تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 266 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام
    یه لپ تاپ lenovo z510 i5/6/1T/2G دارم که بعضی وقتا (تقریبا توی 50% موارد)وقتی می خوای restart کنی هنگ میکه و هر چی هم که صبر کنی فایده نداره تا اینکه مجبور میشی با دکمه power خاموش کنی به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟ از طرفی چندین لپ تاپ از همین مدل رو دیدم که همین مشکل رو دارن؟
    البته بعد از تعویض ویندوز این مشکل تا حدی حل میشه ولی این احتمال وجود دراه که هر لحظه این مشکل به وجود بیاد( و پیش هم میاد).

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

با سلام
    یه لپ تاپ lenovo z510 i5/6/1T/2G دارم که بعضی وقتا (تقریبا توی 50% موارد)وقتی می خوای restart کنی هنگ میکه و هر چی هم که صبر کنی فایده نداره تا اینکه مجبور میشی با دکمه power خاموش کنی به نظر شما مشکل می تونه از کجا باشه؟ از طرفی چندین لپ تاپ از همین مدل رو دیدم که همین مشکل رو دارن؟
    البته بعد از تعویض ویندوز این مشکل تا حدی حل میشه ولی این احتمال وجود دراه که هر لحظه این مشکل به وجود بیاد( و پیش هم میاد).
    سلام
    چه ویندوزی نصب کردید؟
    چه نرم افزارهایی جدیدا نصب کردید؟
    سیسیتمون ویروسی نیست؟
    مشکلی خاصی نباید باشه ، سیستم رو یبار با جدیدترین ویروس کشها مثل بیت یا کسپر اسکن کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید ، ترجیحا 8.1
    نرم افزارهایی که ممکنه توی عملکرد ویندوز اختلال ایجاد کنن رو هم نصب نکنید

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از همه جهت این تست اشتباهه.
    ۱. هارد هیبریدی اصلا تو سرعت خوندن و نوشتن تاثیری نداره. فقط و فقط این هارد از اون هشت گیگ SSD برای کش کردن فایلهای پرکاربرد استفاده میکنه. یعنی مثلا اگر یه فایل یه مگی از ویندوز زیاد مورد استفاده قرار میگیره، اون فایل درون SSD میره تا با سرعت بیشتری بالا بیاد.
    ۲. این سرعت کم انتقال به فلش هم بخاطر محدود بودن سرعت خود فلشتون هست. یعنی اگر هارد SSD داشته باشین و فلشتون هم USB 3.0 باشه، بازم سرعت فلشتون همینه، چون فلشتون کنده.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    امیدوارم متوجه شده باشید.
    متوجه شدم
    ممنون
    ولی یادمه تو همین تاپیک یه فردی داشت از سرعت بالای انتقال اطلاعاتش به خاطر وجود هارد هیبریدی میگفت !
    بعید میدونم اون فایلش جزوء فایلای پر کاربردش بوده باشه !

4. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با درایور Intel Management Engine Interface مشکل دارم و وقتی که نصبش کردم، ویندوز 8.1 بلافاصله بعد از بالا آمدن هنگ میکرد.
    دوستان راه حلی دارند؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

امیدوارم متوجه شده باشید.
    متوجه شدم
    ممنون
    ولی یادمه تو همین تاپیک یه فردی داشت از سرعت بالای انتقال اطلاعاتش به خاطر وجود هارد هیبریدی میگفت !
    بعید میدونم اون فایلش جزوء فایلای پر کاربردش بوده باشه !
    اون دوستمون حتما اشتباه تصور کرده بودن.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

7. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

هیچ گوشی رو نمیشناسه؟
    درایورش رو نصب کردید؟ از درست نصب بودنش مطمئن هستید ؟
    یک بار دیگه نصبش کردم درست شد .

ممنون

9. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    چه ویندوزی نصب کردید؟
    چه نرم افزارهایی جدیدا نصب کردید؟
    سیسیتمون ویروسی نیست؟
    مشکلی خاصی نباید باشه ، سیستم رو یبار با جدیدترین ویروس کشها مثل بیت یا کسپر اسکن کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید ، ترجیحا 8.1
    نرم افزارهایی که ممکنه توی عملکرد ویندوز اختلال ایجاد کنن رو هم نصب نکنید
    ویندوز 8 رو نصب کردم و راه اندازاش هم که واسه خود 8 هست رو از رو سی دی نصب کردم این مشکل وجود داشت.
    اومدم 7 نصب کردم راه اندازاش رو از سایت دانلود کردم بازم همین مشکل واسم پیش میاد
    البته گفتم اوایل که ویندوز نصب می کنم این مشکل کمتر هست ولی به مرور زمان .....
    البته بازی هم رو سیستم نصب میکنم
    چند روز پیش هم یه فایل گذاشتم واسه کپی از فلش به لپ تاپ اول زد 5min بعد شد 4hr که کلافه شدم اومدم restart کنم که هنگ کرد و مجبور شدم با power خاموش کنم به نظر شما چی کار کنیم ؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ویندوز 8 رو نصب کردم و راه اندازاش هم که واسه خود 8 هست رو از رو سی دی نصب کردم این مشکل وجود داشت.
    اومدم 7 نصب کردم راه اندازاش رو از سایت دانلود کردم بازم همین مشکل واسم پیش میاد
    البته گفتم اوایل که ویندوز نصب می کنم این مشکل کمتر هست ولی به مرور زمان .....
    البته بازی هم رو سیستم نصب میکنم
    چند روز پیش هم یه فایل گذاشتم واسه کپی از فلش به لپ تاپ اول زد 5min بعد شد 4hr که کلافه شدم اومدم restart کنم که هنگ کرد و مجبور شدم با power خاموش کنم به نظر شما چی کار کنیم ؟
    شما یبار ویندوز 8.1 رو نصب کنید و درایورهاش رو هم دانلود و نصب کنید ( علت این که میگم 8.1 بخاطر اینه که این لپ تاپ برای 8 و 8.1 بهینه شده ولی چون 8 یکم ایراد داره و 8.1 بهتره واسه همین شما 8.1 نصب کنید )
    بعد از اینکه درایورهاش رو نصب کردید ، فقط نرم افزارهای مهمی که نیازه رو نصب کنید و از نصب نرم افزارهای بلا استفاده خودداری کنید ، چون این مشکل 99 درصد نرم افزاریه
    وجود ویروس و عدم سازگاری نرم افزارها باعث این مشکلات میشن

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من با درایور Intel Management Engine Interface مشکل دارم و وقتی که نصبش کردم، ویندوز 8.1 بلافاصله بعد از بالا آمدن هنگ میکرد.
    دوستان راه حلی دارند؟
    من با این مشکل هنگ کردن زیاد دست و پنجه نرم کردم ، مخصوصا اون موقع که ویندوز 7 نصب داشتم و لی جالا که 8.1 نصبیدم ، خیلی کم !!!
    >>>>>> سیستم و خاموش کن با دکمه one key recovery بالا بیار <<<<<

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقا یه سوال برام پیش اومده
    این دکمه one key recovery رو میگن باید موقعی که سیستم خاموش باشه باید بزنی
    من هم وقتی که نرم افزاری که تو سایت لنوو بود و نصب بود این دو دکمه رو فشاردادم و هم وقتی که نرم افزار one key recovery نصب نبود
    و در هر دو حالت یه قسمت برا ریکاوری اومد و هیچ تغییری هم در فایل های من پیدا نشد
    حالا 2 تا سوال
    یکی اینکه 1-اصن این نرم افزار وجودش تاثیر داره؟چون بدون نصب نرم افزار هم کار میکنه!
    2-اصن ماهیت دقیق این دکمه چیه ؟چرا سیستم و نو نمیکنه؟
    اصن تاثیر داره؟؟!
    خب جواب این 2 تا سواله مارو که کسی نداد
    حالا ما 2 تا سوال دیگه مطرح کنیم
    یکی اینکه این رم sd رو چطوری باید انداخت تو سوکتش ؟ آخه تا اخر فرو نکنی که اصلا رم رو بالا نمیاره ، اگه هم که بالا بیاره دیگه به راحتی نمیشه رم رو از جاش بیرون آورد!؟
    دومی اینکه چرا فیش ورودی و خروجی صدا تا اخر داخل جاش نمیره و تا نصفه باید بره داخل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •