تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 249 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راه کار عجیب برای جذب رایگان خلعتبری!

برخی از هواداران پرسپولیس پیشنهاد عجیبی برای جذب محمدرضا خلعتبری به مدیران باشگاه ارائه کرده اند
    سرویس ورزشی خبرنو؛ تلاش پرسپولیسی ها برای گرفتن تخفیف از عجمان و جذب خلعتبری همچنان بی نتیجه بوده است و اماراتی ها به کمتر از یک میلیون دلار رضایت نمی دهند.

در همین راستا گروهی از هواداران پرسپولیس پیشنهادی به مسئولان باشگاه ارائه کرده اند که این بازیکن بدون پرداخت پول از عجمان جدا شود که در نوع خود جالب است و البته به همکاری خلعتبری نیاز دارد.

این پیشنهاد جالب را از زبان آنها بخوانید:

«در سالهای گذشته که برای سازماندهی هواداران باشگاههای الاهلی و النصر به امارات می رفتیم با روحیات مسئولین و مدیران ورزشی این کشور به خوبی آشنا شدیم. اعراب مخصوصا اماراتی ها بسیار آدم های تبلیغاتی هستند که بعضی وقت ها برای انجام یک پروژه بیش از نیمی از هزینه آن را صرف تبلیغات و خودنمایی در دنیا می کنند. از سویی دیگر آنها بسیار از تبلیغات منفی ترس دارند تا جایی که در رسانه های کشور امارات هیچ گونه آزادی بیانی برای مباحث سیاسی و نقد مسئولین این کشور و حتی انعکاس اخبار منفی در زمینه های مختلف اقتصادی و اجتماعی نیز وجود ندارد.

آنها که 7امارت /ابوظبی.عجمان.دبی.شارجه.راس الخیمه.ام القوین و فجیره را دارند و مجموع این 7امارت کشور و دولت امارات متحده عربی را تشکیل میدهد هر یک از این 7 امیرنشین از استقلال فراوانی برخوردارند، اما یک امیر موروثی به عنوان حاکم کشور ایفای وظیفه می‌کند و شورای عالی حکام که متشکل از هفت امیر است، اما در بین این 7امیر هرکدام برای پیش انداختن خود در خدمت به کشور امارات رقابت تبلیغاتی زیادی وجود دارد.

با توجه به اینکه امروز امارات پرچمدار دیگر کشور های عربی در بحث اختلاف آنها بر سر جزایر 3گانه کشور عزیزمان است و نام جعلی خلیج ع ر ب ی را برای لیگ خود انتخاب کرده اند. کافیست محمدرضا خلعتبری بدون توجه به این مسئله و با استفاده از حساسیت فیفا بر مسائل سیاسی در فوتبال درانظار عمومی و یا در زیر پیراهن خود در عجمان لباسی با طرح نقشه ایران که PERSIAN GOLF روی آن نوشته شده باشد بپوشد و مثلا بعد از اولین گلی که در لیگ جعلی امارات زد این پیراهن را در مقابل دوربین ها به نمایش بگذارد.

با شناختی که از اماراتیها و حساسیت اعراب روی کلمه خلیج فارس وجود دارد مطمئن باشید خودشان خلعتبری را از آنجا اخراج خواهند کرد و هیچ گونه محرومیتی هم برای او در بر نخواهد داشت چراکه اگر ا بخواهند به او زیاد گیر بدهند این مسئله فیفا را حساس خواهد کرد چون آنها در توجیه نام جعلی خلیج ع ر ب ی برای لیگ خود در afc اینگونه مطرح کرده اند که منطورشان کشورهای عربی حوزه خلیج است و arabian golfبه همین دلیل نام لیگشان لقب گرفته.

با توجه به اینکه کشورهای عربی حوزه خلیج در سالهای گذشته آنقدر روی نام خلیج فارس حساسیت نشان داده اند که حتی در بازیهای تیم ملی ایران در این کشورها برخی ایرانیهای مقیم از ترس برخورد های امنیتی و دیپورت شدن و مشکلات مختلف جواب تشویق خلیج فارس لیدرهای تیم های ملی و باشگاهی را هم نمی دادند.

اعراب برای مطرح کردن نام جعلی خلیج ع ر ب ی هزینه های سنگینی برای برگزاری جامی با این نام در بین کشور های خود متحمل می شوندو آنقدر نسبت به ایرانیها حساس شده اند که آندرانیک تیموریان را پس از شادی خود از پیروزی تیم ملی ایران در مقابل قطر در این کشور از لیگ خود اخراج کردند و نمونه های دیگر از این دست که در این مقال نمی گنجد.

مطمئن باشید خلعتبری با دفاع از نام خلیج فارس با همان روشهای فوتبالی مثل شادی بعد از گل و پوشیدن لباسهایی شخصی با این عنوان و حاضر شدن در مقابل دوربین هاو در کل راه رفتن روی اعصاب عرب ها می تواند بدون پرداخت یک درهم رضایت نامه خود را از اماراتی ها بگیرد.»

2. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

12

تا اینجا بهترین خط دفاعی لیگ را داشتیم دو بازی بعدی پرسپولیس با صدر جدولیهاست، اگر بازی خوبی را تیم جلوی نفت و فولاد انجام بده من خودم شدیدا به قهرمانی و یا نایب قهرمانی تیم امیدوار میشم!
    معمولا پرسپولیس تو بازی های روی کاغذ مهم و سخت، بهتر بازی می کنه

4. 3 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چندروزه اخبار پیرامون سرپرست شیرینمون !!! و قاضی زیاد شده !

گذشته ها گذشته و بخوایم یکی رو مقصر قلمداد بکنیم الان بیفایدست : دربی پارسال ترکیبی که چیده شده بود هم غلط ترین ترکیب دوران پرسپولیس بود ولی حالا چه طوره که قاضی ناجی اون روز اس اس بود عجیبه ! هر حرفی رو نباید جواب داد که این رو متاسفانه شیرینی تفهیم نشده و بیخودی جو درست میکنه . گلی که قاضی نزده قطعا نمیشه عمدی دونستش مث دربی ای که 9 نفره از این صحنه ها جفت تیما روی دروازه هم داشتن و بعد چندین و چند سال که گذشته یه سری اومدن مث شیرینی اون اتفاقات رو عمدی فرضش کردن

یه وقتایی بدجوری جای یه فوتبالی به عنوان سرپرست اذیتمون میده . فوتبالی عکس شرتکی نه ؛ کسی که واقعا فوتبال بازی کرده باشه و بفهمه حواشی فوتبال رو . متاسفانه یه خاله زنک چندین ماهه مث چی چسبیده به نیمکت با اون هیبتش !!! اون از چک کاضمیان که آبروریزی بود و اون از حرفای چرند بعد باخت جام حذفی اون از ول کردن مهدوی کیا توی زمین ... اینکه یکی از بچه ها گفت روی اعصاب حریفه و خوبه : بیشتر از اینکه رو مخ دیگران باشه واسه ما مایه شرمه وجود همچین کسی . بودنش به عنوان سرپرست واسه تیم چیزی نداشته فعلا با این رفتارش که مدام بدتر داره میشه

6. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

پيوس:پرسپوليس با جوانانش پتانسيل قهرماني دارد

فرشاد پيوس مي‌گويد، پرسپوليس امسال خوب بسته شده و با انگيزه جوانان خود پتانسيل قهرماني در ليگ را دارد.

پيشکسوت پرسپوليس درباره ارزيابي خود از پرسپوليس و بازي‌هاي اين تيم در 5 هفته گذشته اظهار کرد: پرسپوليس امسال يک تيم جوان بسته و بايد به اين تيم بها و فرصت داد تا بتواند به اهداف خود برسد. خط دفاع پرسپوليس عملکرد خيلي خوبي داشته و تيم از نظر سازمان دفاعي وضعيت خوبي دارد. بازيکنان به موقع جمع شده و باز مي‌شوند. بازي خوب مدافعان مياني هم باعث شده پرسپوليس کمترين گل خورده را داشته باشد.

به گزارش ايسنا ، وي با اشاره به نياز پرسپوليس به يک هافبک طراح در ميانه ميدان گفت: هم حقيقي و هم دهنوي بيشتر تمايل دفاعي دارند و از کناره‌ها کمتر حرکت مي‌کنند. يک مهاجم خوب بايد 5 موقعيت خوب برايش فراهم شود تا بتواند 2 گل بزند نه اينکه در طول يک بازي فقط يک فرصت خوب داشته باشد.

پيوس با بيان اينکه هواداران بايد به اين پرسپوليس فرصت دهند، گفت: يک پيشنهاد براي دايي دارم و آن هم اين است که از پيام صادقيان پشت مهاجمان استفاده کند چراکه خوب دريبل مي‌کند و مي‌تواند با پاس‌هاي عمقي خود مهاجمان را در موقعيت گل قرار دهد. از همه مهم‌تر اين است که بايد به محمد عباس‌زاده بيشتر فرصت دهند. عباس‌زاده در ساري بازيکن من بود. او قابليت‌هاي زيادي دارد و گلزن خوبي است. ضمن اينکه پشت محوطه خوب خطا مي‌گيرد. به نظر من اگر پرسپوليس با دو مهاجم کاذب بازي کند که بتوانند دفاع حريف را پرس کرده و از همان جلو اقدام به توپ‌گيري کنند، مي‌توانند موقعيت هاي زيادي براي خود ايجاد کنند.

وي گفت: پرسپوليس بايد به دهه 60 و 70 برگردد که با 2 مهاجم بازي مي‌کرد و همان اول بازي به گل مي‌رسيد. به نظر من اين تيم پتانسيل‌هاي بالايي دارد و بيشتر بازيکنان جوان و جوياي نام هستند.

مهاجم گلزن دهه 60 و 70 پرسپوليس و تيم ملي درباره اين صحبت رويانيان که گفته بود امسال از دايي توقع قهرماني نداريم، گفت: حرف رويانيان کارشناسي نيست. هر مربي که به پرسپوليس مي‌آيد بايد از او قهرماني خواست. بهتر است که رويانيان فني صحبت نکند و به کارهاي مديريتي بپردازد. تيم‌هاي پايه و نوجوانان و جوانان پرسپوليس مشکلات زيادي دارند. تيم نوجوانان پرسپوليس به خاطر نبود آمبولانس سه بر صفر بازنده شد. هيچوقت پرسپوليس اينقدر ذليل نشده بود. رويانيان پول خوب خرج مي‌کند اما مديريت باشگاه مشکل دارد.

پيوس با انتقاد از نحوه اداراه آکادمي پرسپوليس گفت: آقاي رويانيان به آکادمي برسد که به نظر من يک کار دهان پرکن است و چندان جدي نيست. همه دوستان خودشان را در اين آکادمي به عنوان مربي انتخاب کرده‌اند. عده‌اي از افراد آمده‌اند که پرسپوليسي‌ نبوده‌اند.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا بازيکناني مثل محمد قاضي و کريم انصاري‌فرد در پرسپوليس موفق نبودند، گفت: بازي کردن در پرسپوليس يک هنر است. بعضي بازيکنان فکر مي‌کنند که به محض اينکه به پرسپوليس آمدند مطرح مي‌شوند، اما در اين تيم بايد ثبات داشت تا موفق شد. هر دوي آنها بازيکنان خوبي بودند اما به هر حال هر مربي سليقه خاصي دارد و به اعتقاد من امسال پرسپوليس خوب بسته شده و مي‌توان به اين تيم براي قهرماني درليگ اميد داشت. بازيکنان جوان خوبي در تيم هستند که بايد در کنار باتجربه‌ها باشند و به نظر من دايي اين موضوع را به خوبي مي‌داند و بهترين استفاده را از بازيکنان مي‌برد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ##################################

رفع مصدوميت 4 بازيکن براي ديدار با نفت

در شرايطي که تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه به مصاف نفت تهران خواهد رفت؛ مصدوميت چهار بازيکن اين تيم نيز رفع شد.

پس از تست‌هاي کادر پزشکي پرسپوليس مشخص شد که وضعيت مصدومان قرمز‌پوشان براي ديدار مقابل نفت بهتر شده و چهار بازيکن اين تيم به نام‌هاي مارکو، حسيني، عسگر و حتي پيام صادقيان که کمي از ناحيه دنده احساس درد مي‌کنند براي بازي روز جمعه مشکلي ندارند.

به گزارش فارس، همچنين رضا حقيقي نيز پس از دويدن‌هاي روز گذشته و نظر دکتر کيهاني به احتمال فراوان حتي به بازي با فولاد نيز مي‌رسد. البته قبلا او اعلام کرده بود که يک ماه از ميادين دور است.

خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه به صورت محرمانه برخي از اعضاي تيم ملي تماس‌هايي با بعضي از بازيکنان داشتند که براي اردوي 13 روزه تيم ملي خود را آماده کنند. اين در شرايطي است که اگر 13 روز ليگ به خاطر اردوهاي تيم ملي تعطيل شود پرسپوليسي‌ها قرار است دو روز استراحت کرده و پس از آن احتمالا اردويي خارج يا داخل تهران داشته باشند. حتي پاسپورت برخي بازيکنان نيز به صورت محرمانه جمع‌آوري شده است.

Last edited by HoseinKing; 18-08-2013 at 13:41.

8. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چه عجب جناب پیوس با تیم همراه شد و دیدش به تیم مثبت شد
    ایشالا امسال از تیم حمایت کنه

خلعتبری رو هم نمیشه اینجوری گرفت بنده خدا رو بعد از بازی میبرن توی رختکن میزننش هیچ کسم نمیفهمه هیچ فیلم یا عکسی هم به دست کسی نمرسه
    اینا که خیلی امیدوارمون کردن چی شد پس؟

بازی با نفت کجاست توی تختی؟

10. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سيدصالحي: دايي کار خودش را بلد است

مهاجم آماده پرسپوليس اين فصل مي‌خواهد با انجام بازي‌هاي خوب و گلزني براي تيم محبوبش علاوه بر اينکه موفقيت پرسپوليس را رقم بزند خودش را به تيم ملي تحميل کند.

سيدصالحي که کم مصاحبه مي‌کند در جديدترين مصاحبه‌اش با سايت گل حرف‌هاي جالبي زد. اين مصاحبه را بخوانيد.

بعد از باخت هفته قبلتان توانستيد اين بازي را ببريد. نظرت در مورد بازي چيست؟

بازي خوبي بود و خوب هم شروع کرديم اما 10 نفره شدن ما باعث شد که کمي به عقب بيايم اما در مجموع خدا کمک کرد و توانستيم بازي را ببريم و هر 3 امتياز بازي را براي خود کنيم.

قبول داريد تيمتان خيلي جوان است؟

بله تيم ما جوان است اما همانقدر هم انگيزه دارد. دايي يک تيم جوان و با انگيزه را در پرسپوليس جمع کرده و مطمئن باشيد که اين مجموع به موفقيت مي‌رسد. علي آقا کارش را بلد است و مي‌داند با اين جوان‌ها چکار کند. مطمئن باشيد پرسپوليس رفته رفته بهتر و بهتر مي‌شود و با نتايج خوبش اين را در آينده ثابت مي‌کند.

يکي دو بازي است که نتوانسته‌اي براي تيم‌ات گلزني کني؟

من از جان و دل براي تيم‌ام بازي مي‌کنم و اگر قسمت باشد و خدا عزت بدهد گل مي‌زنم اگر هم نباشد حتما حکمي است. من به دنبال موفقيت پرسپوليس هستم نه موفقيت خودم. من ابتدا هدفم اين است که براي تيم مثمرثمر باشم. به قول معروف عروسي به کوچه ما هم مي‌رسد.

البته در اين بازي هم مفيد بودي و مثل اين که پاس گل دادي؟

خب اين خواست و عنايت خدا بود من در يک موقعيت خوب قرار داشتم و شوت زدم دروازه‌بان توپ را برگشت داد و خدا خواست با گل عاليشاه بازي را ببريم. بعضي روزها قسمت اين است که من گل بزنم در اين بازي هم حکمت اين بود که روي گل تاثيرگذار باشم و کس ديگري گل را بزند مهم اين است که همه اين اتفاقات منجر به پيروزي پرسپوليس و شادي دل هواداران بشود.

به تيم ملي فکر مي‌کني؟

مگر مي‌شود فکر نکرد من سرباز تيم ملي هستم و در هر شرايطي افتخار مي‌کنم که پيراهن تيم ملي را بپوشم اميدوارم با تلاش مضاعف و گلزني و موفقيت تيمي با پرسپوليس بتوانم به اين افتخار دست پيدا کنم.

صادقيان: دايي کار بزرگي کرد

هافبک تهاجمي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتي قصد حضور در پرسپوليس را داشتيم مي‌گفتند بازيکنان قديمي براي شما مشکل درست مي‌کنند اما اصلا چنين چيزي اتفاق نيفتاد.

به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، پيام صادقيان؛ هافبک تهاجمي پرسپوليس گفت: بعد از اخراج کفشگري، دايي کاري کرد که بچه‌ها دو برابر تلاش کنند، خود من هم هر کاري کردم که آن اخراج براي مهرداد بد نشود. با توجه به استراحتي که ديروز و امروز داشتم، اميدوارم از فردا تمرينات خودم را شروع کنم. ضربه‌اي که به ناحيه لگن و پهلويم خورد بسيار شديد بود ولي پزشکان گفته‌اند فقط کوفتگي پيش آمده و مشکل خاصي وجود ندارد.

وي درباره بازي با ملوان گفت: وقتي 10 نفره شديم انگار انرژي تيم بيشتر شد. بچه‌ها مي‌خواستند جبران يک بازيکن کمتر را بکنند و اين باعث شد توان بيشتري پيدا کنيم. خود من تا قبل از اينکه مصدوم بشوم با تمام وجود دويدم و تلاش کردم بيشتر در کارهاي دفاعي شرکت کنم. در نيمه دوم با اينکه ده نفره بوديم اگر سه گل مي‌زديم اتفاق عجيبي نيفتاده بود.

هافبک هجومي پرسپوليس درباره موفقيت جوان‌ها در پرسپوليس و گلزني عاليشاه خاطرنشان کرد: خوشحالم در اين پنج بازي به شکلي عمل کرديم که نگويند جوان‌ها در پرسپوليس موفق نمي‌شوند. به نظرم آقاي دايي کار بزرگي کرد که با وجود تمام فشارها دست به اين کار زد. از سوي ديگر بازيکنان قديمي‌تر و با تجربه‌تر هم خيلي کمک کردند تا ما بتوانيم کار خودمان را با استرس کمتر و اعتماد به نفس بيشتر انجام بدهيم. وقتي مي‌آمديم مي‌گفتند قديمي‌ها براي شما مشکل درست مي‌کنند ولي کاملا برعکس اين اتفاق افتاد. البته آقاي دايي هم به خوبي توانسته است جو خوب و صميمي در تيم ايجاد کند.

صادقيان درباره برخورد دايي پس از اخراج کفشگري تصريح کرد: آقاي دايي نه تنها برخورد بدي نکرد، بلکه از همين مسئله و رفاقتي که در تيم وجود دارد استفاده کرد تا انگيزه بچه‌ها را بيشتر کند. خود من هرچه داشتم رو کردم تا سه امتياز را بگيريم و طوري نشود که اخراج مهرداد باعث شود روي او فشار بيايد.

وي درباره بازي بعدي سرخپوشان افزود: ما که بازي آسان نداريم. نفت هم جزو تيم‌هاي خوب است. اي کاش اين بازي در آزادي انجام مي‌شد چون فکر مي‌کنم تماشاگران خيلي زيادي مي‌آيند و حيف مي‌شود اگر در جاي ديگر مثل تختي بازي کنيم.

دايي: جوان‌ترين بازيکن ما هم ملي‌پوش است

طي دو سه سال اخير علي دايي براي سرمربي‌گري به هر تيمي پا مي‌گذارد برادرش محمد هم به عنوان دستيار در کنار اوست. اين نکته‌اي است که هرازگاه باعث انتقاد از اين دو برادر هم شده. اما شايد خيلي‌ها نمي‌دانند محمد دايي برادر بزرگ‌تر علي‌ دايي است و علي‌آقا (به قول محمد) از قديم در کارهايش با او مشورت مي‌کند.

محمد دايي در اين مورد و البته در مورد مدرک مربيگري‌اش با سايت گل گفتگويي انجام داده که مي‌خوانيد.

اوضاع و احوال پرسپوليس؟

همه چيز خوب است و خدا را شکر آرامش خوبي بر تيم حاکم شده. بچه‌ها همه با هم رفيق و همدل هستند و علي‌آقا هم با تمام وجود تلاش‌اش را براي پرسپوليس مي‌کند و همگي با اتحادي که داريم مي‌خواهيم يک فصل خوب را براي پرسپوليس رقم بزنيم.

در ابتداي اين همکاري، اين تصميم خودتان بود که با علي‌آقا باشيد يا ايشان خواستند؟

من به‌عنوان برادر علي هميشه دوست داشتم در کنارش باشم. نه تنها در فوتبال بلکه در زندگي هم هميشه سعي مي‌کنم در کنار او باشم و تا آنجا که مي‌توانم کمکش کنم. علي علاوه بر اين که برادر من است دوست من هم هست و هميشه دوست داشتم در کنار او باشم البته خب اين خواستن دو طرفه است.

راست مي‌گويند علي‌آقا بدون مشورت با شما هيچ کاري را انجام نمي‌دهد؟

علي از بچگي در کارهايش با من مشورت مي‌کرد و به عنوان برادر بزرگ‌تر در تصميم‌هايي که مي‌خواست بگيرد با من حرف مي‌زد. اما اين‌طور نيست که شما مي‌گوييد چرا که علي علاوه بر اين که آدم بسيار باهوشي است بلکه تجربه کافي هم براي گرفتن تصميمات دارد.

تا کي مي‌خواهيد دستيار باشيد تصميمي هم براي سرمربيگري داريد؟

تا هر موقع که علي مرا بخواهد من در کنارش هستم براي من مهم اين است که بتوانم به برادرم کمک کنم. اينکه سرمربي باشم يا مربي فرقي نمي‌کند من حتي اگر در فوتبال هم نباشم به عنوان يک دوست در کنار او هستم.

مدرک مربيگري‌ شما چيست؟

اتفاقا خوب شد اين سوال را پرسيديد. من مدرک A آسيا دارم که فکر کنم بالاترين مدرک در مربيگري در آسيا باشد. البته به دنبال شرکت در کلاس حرفه‌اي فوتبال هم هستم اما در حال حاضر با همين مدرک A در نيمکت پرسپوليس هستم. البته فکر کنم لازم نباشد يادآوري کنم که قبلا هم در ليگ يک سرمربي بودم و نتايجي هم که گرفتم گوياي خيلي چيزهاست.

فکر مي‌کنيد نيمکت پرسپوليس و اين مجموعه‌اي که جمع کرديد پتانسيل قهرماني را دارد؟

اگر غير از اين باشد که مسخره است. ما هر جا که باشيم براي قهرماني تلاش مي‌کنيم و فکر کنم تيمي هم که در اختيار داريم مجموعه‌اي از جوان‌هاي خوب و ستاره است که مي‌توانيم مدعي اصلي قهرماني باشيم. اين که مي‌گويند بازيکنان پرسپوليس جوان هستند بايد بگويم جوان‌ترين بازيکن ما ملي‌پوش است ديگر يک بازيکن بايد چه کار کند تا بخواهد خوب باشد؟

رابطه شما با بچه‌ها بهتر است يا علي‌آقا؟

رابطه هر دوي ما با بچه‌ها خوب است و هيچ مشکلي هم بين ما و بچه‌ها نيست. ما ارتباطي که با بچه‌ها برقرار کرديم يک ارتباط دوستانه و صميمانه است.

در کل چهره‌تان خيلي اخمو و بداخلاق به نظر مي‌رسد. اما با همکلام شدن با شما مي‌بينيم انگار اصلا اين‌طور نيست!

(مي‌خندد) باور کنيد من شايد نوع بيانم کمي تند و خشن باشد اما همه مي‌دانند که من با همه برخورد صميمانه دارم و به قول معروف خيلي هم مهربان و با محبت هستم.

Last edited by HoseinKing; 18-08-2013 at 16:28.

12. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض خلعتبری: دو، سه روز دیگر پرسپولیسی می شوم/ مصاحبه ای با هیچ رسانه ای نکردم

پرسپولیس نیوز : محمدرضا خلعتبری امیدوار است تا دو، سه روز آینده انتقالش به پرسپولیس قطعی شود.
    وی درباره شرایطش اظهار داشت: هنوز چیزی مشخص نیست اما به احتمال فراوان و اگر خدا بخواهد تا دو، سه روز آینده انتقالم به پرسپولیس قطعی می شود.

وی افزود: من در روزهای اخیر هیچ مصاحبه ای انجام ندادم و امروز هم دیدم مصاحبه ای از قولم زده بودند که امشب با پرسولیس تمام می کنم. من اصلا چنین حرفهایی نزدم. تيم عجمان در يك بازي دوستانه مقابل الوصل به پيروزي رسيد.

عجمان عصر روز شنبه در يك مسابقه دوستانه با نتيجه 4 بر 3 از سد تيم الوصل گذشت. اين در حالي است كه در اين مسابقه محمد رضا خلعتبري حضور نداشت. عجمان روز جمعه در دومين بازي خود به مصاف تيم الاهلي عربستان مي رود.

14. 3 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بازی با نفت کجاست توی تختی؟
    بله

(سرپرست سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: ديدار پرسپوليس و نفت تهران در ورزشگاه تختي برگزار مي‌شود.)

16. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : محمدرضا خلعتبری امیدوار است تا دو، سه روز آینده انتقالش به پرسپولیس قطعی شود.
    وی درباره شرایطش اظهار داشت: هنوز چیزی مشخص نیست اما به احتمال فراوان و اگر خدا بخواهد تا دو، سه روز آینده انتقالم به پرسپولیس قطعی می شود.

وی افزود: من در روزهای اخیر هیچ مصاحبه ای انجام ندادم و امروز هم دیدم مصاحبه ای از قولم زده بودند که امشب با پرسولیس تمام می کنم. من اصلا چنین حرفهایی نزدم. تيم عجمان در يك بازي دوستانه مقابل الوصل به پيروزي رسيد.

عجمان عصر روز شنبه در يك مسابقه دوستانه با نتيجه 4 بر 3 از سد تيم الوصل گذشت. اين در حالي است كه در اين مسابقه محمد رضا خلعتبري حضور نداشت. عجمان روز جمعه در دومين بازي خود به مصاف تيم الاهلي عربستان مي رود.
    امان از این مصاحبه ها و اخبار !

اماراتی‌ها برای خرید خلعتبری تخفیف ندادند
    نماینده باشگاه پرسپولیس در جلسه‌ای با مسئولان عجمان در شرایطی شرکت کرد که اماراتی‌ها به قرمز‌پوشان تخفیف ندادند.

به گزارش جوان ایرانی، مسئولان باشگاه پرسپولیس برای جذب محمدرضا خلعتبری پس از استفاده اماراتی‌ها از نام جعلی خلیج ع‌رب‌ی دست به کار شدند و با پیشنهاد یک میلیون دلاری اماراتی‌ها برای فسخ قرارداد با خلعتبری از سوی عجمانی‌ها روبه‌رو شدند.
    از همین رو نماینده باشگاه پرسپولیس به امارات رفت و در اولین جلسه با مسئولان عجمان به توافق نرسید. پرسپولیسی‌ها از عجمانی‌ها درخواست تخفیف کردند که آنها نیز زیر بار این حرف نرفتند و اعلام کردند که یک میلیون دلار خود را به صورت نقدی و کامل می‌خواهند در غیر این صورت به خلعتبری رضایتنامه نمی‌دهند. این در شرایطی است که قرار است به زودی دومین جلسه نماینده باشگاه پرسپولیس و عجمان برگزار شود.

خلعتبری در خانه یک پرسپولیسی در تهران

البته حضور مهاجم تیم ملی در منزل این بازیکن ربطی به پرسپولیسی شدن او ندارد.

قانون آنلاین- در حالی که برخی از رسانه ها خبر از حضور محمدرضا خلعتبری در شما کشور داده اند اما این مهاجم که اردوی ترکیه تیم عجمان را برای پیگیری معالجه اش در تهران ترک کرد این روزها در تهران مشغول فیزیوتراپی است.
    خلعتبری منتظر خبر باشگاه پرسپولیس است تا تکلیفش زودتر برای فصل آینده روشن شود.
    او این روزها در منزل یکی از بازیکنان ملی پوش پرسپولیس حضور دارد. البته حضور مهاجم تیم ملی در منزل این بازیکن ربطی به پرسپولیسی شدن او ندارد بلکه به دلیل رفاقت صمیمانه آنهاست.
    مهاجم ایرانی تیم عجمان امارات تاکید کرد حضورش در پرسپولیس هنوز قطعی نشده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از تسنیم

محمدرضا خلعتبری در خصوص آخرین اخبار وضعیت حضورش در پرسپولیس گفت: «فعلا 2 روز است که به شمال آمدم تا در کنار خانواده‌ام استراحت کنم اما باید بگویم که هنوز حضورم در پرسپولیس قطعی نشده است.»
    وی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است مسئولان باشگاه‌های پرسپولیس و عجمان ملاقاتی با هم داشته باشند، گفت: «در این باره هیچ اطلاعی ندارم و فعلا هم نمی‌خواهم بیشتر از این صحبت کنم.»

بعد‌از‌جلسه‌امشب‌پرسپول یسی‌می‌شوم

آنها فقط می گویند هر تیمی مبلغ یک میلیون دلار را بدهد رضایتنامه صادر می شود.
    به گزارش گل، داستان بازگشت محمدرضا خلعتبری به فوتبال ایران به مرز نهایی شدن نزدیک شده و شاید امشب، مهاجم عجمان رسما لباس قرمز به تن کند. خلعتبری که بعد از چند روز حضور در اردوی ترکیه به همراه عجمان، حالا به ایران برگشته در گفتگوی کوتاهی با گل می گوید:« برگشتم ایران فیزیوتراپی کنم و البته داستان بازگشتم به فوتبال ایران را پیگیری کنم. فکر می کنم تکلیف نهایی ام یکی دو روز آینده مشخص شود اما امشب هم جلسه ای با پرسپولیسی ها دارم و شاید زودتر از یکی دو روز و بعد از برگزاری این جلسه پرسپولیسی شوم. » خلعتبری درباره رضایت عجمان می گوید:« باشگاه عجمان مشکلی با جدایی من ندارد. آنها فقط می گویند هر تیمی مبلغ یک میلیون دلار را بدهد رضایتنامه صادر می شود. پرسپولیسی ها از مدتها پیش تلاش کردند تا مرا جذب کنند و حالا هم فکر می کنم ظرف همین امشب یا فردا تکلیف نهایی انتقالم مشخص شود» خلعتبری همیشه گفته که علاقمند است با علی دایی کار کند. او در این باره می گوید:« همیشه گفته ام و حالا هم می گویم که فوتبال ملی ام را مدیون علی دایی هستم. او بود که اولین بار مرا در تیم ملی بازی داد و به همین خاطر دوست دارم با او کار کنم. اگر سعادت نصیبم شود امسال با دایی کار می کنم و امیدوارم بتوانم بازیکن موثری برایش باشم
    وهر خبرگزاری یه تعبیری داشتن توی این چند ساعت گذشته انشاا... فردا شب همه چی معلوم بشه که میشه یا نه !

18. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پرسپوليس و نفت تهران در تختي بازي مي‌کنند

مهدي تاج : جلسه هماهنگي قبل از بازي انجام مي‌شود و مسئولان نفت قول دادند مشکلات ورزشگاه برطرف شود. کلانتر‌زاده رئيس مجموعه تختي امروز در ورزشگاه حاضر بود. امکانات ورزشگاه تختي را ديديم. قرار است قبل از بازي کار فرهنگي انجام شود و خواننده‌اي به ترانه‌خواني بپردازد

20. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •