سلام اطلاعاتی در مورد skywatcher d=76mm, f=300mmمیخواستم باتشکر
سلام اطلاعاتی در مورد skywatcher d=76mm, f=300mmمیخواستم باتشکر
سلام
اين تلسكوپ ( اوتو ترك ) وقتي به باتري وصل بشه بطور خودكار گردش زمين رو خنثي ميكنه. نتيجتا لازم نيست شما هر چند ثانيه/دقيقه يك بار تلسكوپ رو مجدد تنظيم كنيد ( گردش زمين باعث ميشه كه هر چند لحظه تصوير كاملا از كادر تلسكوپ بيرون بره) علاوه بر اينكه 6 تا حافظه موقعيت داره. يعني ميتونيد 6 جرم رو رصد كنيد و به حافظه دستگاه بديد . اون 6 جرم با فشار دادن يك دكمه دوباره به ميدان ديد شما بر ميگردن.
مريخ جزو سخت ترين اجرام رصدي منظومه شمسيه براي ما اماتور ها.
با اين تلسكوپ هيچ كدوم از عوارض سطحي مريخ ديده نميشه. فقط اون رو قرص ميبينيد. ( غير ستاره اي)
ميتونيد با تلسكوپ زير 10 سانت اهله عطارد و زهره ( چرخه هلالي مثل ماه ) + اقمار گاليله اي مشتري همراه با برخي جزيات سطح + حلقه زحل همراه با احتمالا شكاف كاسيني حلقه رو ديد.
در شرايط ايده ال نوري ( تاريكي آسمان ) ميشه چند 100 جرم غير ستاره اي هم ديد)
توضيح : اين تلسكوپ بدون برق و باطري كار نميكنه به هيچ وجه.
توضيح 2: تلسكوپ هاي اتو ترك براي گروه هاي رصدي كه قصد برگزاري برنامه هاي عمومي رصد دارن ايده آله.
سلام
منظورتون از برد نامناسب بزرگنماييه پايينه ؟ بزرگنمايي بالاي تقريبا 12 تا 15 حتما احتياج به استفاده از سه پايه هست.
دوربين هاي خوب دوچشمي رده آپو كروماتيك ها هستند با شيشه هاي ED
كيفيت تصوير بينظير و كاملا بدون خطاو شفافيت كامل و ديد دقيق با قيمت هاي نجومي.
مارك ها اشنايدر و زاواروسكي كه بالاي 500 هزار تومن هستن و بعدش مارك ويليام اپتيك كه رده حدود 250 دوربين داره.
الان بين طبيعت گردها سري ويليام خيلي باب شده.
من يه ويليام 10 در 42 كانديد كردم بخرم 260 تومن كه روييايه تصويرش.
اگر با پايه مشكل نداريد و بزرگنمايي بالا براتون مهمه تك چشمي ويليام با قيمت 1 ميليون و خرده اي بهترين گزينه است با بزرگنماييه متغيير 25 تا 75 برابر . ايده آل علاقمندان پرنده بيني
سلام
اينجا رو ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزيز
يه تلسكوپ تال روسي با مشخصات زير گرفتم:
بازتابي نیوتونی با قطر آینه ایمعادل 4،7 اینچ . دارای سه پايه ای با استقرار استوائی، دو عدد چشمي 10 و 25 میلیمتر و یک عدد لنز بارلو . سایر وسایل جانبی این تلسکوپ عبارتند از جوینده، مبدل دوربین عکسبرداری مخصوص دوربینهای 35mm SLR و صفحه رصد خورشید میباشد.
سوالم اينه با اين تلسكوپ چه اجرامي روميشه رصد كرد؟البته نقداً فقط ماه رو باهاش رصد كردم
![]()
Last edited by hasanpsk; 04-04-2010 at 21:50.
سلام
اگر درست متوجه شده باشم تلسکو÷ شما اینه :
بزرگنمایی نهایی تلسکوپ شما حدود 200 تا 230 برابره. که به نظر من همون 200 مناسب ترین حد نهاییه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با چشمی های موجود شما بزرگنمایی های 32 و 80 و با اضافه کردن بارلو به چشمی 10 تا 160 برابر بزرگنمایی خواهید داشت. ( بزرگنمایی با تقسیم فاصله کانونی شیئی بر چشمی بدست میاد.
در توضیحش نوشته شده:
کلا بارلو ها کیفیت تصویر رو کاهش میدن. اینجا یک بارلو اجباری قرار گرفته که رو کل تصویر تاثیر منفی میزاره.دارای لنز آکروماتیک مقعر در کنار فوکوسر جهت افزایش فاصله کانونی به میزان 805 میلیمتر در یک لوله خیلی کوتاه
چه میتوان دید.
حد قدر این تلسکوپ حدود 12.5 هست در شرایط ایده آل رصدی. نتیجتا تمام سیارات منظومه شمسی با این تلسکوپ قابل رویت میشه.
اهلله (چرخه هلالی) عطارد و زهرا به راحتی قابل دیدن هست. جزییات عوارض سطح ماه عالی دیده میشه. مریخ در سرایط ایده آل ممکنه بشه کلاهک های قطبیش رو دید. مشتری چهار قمرش به همراه نواری از ابر های سطح. زحل و حلقه اش . در شرایط ایده آل شکاف کاسینی حلقه زحل هم دیده میشه. حدود 9 قمر از زحل دیده میشه. میتونید تشخیص بدید که اورانوس ستاره نیست ( قرص دیده میشه) . 100 ها کهکشان و سحابیو خوشه هم میشه باهاش دید.
سلام
من این تلسکوپ کاتادیوپتریک ماکستوف-کاسگرین رو از خارج برام آوردن و اولین تلسکوپمه.چند تا سوال را جع بهش داشتم:
-از متخصصین امر میخوام که نظرشون رو در مورد این تلسکوپ بگن و بگن که چه کارهایی میتونم باهاش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-تا اونجایی که من فهمیدم تصاویر در چشمی تلسکوپ به صورت آینه ای (معکوس)به ما نمایش داده میشن.چه کار میشه کرد تا توانست تصاویر را درست دید؟فیلتری عدسی ای چیزی باید سر راهش بزاریم؟
-بارلوی 2x به چه دردی میخوره؟
-من وقتی چشممو کامل رو چشمی میزارم نصف عکس میپره!یعنی مثل اینکه سایه انداختم روش ، فقط تکه ی کوچکی از تصویر معلوم میشه.اما وقتی چشممو دقیقا 3 سانتی متر دورتر نگه میدارم دوباره تصویر کامل میشه . البته خب خیلی سخته تمام مدت چشم رو دقیق 3 سانتی متر دور نگه داشتن.بزرگترین مشکلم همینه.برای رفع این مشکل چیکار باید کنم؟
راستی اینم عکساییه که میگن با این تلسکوپ گرفته شده :
![]()
سلام
اپتيك خيلي خوبيه ماكستوف.
تصوير معكوسش با قرار دادن چپقي كه ظاهرا هم همراهش هست كاملا تصحيح ميشه.
بزرگنمايي تلسكوپ ها محدود هست به قطر شيئي. براي شما كه 4 اينچ هستيد نهايتا 200 برابر. بارلو هر بزرگنمايي كه چشمي ها بهتون ميدن رو دو برابر ميكنه.
فرضا اگر يك چشمي بزرگنمايي 50 برابر ميده . وقتي با بارلو 2 ايكس تركيب بشه ميشه 100 برابر بزرگنمايي.
بزرگنمايي از تقسيم فاصله كانوني شيئي ( براي شما 1325 ميليمتر ) بر فاصله كانوني چشمي به دست مياد. چشمي شما 25 ميليمتر هست. بزرگنمايي شما با اين چشمي ميشه 53 برابر و با استفاده از بارلو 106 برابر.
مشكل ديد شما مربوط هست به نقص چشميتون. فاصله آسودگي چشمش بالاست. احتمالا چشمي شما براي تلسكوپ هاي اف پايين هست( كمتر از 8). و تلسكوپ شما اف بالا (13) .
يه توضيح در باره عكس ها براي ديگر دوستان. قابليت تلسكوپ ها در عكاسي چندين برابر ميشه. ميشه اين عكس ها رو گرفت اما نميشه اينجوري ديد اجرام رو.
موفق باشيد.
Last edited by Babak; 12-04-2010 at 14:42.
من بارلوی 2x رو گذاشتم اما به نظر نمیاد تصویر بزرگتر شده باشه
این مشکل آسودگی چشمی رو چه جوری میشه حل کرد؟
استفاده از چپقی اجباریه؟
براي تست بزرگنمايي از مناظر زميني استفاده كنيد. هر چند معمولا خطاي چشم و نا آشنايي با ديد تلسكوپي باعث عدم تشخيص ميشه. توي يكي از رصد ها، من از بزرگنمايي 100 استفاده ميكردم و دوستم با تلسكوپش بزرگنمايي 40 . كساني كه نگاه ميكردن ميگفتن بزرگنمايي اون بيشتره. ماجرا فقط اين بود كه تلسكوپ و چشمي دوستم كيفيت پاييني داشت و نتيجتا ميدان ديدش كمتر بود. مخاطب ها ميدان ديد رو لحاظ ميكردن در تشخيص بزرگنمايي.
آسودگي چشم فقط و فقط با عوض كردن چشمي حل ميشه. ( من از وجود روش ديگه بيخبرم)
استفاده از چپقي در تلسكوپ شما اجباري نيست. ولي بعضي تلسكوپ ها كه فاصله كانوني كوتاه دارن بدون نصب چپقي نميشه تصوير فكوس داشت. ( يعني طول لوله چپقي به لوله فوكوسر اضافه ميشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)