من با ویندوز 7 و برنامه ی DEP نتونستم بازی رو اجرا کنم
یه راهنمایی میفرمایید چطور کرک و آپدیت کنمش؟
من با ویندوز 7 و برنامه ی DEP نتونستم بازی رو اجرا کنم
یه راهنمایی میفرمایید چطور کرک و آپدیت کنمش؟
همين پايني هست ديگه نصب نميشهدوست عزیز شما باید نسخه 3.5 که مخصوص ویندوز 8 هست رو نصب کنین ..با این 3.5 معمولی فرق میکنه ...!
فکر کنم تو سایت پی 30 دانلود بود ...!
تو همین سایت سرچ بزنی پیداش میکنی ...!
Microsoft..NET.Framework.3.5.Windows.8.x64
اگه ویندوز شما 64 بیت باشه آره همینه ...!
یه فایل به نام Copy to hard داخل پوشه هست اونو اجرا میکنی ...تموم که شد یه فایل دیگه به نام Install داخل پوشه هست روش کلیک راست کن بعد روی Run as administrator کلیک کن و صبر کن تا تموم شه ...!
Install عمل نميكنه مينويسه error بعد سريع ميره!اگه ویندوز شما 64 بیت باشه آره همینه ...!
یه فایل به نام Copy to hard داخل پوشه هست اونو اجرا میکنی ...تموم که شد یه فایل دیگه به نام Install داخل پوشه هست روش کلیک راست کن بعد روی Run as administrator کلیک کن و صبر کن تا تموم شه ...!
از یه جا دیگه دانلود کن ....!
از یه جا دیگه درست کردم
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم مشکلی هم نداشت فقط دوربیم میلرزید که با نصب کرک ورژن 5 مشکل دوربین هم حل شد.
ولی یه مسله ای هم تو حالت اول و هم بعد از نصب کرک جدید هنوز وجود داره و اونم اینکه بعضی مواقع تصویر سیاه میشه
مثلا موقعی که شوت میزدم و توپ میره بیرون و یا هر موقع که میخواد صحنه آهسته نشون بده تصویر سیاه میشه تا دوباره بازی به جریان میوفته دوباره تصویر میاد.
همین طور وقتی وسط بازی استارت میزنم تصویر سیاه میشه.
اول می خواستم ببینم کسی همچین مشکلی داره یا نه؟
دوم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟؟
در ضمن تمام برنامه های جانبی مثل NET.3.5 یا open gl
وغیره رو سیستم نصب هست و سر بازی های دیگه مشکلی نیست
مسخصات سیستمم:
cpu : AMD ATHLON dual core x2 5200 (2.7 GH)z
RAM: 2G
VGA : Gforce 9400 1G
WIN:xp
سلام بر رفقا اقا بازی با اخرین کرک v5 و اپدیت هستش... یه چن ماهی هست دارم مستر لیگ بازی میکنم.. امشب یه اتفاق نادر افتاد داور چت کرده به خطاها کارت قرمز میده رحمم نداره
چیزی هست غیر از کرک و اپدیت باشه و ما نزده باشیم؟؟
بی شرف نصف تیمو اخراج کرد بازیکن ندارم برا بازی بعدی![]()
اخرین اپدیت گرافیک ببین نصبه یا نه؟
یکبار با windows update چک کن . برای اپدیت کارت گرافیک عالیه اخرین نسخه ای که مخصوص گرافیک دستگاه باشه رو نشون میده
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم مشکلی هم نداشت فقط دوربیم میلرزید که با نصب کرک ورژن 5 مشکل دوربین هم حل شد.
ولی یه مسله ای هم تو حالت اول و هم بعد از نصب کرک جدید هنوز وجود داره و اونم اینکه بعضی مواقع تصویر سیاه میشه
مثلا موقعی که شوت میزدم و توپ میره بیرون و یا هر موقع که میخواد صحنه آهسته نشون بده تصویر سیاه میشه تا دوباره بازی به جریان میوفته دوباره تصویر میاد.
همین طور وقتی وسط بازی استارت میزنم تصویر سیاه میشه.
اول می خواستم ببینم کسی همچین مشکلی داره یا نه؟
دوم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟؟
در ضمن تمام برنامه های جانبی مثل NET.3.5 یا open gl
وغیره رو سیستم نصب هست و سر بازی های دیگه مشکلی نیست
مسخصات سیستمم:
cpu : AMD ATHLON dual core x2 5200 (2.7 GH)z
RAM: 2G
VGA : Gforce 9400 1G
WIN:xpمرسی جواب داد
البته یه چیزی بگم شاید بدرد بقیه هم خورد
من تا حالا فکر می کردم آپدیت کردن درایو کارت گرافیک یعنی که خود درایو رو دوباره نصب کنی یا نهایتا گزینه آپدیت رو تو قسمت Device Manager مربوط به کارت گرفیک بزنی یا نهایتا دیگه آخرین نسخه دایرکت ایکس رو نصب کنی حله ولی وقتی این دوستمون گفت یه سرچی تو نت کردم دیدم اصلا قضیه چیز دیگه ای هست.خلاصه اگه کسی بلد باشه میشه از لینک زیر آخرین آپدیت مربوط به کارت گرافیک رو بدون دردسر هایی که برای دانلود از سایت اصلی هست نصب کنید
/www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-331.82-WHQL
جای نقطه ها سافت گزر هست
از وقتی که آپدیت کردم دیگه بدون لگ یا مشکلی با آخرین کیفیت میشه بازی کرد
الان دارم با رم کریر میرم![]()
Last edited by shaylo; 02-01-2014 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)