یعنی کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بدونه؟![]()
یعنی کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بدونه؟![]()
ای خدا لعنتشون کنه
یه بار هم آدم شدیم بیایم درس بخونیم نذاشتن
یعنی رسما .... شد تو روحیه ـم
دیگه میگن مستقیم شد
و خودمونو اینقدر .. دادیم همش پَر!
فکر کنم باید دوباره برم کارگری -
متن خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A/|\IR; 27-11-2013 at 23:50.
بچه ها نميگم كه نفسم از جاي گرم بلند ميشه ها ولي اگه اون سالي كه من كنكور دادم اينطوري ميشد حتما خودم و بقيه دوستام به ديوان عدالت اداري شكايت ميكرديم.
لطفا نگين كه اين چيزا به جايي نميرسه، يه كارگر دهاتي شكايت كرد و به خاطرش يه قانوني رو لغو كردن كه باعث كاهش هزاران نفر از سربازان شد. يه قانوني بود كه در حين خدمت كسي قبول بشه ميتونه ترخيص بگيره منتهي بايد كارشناسي و بالاتر باشي و به كارداني ها اجازه نميدادن ولي يه نفر شكايت كرد به ديوان عدالت اداري و مصوبه باطل شد.
دلايل كافي براي ابطال اين مصوبه اينا هستن از نظر من :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
افتضاحِ افتضاح
اون موقع که ما میرفتیم دبیرستان دقدقه مون این بود که تو راه مدرسه تا خونه چاقو نخوریم!!!
راهنمایی و دبستان هم معلما عقده هاشونو با کابل و شلنگ خالی میکردن رومون
معلم شیمی و فیزیک و ریاضی یکی بود برامون
انتظار دارین الان رفیقای من چی بشن؟
تو مدرسه چی یاد بگیرن؟
معدلشون بالا بشه؟
همشون مثل خودم آس و پاس شدن!
اونایی هم که میخوان برگردن راه رو میبندن
عادت کردیم دیگه به اینچیزا ................................
تاثیر معدل 25 درصده ! نه 95 درصد ، دوست عزیز الان میدونم چه حسی داری ولی نا امیدی و مرور خاطرات بد فقط به خودت لطمه زدی
البته این قانون مشمول من نمیشه چون قبل 84 دیپلم گرفتم . . . حالا به نفعم شد یا به ضررم ؟؟؟؟
اين قانون قطعا بي عدالتيه.
درسته 95% نيست ولي همون 25% هم باعث ميشه هزاران نفر كه معدل پايين و زير 12 دارن و الان تصميم به درس خوندن گرفتن و درصدهاي بسيار خوبي در زيست و شيمي دارن رسما اوت بشن. من يه شاگردي دارم كه تا ديروز بهش اميد رتبه سه رقمي داشتم ولي الان با اين قانون دارم ميبينم كه رسما اوت شده حتي درصدهاي درحد دو رقمي رو بتونه بياره بازم به زور ميتونه شهرستان دندانپزشكي قبول بشه.
با اجراي اين قانون يعني من كه با وجود نخوندن و نزدن رياضي و عربي تونستم رتبه 1500 بشم، رتبم بايد ميشده بالاي 15000 و ميرفتم كارداني پروتزهاي دنداني ميخوندم ! فكر ميكنين چند ده هزار نفر هستن كه نمرات بالاي 19.5 نهايي رو گرفتن؟
اومدن گفتن تو امتحان نهايي به كسي ارفاق نشده به اين دليل كه بالاي برگه ها رو جدا ميكنن و معلوم نميشه كي كدوم ورقه رو داده ولي آيا در يه شهري كه كلا 200 نفر دانش آموز سوم تجربي داره دبير زيست شناسي تيزهوشان و نمونه دولتيش نميتونن از روي دستخط و از لحن نوشتن و مشابهت جمله ها به جزوه اي كه خودشون تدريس ميكنن ، متوجه بشن كدوم ورقه مال شاگرداي خودشونه ؟؟
اين قانون چيزي جز ظلم نيست.
بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.
براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
لينك دانلود فرم :
فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.
دوستان لطفا به این سوال منم جواب بدید بنده دیپلمم رو چند سال پیش گرفتم (دیپلم فنی و حرفه ای) یعنی کلا برای من فرقی نمیکرده که این تاثیر مثبت باشه یا منفی ... اما الان دو تا مشکل برام پیش اومده یکی اینکه من معدلم خوب نیست ... آیا اصلا معدل کتبی دیپلم فنی حرفه ای (معدل10) تاثیر داره روی این مسئله ؟ ...
و دوم اینکه اینا شب میخوابن صبح بلند میشند یه قانون تصویب میکنن میترسم کلا نزارن من بیام و کنکور نظری بدم تنها با مدرک پیش دانشگاهی !( ایا امکانش هست؟)
دوستان میدونم همتنون ناراحت هستید و اعصابتون خورده ... اما لطفا به من هم جواب بدید.
خداوکیلی اگر این مسئله اعصاب شما رو خورد کرده من مدتی هست ذهنم کلا درگیر این مسائل قوانین اینا هست ...
قوانین نظام وظیفه از اینا بهتره خدایی... حداقل اگر یکی مشمول یه قوانینی نمیشده هنگام اعزام به خدمت ... یا سنش یه طوری بوده که شامل یه سری امتیازاتی میشده براش منظور میکنن اونوقت اینطوری بنده رسما باید فقط به یه رشته اونم کاردانی و توی شهر دور قانع بشم...
حداقل اینا باید یه زمینه سازی کنن ... بخش نامه بدن دست مدارس و به همه داشن آموزا اعلام کنند که امسال تاثیر سوابق مستقیمه حالا میخواید درس بخونید میخواید برای رفع بیکاری بیاید مدرسه ... نه اینکه 10 روز قبل از ثبت نام کنکور بیان و بگن این قانون تصویب شده و قطعی هم هست!!
اینم آخرین خبر از ایسنا /: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امیدی هست هنوز ... یا نه ؟
برادری که میگی تاثیر 25 درصده ... خب یه شخصی که عربیش رو توی امتحان نهایی به زور پاس کرده توی کنکور به نظرت به چند درصد عربی میتونه اطمینان داشته باشه ؟ که 25 درصدش هم بره ؟
خب وقتی این 25 درصد ها برای 10 تا درس منظور بشن ... کلا بگید در دانشگاه دولتی رو میخوایم تخته کنیم دیگه ...
به ما که رسید اینطوری شد!.
تبصره 2: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمانهاي اضطراري و جنگ بلامانع است.باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
Last edited by مُعین; 28-11-2013 at 11:02.
omg:|
از همین الان باید به فکر یه مغازه باشم
با معدل 13.55 میشه به فکر عمران باشم؟
اگه نه مهندسی کامپیوتر اصفهان یا شهرکرد و اینورا میتونم امیدوار باشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)