تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 96 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تیم برزیل، واقعا اماتور بود دیشب.... عاخه مرد حسابی سوت شروع بازی رو میزنن رو چه حسابی به 6 نفر حمله میکنی؟!‌:|

بعد گل رو که خوردن، احساساتی تر شدن و باز شروع بازی با 7 نفر حمله کردن!!!! توپو ازشون گرفتن و با یه پاس، کلا 3 نفر موند تو دفاعشون و تمیز رفت تو گل! ))

3 تا گل بعدی رو هم همینجوری زدیم بهشون! ))

من تا داشتم مینوشتم توی این سایت یا یه سایت دیگه که اقا دومی رو زدیم، تیم سومی رو میزد! )))

چرا؟ چون برزیل باید از همون شروع بازی کامل عقب میکشید و بازی رو مدیریت میکرد و حساب شده و منظم بازی میکرد..... بابا مرد مومن جلو المان بازی میکنی نه انگلیس که از ثانیه 0 بازی تمام قد حمله میکنی..... وقتی به المان بی‌احترامی میکنی، اینجوری میشه....

اشتباه کل تیم هایی که از ما بد گل خوردن، همین بوده که جلو ما تمام قد حملاتی کردن که زیاد اطمینانی بهشون نبوده و همینجوری الکی بازیکن هاشون ریختن جلو...

بازی رو از دقیقه‌ی 30 به بعد ما مدیریت کردیم و کار دیگه‌ای هم نمی‌تونستیم بکنیم وگرنه همون نیمه اول که برزیل به هم ریخته بود دو رقمی میکردیم!!!! ))

نیمه دوم باز عبرت نگرفتن و حمله کردن که باز نتیجه‌اش رو دیدن...

2. 11 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

4. 13 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باهاتون موافق نیستم. بعد از گل پنجم من کاملا حس میکردم آلمان ایستاده تا برزیل گل بزنه که خودشون نمیتونستن. به نظر من آلمان دیشب حرمت میزبان رو کرد والا اگر یک تیم گمنام یا یکی مثل انگلیس بود حتما 5-6 تای دیگه هم بهش میزد یعنی واقعا نخواست بیشتر بزنه.
    تبریک و به امید قهرمانی
    آلمان ایستاده بود تا برزیل گل بزنه؟ من فکر میکنم که تحت تاثیر گل باران ده دقیقه ای آلمان، مدیریت ادامه بازی توسط آلمانها به نظرتون عجیب رسیده...
    البته در این مورد تاپیکی هم زدید ولی به نظرم حرفی که اینجا میزنید یک مقدار با اونجا نقیضه و اونجا بیشتر این پرسش رو مطرح کردید که آیا هفت گل زیاد نبود؟ در حالی که اینجا میگید چرا بیشتر نزد...(در مورد اون موضوع هم که مطرح کردید بهرحال بازی جوانمردانه میگه بدون توجه به ضعف و قوت تیم مقابل بازی خودتون رو بکنید.)

البته هر نظر محترمه ولی فکر میکنم اگر یکبار دیگه کامل بازی رو ببینید(کاری که من دیشب کردم) نظرتون عوض بشه شاید. الان تحت تاثیر یک نتیجه خارق العاده ممکنه کمی هیجان مثبت یا منفی داشته باشیم.

دوست داشتید میتونید این هایلایت از بازی رو ببنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    password: p30
    همه دوستان رو دعوت میکنم این هایلایت صد مگی/پانزده دقیقه ای رو ببنند، از BBC است و گزارش جذابی هم داره.

چندتا نکته بعد دوباره دیدن بازی میتونم اضافه کنم:

-گرفتاری تیمی که در مقابل آلمان قرار میگیره اینه که بعد از گذشتن از توفان حملات و پرسینگ و دفاع آلمان میرسه به یک صخره به نام نویر...بهتره بازی دیده بشه تا مشخص بشه چند موقعیت صددرصد گل رو نویر تبدیل به هیچ کرد. و آنچنان هم حملات برزیل کم زهر نبود و هیچ کس هم نایستاده بود و با تمام وجود از دروازه حراست میشد، اما همونطور که در پست پیش توضیح دادم، ادامه توفان حملات نیمه اول هم در کار نبود، چون دلیلی هم برای این کار نبود.

-آلمان پیش از این هم نشون داده بود که میتونه تیمی باشه که زود به گل برسه و بعد بازی رو مدیریت کنه، سبک بازی آلمان غافلگیر کننده نبود، اینکه برزیلیها پاشیده شدن و احساسی عمل کردن مشکل رو باید از تیم مقابل دید و خرابکاریشون به آلمان ربطی نداره و هیچ تیمی در نیمه نهایی جام جهانی تعارف نمیکنه.

-ضربه چکشی و فرصت طلبانه مولر در دقیقه یازده آب سردی بود روی برزیل و نباید از نقش گل اول بگذریم.

6. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    تبریک به همه
    من نیمه اولو دیدم خیالم که راحت شد بردیم خوابیدم دیگه
    دلم به حال برزیل سوخت ولی :| بدبختا مث که اصلا انتظارشو نداشتن !
    به هر حال بازم تا اینجا نائب قهرمانی رو تبریک میگم .دیگه بریم برای جام
    Last edited by ALt3rnA; 09-07-2014 at 09:22.

8. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

یه نکته دیگه که خوشحالم کرد تاثیر گواردیولا تو فوتبال آلمان و این بازی بود
    پاس های کوتاه و پرسینگ از جلو از تیکی تاکا الهام گرفته شده بود
    البته بازی آلمان تیکی تاکای محض نیست ولی نسبت به 4 سال گذشته خیلی شبیه تره

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جااااااااااانم ؟؟؟؟؟؟؟
    شوخی میکنی ؟؟؟؟
    تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ ؟؟؟

گواردیولا اگه قراربود تاثیر گذار باشه یه فکری به حال بایرن میکرد اونجوری جلوی رئال تحقیر نشه
    تو بوندسلیگا هم جز ضعیف کردن حریف کار دیگه ای نکرد (( البته بیشتر مدیران بایرن عامل این کار بودن ))

بایرن هاینکس با اقتدار 3 گانه گرفت
    ولی بایرن گواردیولا با ضعیف کرد حریف
    تو اروپا هم عیار واقعی بایرن گواردیولا مشخص شد !!

تیکی تاکا اگه چیزی واسه ارائه داشت به فکری به حال اسپانیا و بارسلونا میکرد
    و همچنین بایرن حال حاضر گواردیولا

خود طرفداران بایرن هم فکر کنم به این نتیجه رسیدن گواردیولا هیچ تاثیری رو بایرن نذاشت چه برسه فوتبال آلمان
    بایرن یوپ هاینکس خیلی سرتر از این بایرن گواردیولا بود
    بعد شما میگی تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟
    Last edited by albertxx; 09-07-2014 at 20:56.

11. 11 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ربطی به گواردیولا نداره، یواخیم لو خودش هشت ساله مربی آلمانه و تو این هشت سال هم همیشه همینطوری بازی کرده. یواخیم لو مربی کوچیکی نیست که بیاد از گواردیولا الهام بگیره. یواخیم لو یکی از باهوش ترین مربی های فوتبال جهانه.
    این اوزیل خاک بر سر اگه اون صحنه آخر به شورله پاس داده بود، هم شورله هت تریک میکرد هم برزیل هشت تایی میشد هم اون گل رو آلمان نمیخورد. چقدر از این اوزیل بدم میاد. چرا شورله فیکس بازی نمیکنه به جای این آخه!!!

13. 6 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جااااااااااانم ؟؟؟؟؟؟؟
    شوخی میکنی ؟؟؟؟
    تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟ ؟؟؟

گواردیولا اگه قراربود تاثیر گذار باشه یه فکری به حال بایرن میکرد اونجوری جلوی رئال تحقیر نشه
    تو بوندسلیگا هم جز ضعیف کردن حریفکار دیگه ای نکرد (( البته بیشتر مدیران بایرن عامل این کار بودن ))

بایرن هاینکس با اقتدار 3 گانه گرفت
    ولی بایرن گواردیولا با ضعیف کرد حریف
    تو اروپا هم عیار واقعی بایرن گواردیولا مشخص شد !!

تیکی تاکا اگه چیزی واسه ارائه داشت به فکری به حال اسپانیا و بارسلونا میکرد
    و همچنین بایرن حال حاضر گواردیولا

خود طرفداران بایرن هم فکر کنم به این نتیجه رسیدن گواردیولا هیچ تاثیری رو بایرن نذاشت چه برسه فوتبال آلمان
    بایرن یوپ هاینکس خیلی سرتر از این بایرن گواردیولا بود
    بعد شما میگی تاثیر گواردیولا بر فوتبال آلمان ؟؟؟؟
    درسته گواردیولا به بایرن گند زد و اون نتایج بد رو توی جام باشگاه ها بدست اورد اما به نظرم این شیوه بازی المان تاثیر اوردن گواردیولا به بایرن بود . نه که خواسته باشن کپی کرده باشن از روی تیکی تاکا بلکه با اوردن گواردیولا به نحوی بازیکنها با این سبک بیشتر خو گرفتن .
    همونطور که کی روش دفاع ما رو تو تیم ملی تقویت کرد مطمئننا خیلی تاثیر میزاره روی بازیکنها و حتی خود لیگ ایران . اما نمیشه گفت تاثیرش بالقوه هست . بلکه خود مربی یعنی یواخیم لو تاثیرگذاره توی این سبک و اونه که این همه بازیکن رو کنار هم میچینه نه گواردیولا .

به قول دکتر صدر هم به لحاظ منطقی هم اصلا جور در نمیاد که اینا بدون هدف از پیش تعیین شده برن یوپ هاینکس رو که واسشون سه تا جام رو هت تریک کرده ول کنن برن گواردیولا رو بچسبن .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تبریک میگم به همه طرفدارانِ آلمانِ بزرگ...

صبح اولین کاری که کردم این بود که رفتم سایت فیفا رو چک کردم تا از نتیجه مطمئن شم!. یعنی اون ۷ تایی که دیشب دیدم خواب بود یا....

برزیل رو له کردیم و نشون داده شد که اسم تاپیک برازنده ی این آلمان هست. گروهِ خشن....

به شخصه خیلی خیلی خوشحالم که با گل کلوزه، اسم رونالدوی برزیلی بعنوان بهترین گلزنِ جام حذف شد و نام میرو گُل موندگار شد. ازین به بعد هم وقتی اسم آلمان-برزیل آورده میشه قبل از اون فینالِ داغون کننده ی ۲۰۰۲، یه نتیجه ی ۷-۱ هست که به یادم میاد. اینم نکته ی خوشحال کننده ای هست...

امیدوارم تیم مغرور نشه و بتونیم بالاخره به چیزی که حقمون هست برسیم; قهرمانی .

17. 8 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

حالا باید قدر این کیروش رو دونست که یه تیم میتونه چقدر در یه بازی خرد و له بشه. اونکه برزیل بود ما که جای خود داشتیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •