چرا دزد دیجیتال؟؟
چرا دزد دیجیتال؟؟
کسی که از اعتماد مردم سو استفاده می کنه و گوشیهاش رو صد الی دویست تومن و لوازم جانبی هاش رو 3-4 برابر قیمت واقعی می فروشه و شعارش اینه که جنس ما اصله و صد جور خزبل دیگه از دزد هم بدتره
گوشی رو خیلی دوست دارم و از کار باهاش هم راضی هستم فقط یه مشکلی داره که حل نشدنی به نظر میرسه اونم اینه که هر کی میبینه دلش میخواد و میگه تو رو خدا بده یکم باهاش کار کنم
از این برنامه های ترسناک هم دادم دستشون بازم ول نمیکنن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام
در این جور مسائل بهتره تا حدِ امکان در اجتماع کسی نبینه اون چیز رو .
چرا ؟
چون چند حالت داره :
1- عده ای که دوست دارند اون شی رو داشته باشند اما قدرتِ خریدش رو ندارند و از نظر معنوی هم در حدِ مطلوبی نیستند دلشون میشکنه و حسرت میخورند و غمگین میشند. دل شکستن هم هنر نیست .
2- اونهائی که حسود هستند , این حسادتشون بالاخره یه جا کار دستتون میده . یا میافته درب و داغون میشه یا شیشه اش میشکنه یا خطِ بدی میافته روش و اتفاقاتِ دیگه
3- کسانی هم که دستشون کجه نقشه ی دزدینش رو میکشند و منتظر فرصت میشند تا داغش رو به دلتون بذارند .
4- فقط عده ی بسیار بسیار اندکی هستند که نه غبطه میخورند و حسرت میکشند نه حسادت میکنند و نه نقشه های شیطانی به سرشون میزنه .
این عده معنویاتِ بالائی دارند و خوب میدونند که دارنده ی اون شیء بهای داشتنش رو پرداخت کرده و باز هم پرداخت میکنه چون چیزی تو این دنیا مجانی نیست و وقتی چیزی رو دارین , مشکلاتش رو هم دارین .
و اطلاعاتِ دیگه ای هم میدونند که قابل درج در این سایت نیست .
همه ی این اطلاعات باعث میشه که این عده ی اندک , با اون سه دسته فرق زیادی داشته باشند . هم خودشون آرامش دارند هم دیگران از وجودشون آرامش دارند چون خطری برای دیگران ندارند این عده .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-01-2014 at 03:20. دليل: تصحیح
اتفاقا منم چندمین باره که خریداری میکنم از ال دیجیتال بهترین اجناس رو با مناسب ترین قیمت داره . دیجی کالا هم قیمتاش کاملا مناسبه .![]()
با سلام
دوستان این گوشی دو سیمکارته هم داره؟
ممنون
بله داره N9002
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجا خیلی گرون می فروشن
سلام..من دیروز این گوشی رو خریدم ولی ی مشکل دارم اونم فعال کردن اینترنت ایرانسل هست هر کاری میکنم نمیشه با ستاره 140 ستاره 6 مربع اخطار میده میگه برای این مدل بسته فعالسازی وجود نداره... مدل گوشیمم sm-n900 ویتناام..
باید دستی فعال کنی یک apn میسازی فعال میشه
ممنون درست شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)