بنظرم درست میگن ایشون
حمیدخان؟این چیه گذاشتی دوست عزیز
حداقل شماره های دیگه رو بزار ببینیم بقیش هم همینجوریاس؟؟؟![]()
بنظرم درست میگن ایشون
حمیدخان؟این چیه گذاشتی دوست عزیز
حداقل شماره های دیگه رو بزار ببینیم بقیش هم همینجوریاس؟؟؟![]()
بله خوب حق باشماست ولی اگر واقع بین باشید الان برای مشاغل غیر سرمایه ای (یعنی مشاغل پرسنلی) بیشتر از ماهی 1 میلیون حقوق نمیدن .مگر اینکه طرف سرمایه داشته باشه و با سرمایه اش کار کنه تا بیش از این درآمد داشته باشه کسی هم که در سن فرضا 25 سالگی سرمایه برای کار کردن داشته باشه مطمئننا این سرمایه رو خودش بدست نیاورده و سرمایه برای پدر مادرش بوده. با احتساب درآمد ماهی یک میلیون تومان حالا شما فکر کن بخوای ماهی 600-700 بابت اجاره خونه بدی خوب معلومه که دیگه چیزی واسه زندگی کردن باقی نمیمونه پس کاملا مشخصه که اگر جوانها از سرمایه ی والدینشون استفاده نکنن (یعنی دستشون تو جیب باباشون نباشه) مطمئننا نمیتونن هزینه های زندگیشون رو تامین کنن. همه ی اون جوان هایی هم که ازدواج میکنن مطمئننا به اعتبار درآمد خودشون ازدواج نمیکنن بلکه کاملا از سمت پدرمادرهاشون حمایت مالی میشن. هر جوانی که امروز بگه کاملا از لحاظ مالی مستقل هست مطمئننا دروغ میگه.در اصل همه ی جوانهای دم بخت دستشون توی جیب باباشون هست.(دلیلش هم درآمد بسیار پایین مشاغل هست که به هیچ عنوان کفاف هزینه های زندگی رو نمیده )
شما هیچی از اقتصاد نمی دونید
بچه 15 ساله کار می کنه افتخار داره؟ این فاجعه است.
بعدشم اون آقا اگه بجای اینکه از 15 سالگی کار می کرد می نشست درست و حسابی درس می خوند و در 30 سالگی دکتراش رو می گرفت می تونست یه ملت رو نجات بده و نه فقط خودشو!!!
می تونست بجای اینکه فقط برای خودش شغل ایجاد کنه یه زیر مجموعه هم زیرش باشه و تعدادی بیکار رو هم نجات بده
دوست عزیز شما کجا زندگی می کنی؟
اینجا ایرانه داداش، فکر میکنی این افرادی که ادامه تحصیل میدن کاره ای میشن؟ نهایتش استاد دانشگاه بشن، همین.
واقعا چند درصد از کسانی که ادامه تحصیل میدن واسه خدمت به جامعه است؟ همین دکتر ها رو ببین، یادمه یه بار تلویزیون گفت تو یه روز نزدیک 17 میلیارد تومن تخلف همین ها رو در آوردن.
فکر میکنی چی کار کردن؟ از مریض جماعت میلیون میلیون پول گرفتن ( غیر قانونی )
به نظر من چیزی که توی این مملکت باید داشت مدرک نیست، بلکه وجدانه
یعنی حامد باید دستاتو ببوسمبه نظر من چیزی که توی این مملکت باید داشت مدرک نیست، بلکه وجدانه
به نظرم من تو این مملکت برای خودت ادم باشی کافیه.لازم نیست برای بقیه کار پیدا کنی
یکی از آشناهای وضع مالیش خوبه.راحت میتونست بره تو خط بساز و بفروشی و میلیاردر بشه اما گفت میخوام کاری راه بندازم که حداقل دست فامیلای خودمو بگیرم........
گلخونه و دامداری زد.......همون فامیلا از پشت بهش خنجر زدن و ایشون ورشکسته شد.......چرا تولید تو این کشور خوابیده؟؟؟؟؟ چرا همه دلال و بازاری شدن؟؟؟؟؟چرا همه عشق بورس و بانک و.....دارن
همه میخوان تو این مملکت آسون و یک شبه پولدار بشن.........مگه تو تهران ادمارو نمیبینی که سلام دادن یادشون رفته و فقط و فقط پول میخوان....
البته پول چیز بدی نیست و همه دنیا از ازل تا ابد به دنبال پول بودند و خواهند بود اما چیزی که تو کشور ما از پول تعریف میشه کلی فرق داره با چیزی که دنیای غرب میدونه
تو غرب پولدارها پولشون 2 برابر میشه اما به فکر زیردستاشون هم هستند به خاطر همین هم هست که رفاه در اروپا و آمریکا به شدت بالاست
اما در ایران داستان برعکس میشه..............پولدار فقط و فقط به فکر 1000 برابر کردن پول خودشه....گور پدر دیگران......
بحث جالبیه که دیر دیدم ولی بازم استفاده می کنم
امیدوارم دوستان متاهل هم بیان جلو و نظراتشون رو بگن
نوکرم داداش؛
البته این جا جاش نیست که سر درد و دل رو باز کنیم ولی حرفی که شما زدی درسته.
یک دلیل اسه اینکه اقتصاد ما رشد نمیکنه همینه که کسی چشم دیدن موفقیت دیگری رو نداره حاضره خودش بدبخت بشه ولی بقیه رو هم بدبخت کنه.
در چنین شرایطی عامل پیشرفت میشه مهارت هایی مثل زیر آب زنی، پاپوش درست کردن، ضربه زدن به دیگران و ...
مشکل اقتصاد ما نه تحریمه ، نه مسائل سیاسی؛ به نظر من مشکل خود ما هستیم.
دوستان متأهل که مثل ما بیکار نیستن بشینن پشت کامپیوتر
نه خوب بازم کاربرای فعال و متاهل داریم تو فروم
هر چند کم ولی هستن
فکر کنم باید یه فراخوان بدیم تو صفحه ی اصلی انجمن که متأهلین گرامی بیاین به داد ما برسید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)