تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 203 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گل اول که فاجعه بار بود... گل دوم رو هم می تونست بگیره... البته یه سیو خیلی خوب هم داشت

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گل اول که فاجعه بار بود... گل دوم رو هم می تونست بگیره... البته یه سیو خیلی خوب هم داشت
    من اول فکر کردم خوورد به دفاع
    اگه نخورده باشه به دفاع که گل خیلی بدی خورده ، البته باید قبول کرد که شوت طرف هم خیلی خوووب بوده
    گل دوم به نظرم گرفتنش سخت بود
    بازی رو که ندیدم ولی در کل به نظرم کاسیاس شب خوبی رو نداشته

************************************************** ************************************************** ***********************

بنزما به نظر مصدوم شده تو تمرینات تیم ملی فرانسه و مشخص نیست که تو بازی دوستانه با پرتغال بازی کنه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    دیشب چیچاریتو تو بازی های ملی یه گل برای مکزیک زد " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    فرناندو تیشیرا ویتینس گزینه ی احتمالی برای داوری بازی ال کلاسیکو هست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    کوردوبا : رونالدو کامل تر و بهتر از مسی است " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    احتما ل محرومیت 6 ماهه زیدان

+

به نظر پرسپولیس تهران با رئال مادرید به توافق رسیده که یه بازی دوستانه انجام بدن
    رئال مادرید 2 میلیون یورو + سود حاصل از این بازی رو دریافت میکنه
    پرسپولیسی ها هم خواستند که حتما رونالدو تو این بازی باشه

محتوای مخفی: تصاویری از این توافق 

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اول فکر کردم خوورد به دفاع
    اگه نخورده باشه به دفاع که گل خیلی بدی خورده ، البته باید قبول کرد که شوت طرف هم خیلی خوووب بوده
    نه بابا کدوم دفاع....دفاعای بیخود طرفو راحت گذاشتن شوت بزنه یکی نرفت جلو توپو بلاک کنه.
    توپم لحظه اخر تغییر مسیر داد اما کاسیاس باید میگرفت. گل دومم باید میگرفت .. توپی که تو بازی بیلبائو گرفت تقریبا مثه همین بود.
    آدم میمونه...اون توپی که قبل گل اول گرفت سوپر سیو بود....اما هنوز باید صبر کرد و وقت داد...من هنوزم معتقدم این افت و خیز ها فقط روحیه!

6. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی 9 میلیارد می خوان بدن برا بازی با رئال؟؟ برگشت داره این پولها؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

9 میلیارد ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برگشت
    تنها چیزی که فوتبال ایران نداره درآمد زایی ، یعنی اگه یخورده هم داشته باشه اون وسط گم میشه

تازه سود حاصل از تبلیغات هم ماله رئال مادرید میشه

.دفاعای بیخود طرفو راحت گذاشتن شوت بزنه یکی نرفت جلو توپو بلاک کنه
    رو گل دوم هم دفاع ها راحت جا موندن ، اگه اشتیاه نکنم پیکه بود یا آلبا
    Last edited by Abdolreza2012; 10-10-2014 at 17:21.

10. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان؛من از اون روزی که مورینیو رفت از لالیگا؛ لیگ اسپانیا رو اصلا دنبال نکردم ...

الان اوضاع رئال چطوریاس؟ نسبت به اوایل فصل که خیلی بد شروع کرده،رو فرم اومده تیم؟
    خط حمله تیم در بهترین فاز ممکنه هست (قوی ترین در اروپا). اما خط دفاع همچنان رو ارسال های بلند مشکل داره.

الان جانشین های اوزیل و دیماریا در رئال چه کسانی هستن؟ در حد و اندازه ی اون 2 بازی میکنن واسه رئال؟
    اوزیل که نبودش هرگز حس نشد. در مورد دی ماریا، ایسکو و رودریگز هستن.

به نظرتون نسبت به بارسلونا،رئال مادرید در چه وضعیتی هست؟ در ال کلاسیکو میتونه خودی نشون بده آیا؟
    رئال بهترین خط حمله، بارسلونا بهترین خط دفاع. نتیجه مثل همیشه: نامعلوم!

12. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مرسی Kasra جان...

ممنونم از پاسخ هات...

از اونجایی که دوستان رئالی تشنه به خون من هستن (فقط به جرم اینکه من طرفدار مورینیو هستم نه کاسیاس) : بعید میدونستم کسی پاسخم رو بده ...

هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !!

همش از روزی شروع شد که من از مورینیو حمایت کردم و در برابر کاسیاس جبهه گرفتم! خب همونطور که همه ی شما عاشق کاسیاس هستین،منم عاشق مورینیو بودم! این که جرم نیس دوستان ؛ باور کنید دست خودم نیس! هیچ شخصیت برجسته ای در دنیا نیس که من اینقدر بهش علاقه داشته باشم؛

پس ایکاش درکم میکردن...!!

ممنونم منو قابل دونستی و جوابم رو دادی...

رئال بهترین خط حمله، بارسلونا بهترین خط دفاع. نتیجه مثل همیشه: نامعلوم!
    عملکرد کارلتو از زمان حضورش در رئال در ال کلاسیکوها چطور بوده؟
    دقیقا چند برد و چند مساوی و چند باخت داشته؟(آیا نتیجه هاشو یادتونه که بهم بگین؟)

اوزیل که نبودش هرگز حس نشد. در مورد دی ماریا، ایسکو و رودریگز هستن.
    واقعا؟اوزیل که خیلی بازیکن تاثیر گذاری بود در دوران مورینیو (البته بماند گل نکردن 2 تا تک به تک در 2 تا بازیه نیمه نهایی چمپیونزلیگ که هر 2 تاش باعث از دست رفتن قهرمانی در چمپیونز شد) ...

الان ایسکو و رودریگز کیفیت زمان اوج اوزیل رو دارن؟یا فقط تونستن خلا اوزیل رو پوشش بدن؟

راستی؛مودریچ الان در چه وضعیتیه؟فیکس بازی میکنه؟رو فرمه؟

خط حمله تیم در بهترین فاز ممکنه هست (قوی ترین در اروپا). اما خط دفاع همچنان رو ارسال های بلند مشکل داره.
    به جز رونالدو و گرت بیل،بقیه هم همینقدر آماده هستن؟بنزما و بقیه مهاجم ها در چه وضعیتی هستن؟چیچاریتو بر خلاف انتظار ها تونسته خوب عمل کنه یا نا امید کننده بوده؟

چرا در ارسال ها رئال مشکل داره؟همه ی مدافع های رئال که قد بلند و سر زن هستن!!
    Last edited by S0R3N4; 10-10-2014 at 21:10.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سياسي: رئال با تمام بازيکنانش به تهران مي‌آيد

حميد رضا سياسي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس که به همراه بهروز منطقمي راهي کشور اسپانيا شده بود دقايقي پيش از قرودگاه مادريد پاسخگوي سوالات "ورزش سه"شد.

به گزارش "ورزش سه"، او در خصوص مذاکرات صورت گرفته با سران باشگاه رئال مادرید صحبت های زیر را مطرح کرد:

مذاکره با پرس و سانچز
    به همراه آقای منتقمی مذاکرات خوبی را با آقایان پرس رییس باشگاه رئال مادرید و سانچز مدیر این باشگاه انجام دادیم.این مذاکرات تا حدی مورد توجه مقامات باشگاه اسپانیایی بود که آقای پرز یک روز قبل از ملاقات با ما به خاطر کسالتی که داشتند در بیمارستان بستری بودند اما برای این که تاخیری در روند مذاکرات ایجاد نشود از بیمارستان خارج شده و پای میز مذاکره با ما نشستند.

بازی با رئال قطعی شد
    در مذاکرات انجام شده باید این نوید را به هواداران بدهم که بازی با رئال مادرید قطعی شده و بدون شک برگزار خواهد شد.البته آقای پرز اعلام کردند تاریخی که باشگاه رئال می تواند به تهران بیاید در ماه جوئن خواهد بود.که مطابق می شود با آغاز مسابقات فصا آینده.از این رو باید برای هماهنگی بهتر جلساتی را با سران سازمان لیگ برای این تاریخ برگزار کنیم

رئال با تمام نفراتش خواهد آمد
    طبق توافق نامه ای که درخصوص برگذاری این مسابقه توافق شد قرار است تیم رئال مادریر با تمام نفراتش در این مسابقه دوستانه حضور پیدا کند.حتی ما تاکید کردیم اگر بازیکنی از این تیم مصدوم شد و نتوانست در این مسابقه به میدان برود نیز به تهران سفر کند تا در ادامه راه جلوی برخی بهانه جویی ها گرفته شود.از این رو فوتبالدوستان کشورمان یقین داشته باشند که رئال مادرید با تمام نفراتش به کشورمان خواهد آمد

ارائه راهکار برای همکاری در نقل و انتقالات
    مذاکرات ما با رئالی ها در تمام ضمینه ها خوب و هدفمند بود. ما در این جلسات در مورد نقل و انتقال بازیکن،نیروهاب مجرب و تعلیم دیده و در کل متخصص به تفاهمات خوبی رسیدیم که پس از بازگشت به تهران به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت

همکاری در زمینه آکادمی و تیم های پایه
    در زمینه آکادمی و تیم های پایه مسائل گوناگونی مورذ بحث و بررسی قرار گرفت و باشگاه رئال اعلام آمادگی کرد که در این زمینه اقدامات بزرگ و ماندگاری را برای فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس انجام دها که البته استعدادهای ناب فوتبال ایران نیز می توانند در باشگاه رئال و اروپا پیشرفت قابل توجهی داشته باشند.

درآمدزایی یک و نیم میلیون یورویی
    باید این اطمینان خاطر را به هواداران پرشور و دوست داشتنی پرسپولیس بدهم که دیدار دوستانه پرسپولیس و رئال مادرید نه تنها هزینه ای برای باشگاه نخواهد داشت بلکه با اتخاذ تدابیر مناسب می تواند برای باشگاه یک و نیم میلیون یورو در آمدزایی نیز به همراه داشته باشد.

این مراودات ادامه خواهد داشت
    در اولین گام با باشگاه بزرگ و مطرح رئال مادرید به توافق رسیدیم و مطمئنا این روند برای مذاکره با تیم های مطرح دنیا ادامه خواهد داشت.تمام تلاش ما این است تا به جز فراهم کردن شرایط برای برگذاری بازی دوستانه از نظر مارکتینگ،تجهیز آکادمی و تقویت تیم های پایه ،تبادل علم روز و به کارگیری نیروهای متخصص و مسائل دیگر با باشگاههای مطرح دنیا مذاکره و گفتگو کنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !!

همش از روزی شروع شد که من از مورینیو حمایت کردم و در برابر کاسیاس جبهه گرفتم! خب همونطور که همه ی شما عاشق کاسیاس هستین،منم عاشق مورینیو بودم! این که جرم نیس دوستان ؛ باور کنید دست خودم نیس! هیچ شخصیت برجسته ای در دنیا نیس که من اینقدر بهش علاقه داشته باشم؛
    همه قطعا درک میکنن و هیچ کسی هم به خووون کسی تشنه نیست
    کسی مشکلی نداره با اینکه شما طرفدار چه تیم یا شخصی هستید
    شما طرفدار مورینیو هستی و مورینیو هر جا بره میره طرفدار همون تیم میشی ، من و بقیه دوستان اینجا طرفدار رئال هستن ، حالا هرکسی مربی تیم باشه دوسش دارن
    مثله زمانی که مورینیو تو رئال بود

+

اما شما یه کم به عقب برگردید و پست هاتون رو تو تاپیک تیم رقیب و چلسی ( که در مورد رئال زدی ) به یاد بیاری میتونید درک کنید
    Last edited by Abdolreza2012; 11-10-2014 at 19:03.

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •