تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 61 از 218 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

امیدوارم تیم میلی تو جام جهانی با فضاحت تمام حذف بشه تا آقای کیروش گورش رو گم کنه و البته مویس با منچستر موفق باشه تا ایشون خواب مربیگری منچستر تیمی که با عشق ساخته شده رو به گور ببره.
    شماها همونایی هستید که یه زمان میگفتید تیم ملی استقلال و این حرفا. حالا که استقلالیا تو تیم ملی نیستن آرزوی حذف واسه تیم ملی یه مملکت میکنید. واقعا جای تاسف داره!!

2. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

hold on a second

کد خبر : 1032217 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/09 12:29

اردوي تيم ملي در آفريقاي جنوبي لغو شد

اردوي تيم ملي فوتبال ايران در آفريقاي جنوبي لغو شد.

اگر حضور آندرانيک تيموريان را در ليگ قطر قطعي بدانيم تعداد ايراني‌هاي حاضر در ليگ اين کشور به عدد سه مي‌رسد. پژمان منتظري و مجتبي جباري دو بازيکن ايراني ديگر هستند که پيش از تيموريان به تيم‌هاي ام‌ صلال و الاهلي پيوسته‌اند. با اين شرايط و با در نظر گرفتن برنامه رقابت‌هاي جام امير قطر، کارلوس کي‌روش به علي کفاشيان پيشنهاد داده که به دليل "بي‌فايده بودن" اين اردو با توجه به غيبت سه بازيکن اصلي و همچنين احتمالا جواد نکونام اين اردو برگزار نشود.

به گزارش ايسنا،کي روش امروز صبح در جلسه اضطراري با کفاشيان پيشنهاد خود را مطرح کرده و رييس فدراسيون فوتبال هم با اين پيشنهاد موافقت کرده است.

قرار بود تيم ملي 22 فروردين اردويي را در آفريقاي جنوبي برگزار کند و طي آن به مصاف تيم ملي و سه تيم باشگاهي آفريقاي جنوبي برود.

فکر نمیکنم مفهوم بازی تدارکاتی صرفا شبیه سازی برای سه بازی مقابل حریفان مشخص شده در جام جهانی باشه دوستان!چون در این صورت هیچ تیمی قبل از قرعه کشی بازی دوستانه انجام نمیداد و فیفا دی هم نبود!!هدف اردو و بازی تدارکتی اول هماهنگی تیمی+ پیاده سازی افکار مربی و تمرین و اجراشون در بازی تدارکاتیه و رسیدن به یک سطح مطلوب از آمادگی فنی و افزایش روحیه!اگه قرار بر این باشه که بشینیم تا قرعه کشی و بعد چند تا تیم درجه 3 انتخاب کنیم به عنوان حریف شبیه سازی بیشتر سر خودمون رو کلاه گذاشتیم واقع بینانه نگاه کنیم بعد از صعود ایران و کره در اون بازی جالب ما چه کردیم کره چه کرد! ...

تکرار مکرراته در آسیا کشورها یا روابط سیاسی و منابع مالی خیلی خوبی دارن بدون توجه به سطح کیفی با بهترین تیمهای دنیا هم میتونن بازی دوستانه داشته باشن(مثل عربستان) یا سطح کیفی بالا و پذیرفته شده جهانی دارن با برنامه ریزی دقیق بازی های بسیار خوبی انجام میدن (مثل ژاپن) یا کلا فقط هارت و پورت میکنن و آخرش هم تسلیم میشن( مثل ایران) که این مورد آخر بهتر از بازی های مقدماتی جام ملتهای آسیا با کویت و تایلند و نهایتا با آنگولا و ترینیداد گیرش نمیاد!!البته در فوتبال منظورمونه همین الان برای والیبال و بسکتبال ایران پیشنهاد های بسیار خوبی برای تورنمنت های بزرگ و بازی های دوستانه خوب میاد یعنی با شرایط بد اقتصادی-سیاسی بازم سطح فنی و اعتبار جهانی الویت داره ...

ببینید خبرش توی همین تاپیک هست نبی گفت که با 6 تیم مطرح و بزرگ قرار داد بستیم !! بعد قرعه کشی شد فرمودند کلا بازی با تیمهای بزرگ در دستور کارمون نیست(قضیه دست گربه و گوشت) الان هم از بلاروس و انگولا نام برده میشه میترسم آخرش با کویت و عمان بازی کنیم این اردوی افریقای جنوبی هم که لغو شد ...

فوتبال ایران قابل پیش بینی نیست
    تمام تمرکزشون رو روی اون دوتا بازی بزارن و 6 امتیاز رو بگیرن احتمال زیاد صعود میکنیم

با اینکه وضعیت جالبی نداریم اما فکر میکنم آبروریزی نشه اگه با این شرایط صعود کنیم یا با افتخار حذف بشیم شاهکاره!

4. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فکر نمیکنم مفهوم بازی تدارکاتی صرفا شبیه سازی برای سه بازی مقابل حریفان مشخص شده در جام جهانی باشه دوستان!
    درسته اما نه براي فوتبال ايران!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

حریفان ایران برای بازیهای تدارکاتی جهت آماده سازی برای جام جهانی مشخص شدند!

تیم ملی فوتبال ایران قبل از آغاز جام جهانی با تیم های بلاروس،مونته نگرو، ترینداد و توباگو و آنگولا دیدار خواهد داشت.
    حالا زمانی که رنکینگ تیم ملی ایران 34 هستش(با درست یا غلطش کاری نداریم) و برای ارتقاء فوتبالش باید با خوبهای دنیا بازی کنه، بازی با این تیم ها، مفید خواهد بود؟
    این درحالیست که رنکینگ این تیم ها به ترتیب زیره و هیچ کدوم از این تیم ها هم نتونستن به جام جهانی راه پیدا کنن.

ایران = 34
    مونته نگرو = 52
    ترینداد و توباگو = 78
    بلاروس = 82
    آنگولا = 89

7. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

چند سال پیش وقتی با ایران با ایرلند بازی داشت و گزارشگر بازی گفت که قیمت بعضی از بازیکن های ایرلند به اندازه کل بودجه تیم ایران برای جام جهانی هست من خیلی تاسف خوردم واقعا فوتبال ما ارزش سرمایه گذاری رو نداره و باید چند برابر کمتر از فوتبال حاشیه خلیج فارس پول داشته باشه تا نکونام با این همه سابقه برای آخرین سالهای فوتبال مجبور باشه بره اونجا?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 شکست نیجریه از غنا

نیجریه یکی از حریفان تیم ایران در جام جهانی 2014 برزیل در نیمه‌ نهایی جام ملت‌های آفریقا در ضربات پنالتی مغلوب غنا شد ...

10. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:

کي‌روش:‌ هيچ عقلانيتي براي آماده‌سازي تيم ملي وجود ندارد
    شماره خبر : 89210
    سرمربي تيم ملي ايران گفت: هيچ عقلانيتي براي برنامه‌ريزي آماده‌سازي مقدماتي تيم ملي فوتبال وجود ندارد. تصميم گرفتيم اردوي آماده‌سازي جام‌جهاني را لغو کنيم. اجبار پيدا کرديم تا سريعا برنامه اردويي آفريقاي جنوبي را لغو کنيم.
    کارلوس کي‌روش که از برخي ناهماهنگي‌ها در آستانه جام‌جهاني 2014 به شدت عصباني بود، در نشست خود با خبرنگاران گفت: "ابتدا از حضور شما در اين جلسه تشکر مي‌کنم. متاسفانه خبري خوبي ندارم که به شما بدهم. صحبت من خوشايند نيست اما بايد حس خوبي را در خودمان نگاه داريم، وگرنه مي‌ميريم. جلسه‌اي با آقاي کفاشيان داشتم. سعي کرديم بررسي مجددي انجام دهيم. تصميم دارم الان اعلام کنم چرا که هيچ عقلانيتي براي برنامه‌ريزي آماده‌سازي مقدماتي وجود ندارد. تصميمي که الان اعلام مي‌کنم اين است که تصميم گرفتيم اردوي آماده‌سازي جام جهاني را لغو کنيم. ما اجبار پيدا کرديم تا سريعا برنامه اردويي آفريقاي جنوبي را لغو کنيم. بنابر اين تصميمي که گرفتيم، مجبور هستيم تا همه برنامه‌هاي آماده‌سازي را تا جام‌جهاني بررسي مجدد کنيم."

او ادامه داد: "دليل اصلي که اين اردو را لغو مي‌کنيم اين است که هيچ منطقي وجود ندارد که بدون بازيکنان‌مان اردوي آماده‌سازي برگزار کنيم. يکي ديگر از بازيکنان اصلي تيم ملي ديروز ايران را ترک کرد و الان بيش از 4 نفر به خارج از ايران رفته‌اند. اين گونه که به نظر مي‌آيد يک سري ديگر هم اين کار را مي‌کنند. بنابراين بدون هيچ گونه حمايت مالي و با شرايط فعلي که روبه‌رو هستيم، هيچ عقلانيتي وجود ندارد که اين اردو را برگزار کنيم. همان طور که مي‌دانيد، اين تصميم تاثيرات ديگري در آينده خواهد داشت ولي در حال حاضر هيچ چيز ديگري را نمي‌توانيم به اين مطلب اضافه کنيم. مطمئنا برنامه‌هاي ليگ مي‌تواند ادامه داشته باشد و به کارشان ادامه دهند؛ چرا که به طور قطع برنامه اردوي آفريقاي جنوبي لغو شده است. مطلب دوم اين که از جانب خودم، کادر فني، مسئولان فدراسيون مفتخرم اين را به شما عرض کنم هيچ شکي نداريم که از آن زمان که وارد ايران شدم با در نظر گرفتن هيچ گونه حمايتي که دريافت نکرديم و هيچ گاه حمايت نشديم، جايگاه و وجهه پيراهن تيم ملي در شرايط بهتري قرار دارد. دوباره تکرار مي‌کنم که هيچ شکي براي کسي وجود ندارد که ما جايگاه تيم ملي ايران را در شرايط بهتري قرار داده‌ايم."

کي‌روش همچنين گفت: "به نظر من اين دستاورد بايد ثبت شود کسي که بعدها جاي من مي‌آيد بايد تلاش کند تا قداست و جايگاه پيراهن تيم ملي ايران را در جاي بالاتري قرار دهد. ما توانستيم به عنوان تيم اول و بالاتر ازکره به جام جهاني برويم. از الان حضورمان در جام ملت‌ها را قطعي کرده‌ايم. همين طور در رنکينگ فيفا و آسيا رتبه بسيار خوبي را داريم و اول آسيا هستيم. هيچ جايي براي طرح هيچ سوالي نيست که ما جايگاه تيم ملي ايران و پيراهنش را در کجا قرار داده‌ايم. بعد از اينکه موفق شديم به جام جهاني برويم، ايمان داشتم که مي‌توانيم آن حس غرور و شادي که در تمام ايرانيان وجود دارد، در جام جهاني هم ادامه دهيم. من با خودم فکر کردم که مي‌توانيم توقعات 80 ميليون ايراني را برآورده کنيم و موفق باشيم. شرايط خيلي سريع و به گونه‌اي رقم خورد که هميشه فکر مي‌کردم که بايد جلوي حريفان‌مان بايستيم اما برابر خودمان ايستاده‌ايم و اين به هيچ وجه براي من قابل قبول نيست. از زماني که صعود کرده‌ايم اردوها و بازي‌هاي مختلف را لغو کرده‌ايم. دقيقا با همين راه و روش خودمان را به مخاطره انداخته‌ايم و شانس‌مان را براي حضور خوب در جام جهاني کاهش داده‌ايم. مي‌خواهم دوباره به شما يادآوري کنم يک برد و يک مساوي در جام جهاني بسيار ارزشمند‌تر از مقام‌هايي است که مي‌توان در جام باشگاه‌هاي آسيا به دست آورد."

کي‌روش با اشاره به روزهاي نخست حضورش در ايران گفت: "به خاطر دارم وقتي که به ايران آمدم، کساني به من يادآوري مي‌کردند که چه حس غروري ملت ايران پس از پيروزي برابر آمريکا در جام جهاني 98 به دست آورد. من الان دچار تشويش هستم و ناراحتم به دليل مسائلي که پيش آمده است. مطمئنا احساس بسياري از 80 ميليون ايراني هم شبيه من است. به خاطر اينکه هيچ شکي نداريم که شانس و اميد خودمان را به مخاطره مي‌اندازيم. در انتها مي‌خواهم از فردوسي‌پور و ساير دوستان‌مان در تلويزيون ايران بخواهم که بازي‌هاي مختلف از تيم ملي آرژانتين، نيجريه و بوسني را پخش کنند؛ چرا که هنوز خيلي‌ها نمي‌دانند قرار است با چه تيم‌هايي بازي کنيم."

او ادامه داد: "هيچ شکي نيست که خيلي از کشورها دوست نداشتند ايران را در جام جهاني ببينند. آنها در رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني کارهاي زيادي کردند تا ايران را از گردونه رقابت‌هاي جام جهاني حذف کنند. بياييد همه دشواري‌هايي را که پشت سر گذاشته‌ايم، مثل بازي برابر لبنان و کره به خاطر بياوريم. به خاطر آوريد که چه اتفاقي افتاد در بازي ازبکستان و تلاشي که شد تا صعود نکنيم. مي‌شد شادي ميليون‌ها مردم ايراني ادامه هم داشته باشد. در انتها مي‌خواهم بگويم که هيچ کس نمي‌تواند بنا به وعده و وعيدها به زندگي‌اش ادامه دهد. واقعا اعتقاد دارم با ابعاد و مقياس‌هاي کلي کشور ايران حمايت از تيم ملي کار سخت و بزرگي نيست. همان طور که مي‌دانيد جزئي از وظايف من و فدراسيون نيست که در امور بازيکنان و باشگاه‌ها دخالت کنيم. همان طور که ديروز يکي از بازيکنان اشاره کرده بود، من موافق انتقال آنها به کشورهايي که هيچ درگيري در جام جهاني ندارند مثل قطر و کويت، نيستم ولي در آخر اين تصميم و حق آنهاست که به گونه‌اي رفتار کنند که باعث شادي‌شان شود و در نهايت من هم از تصميمي که آنها گرفته‌اند، حمايت مي‌کنم؛ چرا که مي‌خواهم آنها خوشحال باشند؛ چرا که با خوشحالي مي‌توانند بهترين عملکرد را براي تيم ملي داشته باشند."

سرمربي سال‌هاي گذشته رئال‌مادريد و دستيار سر آلکس فرگوسن در منچستريونايتد در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا درباره بازيکناني که به خارج رفته‌اند و اين که گفته مي‌شود، خودش از آنها خواسته به کشورهاي ديگر بروند، بيان کرد: "در پشت پرده همه تلاشم را کرده‌ام که جلوي اين اتفاق‌ها را بگيرم. توفان‌ها و بحران‌هاي مختلفي را در ايران پشت سر گذاشتم. ديگر در نظر بگيريد يک نفر آمد و گفت من اطلاعات فوتبال ايران را به قطر مي‌فروشم! خودتان فرض کنيد که ديگر چه مي‌شود؟ واقعيت امر اين است که همه تلاشم را کردم تا به بازيکنان اين را القا کنم که بايد هنوز اميد داشته باشند. من فکر مي‌کردم مي‌توانيم اين اميد را زنده نگاه داريم. متاسفانه موفق به انجام اين مهم نشديم. امروز با شرايطي روبه‌رو هستيم که موافق تصميم آنها نيستم اما از تصميم‌شان همان طور که گفتم حمايت مي‌کنم؛ چرا که اگر آنها شاد باشند مي‌توانند بهترين عملکرد را براي ما داشته باشند. در اين کشور و در طول اين دو سال و 8 ماه بارها شده که من تلاش کرده‌ام تا بهترين عملکرد را داشته باشم؛ بدون اينکه حقوقم را دريافت کرده باشم. اين مسئله درباره دستيارانم هم صدق مي‌کند. يک چيزي وجود دارد که من قادر به انجام آن نيستم، آن هم اين که نمي‌توانم تيمم را بدون بازيکنانم به اردو بفرستم. شايد بتوانيم از دوستانم مثل کاپلو و فرگوسن در اين باره راهنمايي بگيريم، اما اگر آنها هم نمي‌دانستند شايد مجبور شويم يک جادوگر بگيريم تا او کاري براي ما انجام دهد. شما با يک مسئله جزئي مي‌توانيد برخورد کنيد و کارتان را جلو ببريد. همان طور که شما گفتيد، به کساني که سعي مي‌کنند اين مسائل را به سمت بنده هل دهند، فقط مي‌توانم بخندم. خداوند آنها را ببخشد، چرا که صبر و بزرگي خداوند را ندارم که آنها را ببخشم."

سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که راهکارش در حال حاضر چيست، گفت: "ساليان زيادي براي برنامه‌ريزي، نگاهي پلکاني قائل بودم. براي اين که بتوانيم راهکاري را معرفي کنيم بايد يک سري اطلاعات را مجددا بررسي کنيم. پلن B ما بسيار شفاف است. بايد بر اساس تقويم فيفا و از 18 مي کار را آغاز کنيم. قبل از 18 مي يک سيستم داوطلبانه انجام مي‌دهيم. اولين داوطلباني که به اردوي ما بيايند، با آنها کار را آغاز مي‌کنيم. به عبارت بهتر تا 28 ارديبهشت سيستمي داوطلبانه را اجرا مي‌کنيم. کادر فني تيم ملي آماده است تا با داوطلبان کار را آغاز کند. بعد از 18 مي آماده‌سازي رسمي آغاز مي‌شود. در تمام ساليان مربيگري‌ام به عنوان يک مربي هيچ وقت به منافع شخصي خودم فکر نکرده‌ام. چيزي که الان مهم اين است که به منافع شخصي خودم فکر نکنم. الان دغدغه من فکر کردن به منافع 80 ميليون ايراني است. من احساس خوبي به خود و وجدان کاملا راحتي دارم. همگي ما نهايت تلاش‌مان را کرديم. به دفعات گفتم که بايد با واقعيت روبه‌رو شويم."

او در پاسخ به اين سوال که چقدر به آينده اميدوار است، بيان کرد: "همان طور که قبلا گفته‌ام که هدف ما يک رويا و يک فانتزي خواهد بود يا نه. با اين حال ادامه مي‌دهم. همان طور که گفتم با توجه به شرايطي که داريم و اردوهاي ما که لغو مي‌شود و هيچ حمايت مالي هم وجود ندارد و بازيکنان را هم نداريم، مطمئنا شانس‌مان را پايين مي‌آوريم. با کاري که انجام مي‌دهيم تنها داريم اميدهايمان را به مخاطره مي‌اندازيم. يک ضرب‌المثلي داريم که مي‌گويد يک شکاف بسيار کوچک در يک کشتي بزرگ آن را غرق مي‌کند. ما خودمان در حال ايجاد اين سوراخ در کشتي‌مان هستيم. ما در اين رودخانه‌اي که حرکت مي‌کنيم انواع و اقسام خطرها ما را تهديد مي‌کند. حضور کورکديل‌ها و حيوانات وحشي کار ما را سخت مي‌کند حالا ما مجبور هستيم آب قايق را هم خالي کنيم. مسلما کار ما خيلي مشکل مي‌شود."

کي‌روش در پاسخ به اين سوال که با توجه به شرايط اخير احتمال مي‌رود او از سمتش کناره‌گيري کند، گفت: "آن گونه که من مربي‌گري را ياد گرفته‌ام، نمي‌توان آن را رها کرد. پدر من فوتباليست بوده و من را مي‌کشت اگر وسط بازي، بازي را رها مي‌کردم. اين گونه ياد گرفتم که بايد کار را انجام دهم. اخيرا ديديد که يک مربي در ايران به دليل اين که دو بازيکنش را در اختيار نداشت، از کارش انصراف داد و رفت ولي من اين گونه نيستم. اگر من در بازي اخراج شوم و هر اتفاق ديگري که بيفتد، چيز عجيبي نيست اما رها کردن کارم و ول کردن آن در طبيعت من نيست و چنين چيزي قابل قبول نخواهد بود."

سرمربي تيم ملي در پايان با تاکيد بر اين که همه تلاشش را مي‌کند تا براي تيم ملي ايران موثر باشد، اضافه کرد: "ما واقعيت اين است که هيچ دشمني با فوتبال ايران نداشته‌ايم. وقتي که به جام‌جهاني صعود کرديم متاسفانه در چند ماه اخير به نظر مي‌رسد که انگار من دشمن فوتبال ايران هستم. بياييم با واقعيت روبه‌رو شويم. يکي مي‌گفت من اطلاعات بازي‌ها را به قطر مي‌فروشم. در مورد ديگري وقتي از منابع مالي خودم و دوستانم استفاده کردم و هزينه‌هايي را که فدراسيون بايد مي‌داد، دادم، اينجا من را محکوم مي‌کردند که به هاليدي رفته‌ام. در چند وقت اخير دکتر "چنگيزخان" گفتند که من عليه باشگاه‌ها موضع گرفته‌ام! گفتند من بر ضد ليگ هستم. به طور بسيار ناگهاني همه من را محکوم مي‌کنند و مي‌گويند ترانسفر بازيکنان به باشگاه‌هاي خارجي تقصير من است. باشگاه‌ها پول ندارند تقصير من است. اگر به اين نتيجه برسيم و اين شرايط ادامه داشته باشد که مشکل فوتبال ايران من هستم، ايرادي ندارد. رييس فدراسيون بيايد و در روي خودم اين را بگويد. با تيم ملي کاري نداشته باشيد. به آن ضربه نزنيد. وقتي از من راجع به اعتبار کاري‌ام مي‌پرسيد به نظر من آن اعتبار اصلا مهم نيست که مهم افتخار فوتبال ملي ايران است. من ايستاده خواهم بود و ايستاده براي توقعات 80 ميليون ايراني مي‌جنگم ولي اگر فوتبال ايران به اين نتيجه برسد که من اشتباه مي‌گويم و مشکل فوتبال ايران من هستم، هيچ مشکلي وجود ندارد و بعد از توافق با رييس فدراسيون قرارداد را فسخ مي‌کنيم. تا زماني که من فکر بکنم تا بهترين راهکار را براي فوتبال ايران در نظر بگيرم به کارم ادامه مي‌دهم و براي آن مي‌جنگم. رنگ‌ها و افراد مختلف اهميتي ندارد. آنچه مهم است 80ميليون ايراني است."

12. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اين مطلبي كه مينويسم ربطي به بحث جدايي بازيكنان از باشگاهها به دليل فقدان اعتبار مالي نداره ولي در راستاي آماده سازي تيم ملي بعضي ها تنها دليل نتيجه نگرفتن تيم را بي پولي ميدونن و لازمه توضيحي هم در اين خصوص داده بشه.
    يكي از بزرگان اقتصادي ميگفت اگر تغذيه يك ورزشكار بدنساز را مطالعه كنين و بخواين مثل اون عمل كنين كمتر از يك هفته سر از قبرستان در مياريد چون بدنتون آمادگي و توانايي سوزاندن مواد دريافتي را نداره. ورزش يا بطور كلي همه اركان جامعه ما مثل اون شخص نحيفي هستن كه منتظر دريافت مواد غذايي مختص ورزشكار حرفه اي است ولي ساختار ورزش ما براي دريافت پول كلان تنظيم نشده و مطمئناً پول كلان فقط فساد را افزايش ميده و بس.
    فوتبال اين مملكت هم همينطوره. درسته پول حل كننده بسياري از مشكلاته ولي اينجا ساختاري وجود نداره كه پول توش درست خرج بشه و بازده داشته باشه. تورم در دستمزد بازيكنان به دليل دانستن وجود همين پول كلان باعث اتلافش ميشه و در يك كلام پول فقط تو جيب چند تا بازيكن ميره و چيزي هم عايد فوتبال ما نميشه. در فدراسيون هم اونقدر بدهي و نان خور وجود داره كه عملاً قادر به رسيدن به سرمايه گذاري روي تيم هاي پايه فراهم نيست. چه بسا اين پول كلان به دليل دولتي بودن ساختار فدراسيون باعث بزرگ تر شدن خانواده فدراسيون و البته بدون بهبود عملكرد خواهد شد.
    پس اينطور هم نيست كه ما فكر كنيم پول كافي تزريق بشه همه چي حله!

14. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اين مطلبي كه مينويسم ربطي به بحث جدايي بازيكنان از باشگاهها به دليل فقدان اعتبار مالي نداره ولي در راستاي آماده سازي تيم ملي بعضي ها تنها دليل نتيجه نگرفتن تيم را بي پولي ميدونن و لازمه توضيحي هم در اين خصوص داده بشه.
    يكي از بزرگان اقتصادي ميگفت اگر تغذيه يك ورزشكار بدنساز را مطالعه كنين و بخواين مثل اون عمل كنين كمتر از يك هفته سر از قبرستان در مياريد چون بدنتون آمادگي و توانايي سوزاندن مواد دريافتي را نداره. ورزش يا بطور كلي همه اركان جامعه ما مثل اون شخص نحيفي هستن كه منتظر دريافت مواد غذايي مختص ورزشكار حرفه اي است ولي ساختار ورزش ما براي دريافت پول كلان تنظيم نشده و مطمئناً پول كلان فقط فساد را افزايش ميده و بس.
    فوتبال اين مملكت هم همينطوره. درسته پول حل كننده بسياري از مشكلاته ولي اينجا ساختاري وجود نداره كه پول توش درست خرج بشه و بازده داشته باشه. تورم در دستمزد بازيكنان به دليل دانستن وجود همين پول كلان باعث اتلافش ميشه و در يك كلام پول فقط تو جيب چند تا بازيكن ميره و چيزي هم عايد فوتبال ما نميشه. در فدراسيون هم اونقدر بدهي و نان خور وجود داره كه عملاً قادر به رسيدن به سرمايه گذاري روي تيم هاي پايه فراهم نيست. چه بسا اين پول كلان به دليل دولتي بودن ساختار فدراسيون باعث بزرگ تر شدن خانواده فدراسيون و البته بدون بهبود عملكرد خواهد شد.
    این که بدیهیه
    ایران با اون همه سرمایه های نفتی مگه میشه پول نداشته باشه
    منتهی این همه پول طی پروسه ها از بین میره . منظور از بین رفتن اینه که جاهای نامطلوب انباشته میشه نه اینکه خرج سازندگی بشه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته اما نه براي فوتبال ايران!
    درسته برای اینکه راهش همینه!نه فقط ورزش و فوتبال تو همه چیز اصولش اینطوره!این چیزی که بعضی عزیزان میگن مثل اینه که دانشجو تو طول ترم کتاب و درس رو نگاه هم نکنه شب امتحان 3 دوره نمونه سوال ترم های گذشته رو بخواد شبیه سازی کنه!!!

چند سال پیش وقتی با ایران با ایرلند بازی داشت و گزارشگر بازی گفت که قیمت بعضی از بازیکن های ایرلند به اندازه کل بودجه تیم ایران برای جام جهانی هست من خیلی تاسف خوردم واقعا فوتبال ما ارزش سرمایه گذاری رو نداره و باید چند برابر کمتر از فوتبال حاشیه خلیج فارس پول داشته باشه تا نکونام با این همه سابقه برای آخرین سالهای فوتبال مجبور باشه بره اونجا?
    بله دوست عزیز البته بهتره درآمد و سطح زندگی فوتبالیستها رو نسبت به سایر مشاغل و مردم خودمون بسنجی که وضعیت خیلی خوبی دارن وگرنه الان به لطف(...) ارزش کاغذ هزار تومان(ده هزار ریال!) از ارزش خود اسکناس بیشتره چاپش صرف نمیکنه مقایسه با پول سایر کشور ها که هیچی!

کاملا موافقم که ساختار ورزش که هیچ اقتصاد و کلا جامعه ما به دلیل شفاف نبودن اقتصادی باندهای قدرت و نهادهای خاص و رانتخواری ها مسیر درست و روشنی برای هزینه/درآمد نداره و تزریق بی پایه پول به این ساختار چه اقتصاد کلان باشه با چاپ بدون پشتوانه اسکناس چه ورزش باشه با کمک های بلاعوض!!!! دولتی نتیجه همون تورم و ضرر بیشتره!
    البته در بحث ورزش اصولیش اینه که دولت نباید اصلا پولی تزریق بکنه با نظارت دولت ورزش باید در اختیار مردم(بخض خصوصی) باشه که خب اینجا چون( ... ) نمیشه! یعنی باید قوانین و مدیریت کلان ورزش به نحوی باشه که فدراسیون ها قادر به درآمدزایی باشن و کاملا یک نهاد مستقل غیر دولتی باشن!NGO حالا فدراسیون های ما مخصوصا فوتبال پرهزینه وابسته به این کمک های دولتی بودند چه فدراسیون دادکانی که ادعای استقلال و اسپانسر قوی داشت چه الان کفاشیان (که اسپانسر خفنش هم پیچید!)در واقع هر دو به نحوی وابسته به نفت و صنایع مربوطه بودند!در او زمان خب فشار اقتصادی به این شکل نبود و درآمد بالا و .... الان اینطور شد که دولت تو کالاهای اساسی مونده!بگذریم بحث طولانیه اما تو همین شرایط والیبال ایران با هزینه بسیار بسیار پایینتر عملکرد چشمگیری داشته و کیفیت جهانی داره!درسته پول همه چیز نیست مدیریت فوتبال تو سالهای اخیر فاجعه بوده!

این که بدیهیه
    ایران با اون همه سرمایه های نفتی مگه میشه پول نداشته باشه
    منتهی این همه پول طی پروسه ها از بین میره . منظور از بین رفتن اینه که جاهای نامطلوب انباشته میشه نه اینکه خرج سازندگی بشه .
    بله چرا که نه!؟از یک دهه (بیشتر) گذشته تا امروز جای سرمایه گذاری تو نفت و پتروشیمی همه چیز شد انرژی صلح آمیز! هسته ای و تحمیل این همه فشار اقتصادی به مردم و نهایتا تسلیم قهرمانانه!!کسی نمیگه چقدر هزینه شد و حاصل چی شد دلیل چی بود!!فقط موچکریم موچکریم! امروز همسایه های ایران از میادین مشترک برداشت بسیار بیشتری نسبت به ما دارن و تا تسلیم کامل میزان فروش نفت ما هم بسیار پایین خواهد بود ثروت رو داریم اما توان اداره و استفاده ازش رو نه!حالا همه اینها یک طرف حرف شما هم یک طرف که درسته اون زمانی هم که درآمد مطلوب بود هزینه ها همه اشتباه و گم شدن پول ها بود!( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )هیچ دلیلی نداره ملت ایران این همه هزینه جنگ و بعد سازندگی(تو سایر کشورها) و رشوه و باج و فساد داخلی ... رو بپردازه!

همه اینها هم که بگذره این سرمایه پایان پذیر و محدوده اقتصاد وابسته به نفت نتیجش همینه شما الان فکر کن جای این تحریم در واقع ذخایر نفت و گاز به پایان رسیده دیگه چی داریم؟هیچی!تورم و بیکاری اول دنیا اقتصاد آزاد آخر!فساد دولتی تا دلت بخواد ...

اینم برای بازگشت به جو ورزش و فوتبال

نبی:اردو های تیم ملی متوقف نمی شود،حتی اگر در حیاط خانه کروش باشد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مهدی محمد نبی-دبیر کل فدراسیون فوتبال گفت: متاسفانه بسیار ناراحتیم به خاطر اینکه یکی از اردوهای آماده سازی تیم ملی که تمامی تشریفات اداری اش انجام شده بود را از دست دادیم و خواسته ام از کروش به عنوان سرپرست تیم ملی این است که به هیچ وجه نباید کار متوقف شود و وی باید هر چه محکم تر و پر صلابت تر کار خود را در برقراری اردوهای تیم ملی ادامه دهد. چگونه و کجا این بحث دیگری است که در این خصوص با سرمربی تیم ملی شخصا صحبت خواهم کرد.
    در گزارشی که سایت رسمی فدراسیون فوتبال آن را منتشر کرده سرپرست تیم ملی افزود: موضوعی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است این است که اردوهای تدارکاتی به هیچ وجه متوقف نشود و فرقی نمی کند این اردوها در آفریقای جنوبی، کمپ تیم های ملی یا در استادیوم آزادی یا پارک طالقانی و یا حیاط منزل کروش باشد و بی شک فدراسیون فوتبال از 22 فروردین بنا بر اعلام قبلی، کلیه بازیکنان را به اردوی تیم ملی دعوت و آنها را در اختیار کروش قرار خواهد داد و این تصمیم به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد. همانطور که گفتم اگر اجبار داشته باشیم در پارک تمرین خواهیم کرد و قطعا از هدف اصلی که حضور پر صلابت در جام جهانی و احترام به خواسته های مردم عزیزمان می باشد، تخطی نخواهیم کرد.
    محمد نبی در ادامه بیان کرد: البته تعدادی از بازیکنان تیم ملی به قطر و کویت رفته اند که شخصا به این کشورها می روم و با باشگاههای این بازیکنان وارد مذاکره می شوم تا بازیکنان را در اختیار تیم ملی فوتبال ایران قرار دهند و اگر قرار به جریمه هم باشد، آن را پرداخت می کنیم.
    سرپرست تیم ملی در پایان گفت: تیم ملی متعلق به کروش و فدراسیون فوتبال نیست بلکه متعلق به عموم مردم کشور است و قطعا برای آماده سازی تیم ملی نهایت تلاش خود را همانند گذشته انجام می دهیم که این وظیفه مهم نه تنها بر عهده فدراسیون، مربیان و بازیکنان تیم ملی بلکه بر عهده مدیران بالا دست ما نیز بوده و خواهد بود.

17. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •