خیلی مفت باختیم ست آخرو
4 امتیاز جلو بودیم به همین راحتی از دستش دادیم
حیف ... واقعاً حیف
با این حال فکر می کنم با این امتیاز می تونیم صعود کنیم از گروه
خیلی مفت باختیم ست آخرو
4 امتیاز جلو بودیم به همین راحتی از دستش دادیم
حیف ... واقعاً حیف
با این حال فکر می کنم با این امتیاز می تونیم صعود کنیم از گروه
به روسیه نباختیم . به کواچ باختیم .
بابا مارادونا رو ول کرد ممد رو بچسب .
فرهاد ظريف از حال رفت
بعد از ست نخست مسابقه تيم هاي واليبال ايران و روسيه فرهاد ظريف دچار افت فشار شد و از حال رفت.
فرهاد ظريف ليبروي تيم ملي واليبال ايران بعد از ست نخست بازي ايران و روسيه از حال رفت. در پايان ست نخست اين بازي ظريف به شدت دچار افت فشار شد که بلافاصله سيامک افروزي پزشک تيم به مداواي او پرداخت.
از ست دوم به بعد عبدالرضا عليزاده به جاي ظريف به ميدان رفت.
واقعا بدون احساس صحبت میکنم..
امشب فقط و فقط به بی لیاقتیه کواچ باختیم.متاسفم
به نظرم باید فدراسیون فشار بیاره به کواچ تا از عبادی پور استفاده نکنه .
اگه به تصمیم کواج بخوایم پیش بریم و اونم بخواد فکرش مسابقات جهانی لهستان باشه این جام رو از دست میدیم .
ست تو مشتمون بود .
تعویض های خیلی بدی داشت. این عبادی پور رو چرا مواقع حساس میاره تو زمین؟
تایم اوت رو در ست پنجم خیلی بد گرفت. ما راحت برنده بازی بودیم اگه مربی در ست پنج تدبیر لازم رو داشت. خصوصا اینکه روسیه افت روحی داشت ولی حیف......
تو ست پنجم وقتی که 5 تا جلو بودیم و روس ها شروع کردن تا به ما برسن، کواچ اصلا وقت استراحت نگرفت تازه وقتی 5-5 شدیم وقت استراحت گرفت.
از فشار مغزم داره سوت میکشه ... ست پنجم خود بازیکنای ما خنده شون گرفته بود از بس فشار روانی روی روس ها اثر گذاشته بود.
به محضی که امتیاز گرفت روسیه باید وقت استراحت فنی میگرفت نه بزاره قشنگ بیان امتیاز بگیرن بزنن بالا.
نمیخوام به عملکرد کواچ خرده بگیرم اما چند تا مسئله هست
1:تجربه جهانی اصلا نداره (مربیگری)
2:این چندمین باره که هنگام از دست دادن امتیازات متوالی دیر عمل میکنه تو مرحله گروهی هم اشتباه نکنم 2 بار همینطور کرد نمیدونم شاید اعتقادش چیز دیگری هست
بی انصافی نکنید. واقعا کواچ مربی خوبیه، همین که تیم رو تا اینجا با اقتدار آورده بالا خودش کلی ایول داره. باید ببینیم دلیلش برای آوردن عبادی پور توی زمین چی بوده؟! و هم اینکه با یک بازی نمیشه کلا یک مربی رو زیر سوال برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)