تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 457 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان بنظرتون ترکیب کومودو بهمراه آنتی ویروس خود ویندوز 8 کافیه یا نیاز به آنتی ویروس جدا دارم؟

COMODO INTERNET SECURITY 2013

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام علی

علی یه سوال دارم و این که تو تنظیمات فایروال نسخه 2013 یه قسمت هست که نوشته منیج نتورک ، این کاراییش چی هست ؟ چون وقتی میزنه کامپیوتر شما این هست که زیرش نوشته Turest یا Block خب اگر بلاک بکنیم ، یعنی همه دسترسی به روتر من بلاک میشه ؟؟

4. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی

علی یه سوال دارم و این که تو تنظیمات فایروال نسخه 2013 یه قسمت هست که نوشته منیج نتورک ، این کاراییش چی هست ؟ چون وقتی میزنه کامپیوتر شما این هست که زیرش نوشته Turest یا Block خب اگر بلاک بکنیم ، یعنی همه دسترسی به روتر من بلاک میشه ؟؟
    سلام

منظورت این قسمت است:

خب، بزارید از نسخه فارسی عکس بزارم تا بهتر متوجه بشیم:

ببینید، توضیحات کامل هست:

اجازه دادن یا مسدود کردن اتصالات این کامپیوتر با سایر کامپیوترهای روی شبکه

خب، فرض کنید یک شبکه دارید با 6 کامپیوتر حالا شبکه شما یا کابلی (Wired) هست یا بی سیم (Wireless)، فرقی نداره کومودو قادره هر دو نوع شبکه را تشخیص بده ، یکی که سیستم شماست، 5 تای دیگه 4 تا کامپیوتر هست و یک پرینتر: خب در واقع کامپیوتر شما به عنوان یک دستگاه با 5 دستگاه دیگه متصل است،

کومودو در این قسمت امکان مدیریت (اجازه یا مسدود) کامپیوتر شما به این 5 دستگاه را میده، یعنی اول کامپیوتر شما + هر 5 دستگاه دیگر را اینجا نشون میده و شما میتونید مدیریت بکنید اجازه یا مسدود کنید،

به عنوان مثال میتونید روی شبکه خودتون، دسترسی 3 کامپیوتر به پرینتر را قطع بکنید؛ و ......

مثال یک شبکه کوچولو بین سیستم من و مودم:

6. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه خا کومودو بهتره یا کسپر
    ؟
    میخوام پاکش کنم قدرتش در حد کسپر هست؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بچه خا کومودو بهتره یا کسپر
    ؟
    میخوام پاکش کنم قدرتش در حد کسپر هست؟
    سلام

شما هنوز دارید دنبال سویت امنیتی می گردید؟؟

البته این حساسیت خوبه ها.... من هم صفحه قبل سعی کردم جواب شما را طوری بدم که به دردتون بخوره.

بزارید یک مقدار بیشتر بحث را بشکافیم:

چرا قصد دارید کسپر را حذف کنید؟ دلیل؟

جواب به سوال بالا سوال میتونه هدف شما برای انتخاب محصول بعدی باشه......

من اگر بخواهم یک روز از CIS جدا بشم، پیش خودم میگم به این دلایل CIS را حذف کردم و به این دلایل محصول X را نصب کردم. و دلایلم باید با هم مرتبط باشند.

کسی نمیتونه برای شما انتخاب کنه، اینجوری بیشتر سردرگم میشید، توی هر تاپیکی هم برید و سوال بپرسید هر کسی یه چیزی میگه.

عرض کردم که=> آیا کسپر برای سیستم شما سنگینه/یا نه(البته چون میبینم بعضی دوستان اینو میفرمایند، من اینو عرض میکنم، وگرنه خودم چند وقته کسپر نصب نکردم)؟ آیا اونو خریداری کردید و الان قصد استفاده از یک محصول رایگان را دارید/یا نه؟ آیا تهیه سریال و کی برای اکتیو نگه داشتن کسپر برای شما دشوار است/یا نه؟ آیا....

اصلاً نمیپرسم: آیا به فکر استفاده یک محصول قویتر از کسپر هستید؟ چون موضوعیت نداره !

من خودم الان مدت زیادیه که از کومودو استفاده میکنم، بنابراین نمیتونم وارد جزئیات سایر محصولات بشوم و توضیح مبسوط بدم، و اونها را تشرح کنم. اما دونستن سبک دفاعی سایر محصولات میتونه مفید باشه، من این را به شما توصیه میکنم، هرکسی گفت این آنتی خوبه؛ سریع بفرمایید سبک دفاعیش چیه و چه سیستمهایی برای تحقق این روش داره؟ جدیداً میگم ایدئولوژی امنیتی <=سعی کنید بهش برسید.

آی این آنتی ویروس معرفه و اون آنتی ویرس توی تست فلان رتبه رو آورده و ..... را می خواهم عرض کنم خوب نیست، ولی نمیگم! به جاش میگم اینها را بزارید برای مرحله بعدی.

باور کنید اصلا هم به کسی توصیه نمیکنم که کومودو نصب کنه....... هر کسی خودش باید فکر کنه، خودش باید انتخاب کنه، خودش هم باید پای نتایج مثبت و منفی تصمیماتش بایسته. این عالم اینجوریه!

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام خدمت استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون رو راجبه comodo Firewall Free به علاوه ی kaspersky anti 2013 رو میخواستم بدونم

باتشکر

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون رو راجبه comodo Firewall Free به علاوه ی kaspersky anti 2013 رو میخواستم بدونم

باتشکر

سلام

از تغییرات و ویژگیهای نسخه 2013 آنتی ویروس کسپر خبری ندارم...

علاقه مند بودید میتونید نصب بکنید، ابتدا کسپر را نصب بکنید و بعد فایروال کومودو، ورژن 6 کومودو هم کلی درایور و چیز میز نصب میکنه، اگه با هم دیگه بسازند، مشکلی نیست.

12. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون رو راجبه comodo Firewall Free به علاوه ی kaspersky anti 2013 رو میخواستم بدونم

باتشکر
    سلام
    من جای شما بودم یا اینترنت سکیوریتی کامل کومودو یا کسپرسکی را نصب می کردم یا کسپرسکی انتی ویروس را حذف می کردم و یک انتی ویروس مانند اواست یا اویرا یا نورتون نصب می کردم.
    چون کسپرسکی با کومودو تداخل داره بخاطر داشتن System Watcher با HIPS کومودو تداخل پیدا میکنه و هر دو سوییت دارای قدرت هستند که شما نصب کردید ولی امکان استفاده از ان را ندارند.

14. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان جدیدترین نسخه Comodo Internet Security موجود در سایت خودش با win8 مشکلی نداره؟
    شنیده بودم اوایل کمی ناهماهنگی داشته

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

شما هنوز دارید دنبال سویت امنیتی می گردید؟؟

البته این حساسیت خوبه ها.... من هم صفحه قبل سعی کردم جواب شما را طوری بدم که به دردتون بخوره.

بزارید یک مقدار بیشتر بحث را بشکافیم:

چرا قصد دارید کسپر را حذف کنید؟ دلیل؟

جواب به سوال بالا سوال میتونه هدف شما برای انتخاب محصول بعدی باشه......

من اگر بخواهم یک روز از CIS جدا بشم، پیش خودم میگم به این دلایل CIS را حذف کردم و به این دلایل محصول X را نصب کردم. و دلایلم باید با هم مرتبط باشند.

کسی نمیتونه برای شما انتخاب کنه، اینجوری بیشتر سردرگم میشید، توی هر تاپیکی هم برید و سوال بپرسید هر کسی یه چیزی میگه.

عرض کردم که=> آیا کسپر برای سیستم شما سنگینه/یا نه(البته چون میبینم بعضی دوستان اینو میفرمایند، من اینو عرض میکنم، وگرنه خودم چند وقته کسپر نصب نکردم)؟ آیا اونو خریداری کردید و الان قصد استفاده از یک محصول رایگان را دارید/یا نه؟ آیا تهیه سریال و کی برای اکتیو نگه داشتن کسپر برای شما دشوار است/یا نه؟ آیا....

اصلاً نمیپرسم: آیا به فکر استفاده یک محصول قویتر از کسپر هستید؟ چون موضوعیت نداره !

من خودم الان مدت زیادیه که از کومودو استفاده میکنم، بنابراین نمیتونم وارد جزئیات سایر محصولات بشوم و توضیح مبسوط بدم، و اونها را تشرح کنم. اما دونستن سبک دفاعی سایر محصولات میتونه مفید باشه، من این را به شما توصیه میکنم، هرکسی گفت این آنتی خوبه؛ سریع بفرمایید سبک دفاعیش چیه و چه سیستمهایی برای تحقق این روش داره؟ جدیداً میگم ایدئولوژی امنیتی <=سعی کنید بهش برسید.

آی این آنتی ویروس معرفه و اون آنتی ویرس توی تست فلان رتبه رو آورده و ..... را می خواهم عرض کنم خوب نیست، ولی نمیگم! به جاش میگم اینها را بزارید برای مرحله بعدی.

باور کنید اصلا هم به کسی توصیه نمیکنم که کومودو نصب کنه....... هر کسی خودش باید فکر کنه، خودش باید انتخاب کنه، خودش هم باید پای نتایج مثبت و منفی تصمیماتش بایسته. این عالم اینجوریه!

ممنون بابت جواب کامل
    2g ram
    e4500
    1.اره کسپر خیلی نه اما یکن برای سیستم سنگینه
    2.خریداری نکردم از key های موجود استفاده میکنم اما خوب اگه یه انتی ویروس راییگان واقا کارش خوب باشه ادمو اونو انتخاب میکنه
    3.یعنی بالاتر از کسپر چیزی نیست که این سوالو نپرسیدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •