سلاممن بزيهاي پلي استيشن با چي رايت كنم كه مشكل نداشته باشه و با چه سرعتي
ممنون
سلاممن بزيهاي پلي استيشن با چي رايت كنم كه مشكل نداشته باشه و با چه سرعتي
ممنون
سلام دوستان هيچكس مشكل من رو نفهميد اگر نمي دونيد بگيد اين قدر منتظر نمونم به خدا از بس انتظار كشيدم دارم ميميرم![]()
سلام دوستان من برنامه پلی 2را نصب کردم و همه ی کارهای آن را انجام دادم ولی فقط وقتی می خواهم بازی رو اجرا کنم یک صفحه کوچک باز می شود که همان تصویر اول پلی اسیشن 2است بعد از آن یک تصویر دیگه می آید که چند تا نقطه همش می چرخند.
این هم مشخصات سیستم
Graphics 512
RAM 1.00 GIG
CPU E4600@2.40 GHz
نکته :دوستان تو برنامه پلی 2وقتی بازی رو run کنم دو صفحه یکی بزرگ ویکی بازی رو اجرا می کند در صفحه بزرگ که سیاه هستش
چند تا چیز خارجی می نویسه ولی یک از آن ها نوشته:
SYSTEM .CNF not found
فکر کنم مشکل تو این باشه
از کدوم ورژن شبیه ساز استفاده میکنی؟ برای اطلاع شما و بقیه دوستان چند تا نکته رو بگم:
سرعت اجرای بازی ها به خیلی چیزا بستگی داره.مثلا به محیط بازی، ورژن شبیه ساز ، پلاگین گرافیک ، پلاگین صدا و مهمتر از همه سیستم.تنظیمات پلاگین ها و خود برنامه هم باید صحیح انتخاب شده باشه.حتی اگه یه گزینه نامربوط رو انتخاب کرده باشین ممکنه 10 فریم رو از دست بدین.
این عکس تنظیمات من هستش که بر اساس روش آزمون و خطا روی بهترین حالت تنظیم شده:
اسم فایل اجرایی PCSX ام اینه:389X3pcsx2v2.exe همین اسم رو سرچ و دانلود کنید.
صفخه پلاگین ها:
من برای اجرای بازی تکن ،بایوس رو نسخه Japan انتخاب کردم(چون لازمه).شما میتونین از ورژن های جدید تر و یا ریجن های دیگه هم استفاده کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات پلاگین گرافیک:
تنظیمات CPU:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم قسمت SpeedHack:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن، با سیستمی که شما دارین فکر کنم بتونید نهایتاً تا 40 فریم در ثانیه توی بازی های 3 بعدی بگیرین. ولی در حالت نرمال احتمالا روی 25 فریم بازی می کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by azorbet; 08-08-2008 at 20:52.
مشکل شما احتمالاً پلا گین DVD یا خود DVD هست.با DVD و پلاگین های دیگه هم یه امتحانی بکنید.
سلام
من چند سالی هست که دنبال یه برنامه می گردم که بتونم با کامپیوتر بازی های ps2 رو بازی کنم.تا یه حدودی هم پیش رفتم ولی هنوز نتونستم یه بازی رو درست اجرا کنم.اگه یه راهنمایی کلی بکنید ممنون می شم.
سیستم من :
cpu : Core 2 Duo 7200
vga : Geforce 8500 GT
Ram : 2Gig Patriot
Mainboard : Asus P5K
windows : Vista
برنامه و فایل هایی که دارم :
برنامه : Pcsx2_0.9.4_Binaries
بایوس ها :
EROM.BIN
PS2 Bios 30004R V6 Pal.bin
PS2 Bios 30004R V6 Pal.MEC
PS2 Bios 30004R V6 Pal.NVM
rom1.bin
ROM2.BIN
scph10000.bin
scph10000.NVM
scph39001.bin
scph39001.MEC
scph39001.NVM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.BIN
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.EROM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.MEC
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM1
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM2
پلاگین ها : پلاگین هایی که تو خود برنامه بود.
اگه یه راهنمایی کلی بکنید ممنون می شم.
Last edited by SADEGH 7; 09-08-2008 at 03:01.
سلام azorbet جان اميدوارم حالت خوب باشه مي شه لينك شبيه ساز خوت رو برام بگذاري چون هرچي اونو سرچ كردم جواب نداد
در ضمن من اصلا قسمت تنظيماتي به نام speed hake ندارم و تنظيماتي كه گفتي انجام دادم اينبار مي ره تو بازي بعد از چند ثانيه يك پيغام مي ده و مي ايد بيرون و صفحه تنظيمات من اصلا مثل شما نيست و من خودم يك جوري مثل عكس تنظيمش كردم اينم يك عكس از پيغامش راستي ورژن شبيه ساز من اينه Pcsx2_0.9.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9.4 خیلی قدیمیه! من سعی میکنم کل برنامه رو با مخلفاتش پک و آپلود کنم(حدوداً 20 مگ میشه).
خيلي ممنون
مثل اینکه زیاد حجیم نشد.
کسایی که خود برنامه رو ندارن،باید از این صفحه ورژن 9.4 رو دانلود کنن:
این هم لینک ورژن جدید pcsx و پلاگین ها که باید کپی بشه توی فولدر برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بایوس Japan و USA:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات رو هم توی صفحه قبل گذاشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by azorbet; 09-08-2008 at 20:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)