تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 379 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تایید دوست عزیز
    نمیدونم تا کی باید شاهد چنین صحنه های وحشتناک فرهنگی ای باشیم!!

خب طرف توی دنیای گیم اندازه خوک حالیش نبوده و اومده گفته SR از GTA بهتره!نظر شخصیشو گفته

باید از یه گوش آویزونش کنن
    البرز بعد از مدتها توی این فروم با این ادبیاتت کلا نا امیدم کردی !یعنی هر کس بگه SR از GTA بهتره اندازه خوک حالیش نیست !؟
    بازی ها باید در نسخه جدید پیشرفت کنن ولی به نظر من GTA SA از GTA iv خیلی بهتر و جذاب تر بود.
    اینم بگم که از نظر من هم SR 2 از GTA iv بهتر بود.

2. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

البرز بعد از مدتها توی این فروم با این ادبیاتت کلا نا امیدم کردی !یعنی هر کس بگه SR از GTA بهتره اندازه خوک
    حالیش نیست !؟

بازی ها باید در نسخه جدید پیشرفت کنن ولی به نظر من GTA SA از GTA iv خیلی بهتر و جذاب تر بود.
    اینم بگم که از نظر من هم SR 2 از GTA iv بهتر بود.
    بحث اول:
    یعنی نمیتونیم به یه خارجی توهین کنیم؟

شما برو ببین اون فرد با چه ادبیات GTA رو کوبیده،بعد میفهمی واژه ی "خوک" حداقل مجازاته براش!

توهینو با توهین جواب میدن دیگه! بهش نمیگن: قربون شما،پارسال دوست امسال آشنا!!!
    ===
    بحث دوم:
    در رابطه با SR با سرور و سالار دنیای گیم GTA!!

خب آیا اصلا SR در اون حدی هست که با GTA مقایسه بشه؟؟ (در سبک OW)

بعضی چیزا توی هر بخشی که باشه اصلا قابل قیاس نیستن،مثلا توی فوتبال بیای لیو مسی رو با علیرضا دغاغله مقایسه کنی!

خب این قیاس از پای بست ویرانه!

چون:

1 بهترین متای تاریخ (98) رو با یه متای زیر نود(81) مقایسه نمیکنن!

2 بازی ای که حتا عاجز از یه نمره ی کامله (SR 2) رو با بیشترین تعداد نمرات کامل تاریخ مقایسه نمیکنن! (IV چهل و هشت نمره کامل)

3 فروش 25 میلیون نسخه ای رو با فروش پونصدهزار نسخه ای مقایسه نمیکنن!

====
    بحث سوم:

علیرضاجان شما پیشرفت رو در چه المان هایی در سبک OW میبینید که میگید IV نسبت به SAپیشرفتی نداشته؟
    خوشحال میشم توضیح بدی....
    Last edited by Turok-71; 23-07-2013 at 00:05.

4. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

GTA SA از GTA iv بهتر بود با اون گرافیکی که داشت من فکر کنم 3-4 بار Gta iv تمام کردم ولی هربار این سن اندرس نصب کردم به نصف روز نکشیده پاکش کردم حالا نمیدونم شما توش چی دیدید که اون بهترین نسخه جی تی ای میدونین همون gta:liberty cityمی ارزه به کل هیکل سن اندرس

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو iv xboxیه فیزیک خاصی وجود داره مثلا من نرمی کمک های ماشینو حس میکنم یا تصادف با ماشین امااصلا موقع تیراندازی سقوط ازاد از ارتفاع یا شنا کردن جزابیتی نداره انگار gta III داری بازی میکنی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بحث اول:
    یعنی نمیتونیم به یه خارجی توهین کنیم؟

شما برو ببین اون فرد با چه ادبیات GTA رو کوبیده،بعد میفهمی واژه ی "خوک" حداقل مجازاته براش!

توهینو با توهین جواب میدن دیگه! بهش نمیگن: قربون شما،پارسال دوست امسال آشنا!!!
    ===
    بحث دوم:
    در رابطه با SR با سرور و سالار دنیای گیم GTA!!

خب آیا اصلا SR در اون حدی هست که با GTA مقایسه بشه؟؟ (در سبک OW)

بعضی چیزا توی هر بخشی که باشه اصلا قابل قیاس نیستن،مثلا توی فوتبال بیای لیو مسی رو با علیرضا دغاغله مقایسه کنی!

خب این قیاس از پای بست ویرانه!

چون:

1 بهترین متای تاریخ (98) رو با یه متای زیر نود(81) مقایسه نمیکنن!

2 بازی ای که حتا عاجز از یه نمره ی کامله (SR 2) رو با بیشترین تعداد نمرات کامل تاریخ مقایسه نمیکنن! (IV چهل و هشت نمره کامل)

3 فروش 25 میلیون نسخه ای رو با فروش پونصدهزار نسخه ای مقایسه نمیکنن!

====
    بحث سوم:

علیرضاجان شما پیشرفت رو در چه المان هایی در سبک OW میبینید که میگید IV نسبت به SAپیشرفتی نداشته؟
    خوشحال میشم توضیح بدی....
    اصلا ملاک این حرفها نیست، از نظر من ملاک اون شخصیه که بازی می کنه.
    بازی Open world یکی از مهمترین چیز هایی که توی این نسل باید داشته باشه به نظر من قابلیت Customize کردن، تنوع در بازی و گیم پلی و مسائل و ماموریت های جانبی هست که GTA SA در این زمینه خیلی بهتر از GTA iv بود با اینکه خیلی قبل تر عرضه شد.
    بازی SR2 هم واقعا توی این زمینه عالی بود، شما می تونستی هر چیزی رو از قیافه و لباس و جنسیت و هیکل کاراکتر تا خونه و ماشین و حتی قیافه و لباس دوستات رو تغییر بدی .
    بنده از مخالفای بازی GTA IV هستم چون خیلی انتظاراتم بیشتر بود، اوجش دیگه توی این بازی میشد رفت یه هات داگ زد، انتظار داشتم حداقل مسائل جانبی شماره قبل توی این شماره هم باشه.
    امیدوارم توی GTA V شاهد تنوع بیشتری باشیم.
    راستی فکر می کنم SR IV حدود 1 ماه دیگه منتشر میشه ( دروغ چرا !؟ بیشتر مشتاقم که اینو بازی کنم )

8. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اما خداوکیلی GTA SA به صد تا GTA IV میارزه ! دشمنی من با متا سر همین شروع شده فک کنم

(98 باشه قبول ! پس GTASA باس 100 میبود! پس درکل متا=Bullshit!)

اصلا تو کتم نمیره شاهکار فراموش نشدنی GTA SA رو مقایسه کنم با GTA IV ایی که .....eh ....بود! یعنی در حد نام و اون عظمت GTA نبود به نظر من هر چند فوق العاده !

Vice City هم به نظر من بعد GTASA میشه قرار داد

به این عنوان آخری هم سوپرامیدوارم!دی!

بهترین نسخه جی تی ای میدونین همون gta:liberty cityمی ارزه به کل هیکل سن اندرس
    نزن این حرفو

درمورد Saint هم با کمال احترام به طرفداراش ، به نظر من به گرد GTA هم نمیرسه ! اون Diversity ایی که GTA داره خدایی سازنده های Saint تو خوابم نمیتونن ایجاد کنن ، کلا Saint فقط Fun هست همین ! که به مذاق همه هم خوش نمیاد چون مسخره بازی در اوج خودشه !
    Last edited by mjorh; 23-07-2013 at 12:19.

10. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

شديدا با پسرفت IV به SA مخالفم ! پيشرفت فوق العاده گيم پلي كه مهم ترين ركن بازيه رو متاسفانه دوستان در نظر نميگيرن ! هنوز كه هنوزِ من بعضي وقتا الكي ميرم تو شهر IV مي چرخم و از رانندگي و تعقيب و گريز هاش و درگيري هاي مسلحانش لذت مي برم ! در ضمن داستان بي نظير بازي ، گنجوندن سيستم تصميم گيري تو بازي و از همه مهم تر ، نوآوري هايي مثله موبايل كه هنوز تو هيچ بازيي ( منجمله همين SR ) نتونستن به خوبي IV ازش استفاده كنن ، اينترنت و ... باعث ميشه بي انصافي باشه بگيم پسرفت داشته !
    SR يه بازيه FUN هست و دقيقا همون حرف البرز مقايسه اين دو بازي باطله . البته اين كه كسي به دليل سليقه طرف SR بره و بيشتر منتظر اون باشه كاملا ممكنه و نميشه خرده اي گرفت چون سليقست ، شايد يكي هم از sleeping dogs از هر دوي اين بازي ها بيشتر خوشش بياد ! مثله مقايسه fifa و pes هست ، تو اين نسل fifa فرسنگ ها جلو بود ولي هنوز بودن كسايي كه pes رو ترجيح ميدادن ، خوب حتما تو اين بازي چيزي ديدن كه به سليقشون نزديكتر بوده و علي رغم برتري فاحش رقيب سمت اين بازي رفتن ؛ يا همون طور كه دوستمون اينجا ميگه بخاطر شخصي سازي سمته SR رفته چون براش ويژگي مهميه و باعث ميشه همه برتري هاي GTA بخاطر همين تنها مزيت اين بازي تحت الشعاع بره .

12. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیدونم فک کنم Port بد هم تاثیر گزاشته رو نظرم نسبت به IV ! مضحک بود واقعا با کارت گرافیک 2011 نتونی گیم 2008-2009 رو بزنی ....!.ولی بازم GTA SA ! دی!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس IV بهترین هس؟
    Last edited by mjorh; 23-07-2013 at 13:01.

14. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حميد پورت بد روي pc رو كه همه قبول داريم ولي اون وسعت و گرافيك اوايل نسل روي كنسول ها بي نظير بود ! هنوز كه هنوزِ فيزيك آب بازي ، تخريب ماشين ها يا افكت اتش و انفجار بازي جز 10 بازي برتر كنسول ها تو اين نسله بنظرم . ( البته با اپديت هاي جديد و كارت گرافيكاي حاضر ديگه اين پورت بد به چشم نمياد، الان بشين بازي كن )
    +
    ببين خيلي سخته بهترين ، خوب IV از همه نظر واقع گرايانه تر بود و SA متنوع تر ، بخاطر ابجكت اخر SA و كارتينگ و تعقيب و گريز اتش نشاني يا دزدي خونه ميخوام بگم SA كه صحنه ترور عروسي و اون لحظه اخر پاي برج ازادي و دزدي بانك IV باعث ميشه نتونم تصميم بگيرم ! براي من هر دو تاي اين بازي ها بهترين بازي نسلشون بودن بخاطر همين سخته انتخاب برام ، كلا درود بر RS

16. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

مثل اینکه rockstar تبلیغاتو شروع کرده:

18. 4 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •