همین خداحافظی دید، واقعا زیبا بود، همین احترام و علاقه ای که واسه تیم قائله رفتنشو غم انگیزتر میکنه
    بازیکنایی که از همون ابتدا که با چلسی آشنا شدم تازه به چلسی اومده بودن دیگه کم کم دارن میرن.. خیلی ناراحت کنندست، از طرفی هم خوشحالم که دوره ای با چلسی آشنا شدم که بزرگترین اسطوره هاش درش حضور داشتن، کاپیتان و مدافع افسانه ای، مهاجم افسانه ای، دروازبان افسانه ای، و هافبک افسانه ای، که همشون توی پست خودشون توی تاریخ باشگاه بهترین بودن، و همچنین از بهترین های تاریخ فوتبال... واقعا یکم فکر که میکنم میبینم 13 سال رویایی رو با این تیم دنبال کردم... 13 سال خوب....
    دروگبا هم که رفت، از اون تیم فقط کاپیتان مونده و پیتر، پیتر هم باید رفته بدونیمش، فقط موند جان...
    انشالا که در بشهت همنشین این بزرگان باشیم و یه دست فوتبال بزنیم

پ.ن:
    صمیمیترین دوستمم داره از محلمون میره، نمیدونم چرا این دو سه سال نحس بود اینقدر همه فقط رفتن!
    Last edited by jb.NY; 25-05-2015 at 14:25.

16. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مراسم بازیکن سال چلسی چند روز پیش برگزار شد
    همون طور که مشخص بود بهترین بازیکن فصل ادن هازارد شد و همین طور بهترین بازی جوان فصل هم کرت زوما
    بهترین گل فصل هم به گل اسکار رسید که با همون پاس معروف فابرگاس به ثمر رسید
    ویدئوی سخنرانی مورینیو رو هم حتما ببینید که خیلی جالب بودش
    مطمئنا طرفداران تیمای دیگه از این صحبت ها خوششون نمیاد ولی توهینی در کار نبود و یه سخنرانی با یه سری توضیح و تصاویر بودش

+

در مورد جان تری جالبه دو فصل قبل که بنیتز مربی بودش خیلی بهش اعتقاد نداشت و تعداد بازی هم توی تصویر بالا مشخصه
    ولی همین بازیکن مسن این فصل توی تمام دقایق لیگ برتر برای چلسی بازی کرد!
    یه جورایی بهترین دفاع این فصل لیگ برتر هم بودش

در مورد رفتن بازیکنا خب این بالاخره یه زمانی رخ میده و باید اینو بپذریم
    دروگبا از لیگ برتر رفت و همین طور لمپارد
    پیتر چک هم احتمالا میره و نمی تونه نیمکت نشینی رو تحمل کنه
    ولی در مورد جان تری فصل بعد هم توی تیم هست و ممکنه بعد از اون مثلا به آمریکا بره...

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض Chelsea F.C | آبی های لندن |

مورینیو در یکی از مصاحبه هاش گفته که از پیتر میخوام که در چلسی بمونه امیدوارم این اتفاق رخ بده اما خبر هایی که به گوش میرسه از توافق فالکائو با چلسی هست که میتونم بگم یکی از بی ارزش ترین خرید ها محسوب میشه این بازیکن اصلا در منچستر کار خاصی انجام نداد جز زدن ۴گل!!!
    البته شایعات هم زیاده احتمال برگشتن کاستا به تیم سابق خودش اتلتیکو که گفته میشه در لندن زندگی خوبه نداشته...
    کوین دی براین هم در اخرین مصاحبش در فینال جام حذفی گفت تا وقتی مورینیو در چلسی باشه به این تیم بر نمیگرده کسانی که بازی هاش را دنبال میکنند حتما افسوس فروش این بازیکن را میخورند اما شایعاتی که الان به گوش میرسه احتمالا بایرن برای فصل بعد این بازیکن را زیر نظر گرفته...
    Last edited by nini bad; 04-06-2015 at 13:46.

20. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •