cpu : cor i5 3210 2.50 ghz/ ram: 4 gb ddr3/ graphic : 7650 ati 2 gb ddr5
cpu : cor i5 3210 2.50 ghz/ ram: 4 gb ddr3/ graphic : 7650 ati 2 gb ddr5
دوستان یه راهنمایی می کنند که کجا میشه سی دی کی خرید ؟ چند در میاد ؟ برای استفاده همین نسخه بدون کرک رو نصب می کنیم و بعدش از سی دی کی استفاده می کنیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هست :
اره همین نسخه بدون کرک رو کپی میکنی تو فلدر اریجین و سیدی کی رو وارد میکنی و بازی نصب میشه
دوستان نسخه ـی ps3 رو کسی میدونه باید چطوری بخرم؟
بیشتر با رءال بارسا مشکل داری تا یا فیفا . مکنه سرعت کورس گذاشتن نیمار از کارواخال بیشتر باشه ولی فک نکنم تو فیفا خیلی تفاوت سرعت دو سه تا معلوم باشه!! یه بار با واران کورس بزار اگه خیلی عقب افتاد ینی اینکه هنو همون مشکل قبلی هست!!!
دوستانی که دارن بازی میکنن در مورد افلاین یعنی از فیفا 14 هم ضعیف تر شده افلاینش؟کریر مود منظورمه؟؟؟؟
یک خوبی ای که فیفا باز های ایرانی دارن , اینه که اکثرا بالای 95% افرادی که عشق و علاقه دارند و استعداد خوبی در این بازی دارند بازی رو خریداری میکنن
حالا خارج از اینجا به خاطر مسائل CopyRight اکثرا مجبور به خرید نسخه اصل هستند حالا آماتور و ... همه با هم قاطی بازی میکنن .
حالا ما اینجا با هرکی بازی میکنیم واقعا لذت میبریم و بازی اکثر بچه ها ( غیر از خودم ) قابل تحسین هست.
به به مبارکه
میبینم اومدی ببازی باز![]()
مسعود تو 14 هم این مشکل بود ولی نه انقدر من یادمه مثلا از هر 15-20 نفری که آنلاین میزدم اینطوری بازی میکرد که اونم کاری به جایی نمیبرد .
اما تو 15 شدید شده که دلیلش رو گفتم من ! به خاطر اینکه کنترل بیشتری رو به کاربر دادن تو این نسخه ! همه فکر میکنن باید CPU دنبال توپ بدوئه و دفاع کنه و فقط تکل و تنه زدن با کاربره !
در صورتی که الان بنده 3 تا گل بدین صورت نخوردم فکر میکنم توام هم نظر باشی با من چون دفاع کردنمون شبیه همه تا اونجا که یادمه .
مسعود ین قضیه کرنر هارو واقعا خوب اومدی !اتفاقا امروز داشتم در موردش با بچه ها صحبت میکردم که این مورد چقدر لارژ شده و دیگه از قبل مشخص نیست قراره گل زده بشه از کرنر یا نه
من که عاشق اون دست بلند کردنشون برای تعیین تاکتیک شدم
در ضمن تبلیغ علنی هم ممنوع
فقط به صورت PM
اومدم ببازم ؟چند ساله در حسرت برد منی ؟
![]()
اینم یکی از این نتایجمون که ثبت شده :
شوخیشم خوب نیست![]()
اره دفاع کردن سخت تر شده . باید همه حرکات رو خودت انجام بدی . یه ثانیه زودتر یا دیرتر دکمه رو بزنی کارت زاره![]()
این کرنرها هم که اینقدر مدافع مهاجم تو محوطه هست که کسی نمیتونه سر بزنه
تبلیغ هم پاک کن سایت من نیست که یکی ادرس خواست دادم![]()
خدایی از اون باخت هایی هم که دادی عکس و سند داری ؟![]()
همین بازی که سری اولش DNF شدیم از تو زمین خودت تونستی خارج بشی اصلا ؟!![]()
در کل تبلیغ ممنوعه عزیزم بردار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)