جالب بود برام که این قدر آزادی داره تو ژاپن این شبکه که ساز خودش رو بزنه![]()
جالب بود برام که این قدر آزادی داره تو ژاپن این شبکه که ساز خودش رو بزنه![]()
خوب بعد از تغییرات اساسی بالاخره من فرصت کردم برگردم اینجا ... ظاهرا طرفدارهای اینجا دارن بیشتر میشن.
اقا نبین این 7000 قسمتی رو وگرنه کلا میان اصطلاح جدید تعریف می کنن باسه این موارد دردسر میشه
ولی خوشبختانه من در این لیست فکر کنم حداقل بیش از 10 تایی رو دیدم و هنوز زنده برگشتم
راستش من معمولا بدون اینکه طرف بگه چه سبکی رو معمولا تماشا می کنه و از چی خوشش میاد و از چی حوصله اش سر می ره توصیه نمی کنم چون هیچوقت دقیق نیست
تنها کاری که می تونم انجام بدم این هست که خلاصه بهت بدم :
gargantia-on-the-verdurous-planet رو من دیدم - انیمه قشنگی هست و در سبک داستانی خودش قشنگ هست ( البته اگر دست E.N.A.Y.A.T قطعا تیربارانش می کنه)
حوضه داستانش در تقابل بین انسان و موجودات فضایی هست که یکی از ان خلبان ها وارد یک حفره فضایی میشه و شوت می شه زمین ( و البته خیلی وقته این گروه زمین رو ترک کردن و اخرین خبرشون غیر قابل زیست و از بین رفته بوده .) و با انسان هایی برخورد می کنه که با شرایط جدید خودشون رو وفق دادن و دارن زندگی می کنن... هر چی داستان پیش میره مفاهیمی که باهاش بزرگ شده و دشمنی که باهاش می جنگه سوال برانگیز تر میشه تا زمانی که یکی از شهر های از بین رفته میره و حقیقت نبردشون رو می فهمه ..... ( بقیه اش رو بگم مزه داستان از بین میره )
متاسفانه همچ انیمه ای این مورد که فقط روی یک کارکتر فوکوس کنه را ساپورت نمی کنه ( یا من ندیدیم ) - یکم انتظارات رو کم کنی بد نیست ( حتی فیلم های غربی هم اینطوری نیستن )
هر دو مورد وان پیس و بلیچ هم فیلر دارن هم به کارکتر های دیگر بجز کارکتر اصلی توجه می کنند. چون بدون این مرود خیلی از داستان ها گنگ میشه....
این مورد رو برام جالب شد و دنبالش می کنم ... نکات جالبی احتمالا ازش در میاد که بدرد بخور هست.
+
حالا بیام سر معرفی ها
اول از همه بگم جناب E.N.A.Y.A.T احتمالا من و شما سر این معرفی ها و نقد من نسبت به معرفی ها دست به یقه می شیم
تو معرفی و نقد هات ، بعضی موارد رو خیلی به جنبه های فرعی بیشتر توجه کردی تا اصلی و اصلا کلا داستان انیمه رو ول کردی چسبیدی به یکی از tag های انیمه ( شاید بخاطر اینکه بعضی هاشوم سبکت نیست اینجوری شده) ...
اگر کسی اشنا به انیمه و مانگا نباشه هم دید منفی پیدا می کنه هم تاثیر منفی روی انتخاب عنوان ها می زاره باسه تازه کار ها ( گرچه بعضی عنوان هارو من موافق هستم که اصلا ارزش دیدن ندارم ولی بعضی هاشون رو مخالف معرفی ات هستم و تو برنامه ام بود نگاه کنم.) - تازه من موندم بعضی معرفی هات با بعضی از انیمه ها که دنبال می کنی ( مثل klk ) هم در تناقض هست و ادم نمی دونه کدوم رو باور کنه.
اگر شما اینجوری خیلی عنواین رو می بینی این klk هم جزو مواردی هست که شما باید بندازی تو بدرد نخور ها ( که نیست ) ... پس سبگ انیمه شما تو نقد هات خیلی تاثیر می زاره . اینو باید لحاظ کنی تو نقد هات که نقدهات باسه این موارد مسئله ایجاد نکنه.
+ من الان معرفی ات رو نقد می کنم ( پ ن: خدا بخیر ناظر بخش کنه - فکر کنم عیدش رو خراب می کنیم.)
Mushishi: Zoku-Shou
در موردش زیاد شنیدم جاهای مختلف و می دونم اثر مفهومی و خوبی هست ... ولی فعلا جزو اولویت هام نیست ببینم
Abarenbou Kishi!! Matsutarou
این ژانرت منو کشته
ولی خوبی این تو سبک اسپرت اینه که قوانین این ورزش رو ادم یاد می گیره می فهمه چی به چی هست ( مثل مال من که فوتبال امریکایی رو از مانگا فهمیدم واقعا قوانین کلی اش چگونه است.)
البته بازم تو اولویت های تماشام نیست .
Akuma no Riddle
اولین باره اسمش رو شنیدم
نمی دونم شانسش نبوده مانگاشو ببینم که نظر بدم .... پس بدون نظر.گ
Atelier Escha & Logy: Alchemist of Dusk Sky
بدون نظر
Baby Steps
این تو برنامه این فصلم هست چون برعکس بیشتر داستان ها که کارکتر یک قدرت و چیزی داشته این طرف کاملا از صفز شروع کرده و تنها با تمرین کردن رسیده به سطح های بالا ( بقول همون رومنس که توپیدی بهش ادم فکر می کنه این داره مثل یک میانسال فعالیت می کنه....)
فکر کنم انیمه اش هم 100 قسمتی میشه اگر با مانگا بخواد پیش بره
اما چیزی که می دونم اینه که رومنس هدف داستان نیست که بخواد بهش بپردازه و همین سطح ازش کافی هست ( بیشتر بشه مزه داستان رو می بره.)
Black Bullet
این جزو برنامه های این فصلم هست ( فقط نگرانم که نافص بزارن داستانش رو تو انیمه)
ین اثر جزو مواردی هست که من اتفاقی از چپتر 2 مانگا شروع کردم - اگر سطحی نگاه کنی بهش چیز بدرد بخوری نداره ولی عمقی داستانش کامل است... حالا مهم این است که انیمه اش رو درست در بیارن یا نه ... در غیر این صورت اثر خوبی خواهد بود.
و در رابطه با این:
جوابی که خود اثر می ده بنظرم کافی هست:خارج از این مسایل یک عنوان معمولی دیگه با تم آخرالزمانی هست که آرت و ویژوال جالبی داره و مطمئناً چیز خاصی از توش در نمیاد.
محتوای مخفی: ببخشید- نرجمه بهتر پیدا نکردم.
Blade& Soul
من بازیش رو بیشتر دوست دارم انجام بدیم تا اینو ببینم ولی حیف که اشتراک پولی هست و نمی شه.
امیدوارم داستانش کل داستان بازی رو پوشش بده که حداقل از این مورد حسرت به دل نمانیم
+
برام جالب بود که بازی کره ای با انیمه ژاپنی .... بیشتر دوست داشتم اثر های کره ای رو تو این موارد ببینم تا تنها بازی رو .... شاید روابط باز بهتر بشه یا حتی روابط هنری بیشتر بشه این رو در اینده ببینیم...
Bokura wa Minna Kawaisou
نظری ندارم + تو برنامه ام هم نیست.
Broken Blade
این جزو اثر هایی است که فیلم هاش جلوتر از مانگاش رفته بود ( و شانسی تونستن با داستان مچ نگه دارن )
الان بیشتر همه دنبال این هستن که خط داستانی به مانگا نزدیکتر باشه و احتمالا بعدا ادامه اش رو ببینند. ( مثال مشابه که این حالت رخ داده و طرفداراش دنبالش بودن Neon Genesis Evangelion - گرچه جلو رفتن از داستان برای اخرش فاجعه شد. و سری های جدید کلا برگرداندند به داستان تا طرفداراش رو راضی کنند.)
+
فیلم هاشو من تو کیفیت HD و 5.1 دیدم ... حیف باسه دیدن کیفیت BD باید بیشتر از اینها صبر کنم تا ببینم مجدد.
Date A Live 2
تو برنامه ام نیست + نظری هم ندارم
Dragon Ball Kai 2014
اینو نه قدیمی هاشو دیدم نه تو برنامه ام هست ببنیم +نظری هم ندارم
Fairy Tail 2014
جزو برنامه ام هست که منتشر شد دنبال کنم ( داره لیست انیمه بلند هام زیاد میشه )
من نظری در رابطه با دسته بندی ندارم ولی می دونم اینکه چند سبکه مختلف رو بخوای دسته بدنی کنی چندان درست نیست . چون هر کدام از عنوان هایی که گفتی تو گروهشون ( هم TAG هم رده سنی ) باید بررسی بشن نه اینجوری که شما با ان عنواین که هیچ شباهتی با هم ندارن می زاری. ( البته one piece رو می تونیم مقایسه کنیم )
Futsuu no Joshikousei ga Locodol
نظری ندارم + تو برنامه ام نیست ( اصلا نمی دونم چی هست )
+
خیلی بی رحمی
Fuun Ishin Dai Shogun
می زارم در لیست باسه تست کردن
?Gochuumon wa Usagi Desu ka
تو برنامه ام نیست + نظر هم ندارم.
Gokukoku no Brynhildr
قربون دستت این سبک رو شما معرفی نکنی بهتره - کلا ضد حال می خوره به طرفدارای عنوان و همچنین سبک داستانی
این نه برای بچه هاست نه برای ادم های عادی - فکر کنم یکی دو نفر رو بشناسم اینجا سبکشون به این انیمه/ مانگا نزدیک باشه و دنبال کنند.
حتی من هم وارد معرفی این اثر ها نمی شم چون کار من هم نیست.
!!Haikyu
این فکر کنم 4 امی باشه تو مورد بسکتبال ...گرچه من بسکتبالی نیستم...
تو برنامه ام نیست.
Hitsugi no Chaika
می زارم باسه تست چون چیزی ازش نشنیدم
Inugami-san to Nekoyama-san
تو برنامه ام نیست + نظری ندارم
پ ن:
این تصویرت منو کشته
Isshukan Friends
یک تست می زنم باسه بررسی
Jojo no Kimyo na Boken: Stardust Crusaders
متاسفانه من اینو دنبال نکردم و باید بعدا بررسی اش کنم
Kamigami no Asobi ~Ludere deorum
نظری ندارم + دنبالش نمی کنم
Kanojo ga Flag o Oraretara
مثل بالایی
Kenzen Robo Daimidaler
گرچه این تو برنامه ام نیست ولی اینقدر کوبیدنش هم زیاد جالب نبود
Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns
باید بررسی اش کنم + یک تست بزنم
Kyaputen Asu
مثل بالایی
La Corda D’Oro Blue Sky
تو برنامه ام نیست
Love Live! School Idol Project 2nd
سری اولش رو دیدم و از لحاظ داستانی بد نبود ( گرچه شما باید کلا دور این داستان هارو خط بکشی- این سبک شما نیست
)
Mahouka Koukou no Rettousei
فکر کنم یکی از ان 700 من بودم
ولی جدی:
این رو من خیلی وقت بود منتظر انیمه اش بودم چون داستان مانگاش رو خوندم خیلی خوب در اورده بود و مفهمومی اش هم کار کرده .... شک دارم کلا این جور سبک های مفهموی رو شما بتونی دنبال کنی ( معرفی اش خیلی بد در میاد از طرف شما)
Mangaka-san to Assistant-san to
نه تو برنامه ام هست نه می دونم چیه
Mekaku City Actors
نظری ندارم - توبرنامه ام هم نیست
No Game, No Life
با اینکه شبیه sao می خوره ولی تصویرش منو نگران کرده - همانطور که گفتی احتمال خراب کردنش زیاد هست... باید صبر کنم نقدهاش بیاد
+
فکر نکنم از این لحاظ در حد klk باشه که بخوای نگران بشی
Ping Pong
باید بررسی اش کنم
Ryugajo Nanana no Maizokin
تو برنامه ام نیست - نظری هم ندارم
Sadon-Desu
مثل بالایی
Seikoku no Dragonar
راستش تصویرش هر چیزی رو نشون میده جز اژدها
تو برنامه ام هم نیست که بخوام بررسی کنم
Selector Infected WIXOSS
این سبک به من نمی خوره - نظری هم ندارم
Senguku Musuo
تو برنامه ام نیست نظری هم ندارم
Sidonia no Kishi
من تو برنامه ام نیست و باید بررسی اش کنم
Soredemo Sekai wa Utsukushii
باسه بررسی یک تست می زنم
Soul Eater Not
ظاهرا من تنها کسی نبودم که این علامت سوال باسش ایجاد شده
Yu-Gi-Oh! Arc-V
این سبک من نیست
Tamako Love Story
راستش تو برنامه ام نبوده وقبلی اش رو هم ندیدم که بخوام نظر بدم.
+
خسته نباشی
شک دارم طاقت بیاری
داریوش :من می تونم
داریوش پس از دیدن 100 قسمت
ازادی بیان همین است دیگر...![]()
درود
صد البته.خوب بعد از تغییرات اساسی بالاخره من فرصت کردم برگردم اینجا ... ظاهرا طرفدارهای اینجا دارن بیشتر میشن.![]()
اینجا با پ.خ فرق دارهاول از همه بگم جناب E.N.A.Y.A.T احتمالا من و شما سر این معرفی ها و نقد من نسبت به معرفی ها دست به یقه می شیم![]()
و اما جواب...
واسه همینه که میگن نقد سازنده باعث پیشرفت انسان میشه. من واقعا الان از ته اینو درک کردم![]()
تا قبل نقد(بیانیه) بهزاد (اسمت رو گفتم!) یکمی تو دلم احساس میکردم که: بابا چقد واردم، این همه لایک تو پروف و تاپیک و...
ولی بعد از اون، واقعا دیدم که اگه بخوای حساب کنی شاید 60 درصد معرفی هام درست بوده و بقیه اشتباه. البته نمیشه روی نظر یک نفر اینو حس کرد ولی اگه همون یه نفر استاد ما باشه باید فاتحه رو خوند!
90 درصد حرفات رو قبول دارم و حسش نیست واسه اون 10 درصد نقل قول بگیرم و جواب بدم و...
پس،
سعی میکنم در معرفی فصل های بعد اگه قسمت شد و زنده موندیم و کس دیگه ای معرفی نکرد، این تغییرات رو اعمال کنم.
فقط یه نکته. مثلا گاهی اوقات هست مثل همون <<ژانر: شورت من کجاست!>>
کسی که معرفی رو میخونه یه نگاه کوچولو به تصویر بندازه میفهمه ژانرش چیه. یا مثلا جاهای دیگه از اسمش. یا یه سرچ کوچیکی توی گوگل کرم الله بزنه راحت سررشته میاد دستش(اگه پیگیر باشه)
من تمام مقصودم از معرفی ها این نیست که بیام از شیر مرغ تا جون آدمیزاد اون انیمه رو بیان کنم. این یعنی چی. یعنی این که من اصلا معرفی نمیکنم!یکی دیگه لطفا...
از بقیه هم میخوام اگه مشکلی چیزی دیدند اینجا نشد توی پروفایل حتما به بنده اطلاع رسانی کنند تا معرفی هام در آینده بهتر و دقیق تر بشه.
قائله رو ختم دادم!من الان معرفی ات رو نقد می کنم ( پ ن: خدا بخیر ناظر بخش کنه - فکر کنم عیدش رو خراب می کنیم.)
ممنون از همه
![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 21-03-2014 at 10:48.
ایول دست به یقه بیشید ما هم باییم تخمه بشکنیم اینمه اکشن ببینیم
(▰˘◡˘▰)
دقیقا عمرا دووم نمیارمشک دارم طاقت بیاری
داریوش :من می تونم
داریوش پس از دیدن 100 قسمت![]()
هی میرم فولدرشون رو باز میکنم تعداد رو میبینم میبندم میرم فولدر بقلی سریال جات و واکینگ دد و اسکینز و شیملس و ... میبینم
e...
همون ناروتو صحنه های اکشن خوبی داره هایا Fate/Zero , Fullmetal , KLK, ...
بعد میخوای دعوای ما رو ببینی؟
پ.ن: با این پستت، 100 تا پست دادی تو تاپیک!![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 21-03-2014 at 14:23.
دوستان یه انیمیشن معرفی کنین که:
1- روح و شینیگامی و ... نباشه . یعنی با واقعیت نزدیک تر باشه. الان حمله به تایتان ها ترکیبی از واقعیت و تخیل بود که خیلی حال کردم باهاش. تخیل هم دوست دارم خیلی ولی باحال.
2-پیچیده نباشه مثل دفتر مرگ ، اولای این انیمه خوب بود که بعدش دیگه حال نمیداد.
3- کلا انیمه یک هدف رو دنیال کنه ، مثلا بعضی انیمه ها هر قسمتش مثل یک فیلم سینمایی میمونه ، هر قسمت یک داستان جدید که اخرش هم تموم میشه بعدش روز از نو و روزی از نو.
4- از سبک انتقام هم خیلی خوشم میاد ، مثلا برای انتقام تلاش کنه کلی مهارت رزمی یا ... یاد بگیره.
همین.
ممنون.
درود
幸せな新しい春
بهار نو مبارک باد !
Hajime No Ippo, Hunter X Hunter , Code Geass , Koruko No Basket همه این موارد رو داره...
مورد بعدی اینکه همونطور که انتظار میرفت انیمه Free سیزن دومش در چارت تابستون anichart قرار گرفته و به احتمال زیاد تابستون شاهد ادامه این انیمه خواهیم بود البته در چارت تابستون این سایت فصل دوم Sword Art Online II و همچنین Psycho-Pass New Edit Version هم دیده میشه که این اخریش اصلآ نمیدونم چی هست
و در اخرم اینکه امروز داشتم گذری تبلیغات شبکه پویا رو میدیدم که شاهد تبلیغ انیمه prince of tennis از این شبکه بودم مثل اینکه ساعت 10:20 شب ها هم پخش میشه البته نمیدونم چه بلایی سرش اوردن و دوبلش در چه حدیه چون نه قسمتی ازش دیدم نه تبلیغش صدا داشت![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-03-2014 at 12:12.
Sword Art Online IIالبته در چارت تابستون این سایت فصل دوم Sword Art Online II و همچنین Psycho-Pass New Edit Version هم دیده میشه که این اخریش اصلآ نمیدونم چی هست![]()
، فكر كنم اولين انيمه اي كه ديده بودم همين قسمت اولش بود! با اين كه از تيكه هاي احساسيش خوشم نمي اومد اما خب موضوع اصلي انيمه خيلي جالب بود و من رو در فكر فرو برد !
. حالا اين قسمت دومش كي مياد؟
راستي اين دفتر مرگ رو هم كه معرفي كرده بودي خيلي محشر بود !.حتي اين آخرين قسمتش هم خوب تموم شد.
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان !
قسمت دوم اين دفتر مرگ نيومده ؟؟
اگر باز هم از اين انيمه هاي معمايي سراغ داشتي معرفي كن. با تشكر![]()
نوشتم که واسه تابستون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آره دفترچه مرگ تا قسمت 23 عالی پیش میره ولی از اون به بعد یه افت و خیز هایی داره. ولی خود انیمه تو زمان خودش و کمی هم الآن(
) یه شاهکار بود و هست.
خبری از قسمت دومش نیست. یعنی قرار بود یه سری اتفاقایی(OVA,Special فقط) به مناسبت 10 سالگی انیمه بدن بیرون. دیگه نمیدونم چی میشه!
بهترین Monster هست که هم معماییه هم ترسناک و Psychological. همه چی تمومه!![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-03-2014 at 11:45.
یعــنی چــی ایــن الـان؟!(2 دقیقه پیش!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)