سلام ممون که لینک گذاشتی ولی نتونستم از راپید دانلود کنم و رفتم از گوگل سرچ کردم و گرفتم
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی فایل srt وارد برنامه میکنم اون برنامه فونت فارسی به من نمیده در اصل برنامه فونت فارسی و پشتیبانی نمیکنه باید چیکار کنم
سلام ممون که لینک گذاشتی ولی نتونستم از راپید دانلود کنم و رفتم از گوگل سرچ کردم و گرفتم
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی فایل srt وارد برنامه میکنم اون برنامه فونت فارسی به من نمیده در اصل برنامه فونت فارسی و پشتیبانی نمیکنه باید چیکار کنم
دوستان نمیدونم کسی این سایت رو معرفی کرده یا نه خیلی جالب بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
متاسفانه من اون كاري كه دوست عزيز Amin گفتند رو هم انجام دادم اما نشد اما يه زيرنويس ديگه دانلود كردم كه 2 پارتي است ولي اجرا ميشه
آيا راهي هست كه زير نويس رو به هم بچسبونم؟
يه مسئله ديگه اينه وقتي با jetAudio فيلم رو اجرا ميكنم يه خط سبز رنگ به صورت اوريب از وسط فيلم عبور ميكنه
در ضمن اگه مديران اجازه بدهند يه تاپيك مجزا بزنم چون پست هاي من شايد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه
سلام
تو این تاپیک توضیح داده شده
سوالی هم داشتین همونجا مطرح کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------
ابزار > اتصال زیرنویس
خیلی از زیرنویس هایی که برای فیلم ها دانلود می کنیم زمان بندی مناسب رو ندارند یعنی زودتر و یا دیر تر نمایش داده مشن.من این تایپیک رو گشتم ولی چیزی درباره ویرایش زمانبندی پیدا نکردم هر چند با خود JetAudio میشه زیرنویس رو با فیلم به اصطلاح Match کرد ولی گفتم یه راهی رو بگم که مشکل به کلی برطرف بشه.
برای اینکار احتیاج به برنامه Subtitle WorkShop هستش که با یه سرچ کوچولو تو همین تایپیک می تونید پیدا کنید.
خوب بریم سراغ آموزش
اول فایل زیرنویس رو تو Subtitle WorkShop لود کنید بعد فیلم رو لود کنید البته اگر زیرنویس کنار و هم نام فیلم باشه فیلم اتومات خودش لود میشه حالا سعي کنيد تا يک جمله از اوايل فيلم رو تشخيص بديد ، و اين جمله رو در فايل زيرنويس پيدا کنيد،با موس جمله رو انتخاب کنيد و روي S کليک کنيد،در پنجره اي که باز ميشه Cancel رو بزنيد.دوباره از اواسط فيلم يک جمله رو پيدا کنيد ،روي همان جمله در زيرنويس کليک کنيد ،مجدداً S رو بزنيد ، حالا در پنجره باز شده کليد Adjust رو بزنيد. زمان تمام جملات ديگه فايل زير نويس تغيير کرد ، براي دو جمله ديگه فيلم هم همين کار رو بکنيد بهتره .
اینطوری دیگه زیرنویس با فیلم کاملا هماهنگ میشه بعد تغییرات رو ذخیره کنید وتمام.
بچه ها واسه این فیلم The Grudge 2 زیر نویس فارسی داریم؟ صفحه جاوا اسکریپت سایت SUBSCENE برای این فیلم از کار افتاده.
ویرایش:
دیگه نمیخواد ...خودم پیدا کردم ممنون از شما
Last edited by Gilopa; 30-07-2007 at 13:09.
سلام
تو این تاپیک نداریم درسته
اما یه تاپیک واسه آموزش کار با Subtitle Workshop وجود داره
John Tucker Must Die-2006
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا برای استخراج زیرنویس از Dvd نرم افزار سراغ دارین ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)