میکل افساید رو پر کرده بود!
میکل افساید رو پر کرده بود!
به نظرم چلسی بعد گل سوم دیگه کلا بازی رو ول کرد و ظاهرا لازم نبود دیگه بازیکنا زیاد خسته بشن
وگرنه اگه نیم دوم هم زیاد حمله می کرد می تونست گل های بیشتری بزنه
همه بازیکنا در حد خوب بودن ولی خوب نیمه دوم تموم توانشون رو نذاشتن به خصوص در زمینه حمله
ویلیان بعضی جاها می دیدم به وسط میومد که پیش خودم می گفتم در این صورت ماتا کاراییش از اون بیشتره
اشلی کول هم فکر می کردم این بازی باشه چون این دو سه بازی اخیر خوب بازی کرده بود ولی خب آزپلیکوئتا هم جای اون خوب بازی می کنه
در کل برد خوبی بود و امیدوارم بازی دو هفته بعد مقابل تیم دیگه شهر منچستر رو هم یه نتیجه خوب بگیریم
داوری هم توی این نتیجه تاثیری نداشت و کلا اتفاق خاصی نیفتاد که مثلا داوری بد باشه. حالا شاید یکی از اون داورای مخصوص لیگ برتر که کلا کارت قرمز نمیدن بودش ویدیج رو اخراج نمی کرد
+
امیدوارم منچستر توی لیگ قهرمانان امسال نتایج خوبی بگیره
با اینکه حریفا قدرن ولی اگه تلاش کنه سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم می تونه از دست نده و حیفه منچستر توی لیگ قهرمانان نباشه
در کل درسته تیم رقیب ماست ولی آرزو می کنیم دوباره توی اوج باشن ولی آخرش ما قهرمان بشیم![]()
Last edited by vahidgame; 19-01-2014 at 23:05.
یک شعر جالب از طرف طرفداران چلسی امشب در ورزشگاه خونده میشد که بازتاب جالبی در سایت ها داشته
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we want you to stay" ringing around [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
یکی بیاد این فلسفه تعویض اسکار با میکل رو توضیح بده که بفهمیم هدف مورینیو از این تعویض مزخرف چی بوده. تیم داشت خیلی خوب بازی میکرد که این اومده همه کاره تیمو میکشه بیرون و میکل رو میاره تو، حداقل لمپارد رو میاورد. تیم به هم ریخت با این تعویض کلا، روی گل منچستر هم که میکل آفسایدو پر کرده بود. تعویض افتضاحی بود، بازی ده دقیقه دیگه ادامه داشت، منچستر مساوی میکرد با این تعویض های فاجعه مورینیو.
اولین هدفش خسته نشدن اسکار بود!!!
منچستر هم تیمی نبود که بتونه گل بزنه و فوق توانش همون یک گل بود
تعویض هم خیلی منطقی بود وقتی یه تیم 3-0 جلو باشه باید تیم رو تدافعی تر کرد
با این تعویض میکل که دفاعی تر بود اومد جای رمیرس بازی کرد و اون هم جای اسکار رو پر کرد
هدفش خسته نشدن اسکار بوده ؟!!!!!!!مثلا اسکار چیکار کرده که خسته شده؟ بیل زده تو زمین؟ یک هفته کامل استراحت داشته چلسی، چه ربطی به خستگی داره؟ اگه اسکار خسته باشه که جان تری که همیشه فیکسه باید تا الان سکته کرده بود از خستگی. تا حالا ندیده بودم کسی به تعویضی که روند بازی رو کلا به سود حریف کرده و بازی تیم خودش را خراب کرده باشه، بگه تعویض منطقی! مورینیو اشتباه بدی کرد تو اون تعویض و باید بفهمه که از دقیقه 60 نره تو دفاع کامل.
دوست عزیز هر کسی یک درصد هم فهم فوتبالی داشته باشه میفهمه وقتی تیمی سه گل جلو هست از نیروی هجومی کم میکنه و نیروی تدافعی اضافه میکنه ... اونم 20 30 دیقه باقی مونده تا پایان بازی ... کاملا طبیعی بود که مورینیو یه هافبک هجومی مثل اسکار رو بکشه بیرون و یه تدافعی مثل میکل اضافه کنه ....تازه سیاست مورینیو هم خیلی عالی بود چون هازارد هم توی زمین داشت که واسه ضد حمله کمک کنه ... دیدی که توو چند تا ضد حمله دروازه منچسترو تهدید کرد ... ویدیچم اخراج کرد ...
بعدشم بارسلونا که نماد تیم هجومی هست همین چند بازی پیش که 4 گل جلو بود فابرگاس رو کشید بیرون و الکس سانگ رو آورد توو .... ( کاملا طبیعی )
...............
ممنون میشم مربی شدید سرمربی تیم های استقلال و چلسی نشید لطفا .. چون دوس ندارم بازی 3 بر 0 برده رو 4 بر 3 ببازیم![]()
Last edited by arashsard; 20-01-2014 at 15:21.
توافق اوليه منچستريونايتد با خوان ماتا
روزنامه انگليسي ديليتلگراف از توافق اوليه خوان ماتا با باشگاه منچستريونايتد خبر داد.
منچستر يونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني نتوانست در خط هافبک بازيکني جذب کند. آنها پس از ناکامي در خريد مسوت اوزيل در خريد سسک فابرگاس نيز ناکام بودند تا همين باعث شود آنها در فصل جديد ليگ برتر نتايج نااميدکنندهاي کسب کنند.
روزنامه ديليتلگراف، اعلام کرد: خوان ماتا هافبک اسپانيايي نيمکتنشين چلسي در آستانه امضاي قرارداد با منچستر يونايتد قرار دارد و به زودي راهي شياطين سرخ خواهد شد. خوآن ماتا از زماني که ژوزه مورينيو هدايت چلسي را بر عهده گرفته نتوانسته در اين تيم جايگاهي براي خود دست و پا کند و اغلب نيمکتنشين بوده است. ماتا قصد دارد با حضور در منچستريونايتد شانس خود را در جام جهاني برزيل افزايش دهد.
روزنامه تلگراف مدعي شد: توافقات اوليه بين وکيل خوآن ماتا و باشگاه منچستريونايتد حاصل شده و اين هافبک اسپانيايي به زودي براي امضاي قرارداد و معاينات پزشکي وارد شهر منچستر خواهد شد.
خوان ماتا از نيمکتنشيني در چلسي ناراحت است و دو هفته قبل هنگام تعويض در بازي برابر پالسيتي با مورينيو دست نداد و مستقيم به روي نيمکت رفت تا زمزمههاي جدايي اين بازيکن از چلسي بيشتر شود. با اين وجود سرمربي پرتغالي چلسي اعلام کرد ماتا جايي نخواهد رفت و در لندن باقي خواهد ماند.
منچستر يونايتد اين هفته با شکست سه بر يک مقابل چلسي نتايج ضعيف خود در چند هفته گذشته را ادامه داد. آنها در هفته بيستوسوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس سهشنبه در خانه از تيم کارديف پذيرايي خواهند کرد.
نقل و انتقالات ژانويه تا 11 روز ديگر ادامه خواهد داشت
varzesh 3
پ . ن : امیدوارم ماتا را به این راحتی از دست ندیم و اگر هم قراره بره منچستر نره!!
هازارد پيشنهاد پاريسنژرمن را رد کرد
هافبک بلژيکي چلسي پيشنهاد باشگاه پاريسنژرمن فرانسه را رد و اعلام کرد که ميخواهد در چلسي بماند.
ادن هازارد، هافبک بلژيکي چلسي در فصل جاري ليگ برتر نمايش درخشاني از خود نشان داده است و يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر انگليس بوده است.
ادن هازارد بلژيکي پيشنهاد باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه را براي پيوستن به اين تيم را رد کرد و گفت: از بودن در چلسي راضي است و دوست دارد در اين تيم بيشتر پيشرفت کند.
هافبک 23 ساله در گفتوگو با تلويزيون فرانسه گفت: در هر زمان پنجره نقل و انتقالات پيشنهادهاي زيادي درباره من در رسانهها منتشر ميشود که صحت ندارند. پاريسنژرمن باشگاه بزرگي است که بازيکنان بزرگي دارد اما انتخاب من چلسي است. من همه شرايطم را در چلسي دوست دارم و قصد جدايي از اين تيم را ندارم و ميخواهم درخشش خودم را در لندن ادامه دهم.
هازارد در اينباره گفت: نه تنها در نقل و انتقالات ژانويه که در تابستان نيز از تيم چلسي نخواهم رفت و در اينجا خواهم ماند. انگيزهاي براي حضور در تيم ديگر ندارم. به نظر من چلسي بهترين جا براي پيشرفت من است.
ادن هازارد در جون 2012 با 32 ميليون پوند از تيم ليل فرانسه به چلسي پيوست.
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي نيز امکان پيوستن ستاره بلژيکي تيمش را به پاريسنژرمن "صفر درصد" اعلام کرد.
اتوئو در پايان فصل به مايورکا بازميگردد
مهاجم کامروني آبيپوشان لندني اذعان کرد در پايان فصل جاري چلسي را به مقصد مايورکا ترک خواهد کرد.
در حساسترين بازي هفته بيستمودوم ليگ برتر انگليس، يکشنبه شب تيم فوتبال چلسي در حاليکه در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان منچستريونايتد بود موفق شد با هتتريک ساموئل اتوئو، مهاجم کامروني خود 3 بر صفر از سد مدافع عنوان قهرماني بگذرد. اتوئو در دقايق 17، 45 و 49 تور دروازه شياطين سرخ را به لرزه در آورد.
اتوئو که در نقلوانتقالات تابستاني 2013 با قراردادي يک ساله از تيم آنژي ماخاچکالا روسيه به تيم چلسي ملحق شد اشاره کرد در انتهاي فصل جاري از آبيپوشان لندني جدا خواهد شد.
مهاجم 32 ساله چلسي در گفتوگو با راديو «Cadena Cope» اسپانيا گفت: هميشه به بارسلونا علاقمند خواهم بود ولي ترجيح ميدهم براي مايورکا بازي کنم. پسرم تاکيد زيادي دارد تا دوران حرفهايام را در مايورکا تمام کنم چون او متولد اين شهر است.
اتوئو افزود: من با چلسي قراردادي يک ساله دارم و سعي ميکنم از حضورم در استمفوردبريج لذت ببرم، پس از آن هم به مايورکا خواهم رفت.
مهاجم تيم ملي کامرون بين سالهاي 2000 تا 2004 براي مايورکا بازي کرد و پس از آن راهي تيمهاي بارسلونا، اينتر و آنژي شد.
به گزارش تسنيم
معلوم بود توی ترافیک هافبک های طراح و هجومیمون یه نفر باید قربانی میشد .... واقعا خیلی ناراحتم که ماتا نیمکت نشینه ولی خب تیم داره خوب نتیجه میگیره ... کینگ مورینیو میدونه داره چی کار میکنه .... ماتا خیلی برای تیم زحمت کشیده ...من از خدامه بمونه ولی بهش حق میدم که تیمو ترک کنه ... بازیکنی در سطح ماتا جاش روو نیمکت نیست ... هر جا بره واسش آرزوی موفقیت میکنم ولی امیدوارم به یونایتد نره ....
------------
امروز 2 نفز توو سرویس دانشگاه داشتن از قدرت چلسی صحبت میکردن ...خیلی هیجان زده بون از به زانو در اومدن یونایتد .... احتمالا لیورپولی بودن
ما هم بسی کیف کردیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)