آقا مثله این که پپ گفته هرکی توی مراسم اون نوشیدنی رو روی سرش بریزه، توی فینال حذفی بازی نمی دمش...
.
اون نوشیدنی رو کی ریخته؟؟ حالا این کارو می کنه؟
آقا مثله این که پپ گفته هرکی توی مراسم اون نوشیدنی رو روی سرش بریزه، توی فینال حذفی بازی نمی دمش...
.
اون نوشیدنی رو کی ریخته؟؟ حالا این کارو می کنه؟
فکر میکنم بویتن بود.هرچند اون شانسی برای بازی کردن حتی برای5دقیقه رو هم نداره.
در هر صورت خود پپ هم میدونه قهرمانی جام حذفی درکار نخواهد بود واسه همین هم طز علکی داد
"هرکی چیز بریزه روم بازیش نمیدم" آخه این هم شد حرف؟![]()
انتقاد گوتزه از بازی تدافعی چلسی: آنها اتوبوس هایشان را در مقابل دروازه پارک می کنند
طرفداری - هافبک تهاجمی بایرن مونیخ به شدت از بازی تدافعی چلسی انتقاد کرد.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، ماریو گوتزه تاکید کرد که بایرن مونیخ همچنان قهرمان لیگ است و باواریایی ها به پپ گواردیولا افتخار می کنند. در ادامه وی از نحوه بازی چلسی نیز انتقاد کرد.
بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با دریافت پنج گل از رئال مادرید تحقیر شد و پس از آن پپ گواردیولا و شاگردانش مورد انتقادهای شدیدی در مورد حفظ توپ قرار گرفتند، اما گوتسه در این باره نیز اعتقاد دارد که بایرن مونیخ یک بازی جذاب را ارائه داده است، نه بازی صرفا دفاعی مانند بازی چلسی در ویسنته کالدرون.
وی در این باره به سایت رسمی بایرن مونیخ گفت: "شکست در برابر رئال مادرید به ما ضربه زد. ما روز بدی را پشت سر گذاشتیم اما شما نباید فراموش کنید که ما چگونه در برابر رئال مادرید بازی کردیم. شما می توانید مانند چلسی اتوبوس خود را در محوطه جریمه پارک کنید. این روش مانع گل خوردن شما می شود. اما ما می خواهیم فوتبال زیبا را به نمایش بگذاریم."
نمایش این بازیکن 37 میلیون پوندی زیر ذره بین منتقدان و کارشناسان فوتبال بوده است و خود ماریو گوتزه باور دارد که چند مشکل بدنی به او ضربه زده است.
"پیوستن به بایرن یک گام بزرگ در زندگی من بود. در این شکی نیست. متاسفانه سختی های را نیز داشت، مخصوصا مصدومیت هایی که در ابتدا با آن ها رو به رو شدم. اما حالا من در شرایط خوبی قرار دارم و از این که بخشی از بایرن مونیخ هستم خوشحالم. من به بودن در اینجا افتخار می کنم و امیدوارم فصل بعد نیز در بایرن بمانم. برای فصل بعد برنامه های ویژه ای را تدارک دیده ام."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gotze proud Bayern Munich don't 'park the bus' like Chelsea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم بايرنمونيخ با 17 بازيکن، بيشترين تعداد بازيکن را در بين تيمهاي حاضر در جام جهاني 2014 برزيل دارد.محتوای مخفی: مشروح خبر
گواردیولا در مصاحبه پیش از بازی با دورتموند گفته بود که مانزوکیچ به دنبال مسائل انظباتی خارج از ترکیب هست، این در حالی هست که این بازیکن می تونست آقای گل بوندسلیگا شه اما دو بازی آخر رو از روی نیمکت دنبال کرد. مانزوکیچ با هم تیمی هاش خداحافظی کرده و به کرواسی رفته.
مانژو که نیست البته معلوم هم نیست که بین پپ و مانژو چی میگذره که با این اوصاف احتمال خروج مانژو از بایرن زیاده
شواینی هم نیست
احتمالا ریبری هم نیست
بقیه رو هم مرخص کنن برن اردو تیم ملی اونجا بیشتر نیاز هست بهشون!
مطمئنا اگه بایرن این بازی رو ببازه فشار روی پپ خیلی بیشتر میشه.
+
پپ انگاری بدجور دنبال آوردن لوئیز مداف چلسی هست و این وسط حتی خبر معاوضه با مانژو هم به گوش میرسه. پپ می خواد ضعف دفاعی خودش رو با خرید بازیکن بر طرف کنه ولی در صورتیکه فصل قبل با همین بازیکنا خط دفاعی مستحکمی داشتیم.
مگه پپ وسط فصل نمیگفت تا حالا مهاجمی مثل مانژو ندیده ؟![]()
پپ از این حرفا زیاد میزنهمگه پپ وسط فصل نمیگفت تا حالا مهاجمی مثل مانژو ندیده ؟![]()
+
دیروز هم رومینیگه گفته مانژو باید تصمیم بگیره که بمونه و رقابت کنه با لوا یا کلا بره یه باشگاه دیگه.
عملا دارن بهش میگن برو![]()
قهرماني مبارك همه باشه.
هرچند بايد ممنون كمك داور هم بود براي نديدن گل سالم هوملز.
١-٦-٣ پپ خيلي عجيب بود اونم با بودن روبن تو نوك حمله.اگه بايرن بازي رو ميباخت به صلابه ميكشيدنش.
فك كنم سامر بودش اون،كه گفت مانژو مث animal ميمونه و خلاصه خيلي خره:دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)