با دیدن این کلیپ بازم فکر میکنم چیزی بهتر از اوزیل گیرمون نیومده فقط در یک مورد بیل رو بهتر میدونم قدرت بدنی چون اوزیل در این مورد ضعیف بود و بنظر من بازیکن 90 دقیفه ای نبود
با دیدن این کلیپ بازم فکر میکنم چیزی بهتر از اوزیل گیرمون نیومده فقط در یک مورد بیل رو بهتر میدونم قدرت بدنی چون اوزیل در این مورد ضعیف بود و بنظر من بازیکن 90 دقیفه ای نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمی خدیرا در مورد پیشنهاد ۴۰ میلیون یورویی تیم منچستر یونایتد به خبرنگاران گفت: " باشگاه به نمایندگی از من پیشنهاد را رد کرد "
وی همچنین ادامه داد: " چند هفته پیش صحبتی مفصل با آنلجوتی داشتم، وی با من کاملا رک بود و گفت که در رئال میمانم "
خدیرا درباره انتقال اوزیل به خبرنگاران گفت: " این انتقال واسه من اصلا سورپرایز نبود. دو سه روز قبلش اوزیل به من درباره برنامه اش گفته بود. "
گزارش روز:پرفروش ترین تابستان تاریخ باشگاه رئال مادرید
سران باشگاه رئال مادرید،از فروش تابستانی بازیکنانشان درآمدزایی 109.5میلیون یورویی داشتند
سایت گل-سران باشگاه رئال مادرید در آخرین روز بازار نقل وانتقالات تابستانی مسعوت اوزیل را به قیمت 45 میلیون یورو به آرسنال فروختند تا دربازار تابستانی درمجموع 109.5 میلیون یورو از فروش بازیکنان عایدشان شده و پرفروش ترین تابستان باشگاه مادریدی رقم بخورد.این درحالی است که عموما رئال مادرید را به عنوان تیمی خریدار می شناسند؛تیمی که با قیمتی گران بازیکنان را می خرد و خیلی ارزان آنها را می فروشد. اما این بار و درمورد اوزیل قضیه دقیقا برعکس بود. سه سال پیش و درسال 2010 رئالی ها باپرداخت 15 میلیون یورو به وردربرمن این ستاره آلمانی را به خدمت گرفته وحالا اوزیل را سه برابر قیمت وبا مبلغی درحدود 45میلیون یورو به آرسنال فروختند تا او گران قیمت ترین فروش تاریخ باشگاه کهکشانی نیز لقب بگیرد.رئالی ها درتابستان امسال با فروش ستاره هایشان 109.5میلیون یورو دریافت کردند که در مقایسه با رکورد فصل10-2009 که با فروش روبن (24میلیون یورو)، وسلی اسنایدر (15میلیون یورو)،نگردو (15 میلیون یورو)، هونتلار (15 میلیون یورو)و چندین بازیکن دیگر درآمدی 87.5 میلیون یورویی داشتند، رکورد جدیدی را ثبت کنند.در آن سال رئالی ها اکثر ستاره هایشان را زیر قیمت فروختند وبه عنوان مثال روبن که برای خریدش مبلغ 36 میلیون یورو پرداخت کرده بودند را با 24 میلیون یورو به فروش رسانده و اسنایدر را با ضرری 12 میلیون یورویی، به قیمت 15 میلیون یورو فروختند. اما درتابستان امسال اوضاع به نحو دیگری بود؛ کهکشانی ها نه تنها از فروش ستاره هایشان ضرر نکردند، بلکه با فروش برخی از بازیکنانشان سرمایه گذاری بزرگی نیز انجام دادند: جدای از درآمدزایی 30 میلیون یورویی از فروش اوزیل، با یادآوری اینکه رئالی ها برای خرید ایگواین مبلغ 12 میلیون یورو به ریورپلاته پرداخت کرده بودند، توجه به قیمت فروش او به ناپولی جالب توجه می شود: 37 میلیون یورو. آنها کایه خون را با قیمت 5 میلیون یورو از اسپانیول خریده بودند و باقیمت 9.5 میلیون یورو به ناپولی واگذار کردند.جالب اینجاست که رئالی ها در بازار نقل وانتقالات تابستانی مبلغ 163.5 میلیون یورو برای خرید بازیکنان جدید هزینه کردند که با کسر این درآمدزایی، یعنی تنها 54 میلیون یورو از حساب کهکشانی ها کسر شده است: آنها برای خرید بیل 91 میلیون یورو هزینه کردند، با پرداخت 30 میلیون یورو ایسکو را به خدمت گرفتند و 30 میلیون یوروی دیگر برای جذب اییارامندی هزینه کرده و دانی کارواخال را با 6.5 میلیون یورو و کاسمیرو را با 6 میلیون یورو به برنابئو آوردند.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________
کریس رونالدو: از جدایی اوزیل عصبانی شدم؛اوزیل بهترین شماره 10یی بود که رئال می توانست داشته باشد
رونالدواین روزهادر اردوی تیم ملی کشورش به سرمی برد و اوزیل را بهترین یارش در ترکیب رئال می داند:ستاره آلمانی درطول دوران حضورش دررئال 27 پاس گل به رونالدو داده بود
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در شرایطی خبر انتقال مسعوت اوزیل به آرسنال را شنید که در شهر پرتغالی اوبیدوس در اردوی تیم ملی کشورش بود. این خبر اصلا به مذاق کریس سازگار نیامد و ناراحتی و خشم او را به همراه داشت.
کریس رونالدو که این روزها با په په و کوئنترائو در اردوی آماده سازی تیم ملی پرتغال به سرمی برد در صحبت هایی درمورد جدایی اوزیل از رئال مادرید گفت:« رفتن اوزیل خبر خیلی بدی برای من است. او بازیکنی بود که بهتر از هر فرد دیگری حرکات من به قصد گلزنی را می شناخت.»
او اصلا باورش نمی شود که سران رئال اوزیل را فروخته باشند:« نمی دانم چطور توانستند بازیکنی که تفاوتها را رقم می زند را بفروشند. من از جدایی اوزیل عصبانی هستم.»
البته این تنها رونالدو نیست که چنین صحبتی را برزبان آورد و سایر رئالی های تیم ملی پرتغال هم از این جدایی راضی نبودند. کاملا مشخص بود که خبر جدایی اوزیل از رئال روی کریس تاثیرگذاشته.
حالا با انتقال اوزیل به آرسنال، کریستیانو بهترین یارش در زمین چمن را از دست داده. اوزیل در طول دوران حضورش در رئال 27 پاس گل به کریس داده بود و بدین ترتیب بهترین پاس گل دهنده به رونالدو در طول کارنامه ورزشی این ستاره پرتغالی تا به امروز است. بعد از اوزیل بنزما دراین رنکینگ در رده دوم است که پاس 17 گل را به رونالدو رسانده و رایان گیگز 16 بار به رونالدو پاس گل داده. حالا باید منتظر ماند و دید که چه کسی جای اوزیل را در ترکیب تیم مادریدی برای کریس پر خواهد کرد. کریس بدون هیچ تردیدی درتمجید از اوزیل گفت:«اوزیل بهترین بازیکن شماره 10یی بود که رئال مادرید می توانست داشته باشد.»
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________
تیم هفته لالیگا: ایسکو، کریس ، مسی و بقیه
بازیکن آرژانتینی در برد سه بر دو بارسلونا در خانه والنسیا هتتریک کرد. دو بازیکن رئال مادرید هم در برد مقابل اتلتیک بیلبائو گل زدند.
سایت گل – سومین هفته لالیگا 29 گل داشت و بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیکو، و ویارئال همه پیروز شدند و به نهمین امتیاز رسیدند. لوانته و وایادولید هم برنده شدند. سایت گل نگاهی انداخته به بازیکنان تاثیرگذار این هفته.
در دروازه، تیبو کورتوا کاری کرد که اتلتیکو حداکثر امتیازات را بگیرد. او با واکنشهای عالیاش برد دو بر یک در خانه رئال سوسیهداد را تضمین کرد.
در خط دفاعی مارک والینته حضور دارد که گل زد تا وایادولید اولین امتیازات فصل را بگیرد. فیلیپه لوییس در برد دو بر یک اتلتیکو در حملات درخشید و در دفاع عالی بود. خاویر ماسچرانو هم نمایش خوبی در برد سه بر دو بارسلونا در خانه والنسیا داشت.
در خط میانی ایسکو (با دو گل) و لوکا مودریچ مادرید را با تکنیک فوقالعادهشان پیروز کردند. کارلو آنچلوتی توانست اتلتیک بیلبائو را سه بر یک ببرد. کانی هم در فرم خوبش بود و کاری کرد ویارئال در خانه اوساسونا سه بر صفر پیروز شود.
در حمله کریستیانو رونالدو قرار میگیرد که با ضربه سری زیبا به بیلبائو گل زد. لیونل مسی در خانه والنسیا هتتریک کرد و هلدر پوستیگا هم در همان بازی دو گل زد. اولیاش با ضربه قیچی خیرهکنندهای بود. کوین گامیرو هم هر دو گل سویا را در تساوی خانگی مقابل مالاگا به ثمر رساند.
Last edited by Abdolreza2012; 04-09-2013 at 12:00.
اوزيل: گمشدهام اعتماد بود که ونگر به من داد
بازيکن تيم ملي آلمان گفت: وقتي آرسن ونگر به من اعتماد خاطر کافي داد، تصميم به حضور در آرسنال گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکي از نقل و انتقالات بحثانگيز دقيقه 90 نقل و انتقالات پنجره تابستاني، حضور مسعود اوزيل از رئال مادريد اسپانيا به جمع «توپچيهاي لندن» بود.
به گزارش فارس،اين بازيکن تکنيکي 24 ساله روز گذشته در پايان جلسه تمريني با مليپوشان آلمان به خبرنگاران در مورد انتقالش توضيح داد.
وي گفت: در يک تماس تلفني واقعا طولاني با آرسن ونگر، حس کردم آن چيز گمشده چند وقت گذشتهام را پيدا کردهام که اين چيز، اعتماد صددرصد بود.
در واقع از زماني که کارلو آنچلوتي، ابتداي تابستان سال جاري جانشين ژوزه مورينيو در کادر فني کهکشانيها شد، به کار اوزيل اعتقاد چنداني نداشت. به همين دليل اين ستاره تکنيکي و محبوب هواداران را مورد استفاده قرارنداد تا باعث خشم عمومي شود.
حتي همتيميهاي او مثل سرخيو راموس و آلوارو آربلوا نيز از اين بابت اظهارتاسف کردند.
سامي خديرا، ديگر آلماني رئال نيز حتي گفت: از نظر ورزشي خروج مسعود از رئال، يک لطمه بزرگ است.
به همين دليل بود که روزنامه سان انگليس پس از انجام انتقال هافبک آلماني به لندن نوشت: آرسنال رفت و مسي فوتبال آلمان را آورد. اوزيل خلاقترين بازيکن کنوني اروپاست.
اين انتقال هر چقدر باعث ناراحتي اعضا رئال و هوادارانش شد، باعث خوشحالي ستارههاي تيم لندني شد. بخصوص لوکاس پودولوسکي و پرمرتهساکر، هموطنان وي که مدتها است، شاگرد ونگر هستند.
پودولوسکي حتي گفت: خوشامدي برادر به جمع تفنگداران! بزن بريم مسعود به آرسنال!
اوزيل در مورد انتقال 50 ميليون يورويياش به قلب انگليس، حرفهاي ديگري نيز زد.
وي افزود: کاملا مشخص است که اين انتقال در جهت بهبود وضعيت ورزشيام انجام شد. من از مادريد نگريختم. هيچوقت هم اين کار را نخواهم کرد. با پدرم که مشاورم است، نشستيم و به اين نتيجه رسيديم اگر منتقل شوم، از همه لحاظ به نفع ام خواهد بود.
او در مورد اين سئوال که حضور سه آلماني در آرسنال به سود تيم ملي است،نيز چنين جواب داد: شک نکنيد چنين است.
================================================== =============================
آرسنال بهترين شماره 10 جهان را جذب کرد
ژوزه مورينيو، مسوت اوزيل را بهترين شماره 10 جهان دانست. او گفت که آرسنال با جذب اين هافبک آلماني به جمع مدعيان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد در آخرين روز فصل جابهجايي تابستاني حاضر شد، مسوت اوزيل، هافبک آلماني خود را به آرسنال بفروشد؛ تصميمي که تعجب ژوزه مورينيو سرمربي سابق کهکشانيها را برانگيخته است.
به گزارش ايسنا،مورينيو که از علاقمندان به سبک بازي مسوت اوزيل است و خود او اين هافبک آلماني را از وردربرمن به رئال آورد در واکنش به پيوستن اوزيل به آرسنال گفت: اوزيل يک بازيکن بي نظير است. هيچ نسخه اي از او حتي در سطح پائين تر هم وجود ندارد. او بهترين شماره 10 جهان است. اوزيل با حرکات خود در ميدان کار را براي من و هم تيمي هايش آسان مي کرد. همه اوزيل را دوست داشتند. بازي او معجوني از بازي فيگو و زيدان بود.
مورينيو درباره اين سوال که چرا با انتقال دمبابا به آرسنال مخالفت کرد گفت: پيشنهاد آرسنال براي انتقال قرضي دمبابا را رد کرديم و دليل آن مسوت اوزيل بود. با آمدن اوزيل آرسنال هم به مدعيان کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس اضافه شد.
اوزيل در رئال مادريد شماره 10 را بر تن مي کرد اما در آرسنال قرار است با شماره 11 به ميدان رود. او پس از جدايي از رئال مادريد از تماشاگران اين تيم تشکر کرد و دليل جداي اش را کارلو آنچلوتي سرمربي جديد اين تيم دانست.
================================================== =================
بيل: هرگز روز معارفهام را فراموش نميکنم
هافبک جديد رئال مادريد اعلام کرد که هرگز روز معارفهاش در سانتياگو برنابئو را فراموش نخواهد کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بيل در گفتوگويي درباره ماجراجويي جديد خود به صحبت پرداخت و گفت: مراسم معارفه من تجربه جالبي بود و يکي از خاطراتي است که فراموش نخواهم کرد.
به گزارش فارس، يکي از تماشاييترين لحظات در روز معارفه در سانتياگو برنابئو زماني بود که تصويري از کودکي بازيکن ولزي با لباس رئال مادريد به نمايش درآمد.
بيل در اين خصوص اظهار داشت: اين تصويري است که زياد دوست نداشتم به نمايش دربيايد زيرا من خيلي کوچک بودم. رئال مادريد هميشه تيم مورد علاقه من بوده است و هميشه عاشق پيراهن سفيد رئال بودم.
يکي ديگر از صحنههاي جالب براي هواداران زماني بود که اسطوره جديد رئال اولين صحبتهايش را به اسپانيايي به زبان آورد.
وي در اين باره خاطرنشان کرد: زبان اسپانيايي چيزي است که واقعا دوست دارم ياد بگيرم. فکر ميکنم ياد گرفتن اين زبان مهم است و به نظر من تلاش براي يادگيري فرهنگ و زبان احترام فرد به اين کشور را نشان ميدهد.
بيل با تأييد اينکه «اين کار آساني نخواهد بود» اعلام کرد که براي اينکه هر چه زودتر زبان اسپانيايي را ياد بگيرم تا کمک کند زودتر هماهنگ شوم، تلاش زيادي خواهم کرد.
گرت بيل گفت: حضور در سانتياگو برنابئو يکي از جالبترين تجربياتم بود. اينجا براي من يکي از بهترين ورزشگاههايي است که تاکنون در آن بودهام.
=======================
من این کاره نبودما از روز جدایی اوزیلو پیوستن بیل مشتاق شدم!
مراسم معارفه گرت بیل {بطور کامل}
hipfile
mediafire
دوستان یه تاریخچه از بازی های رئال مقابل یوونتوس میزارید
فقط نتیجه ها رو میخوام
خب هر چقدر که بیشتر میگذره و شایعات کنار میرن موضوع اوزیل بیشتر روشن میشه، مثه اینکه از چندین وقت قبل تصمیمش رو میگیره و به اطلاع باشگاه هم میرسونه .
اوزیل هنوز داغه نمی دونه چیکار کرده! ترک کردن رئال و پیوستن به یه تیمی در سطح پایین تر از نظر رشد فوتبالی خیلی به ضررش تموم خواهد شد، چند ساله دیگه میتونست یکی از بزرگان تاریخ باشگاه به حساب بیاد ولی حالا... اون رفته...
من واقعا نمیدونم چه آینده ای رو واسه خودش توی ارسنال تجسم کرده که به این تیم پیوسته ! یه بازیکنی در این سطح بی نظیر مهم ترین عامل براش قهرمانی و عنوان هاست ، با آرسنال میخواد به چی برسه؟ چمپیونز لیگ یا پریمیر لیگ؟؟ خیلی بخوام برای ارسنال خوش بینانه نگاه کنم چندتا جام کوچیک شاید راضیشون کنه با یه عنوان واسه راه یابی به چمپیونز ...( امیدوارم هستم کسی ناراحت نشه چون واقعیتیه که چندین سال آرسنال درگیرشه ، یه حرف غیر منطقی نیس، حقیقته)
دوست داشتم میموند و برای ثابت کردن خودش میجنگید ! نه اینکه با یه ذره احساس بی توجهی انقدر نا امید بشه که از تیم برهانتظارم بیش از اینا بود.
به یاد ندارم رئال ستاره ایش رو که انقدر سطح و فرم خوبی داشته باشه به فروش رسونده باشه ، معمولا ستاره های رو به افول و بازیکنایی که در تیم انتظارات رو بر اورده نکرده بودن فروخته میشدن..
مرسی عزیز
امیدوارم خودش روزی پشیمون بشه
منبع خبری از این چیزی که گفتی داری ؟؟ (( به یکی گفتم میگه منبع))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)