ما که این همه صبر کردیم، یکم دیگه هم روش!
ما که این همه صبر کردیم، یکم دیگه هم روش!
تازه فلش کردم امیدوارم باگی نداشته باشه
فقط در یک کلام محشر شده زبان فارسی هم کاملا ساپورت میکنه نسخه ودافون که از xda گرفتم
لینک مستفیم از اکسپریان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mnik7; 14-02-2014 at 19:47.
مقایسه بهروری از پردازنده
عکس اول در اندروید 4.1 تست شده عکس دوم اندروید 4.3
ادعای گوگل مبنی بر افزایش بهروری از پردازنده تایید شد
قسمت ابی رنگ امتیاز پردازندس ،
![]()
Last edited by mnik7; 14-02-2014 at 22:49.
ای بابا چرا پس برای ما نمیاد این
خسته شدیم از انتظار:-(
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوست عزیز چرا خودتو اذیت میکنی ،از این لینک
دانلودش کن
بعد با فلش تول خیلی راحت اسون فلش بزن هیچ کاری هم نداره
زبان فارسی هم کاملا ساپورت میکنه ،منوها و تمام قسمت های گوشی هم فارسی میشه
اینم اموزش فلش تول
تا الان که کار کردم کردم هیچ باگی نداشته مثل ساعت کار میکنه عملکرد و روونی گوشی هم فوق العاده شده،ولی برای اس اپی کلی باگ گزارش شده
یکی از مشکلاتی که رام های قبلی همیشه داشتم این بود که سنسور روشنایی صفحه عملکرد صحیحی نداشت ولی الان این مشکلو نداره
امکان داره بعد از دانلود فایل ftf به زیپ تبدیل بشه برای برگداندن به فرمت FTF برای فلش کردن از طریق اموزش زیر عمل کنید
خود من همین کار کردم
معمولا بعد از دانلود رام های FTF فرمت اون به zip تبدیل میشه و برای نصب اون باید فرمت رو به ftf تبدیل کرد. اما گاهی اوقات با تغییر نام فرمت فلش تولز رام رو نمیشناسه.
برای حل این مشکل یه روشی برای شما معرفی میکنیم.
این روش بسیار آسان است و با اون مبتدی ترین کاربران هم میتونن مشکل خودشون رو حل کنن
1: در مرحله اول ما به فایل های sin درون رام احتیاج داریم. برای این کار رام رو با برنامه win rar باز کنید و طبق عکس زیر تمام فایل های اون رو به جز پوشه meta درون یک پوشه جدا قرار بدهید. (ما در اینجا یه پوشه به اسم ftf ساختیم)
2: حالا برنامه فلش تولز را باز کنید و از منوی tools گزینه Bundle creation رو انتخاب کنید. (در نسخه های قدیمی فلش تولز این گزینه در تب advance هست)
3: حالا طبق عکس زیر گزینه select sorce folder رو بزنید و آدرس اون پوشه ای که فایل های sin رو ریختید رو بدهید.
4: بعد از اینکه آدرس رو دادید و تایید کردید طبق عکس زیر تمام فایل های اون پوشه در قسمت folder list قرار میگیره
حالا همه فایل ها رو انتخاب کنید CTRL+A بزنید و طبق تصویر بر روی <- کلیک کنید تا فایل ها به سمت راست منتقل شوند.
5: پس از اینکه فایل ها مانند عکس زیر به سمت راست منتقل شدند حالا در بالا قسمت device, version, branding یک نام بزنید. فرقی نمیکنه چه چیزی باشه (ما برای مثال قسمت اول رو نام و قسمت های بعدی رو عدد وارد کردیم)
6: پس از وارد کردن نام ها گزینه ok رو بزنید. حالا فلش تولز شروع به تبدیل فایل ها میکنه . و در نهایت با ظاهر شدن پیغام finished bundle creation فایل ftf مورد نظر ساخته میشه
7: حالا با مراجعه به پوشه firmware میتونید فایل ftf مورد نظرتون رو مشاهده کنید.
بسیار متشکرم از راهنمایی کاملت دوست عزیز
فقط یه نکته دیگه
روت هم باید بکنیم قبلش؟
اگه آره لینک صفحه ای که راجب روت توضیح دادی میزاری
خیلی ممنون@-}--
Sent from my LT30p using Tapatalk
برای نصب رام از طريق. فلش تولز هیچ نیازی نیست رام قبلی روت باشه،فقط بعد نصب برای حذف برنامه های غیر فایده برای ما ک سیستمی هم هست باید روت بشه که تا الان هنوز هیچ برنامه ای برای روت 4.3 این فریمور از توسعه دهندگان ارایه نشده
مرسی دوست عزیز
خیلی عالی بود انجام دادم
فقط چرا همه چی پرید؟؟ برنامه ها اس ام اس ها؟!!! و .........
فقط این تمش جالب نیست با اون زمینه سفیدش مخصوصا تو قسمت messaging که ادم کور میشه؟ یا جایی هست بشه تم دانلود کرد؟
بعد کیبورد swipe تو این خوب نیست قبلیه خیلی بهتر بود یا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
سلام دوستان...
آپدیت آلبوم برام اومد، اما دانلود نمیشه.
سونی تحریم کرده؟ باید با خیلتخ خوراخ کن بریم؟
sایـ فون هم که خرابه...
دوستان ببینید برای شما آپدیت میشه؟
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)