تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 61 از 328 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من از 19 سالگیم دارم کار میکنم. اما همچنان جای اولم هستم.اگر افت نکرده باشم. بس که اقتصاد این مملکت ثبات داره ماشا الله .
    نه همچینم نیست . به سن کار کردن نیست. خیلی از اونای که بقولی از بچگی بازاری بودن میبینید در سن جوانی به علت عدم رشد فرهنگی و فکری به هزار راه کشیده میشن و مناسب هر خانمی نیستند.
    بنظرم درست میگن ایشون
    حمیدخان؟این چیه گذاشتی دوست عزیز
    حداقل شماره های دیگه رو بزار ببینیم بقیش هم همینجوریاس؟؟؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشیدا عذر میخوام ولی خوب ی همچین مردی برا پوشک بچش هم محتاج خانوادشه. برادرم من از خونه ای که سندش به اسم خودشه حرف نمیزنم من از خونه اجاره ای دارم صحبت میکنم. دیگه واقعا سوال شد اونی که پول اجاره خونه رو نداره چطور ازدواج میکنه؟ خوب حالا از خودش پول اجاره چادر مسافرتی رو داره؟ : دی
    بله خوب حق باشماست ولی اگر واقع بین باشید الان برای مشاغل غیر سرمایه ای (یعنی مشاغل پرسنلی) بیشتر از ماهی 1 میلیون حقوق نمیدن .مگر اینکه طرف سرمایه داشته باشه و با سرمایه اش کار کنه تا بیش از این درآمد داشته باشه کسی هم که در سن فرضا 25 سالگی سرمایه برای کار کردن داشته باشه مطمئننا این سرمایه رو خودش بدست نیاورده و سرمایه برای پدر مادرش بوده. با احتساب درآمد ماهی یک میلیون تومان حالا شما فکر کن بخوای ماهی 600-700 بابت اجاره خونه بدی خوب معلومه که دیگه چیزی واسه زندگی کردن باقی نمیمونه پس کاملا مشخصه که اگر جوانها از سرمایه ی والدینشون استفاده نکنن (یعنی دستشون تو جیب باباشون نباشه) مطمئننا نمیتونن هزینه های زندگیشون رو تامین کنن. همه ی اون جوان هایی هم که ازدواج میکنن مطمئننا به اعتبار درآمد خودشون ازدواج نمیکنن بلکه کاملا از سمت پدرمادرهاشون حمایت مالی میشن. هر جوانی که امروز بگه کاملا از لحاظ مالی مستقل هست مطمئننا دروغ میگه.در اصل همه ی جوانهای دم بخت دستشون توی جیب باباشون هست.(دلیلش هم درآمد بسیار پایین مشاغل هست که به هیچ عنوان کفاف هزینه های زندگی رو نمیده )

3. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقایونی که مدام حرف از تورم میزنین
    معرفی کنم اقایی رو که 30 سالش بود و از 15 سالگی کار میکرد با این که وضع مالیشون هم خوب بود
    به این میگن مرد مسیولیت پذیر مردی که پای خودش وایسه جدا جای تحسین داره

شما هیچی از اقتصاد نمی دونید

بچه 15 ساله کار می کنه افتخار داره؟ این فاجعه است.

بعدشم اون آقا اگه بجای اینکه از 15 سالگی کار می کرد می نشست درست و حسابی درس می خوند و در 30 سالگی دکتراش رو می گرفت می تونست یه ملت رو نجات بده و نه فقط خودشو!!!
    می تونست بجای اینکه فقط برای خودش شغل ایجاد کنه یه زیر مجموعه هم زیرش باشه و تعدادی بیکار رو هم نجات بده

5. 4 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

شما هیچی از اقتصاد نمی دونید

بچه 15 ساله کار می کنه افتخار داره؟ این فاجعه است.

بعدشم اون آقا اگه بجای اینکه از 15 سالگی کار می کرد می نشست درست و حسابی درس می خوند و در 30 سالگی دکتراش رو می گرفت می تونست یه ملت رو نجات بده و نه فقط خودشو!!!
    می تونست بجای اینکه فقط برای خودش شغل ایجاد کنه یه زیر مجموعه هم زیرش باشه و تعدادی بیکار رو هم نجات بده
    دوست عزیز شما کجا زندگی می کنی؟
    اینجا ایرانه داداش، فکر میکنی این افرادی که ادامه تحصیل میدن کاره ای میشن؟ نهایتش استاد دانشگاه بشن، همین.
    واقعا چند درصد از کسانی که ادامه تحصیل میدن واسه خدمت به جامعه است؟ همین دکتر ها رو ببین، یادمه یه بار تلویزیون گفت تو یه روز نزدیک 17 میلیارد تومن تخلف همین ها رو در آوردن.
    فکر میکنی چی کار کردن؟ از مریض جماعت میلیون میلیون پول گرفتن ( غیر قانونی )
    به نظر من چیزی که توی این مملکت باید داشت مدرک نیست، بلکه وجدانه

7. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظر من چیزی که توی این مملکت باید داشت مدرک نیست، بلکه وجدانه
    یعنی حامد باید دستاتو ببوسم

به نظرم من تو این مملکت برای خودت ادم باشی کافیه.لازم نیست برای بقیه کار پیدا کنی
    یکی از آشناهای وضع مالیش خوبه.راحت میتونست بره تو خط بساز و بفروشی و میلیاردر بشه اما گفت میخوام کاری راه بندازم که حداقل دست فامیلای خودمو بگیرم........

گلخونه و دامداری زد.......همون فامیلا از پشت بهش خنجر زدن و ایشون ورشکسته شد.......چرا تولید تو این کشور خوابیده؟؟؟؟؟ چرا همه دلال و بازاری شدن؟؟؟؟؟چرا همه عشق بورس و بانک و.....دارن

همه میخوان تو این مملکت آسون و یک شبه پولدار بشن.........مگه تو تهران ادمارو نمیبینی که سلام دادن یادشون رفته و فقط و فقط پول میخوان....
    البته پول چیز بدی نیست و همه دنیا از ازل تا ابد به دنبال پول بودند و خواهند بود اما چیزی که تو کشور ما از پول تعریف میشه کلی فرق داره با چیزی که دنیای غرب میدونه

تو غرب پولدارها پولشون 2 برابر میشه اما به فکر زیردستاشون هم هستند به خاطر همین هم هست که رفاه در اروپا و آمریکا به شدت بالاست

اما در ایران داستان برعکس میشه..............پولدار فقط و فقط به فکر 1000 برابر کردن پول خودشه....گور پدر دیگران......

9. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بحث جالبیه که دیر دیدم ولی بازم استفاده می کنم

امیدوارم دوستان متاهل هم بیان جلو و نظراتشون رو بگن

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

یعنی حامد باید دستاتو ببوسم

به نظرم من تو این مملکت برای خودت ادم باشی کافیه.لازم نیست برای بقیه کار پیدا کنی
    یکی از آشناهای وضع مالیش خوبه.راحت میتونست بره تو خط بساز و بفروشی و میلیاردر بشه اما گفت میخوام کاری راه بندازم که حداقل دست فامیلای خودمو بگیرم........

گلخونه و دامداری زد.......همون فامیلا از پشت بهش خنجر زدن و ایشون ورشکسته شد.......چرا تولید تو این کشور خوابیده؟؟؟؟؟ چرا همه دلال و بازاری شدن؟؟؟؟؟چرا همه عشق بورس و بانک و.....دارن

همه میخوان تو این مملکت آسون و یک شبه پولدار بشن.........مگه تو تهران ادمارو نمیبینی که سلام دادن یادشون رفته و فقط و فقط پول میخوان....
    البته پول چیز بدی نیست و همه دنیا از ازل تا ابد به دنبال پول بودند و خواهند بود اما چیزی که تو کشور ما از پول تعریف میشه کلی فرق داره با چیزی که دنیای غرب میدونه

تو غرب پولدارها پولشون 2 برابر میشه اما به فکر زیردستاشون هم هستند به خاطر همین هم هست که رفاه در اروپا و آمریکا به شدت بالاست

اما در ایران داستان برعکس میشه..............پولدار فقط و فقط به فکر 1000 برابر کردن پول خودشه....گور پدر دیگران......
    نوکرم داداش؛
    البته این جا جاش نیست که سر درد و دل رو باز کنیم ولی حرفی که شما زدی درسته.
    یک دلیل اسه اینکه اقتصاد ما رشد نمیکنه همینه که کسی چشم دیدن موفقیت دیگری رو نداره حاضره خودش بدبخت بشه ولی بقیه رو هم بدبخت کنه.
    در چنین شرایطی عامل پیشرفت میشه مهارت هایی مثل زیر آب زنی، پاپوش درست کردن، ضربه زدن به دیگران و ...
    مشکل اقتصاد ما نه تحریمه ، نه مسائل سیاسی؛ به نظر من مشکل خود ما هستیم.

12. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بحث جالبیه که دیر دیدم ولی بازم استفاده می کنم

امیدوارم دوستان متاهل هم بیان جلو و نظراتشون رو بگن
    دوستان متأهل که مثل ما بیکار نیستن بشینن پشت کامپیوتر

14. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه خوب بازم کاربرای فعال و متاهل داریم تو فروم
    هر چند کم ولی هستن

16. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

فکر کنم باید یه فراخوان بدیم تو صفحه ی اصلی انجمن که متأهلین گرامی بیاین به داد ما برسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •