>دریـــا<
با گوشی گرفته شده
-مازندران-
سلام
نویز عکس خیلی بالاست. . اگه نویزشو کم کنید خیلی زیباتر مشه![]()
سلام
عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه
با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟
Last edited by a.g g.a; 18-09-2013 at 18:03.
سلامسلام
عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه
با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟
خیلی ممنون از تعریفتون...
بله با SIII هست... فقط کمی دستکاری کردم...
متاسفانه تا حالا فقط افقی عکس انداختم...درسته حتما امتحان میکنم...
در هر صورت اگه مشکلی در عکسها هست رو حساب بی تجربگیم بذارید..
ممنون....
به دلیل سخت گیری همیشگی که در forum.p30world.com وجود داره و طبع لطیف بعضی کاربران حذف شد!
قرار نیست عکسی را بگذاریم که مورد تایید دیگران باشد!
Last edited by ehsan_iace; 18-09-2013 at 22:21.
بنده پر از لطافت !
رعایت نکات احترام گذاشتن به کاربرا هست
Last edited by Spak; 18-09-2013 at 22:09.
ارزش سوژه ای داره. ایشون نمی دونستند که این سری عکس ها را باید توی تایپیک اختصاصی خودشون قرار بدن
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواشاً تایپیکی با موضوع گالری اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد کنید و عکسهای قشنگتون را توی اونجا بذارید. الان این عکس می تونه یه سوژه ی جالب باشه ولی جاش اینجا نیست
اما اگر عکسی در سبک دیگر گرفتید حتما اینجا بذارید تا نقد بشه
ای بابا. چرا ناراحت می شین؟ من خودم با آکوا قرارداد بستمدیگه عاشق اون قیافه کج و کولش شدم . منتظر عکس خوشگلتون هستیم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم عکسی از چکیدن آب فواره توی حوض (ارگ گوگد) . عکسش حس می کنم یه ایرادی داره. میشه راهنمایی کنید چطور باید می گرفتم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اضافه نشدن پست :
پست شماره 601 واقعا به دلم نشست.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه هست برای امضام استفادش کنم؟
Last edited by sara_program; 18-09-2013 at 23:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)