تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 148 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نتیجه بدی نبود : برد در هر صورتش خوشاینده و اینکه تیم رو بعد یه هفته انتقاد از مویس از انتقادا دور کرد و چشمون یه نیمچه پدیده رو دید که آینده خوبی میتونه داشته باشه

2. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

روني:مويس مقصر نيست،ما کم‌کاري کرده‌ايم

ستاره انگليسي خط حمله منچستريونايتد انتقاد از مهاجم سرمربي تيمش به خاطر شروع ضعيفي که شياطين سرخ در اين فصل داشته‌اند را ناعادلانه دانست.
    وين روني در دفاع از ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که اين روزها به شدت تحت فشار است خود و هم‌تيمي‌هايش را مسبب شروع نااميد کننده شياطين سرخ در فصل جديد ليگ برتر دانست.

به گزارش تسنيم،منچستريونايتد شنبه شب با وجود شکست ساندرلند در خانه‌اش در پايان هفته هفتم ليگ برتر انگليس در رده نهم جدول رده‌بندي اين فصل قرار دارد و همين مسئله سبب شده که ديويد مويس با انتقادات فراواني مواجه شود.

روني در اين خصوص گفت: مسلما مربي تيم تحت فشار فراواني است. ما بازيکنان مي‌دانيم که خودمان مسبب اين ناکامي‌ها بوده‌ايم و باعث سرافکندگي او شده‌ايم. بايد به خاطر مويس درکنارهم تلاش کنيم و نشان دهيم که در گذشته چگونه مي‌جنگيديم و روزهاي خوشي در انتظارمان است.

روني درباره دليل ناکامي‌هاي تيمش هم اظهار داشت: اين به خاطر آن است که يک مربي جديد هدايت تيم را بر عهده گرفته است و ما بايد با تاکتيک‌‌هاي جديدي که او مي‌خواهد خودمان را وفق دهيم. به خاطراو ما بايد بهتر از آنچه که تا الان نشان داده‌ايم کار کنيم. ما بايد با به بازيکنان جوان‌تر تيم کمک کنيم و اگر اين کار را انجام دهيم مطمئنا زماني خواهد رسيد که آنها به کمک‌مان خواهد آمد و مسبب پيروزي‌مان مي‌شوند. بازيکنان با تجربه‌تر تيم بايد به آنها کمک کنند تا خودشان را با تيم هماهنگ کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوري 7 هفته‌اي هافبک منچستر از ميادين

هافبک جديد يونايتدها به دليل آسيب‌ديدگي مچ دست نمي‌تواند تا 7 هفته براي تيمش به ميدان برود.
    ماروانه فلاييني که در تابستان گذشته از اورتون راهي منچستريونايتد شد آسيب ديده و چند هفته‌اي از ميادين دور خواهد بود.

به گزارش فارس،آسيب ديدگي اين هافک بلژيکي از ناحيه مچ دست بوده و پس از معاينه‌هاي مختلف مشخص شده وي نياز به عمل جراحي داشته و به مدت هفت هفته هم نمي‌تواند براي تيمش به ميدان برود.

با توجه به اينکه منچستريونايتد در خط مياني دچار مشکل‌هايي بود، اکنون آسيب ديدگي هافبک اين تيم مي‌تواند براي ديويد مويس،‌ سرمربي اين تيم مشکل‌هاي جديدي به وجود آورد.

4. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

منچستر یونایتد خواهان معاوضه کاگاوا با سوبوتیچ

طرفداری - بنا بر گزارش های منتشر شده در نشریات انگلیسی، باشگاه منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری مدافع صرب بوروسیا دورتموند است.

شینجی کاگاوا، هافبک ژاپنی منچستر یونایتد که در تابستاک 2012 از دورتموند راهی اولدترافورد شد هنوز نتوانسته درخشش دوران حضورش در سیگنال ایدونا پارک را در تیم جدیدش تکرار کند و از این رو شایعات بسیار درباره جدایی او در تابستان گذشته به گوش رسید.
    به گزارش Mail Online دیوید مویس قصد دارد تا خط دفاعی خود را تقویت کند و برای این کار نون سوبوتیچ، مدافع صربستانی بوروسیا دورتموند را مد نظر دارد و با توجه به علاقه یورگن کلوپ به بازگرداندن کاگاوا به این تیم، نشریات انگلیسی از احتمال معاوضه این دو بازیکن در ژانویه سخن می گویند.
    پس از درخشش سوبوتیچ در ترکیب زرد پوشان در سال های گذشته و به خصوص لیگ قهرمانان فصل گذشته، دیوید مویس، سرمربی منچستر یونایتد او را به عنوان جانشینی برای ریو فردیناند که به احتمال زیاد در پایان فصل کفش های خود را خواهد آویخت زیر نظر دارد.
    ----------------------------
    اگر بشه خوبه
    دفاعمون با بینز و سوبوتیچ خیلی خوب تقویت میشه

6. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اهمیتِ یانوزای در آینده­ یِ یونایتد

پل پوگبا، جرارد پیکه، راول موریسون، رابی بردی، زکی فرایرز... هوادارانِ یونایتد دوست ندارند اسمِ یانوزای هم به این فهرستِ تلخ اضافه شود.
    سایت گل- تنها نکته­ یِ مثبتی که از یونایتدِ چند هفته­ یِ اخیر دیده ­ایم بازگشتِ نانی به ترکیبِ اصلیِ تیم و ظهورِ پدیده ­ای به نامِ ادنان یانوزای بوده است.
    اهمیتِ یانوزایِ هجده ساله بیش از دو گلی که مقابلِ ساندرلند زد طبیعتِ بازیِ همگرایش است که در فوتبالِ مدرن عاملی حیاتی، به خصوص برایِ تیم­هایی که به شکلِ سنتی عادت به بازی از کناره ­ها دارند، به حساب می­ آید.

یونایتد پس از بازه­ یِ طلاییِ 2006 تا 2009 که با استفاده از این تواناییِ بال­هایِ همگرایش، رونالدو، گیگز، نانی و حتی گاهی رونی، بدل به بهترین و مدرن­ترین تیمِ اروپا شده بود، دیگر هرگز کیفیتِ پیشین را به دست نیاورد و به لطفِ فوتبالِ صرفا طولی والنسیا، اورا و اشلی یانگ پسرفتِ چشمگیری کرد. حالا با نزدیک شدنِ نانیِ راست پا به شکلِ ایده آلش و درخشش یانوزایِ چپ پا، یونایتدِ دیوید مویس با تمامِ مشکلاتی که درگیرش است افقِ امیدوارکننده ای در پیش دارد.

یانوزای و نانی تواناییِ این را دارند که مثلِ رونالدو و گیگز دو سمتِ زمین بازی کنند و ذاتِ بازیِ همگرا و میل­شان به حرکاتِ قطری و عرضی این امکان را برایِ مویس پدید می ­آورد که به سیستمِ موردِ علاقه­ اش یعنی چهار-یک-چهار-یک نزدیک­تر شود و هافبکش را فشرده ­تر ببندد. کاری که آندره ویاش-بواش با گیلفی سیگردسون کرد و از هافبکِ وسط به سمتِ چپ منتقلش کرد تا با نزدیک کردنِ اریکسون و سولدادو به ستاره­ یِ سابقِ سوانزی تیمشِ جمع­تر و فشرده ­تر شود. سیگردسون این فصل پنج ­تا از شش بازی­ ایی که برایِ تیمش از اول به زمین رفته را در نقشِ هافبکِ چپ بازی کرده و سه گل هم زده. بر اساسِ همین ایده، ایده­ ای که اوجِ اجرایش زوجِ روبن و ریبری در بایرن مونیخ هستند، آرون لنون هم کم کم جایش را به اندروس تانزند می­ دهد که میلِ بازیِ عرضی و قطری­ اش بیشتر است. چنین وضعیتی می­ تواند در انتظارِ والکاتِ آرسنال هم باشد. با کمرنگ­ تر شدنِ نقشِ بال­هایِ کلاسیک در سطحِ اولِ اروپا، یونایتد می ­تواند و به بیانی دیگر باید شیفتی دوباره کند به بال­هایِ همگرایِ مدرن.

ادنان یانوزای پتانسیل بدل شدن به یکی از ستاره ­هایِ آینده­ یِ اروپا را دارد. خونسردی، اعتماد به نفس و مخصوصا مسئولیت پذیریِ این هافبکِ چند ملیتی که به شکل حیرت آوری می­ تواند به انتخابِ خودش برایِ تیمِ ملیِ آلبانی، صربستان، ترکیه، بلژیک، کوزوو و حتی احتمالا انگلستان بازی کند، عواملی هستند که دیوید مویس را مجاب می­کنند به هر راهکاری شده قراردادی جدید و بلند مدت با او ببندد. یانوزای هم مثلِ فدریکو ماکدا تاثیری فوری و در مقطعِ خود حیاتی رویِ تیمش داشت؛ با این تفاوت که مهاجمِ ایتالیایی که سوپر گلش به استون ویلا در آن دیدارِ تاریخی و مهم هرگز از خاطره­ یِ یونایتدی ­ها پاک نمی­ شود، زمانی مطرح شد که دورانِ مهاجمِ نوکِ ایستا و صرفا داخلِ باکس تمام شده، یا رو به اتمام بود. به عکس یانوزای درست همان وقت و همانجایی­ است که باید باشد. بدین ترتیب همانطور که اولین و بزرگترین پیروزیِ مویس تا به حال حفظِ وین رونی و برگرداندنش به اوج بوده، حفظِ یانوزای هم می ­تواند گامی بسیار بلند به سویِ آینده ­یِ تیمی باشد که به وضوح نیاز به بازسازی ­ای اساسی­ دارد. پل پوگبا، جرارد پیکه، راول موریسون، رابی بردی، زکی فرایرز... هوادارانِ یونایتد دوست ندارند اسمِ یانوزای هم به این فهرستِ تلخ اضافه شود.

8. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوستالژی که میگن همینه ها : انسوی نیمکت امشب چه خاطره انگیزه !

سر با یه تعویض فوق تصور ترین نتیجه رو رو کرد : جواب اس ام اس امشب هم : سولسکیایر یا سولسشر !! توی 12 دقیقه پایانی بازی رو 8-1 کرد جلو ناتینگهام !

=======

سه گانمون هم توی همون سال فوق العاده بود انگاری
    Last edited by MoJtaBa.R; 10-10-2013 at 22:26.

10. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونی: می دانم خودخواهی است اما دوست ندارم در خط میانی بازی کنم

رونی در تابستان تلاش زیادی برای ترک منچستریونایتد انجام داد اما مدیران باشگاه حاضر به فروش او به باشگاه های رقیب لیگ برتری، چلسی و آرسنال، نشدند.
    سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، بار دیگر از اینکه سرالکس فرگوسن در رقابت های فصل گذشته در پستی غیرتخصصی از او استفاده می کرد، ابراز ناخشنودی کرد و بار دیگر در مورد ادامه حضورش در الدترافورد قولی نداد.
    رونی در تابستان تلاش زیادی برای ترک منچستریونایتد انجام داد اما مدیران باشگاه حاضر به فروش او به باشگاه های رقیب لیگ برتری، چلسی و آرسنال، نشدند.
    او فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد و در 8 دیدار، 5 گل به ثمر رساند و اگرچه اعلام کرد که از شرایط فعلی راضی است اما از اینکه در خط حمله و در کنار رابین فن پرسی به کار گرفته نمی شود، ابراز ناخرسندی کرد.
    او به خبرنگاران گفت:" همه در باشگاه می دانند که من دوست دارم در چه پستی بازی کنم و فکر می کنم به همین خاطر است که من ناراحت بودم. به من گفته شد که در میانه زمین بازی کنم و من دوست نداشتم. فکر می کنم لحظاتی در دوران حرفه ای وجود دارد که باید کمی خودخواه بود.
    واقعا فکر می کنم وقتی در میانه زمین بازی می کنم، خوب کار می کنم اما بازی کردن در این پست را دوست ندارم. من قبلا با بازی کردن در پست غیرتخصصی مشکلی ندارم. فکر می کنم شایسته بازی کردن در پست مورد علاقه ام هستم.
    فکر می کنم طبیعتا ناراحت بودم و این در بعضی از بازی ها روی کارم تاثیر داشت. می دانم که فصل گذشته، بهترین فصل دوران حرفه ای ام نبود اما بازی هایی بود که من در پست های متفاوت بازی کردم.
    وقتی در پست همیشگی تان بازی نمی کنید، سازگار شدن با شرایط دشوار می شود.
    صادقانه بگویم من در طول تابستان مشکلی نداشتم و از شرایط راضی بودم. شاید از بیرون طول دیگری به نظر می رسید اما من مشکلی نداشتم.
    من و همسرم صاحب یک فرزند جدید شدیم و خوشحال بودم که بدون مشکل بازی می کنم. سرم را پایین انداختم و سخت کار کردم. می خواستم ثابت کنم که بازیکن بزرگی هستم. این چیزی بود که برای آن تلاش می کردم."
    او همچنین در مورد تمدید قرارداد و ماندن در منچستریونایتد، بار دیگر پاسخ نامشخصی داد:" می توانید ببینید که من بدون مشکل و با رضایت بازی می کنم. باید با باشگاه بیشتر صحبت کنم و ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد."

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

انگلیس هم با کاپیتانی و گل سلطان بازی رو پر گل برد
    به این تیم خیلی امیدوارم انگلیس جوونای خوبی داره
    چقدر خوب بود که ضربه پنالتی رو دادن استوریچ پاش به گل باز شد
    دیگه وقتشه تو برزیل یه تکونی به دنیا بدن

رونی: می دانم خودخواهی است اما دوست ندارم در خط میانی بازی کنم
    آقا به خدا حق داره
    تو همه جای دنیا از ستاره ها با مشورت خودشون بازی میگیرن
    یه چیز کاملا طبیعی هست اصلا هم بازیکن سالاری نیست
    مثلا نمیشه از مسی بدون مشورت خودش بازی گرفت یا پستشو عوض کرد
    Last edited by +ali; 12-10-2013 at 11:21.

14. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

.........

مثلا نمیشه از مسی بدون مشورت خودش بازی گرفت یا پستشو عوض کرد
    رونی رو با مسی مقایسه میکنی؟
    بعد اصلا و اصلا نمیشه پست مسی رو عوض کرد،چون اگه بیاد هافبک اونموقع اینیستا و ژاوی باز باید برن پشتش یعنی تو دفاع

رونی در هافبک هم از خیلی بازیکنان دیگه تیم بهتر بازی میکنه و به بازیسازیش نیازه
    -----------
    همونطور که میدونید بعلت مسابقات ملی،فعلا بازیهای لیگهای اروپایی تعطیل هست.
    بازی بعدی منچستر شنبه هفته آینده برگزار میشود:
    شنبه 27 مهر،ساعت 17:30
    منچستر یونایتد - ساوتهمپتون
    تئاتر رویاها

16. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

عدنان گفته هفته ای 100 هزار پوند میخواد!
    خیلی زیاده!
    ظاهرا منچستر هم قبول کرده

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بررسی ملیت بازیکنان منچستر یونایتد در طول تاریخ باشگاه

محتوای مخفی: man utd 

19. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •