از تمام افرادی که تو این بازی واردن می خوام با هم کلیه تجربیات.نکته ها.بهترین چیدمان ها برای هر تیم.معنا هر یک از قدرت ها وکاربردشون.بازی کنان اینده دار. تیم های متمول. تمرینات و... رو تویه فایل pdf برای افرادی که تازه کارن بزارن.![]()
از تمام افرادی که تو این بازی واردن می خوام با هم کلیه تجربیات.نکته ها.بهترین چیدمان ها برای هر تیم.معنا هر یک از قدرت ها وکاربردشون.بازی کنان اینده دار. تیم های متمول. تمرینات و... رو تویه فایل pdf برای افرادی که تازه کارن بزارن.![]()
اینم برای دوست عزیزم...فیورنتینا در این فصل 2015 2016 نزدیک به 90 میلیون بوند خرید کرد...در حالی که هیچ جامی تا حالا کسب نکرده.![]()
اینم نتایج نیم فصل اولم .تا اینجا شانس اوردم اخراج نشدم
اینم نقل و انتقالاتم فعلا فقط دارم بودجه جم می کنم
اینم نتایج نیم فصل اولم .تا اینجا شانس اوردم اخراج نشدم
اینم نقل و انتقالاتم فعلا فقط دارم بودجه جم می کنم
![]()
flair ش خیلی خیلی پایینه این لازمه رشد یک بازیکن هست اما خوب خصیصه های مورد نیاز برای پستش فضایی بالاست تو این سن دیگه نیاز به رشد نداره
خوب چکار کردی چنین بازیکنی پیدا کردی؟
نه عزیزم...اشتباه میکنی...flair برای یک مدافع اصلا لازم نیست.flair به معنی هوش خلاقیت((نه خلاقیت که اون میشه creativity)) هستش...flair برای هافبک های پاسور و بازیساز و مهاجمان فانتزی مثل مسی و .... مناسبه....
scout های بسیار خوبی دارم که از 5 سال قبل با هام هستن...خیلی جدی میگیرم اسکاوت ها رو...واسه همین با لاتسیو تونستم قهرمان اروپا بشم فصل قبل...
راستی این بازیکن موقعی که 15 سالش بود باهاش قرارداد بستم و سه سال بعد تونست((بخاطر قانون فوتبال برزیل))بیاد باشگام..شما اگر یه بازیکن زیر 18 سال رو بخری باید صبر کنی 18 سالش برسه و بعد بیاد تیمت...
سلام. بچه ها یه راهنمایی کلی میکنین که در شروع بازی چیکار کنم؟؟؟
من انگلیسیم زیاد خوب نیست.....
منم انگلیسیم زیاد خوب نیست نمیدونم موقعی که بازی رسید دستم چه کنم ؟
ولی الان دارم از بچه ها کمک میگیرم و همه ی پست های تاپیک رو دو بار از اول خوندم
در مورد بازیکن جوان هم بگم بازیکن خوبی میشه از نظر من چون تو کرنر ها میتونه خیلی واست موفقیت امیز باشه هم مانع گل خوردن میشه و هم گل میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)