آقا یاد ما هم بده ببینیم چکار باید کنیمنوشته شده توسط ali.xcalibor
آقا یاد ما هم بده ببینیم چکار باید کنیمنوشته شده توسط ali.xcalibor
خوب پس منم گوشيم كا 800 Cid 49 هست ميتونم با فار كار كنم چه تغييراتي ميتونم انجام بدم من صداي گوشيم ضعيفه يكي ميشد تو اس ام اس فولدر ساخت خوب ميشدنوشته شده توسط ali.xcalibor
سلام
میشه بپرسم این برنامه های معرفی شده و یا این آپدیت ها رو هم میشه روی کا300 هم انجام داد
آقا سياوش خسته نباشي ميخواستم ببينم من وقتي گوشي خاموش ميكنم دكمه c رو نگه ميدارم و كابل رو ميزنم بعد برنامه داوينچي read\test ميزنم بعد كه ميخواد device flash رو نصب كنه از رو سي دي خود گوشي نميخونه نميدونم چرا در صورتي كه تو خونه همينجوري كردم درست شد ولي تو اداره اوردم همونجوري انجام ميدم نميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
با کلیک بر روی قسمتی که در عکس زیر به رنگ سبز هایلایت شدهنوشته شده توسط MOHAMMAD7758
![]()
خیر کابل گوشی شما DCU-60 هستشنوشته شده توسط mohsendjd
شما باید USB flash driver رو نصب کنیدآقا سياوش خسته نباشي ميخواستم ببينم من وقتي گوشي خاموش ميكنم دكمه c رو نگه ميدارم و كابل رو ميزنم بعد برنامه داوينچي read\test ميزنم بعد كه ميخواد device flash رو نصب كنه از رو سي دي خود گوشي نميخونه نميدونم چرا در صورتي كه تو خونه همينجوري كردم درست شد ولي تو اداره اوردم همونجوري انجام ميدم نميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
اول log گوشی رو بگیرید با داوینچی شاید 49 باشه که اگه بود نمیشهنوشته شده توسط farhadbahrami
اگر نبود بگید که چه کاری می کنین تا بهتر کمکتون کنیم
ممنون از شمانوشته شده توسط Amir7323
دوباره SEUS رو داونلود کنید
البته با توجه به اینکه گفتین 3 ساعت طول کشید پیشنهاد می کنم برین یه کافی نت![]()
سلام من هم خدمت شما دوست عزیزنوشته شده توسط ali.xcalibor
هنوز که 49 قابل نفوذ نیست !![]()
منظور شما رو نفهمیدم؟
سلا م
سياوش جان در مورد آپديت كردن S700 ميتوني كمكم كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)