تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 288 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

آرش جان هنوز نزاشتمش رو پشت بوم که .
    لوله جور کنم میزارمش
    راستی ماجرای این پست چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض اینترنت استان خوزستان

یه چیز عجیب دیروز توی نانو استیشن باهاش روبرو شدم
    سیگنال رفاتک رو با -77 پیدا کردم اما وقتی سلکتش کردم و اومدم توی سربرگ اصلی هیچ سیگنالی بهم نشون نمیداد (ولی توی اون قسمت اسکن -77 بود !!!) علتش چیه ؟ ممکنه از تنظیمات مودم باشه که روی حالت کارخونه بود؟ یا ممکنه چون خیلی دکل دور بوده سیگنال نداشته ؟ اما توی اسکن -77 سیگنال داشت!
    از این موارد پیش میاد و تو قسمت اسکن فیک نشون میده
    در این مواقع رادیو انعکاس و بازتاب سیگنال رو دریافت میکنه نه خود سیگننال اصلی رو
    مقداری هم بعلت اینه که رادیو تو این حالت فقط داره تمام فرکانس ها رو جستجو میکنه و درصد خطا مخصوصا تو فرکانس ها وسیگنالهای ضعیف بالا میره

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 27-07-2014 at 01:48.

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من وایمکس گرفتم .. مثه چی پشیمونم .. نوسان پینگ فوق‌العاده شدیده .. تا نت شروع میکنه به receive کردن پینگ چندبرابر میشه یا تایم‌اوت میده ..
    الان میخوام بفروشمش برم وایرلس بگیرم .. منتها اصلاً نمیدونم وایرلس چجوریه ، چه شرکتایی ارائه میدن .. چجوری باید تست کنم ..
    این چند صفحه‌ی اخیر تاپیک رو خوندم بیشتر گیج شدم نمیدونم نانو چیه؟ قیمت مودمای وایرلس چنده؟ کلا بخوام وایرلس بگیرم غیر از تعرفه اینترنت چقد باید خرج کنم حدوداً؟ از کجا بفهمم کدوم شرکت توو این قسمتی که ما هستیم پینگ پایینتری میتونم بگیرم ؟

اصلاً شرکتی هست که رنجش به فرهنگشهر برسه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من وایمکس گرفتم .. مثه چی پشیمونم .. نوسان پینگ فوق‌العاده شدیده .. تا نت شروع میکنه به receive کردن پینگ چندبرابر میشه یا تایم‌اوت میده ..
    الان میخوام بفروشمش برم وایرلس بگیرم .. منتها اصلاً نمیدونم وایرلس چجوریه ، چه شرکتایی ارائه میدن .. چجوری باید تست کنم ..
    این چند صفحه‌ی اخیر تاپیک رو خوندم بیشتر گیج شدم نمیدونم نانو چیه؟ قیمت مودمای وایرلس چنده؟ کلا بخوام وایرلس بگیرم غیر از تعرفه اینترنت چقد باید خرج کنم حدوداً؟ از کجا بفهمم کدوم شرکت توو این قسمتی که ما هستیم پینگ پایینتری میتونم بگیرم ؟

اصلاً شرکتی هست که رنجش به فرهنگشهر برسه؟
    لیست اکثر شرکت ها تو صفحات اول همین تاپیک هست

طرز کارش تقریبا شبیه وایمکس هست ولی قابل جابجایی نیست مثل مودم وایمکس شما احتیاج به یه گیرنده دارید تا امواج رو دریافت کنه که بهش می گن رادیو از معروف ترین مدل های رادیو نوع نانو استیشن هست که قیمت مدل معمولیش حدود 300 تومن میشه از وایمکس بصرفه تر و ارزون تره و کیفیت بهتری هم داره

فرهنگ شهر نباید مشکل باشه باید دید کدوم شرکت ها پوشش دارند. زنگ بزن بهشون و بپرس

اگه هم مبتدی هستی خودشون میان واسط نصب می کنه معمولا 25 تومن هم هزینه اش میشه

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

لیست اکثر شرکت ها تو صفحات اول همین تاپیک هست

طرز کارش تقریبا شبیه وایمکس هست ولی قابل جابجایی نیست مثل مودم وایمکس شما احتیاج به یه گیرنده دارید تا امواج رو دریافت کنه که بهش می گن رادیو از معروف ترین مدل های رادیو نوع نانو استیشن هست که قیمت مدل معمولیش حدود 300 تومن میشه از وایمکس بصرفه تر و ارزون تره و کیفیت بهتری هم داره

فرهنگ شهر نباید مشکل باشه باید دید کدوم شرکت ها پوشش دارند. زنگ بزن بهشون و بپرس

اگه هم مبتدی هستی خودشون میان واسط نصب می کنه معمولا 25 تومن هم هزینه اش میشه
    مرسی
    ولی اینجور که من از همین تاپیک فهمیدم هرچقدر فاصلم با دکل اون شرکت کمتر باشه سرعت بهتری دارم .. مثلاً اگه دکل شرکتی 3کیلومتر و یه شرکت دیگه 1کیلومتر دوتاشون میگن منطقه‌ی شما رو پوشش میدیم .. باید ازشون بپرسم دکل دارن توی مخابرات فرهنگشهر؟ اگه مودم بگیرم ولی تعرفه‌ی هیچ شرکتی رو فعال نکنم میشه تست کرد؟
    مودم وایمکس 220تومن بود .. نهایتاً بتونم 200تومن بفروشمش .. 100تومن باید بزارم روش مودم وایرلس بگیرم راستی در چه صورتی لوله 30متری باید واسه مودم بگیرم؟ ما توی ساختمون دو طبقه‌ایم .. خودمون طبقه همکفیم ..
    هرچی دکل شرکت بهم نزدیکتر باشه کیفیت نت بهتره یا به خوده شرکت هم ربط داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مرسی
    ولی اینجور که من از همین تاپیک فهمیدم هرچقدر فاصلم با دکل اون شرکت کمتر باشه سرعت بهتری دارم .. مثلاً اگه دکل شرکتی 3کیلومتر و یه شرکت دیگه 1کیلومتر دوتاشون میگن منطقه‌ی شما رو پوشش میدیم .. باید ازشون بپرسم دکل دارن توی مخابرات فرهنگشهر؟ اگه مودم بگیرم ولی تعرفه‌ی هیچ شرکتی رو فعال نکنم میشه تست کرد؟
    مودم وایمکس 220تومن بود .. نهایتاً بتونم 200تومن بفروشمش .. 100تومن باید بزارم روش مودم وایرلس بگیرم راستی در چه صورتی لوله 30متری باید واسه مودم بگیرم؟ ما توی ساختمون دو طبقه‌ایم .. خودمون طبقه همکفیم ..
    هرچی دکل شرکت بهم نزدیکتر باشه کیفیت نت بهتره یا به خوده شرکت هم ربط داره؟
    شما باید به دکل دید مستقیم داشته باشید
    اول باید جای دکل ها رو از شرکت بگیری
    بدون تعرفه هم میشه تست کرد رادیو دسته دو هم میتونی بخری

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما باید به دکل دید مستقیم داشته باشید
    اول باید جای دکل ها رو از شرکت بگیری
    بدون تعرفه هم میشه تست کرد رادیو دسته دو هم میتونی بخری

رادیو چیه؟ :(

به مودمای دست دوم نمیتونم اطمینان کنم .. اگه بگیرم بعد چند وقت خراب شه دیگه باید بیخیالش بشم .. از کجا میتونم مودم نو بخرم؟ چه مدمی باید بگیرم؟ همون مدلایی که توو صفحات قبل گفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

رادیو چیه؟ :(

به مودمای دست دوم نمیتونم اطمینان کنم .. اگه بگیرم بعد چند وقت خراب شه دیگه باید بیخیالش بشم .. از کجا میتونم مودم نو بخرم؟ چه مدمی باید بگیرم؟ همون مدلایی که توو صفحات قبل گفتی؟
    رادیو همون چیزی که بهش نیاز داری واسه وصل کردن اینترنت , مودم نیست اصلا. با یه تعرفه سرعت بالا بخوای بگیری و تجهیزات کامل و نصب حدودا 400 تومنی میشه. من پیشنهاد میکنم به یکی از شرکت ها سر بزن و بگو میخوای منطقه ت رو کارشناسی کنن . یه نفر رو میفرستن نگاه میکنه اگه مشکلی واسه نصب رادیو نبود برات انجام میدن. هزینه کارشناسی هم 10 تومنه معمولا. الان شرکت راصد که کیانپارس هست , شهرک دانشگاه دکل داره .

12. 2 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

رادیو همون چیزی که بهش نیاز داری واسه وصل کردن اینترنت , مودم نیست اصلا. با یه تعرفه سرعت بالا بخوای بگیری و تجهیزات کامل و نصب حدودا 400 تومنی میشه. من پیشنهاد میکنم به یکی از شرکت ها سر بزن و بگو میخوای منطقه ت رو کارشناسی کنن . یه نفر رو میفرستن نگاه میکنه اگه مشکلی واسه نصب رادیو نبود برات انجام میدن. هزینه کارشناسی هم 10 تومنه معمولا. الان شرکت راصد که کیانپارس هست , شهرک دانشگاه دکل داره .
    یعنی نانو و میکروتیک مارکهای رادیو‌ان .. یعنی پول اصلی رو باید برای خرید رادیو بدم؟ یا نانو و میکروتیک جداست؟
    از کجا باید رادیو بگیرم؟
    دکل گلستان نزدیکتره به فرهنگشهر یا شهرک دانشگاه؟ من نمیدونم شهرک دانشگاه کجاست .. ما خیابون اصلی فرهنگشهریم ..

دوستانی که راصد دارن .. این طرح الماس که گذاشته از 19 تا 7 رایگان، توو این 12 ساعت نت نمیترکه؟ افت سرعت نداره؟ آخه اگه رایگان باشه و افت سرعت داشته باشه یعنی 12 ساعت نت داغونه و فقط دانلود میشه کرد :/ اینجوری میشه طرح الماس آیا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یعنی نانو و میکروتیک مارکهای رادیو‌ان؟ یعنی پول اصلی رو باید بدم رادیو بگیرم یا میکروتیک یا حالا نانو یه چیز جداست؟
    به فرهنگشهر دکل گلستان نزدیکتره یا شهرک دانشگاه؟ من خیابون اصلی فرهنگشهرم، نمیدونم شهرک دانشگاه کجاست

اون دوستانی که از راصد نت گرفتن، طرح الماس که ارائه میده میگه از 19 تا 7 رایگانه .. میخوام بدونم توو این 12 ساعت نتش افت سرعت و کیفیت نمیکنه؟ یعنی تایم اوت نمیگیره؟ پینگ بالا نمیره؟ اگه اینجوری باشه 12ساعت از روز رو غیر از دانلود کاری نمیشه کرد.. اینجوریه آیا؟

اگه به مبیننت بگم مودمو پس نمیگیرن پولمو بدن؟ 1هفته پیش گرفتم ازشون :/ توو هیچکجای سایته مبین‌نت قیمت گیگ اضافه رو نزده وگرنه نمیگرفتم .. گیگی ده‌تومن .. تازه سرعت بالاتر دوازده تومن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •