تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 301 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مجيدي و عاشق مجيدي فردا در هيئت تهران

از ايمان موسوي ذكر همين يك نكته كافي است كه وي همواره مجيدي را الگوي فوتبالي خود معرفي كرده و در مصاحبه‌هايش از عشق به فرهاد ياد كرده است

سایت گل - فرهاد مجيدي و ايمان موسوي، دو بازيكن جديد استقلال كه پس از كش و قوس‌هاي فراوان سرانجام در پنجره زمستاني با آبي‌پوشان به توافق رسيدند فردا با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد رسمي خود را با استقلال ثبت خواهند كرد.

شماره 7 آبي‌ها پس از دوري يك فصله از استقلال (از نيم فصل پارسال تا نيم فصل امسال) با قراردادي به مدت يك و نيم فصل به جمع همبازي‌هاي سابقش مي‌پيوندد و ايمان موسوي، مهاجم سابق نفت نيز قرار است با قراردادي به مدت دو و نيم فصل اسنقلالي شود.
    شناسنامه فرهاد مشخص است و از وي به عنوان شماره 7 مقدس و عشق هواداران استقلال نام برده مي‌شود، اما از ايمان موسوي ذكر همين يك نكته كافي است كه وي همواره مجيدي را الگوي فوتبالي خود معرفي كرده و در مصاحبه‌هايش از عشق به فرهاد ياد كرده است.
    به اين ترتيب فرهاد و عشق فرهاد فردا با حضور در هيئت فوتبال استان تهران رسما استقلالي خواهند شد.

پ .ن : بچه ها با این وضع خط حملمون واقعا مرگبار شده . خط هافبکمون هم فوق العاده عالیه . دفاعیمون هم که مو لا درزش نمیرفت از همون اول گلرمون هم که حرف نداره . اما ژنرال میگفت 2 3 تا بازیکن دیگه لازم داریم توی پست های مد نظرم . منظورش دیگه چه پستایی میتونه باشه؟

2. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ...
    دوستانی که از ایمان موسوی شناخت دارن چجور بازیکنی هست ؟

پست هافبک بازم بازیکن می خوایم . خصوصآ تهاجمی و وسط ..

ویسنته آرزه هم من فیلماشو دیدم واقعآ بازیکن عالی هست و همه هافبک بازی می کنه ولی اوج کارش گوشه چپ هست .. دریبلاش حرف نداشت و پاس ها هم همینطور ..
    به نظرم اگر ازش بازی بگیره توی خط هافبک از جباری هم می تونه بزنه بالاتر ..
    Last edited by king of the kings; 18-12-2012 at 23:13.

4. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تلاش آبي‌ها بي‌نتيجه ماند
    استقلال در اراک مستقر مي‌شود

تيم فوتبال استقلال براي بازي با گهر دورود امروز به اراک مي‌رود و در اين شهر مستقر مي‌شود.

مسئولان باشگاه استقلال با توجه به اينکه در لرستان اولين بار است که مسابقه مهمي برگزار مي شود تلاش زيادي کردند تا مسئولان سازمان ليگ را براي تغيير مکان بازي و يا تعويق مسابقه با گهر دورود در روز جمعه مجاب کنند اما امروز بار ديگر به اين باشگاه اعلام کرد محل برگزاري مسابقه تغيير نمي کند و اين بازي در دورود بايد برگزار شود.

به گزارش فارس، با توجه به تاکيد سازمان ليگ به برگزاري بازي در دورود مسئولان استقلال تمرين امروز را ساعت 13:30 برگزار مي کنند. بازيکنان اين تيم امروز بعد از تمرين راهي اراک مي‌شوند.

با توجه به اينکه در شهر دورود فقط يک هتل است و تيم گهر قرار است در اين هتل اقامت کند استقلالي ها تصميم گرفتند تيم را به اراک ببرند. اين تيم فردا در اراک تمرين مي کند و سپس راهي دورود مي شود.

تمرين امروز استقلال با تاکيد امير قلعه نويي سرمربي اين تيم پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگار برگزار مي شود.

ديدار تيم هاي استقلال و گهر در چارچوب مسابقات جام حذفي در مرحله يک هشتم نهايي روز جمعه برگزار مي شود.

ورزش 3

استقلال امده اراک هورااااااااااااااا

6. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بعضی وقتا تیتر روزنامه استقلال خیلی جالبه

8. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آبیته – میلاد میداودی پس از پیوستن به تیم فوتبال آلومینیوم اظهار داشت: «طی صحبت‌هایی که با مهندس گلکار و جباری‌زاده انجام دادم و با شناختی که از میثاقیان با توجه به شاگردی در استقلال اهواز داشتم، تصمیم گرفتم که به هرمزگان آمده و به تیم آلومینیوم بپیوندم.»
    وی با بیان اینکه امیدوارم در تیم آلومینیوم به شرایط سابقم برگردم، اظهار کرد: «به حضور در تیم آلومینیوم هرمزگان بسیار خوشبینم و امیدوارم دوباره به دوران اوجم بازگردم.»
    میداودی درباره دیدار هفته آینده آلومینیوم برابر استقلال در مسابقات لیگ برتر خاطرنشان کرد: «در این دیدار از انگیزه بالایی برخوردارم تا خودم را نشان دهم زیرا در استقلال در فصل جاری زیاد از من استفاده نشد و امیدوارم با شکست آبی پوشان بتوانیم، سه امتیاز دور رفت را جبران کنیم.»
    مهاجم جدید تیم فوتبال آلومینیوم المهدی هرمزگان در خصوص تلاشش برای بازگشت مجددش به تیم ملی تصریح کرد: «یکی دیگر از دلایل انتخاب آلومینیوم، بازی کردن در تیم ملی بود زیرا در استقلال زیاد از من استفاده نشد و به همین دلیل تیم ملی را از دست دادم و امیدوارم بار دیگر بتوانم با عمکلرد مطلوبم به تیم ملی راه پیدا کنم.»
    میداودی با اشاره به این که هرمزگان خونگرم‌ترین هواداران فوتبال ایران را دارد، اضافه کرد: «با تداوم این حمایت‌ها به طور حتم آلومینیوم عقب‌ماندگی نیم فصل را جبران کرده و به رتبه بهتری ارتقا می‌یابد که این موضوع بدون حمایت هواداران محقق نمی‌شود.»
    وی در پایان گفت: «به تمامی هواداران قول می دهم با گل‌هایم دل تمامی آنها را شاد کنم.»

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: مجيدي پشيمان نشده، ثبت‌ مي‌کند

مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص شايعه پشيماني مجيدي و امتناع از ثبت قراردادش گفت: خودم به او گفتم استراحت کند ولي قراردادش را ثبت مي‌کند.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرين شرايط آبي‌پوشان، عدم ثبت قرارداد فرهاد مجيدي و مصاحبه مديرعامل باشگاه گهر صحبت‌هاي زير را انجام داد.

*شنيديم مجيدي از حضور در استقلال پشيمان شده است؟

چنين چيزي نيست. چه کسي چنين حرفي را زده؟

* شايعه شده او به خاطر اتفاقات آن شب پشيمان شده و قراردادش را هم ثبت نمي‌کند.

من خودم به مجيدي گفتم که چند روزي استراحت کند و از اين هياهو و حواشي دور باشد. مجيدي به زودي قراردادش را با استقلال ثبت مي‌کند.

* با جذب اين بازيکن پرونده نقل و انتقالات استقلال بسته شد؟

هنوز هم اگر نياز باشد بازيکن جذب مي‌کنيم و پرونده نقل و انتقالات بسته نشد.

* مديرعامل باشگاه گهر گفته، مگر فوتبال فقط به باشگاه استقلال تعلق دارد که اين همه اعتراض مي‌کنند؟

به نظر من ايشان به جاي اينکه اين همه مصاحبه کند و اين همه وقت براي اين همه حرف‌ها بگذارد، زمان را براي استاديومش هزينه کند که فدراسيون 40 ايراد از آنجا نگيرد. من فکر مي‌کنم آيت‌الله‌زاده جور همه مردم استانش را کشيده و مدام مصاحبه مي‌کند ما که اعتراضي نمي‌کنيم. يک هفته است که مي‌گوييم هر کجا بازي بگذارند، مي‌رويم. تمامي ايرادها را هم فدراسيون گرفته اما ظاهرا آيت‌الله‌زاده دوست دارد به اين جور مسائل دامن بزند. شما يک مصاحبه از من پيدا کنيد که گفته باشم به دورود نمي‌رويم.

* پس مشکلي بابت بازي در دورود نداريد؟

نه که نداريم، باز هم مي‌گويم به مردم دورود، درود مي‌فرستم و حتي اگر در روستاهاي اين شهر هم بازي بگذارند، به ميدان مي‌روم.

* تکليف زميني که براي استقلال به دنبالش بوديد، چه شد؟

همچنان پيگير کارها هستيم و در صورتي که همه چيز مهيا شود، براي ساخت ورزشگاه اختصاصي استقلال اقدام خواهيم کرد.
    منبع : ورزش3

12. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فوری : فرهاد مجیدی پشیمان است ! او برای همیشه می رود؟

سایت گل - فرهاد مجیدی که قرار بود دیروز برای ثبت قرارداد خود در هیئت فوتبال استان تهران حاضر شود هنوز این کار را انجام نداده و به نقل از منابع موثق شنیده می شود که او با تردیدهای بزرگی مواجه شده است .
    به گزارش سایت گل ، بعد از اعتراضهای چند لیدر منتسب به ناصر حجازی در شب حضور او در دفتر فتح الله زاده و اختلاف بین هواداران تیم استقلال و دو دستگی بین آنها ، گفته می شود که فرهاد مجیدی از حضور در استقلال منصرف شده است . گویا حرفهای غیر رسمی و شنیده هایی که در این چند روزه به گوش فرهادرسیده تردیدهای زیادی را برای او ایجاد کرده است . !
    قرار است که فرهاد تصمیم نهایی خود را ظرف امروز و فردا به باشگاه استقلال اعلام کند .

14. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تمرين آبي‌پوشان در غياب مجيدي

آخرين تمرين آبي‌پوشان در تهران قبل از ديدار اين تيم مقابل گهر بدون حضور مجيدي برگزار شد.

تيم استقلال آخرين تمرين خود در تهران را قبل از ديدار با گهر از ساعت 13:30 امروز در کمپ زنده ياد حجازي برگزار کرد.

به گزارش فارس، در تمرين امروز ميثم بائو و سياوش اکبرپور بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت به تمرينات اختصاصي پرداختند.

*مجتبي جباري به دويدن دور زمين پرداخت و سپس در کارهاي گروهي شرکت کرد.

*منصور پورحيدري، مهدي فنوني زاده و شاهرخ بياني در تمرين آبي پوشان حضور داشتند.

* ايمان موسوي که صبح امروز قرارداد خود را با استقلالي ها ثبت کرد در تمرين امروز به بقيه بازيکنان معرفي شد. اين بازيکن در بدو ورود به سمت قلعه نويي رفت و با وي به صحبت پرداخت.

*امير قلعه نويي در ابتدا با بازيکنان تيمش صحبت کرد و از آنها خواست در آستانه بازي با گهر اين مسابقه را جدي گرفته و تحت هيچ عنوان حريف را آسان نگيرند.

* دويدن دور زمين و ارسال از جناحين از اصلي ترين برنامه هاي تاکتيکي آبي پوشان بود ضمن آنکه بازيکنان در آخر، تمرين پنالتي انجام دادند.

اعضاي تيم استقلال بعد از پايان تمرين راهي هتل المپيک شده و پس از صرف نهار با اتوبوس راهي اراک مي شوند.اين تيم در هتل امير کبير اراک مستقر خواهد شد.

ديدار تيم هاي گهر و استقلال ساعت 13:30 روز جمعه در ورزشگاه تختي درود برگزار خواهد شد

varzesh 3

16. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خدا میدونه بعضیا جنبه برد رو ندارن برای همینه بعضی تیم ها رو در رده های پایین جدول هم سطح گهر درود و آلومینیوم نگه میداره!

خدا نکنه این تیم رقیب ما ببره ! کل دنیا رو میذارن رو سرشون که ما بردیم ! اینا اگه بخوان 2 سال پشت سر هم مارو ببرن فکر کنم از خوشحالی زیاد یه کاری دست خودشون بدن ! ما که 2 سال بردیمو هیچی نگفتیم ...

نمیدونم چرا بعضی از حرفهای دوستان توی تاپیک همسایه هست و مدیر میاد فقط تذکر میده پست رو نه ویرایش میکنه نه پاک میکنه اما ما اینجا تا یه حرفی میزنیم سریع پاک میشه !

البته میدونم شما این کارو میکنی امیر جان چون مارو دوست داری و نمیخوای حاشیه برای من درست شه و تاپیک استقلال خراب شه برای همین خودت زحمت میکشی اما این یه بارو بذار این پست باشه !

دیگه به وضوح دارن بحث کل کل و کری خوندن رو انجام میدن حالا بعضیا خودشونو میزنن به کوچه علی چپ دلیلش رو نمیدونم . البته من خودم مخالف این نیستم . اتفاقا یکی از پیشنهاداته من ایجاد یه تاپیک برای همین کری خوندن هاست چون ما اینقدری داریم که تا 10 شبانه روز کری بخونیم تموم نشه اما تیم حریف جز یه 6 هیچ چیز دیگه نداره . اما اگه قراره کل کل شه اونور مینویسن اینور جواب بگیرن نه اینکه جواب اینور پاک شه یا ویرایش شه !

دوستی که میگی ما آرزو داشتیم تعداد گلا به 6 نرسه وقتی رسید آرزو داشتیم به 7 برسه شما مگه جای ما نشستی؟من خودم دوست داشتم پرسپولیس ببره کلا تیم های تهرانی جلوی ملوان . تراکتور . سپاهان

و داماش بازی میکنن دوست دارم ببرن چونکه طرفدارای این تیمها خیلی پر ادعا هستند و همیشه کری میخونن . حالا بردید نوش جان از برد و باخت شما چی به ما میرسه؟توی جام حذفی که هر بار بازی کردیم ب

ردیمتون پارسال یادتون رفته اون 3 تا؟ پس آرزو داریم ببرید و بخوریم به همدیگه . توی لیگ برترم که شما کجا و ما کجا؟پس برد و باخت شما چه تاثیری برای ما داره؟ما الان برد و باخت سپاهان و تراکتور برامون مهمه

نه شماها ! تازه گفتم که از بعضی بردهاتون هم خوشحال میشیم .حالا شماها شاید ما از اول فصل بالای جدولیم آرزو دارید ما ببازیم من نمیدونم ولی باید این لقبو بچسبونید به ما؟

زشته اینکارا . تیکه انداختن که کاری نداره حالا چون ما نمیندازیم یعنی نمیتونیم؟شماها یه 6 بلدید ما 4444 تا سوژه داریم !! راستی امسال میگن پرسپولیس توی لیگ آسیا توی گروه سختیه آره؟!هزارتا دیگه

بگم؟... البته با همه ی دوستان نیستما . بعضیا مثل گرافیکار عزیز سروش جان و خیلیای دیگه خیلی منطقی و فنی نظرشون رو میدن اما واقعا بعضیا جنبه ی برد رو ندارن ! این اولین باری نیست که میبینم بارها و

بارها دیدم اسم استقلال توی اون تاپیک اومده . اسم قلعه نوعی اسم ... خسته نمیشن اون دوستان که همش از تیم ما صحبت میکنن؟آقا به تیم خودتون برسید بردید خوش به حالتون باختید بد به حالتون چیکار به ماها دارید؟

ما نمیگیم خوشحالی نکنید بکنید آقا اصلا جشن بگیرین 10 بازی به بار میبرید اما اسم تیم مارو نیارید . موقعیت گل شما توی این بازی 8 تا بود 6 تا زدید . 2 تا از گلاتون که خودشون تقدیم کردن . موقعیت ما توی بازی با سایپا 9 تا بود 4 تا زدیم ! ما 4 تا زدیم اما حرفی زده شد؟هی اومدیم بگیم 44444444444444 . 4444444444 الان خوبه من با دوستانم هی بشینیم بگیم 444444444 ؟ لزومی نداره که فرهاد یه 4 نشونتون داد بستون بود !!

درباره ی همین بازی ما با سایپا صد تا عکس و جوک سایپا پرسپولیس پیوندتان مبارک بود . کسی گذاشت؟کسی تیکه انداخت؟کسی غیر مستقیم حرفی زد؟

لطفا تیم مدیریت هم نه این پست رو ویرایش کنه نه حذف کنه . این بار چندمی بود که بی جنبه بازیه بعضی دوستان رو در تاپیک رقیب دیدم دفعه اول هیچی نگفتم دفعه دوم هیچی نگفتم دفعه سوم هیچی نگفتم اما دیگه نمیشه همینجوری پیش بره که میشه؟این حق منه که این مطلب رو به گوششون برسونم نمیتونمم برم تک تک تو پروفایلشون بنویسم این نه حرف من بلکه حرف تمام استقلالیاس . دیگه هم از این بحثا نمیکنم اما این یه اتمام حجتی باشه با تمام دوستان تیم رقیب و مدیران , بذارید بخونن و برای چیزی که دوستتون مینویسه و وقت میذاره ارزش قائل باشید و با یه دکمه همشو به باد ندید !

باز هم از تمام دوستان پرسپولیسی که میشنن منطقی فقط به بحث بازی میپردازن ممنونم . طرفدار با شخصیت کم نیست چه استقلالی چه پرسپولیسی . من خودم به شخصه کریمی رو قبول دارم و خیلی از
    استقلالیا دیگه . مگه ما چشم نداریم؟خیلی از دوستان پرسپولیسی هم شکی به بازیه هفت مقدس ما ندارن و به صراحت میگن . اما این بعضی دوستان هستن که همیشه بین طرفدارها کدورت انداختن و جو

تاپیک ها مهمونی ها مدرسه ها ورزشگاه ها و همه جاها رو خراب میکنن ! طرف میگه مجیدی دیگه کیه؟اون یکی میگه علی کریمی بازی بلد نیست . اون یکی میگه رحمتی هم شد دروازبان؟یکی دیگه میگه

مهدویکیا بازیکنه ؟ ... همینا هستن که همیشه حاشیه به وجود میارن و باعث میشه که تیم ملی از این بابت ضرر ببینه . با فامیلمون رفتیم ورزشگاه برای بازی ایران علی کریمی اومده جای تشویق هو میکنن

بعضیا ! از اونور نکونام میاد هو میکنن . که چی؟حالا این بحث کری خوندن و پیوندتان مبارک و این صحبت ها هم کشیده شده به تاپیکای ما از وقتی تایید پست رو مدیرا برداشتن . بد کاری کردن؟حس کردن که دیگه ماها عقل داریم درک و شعورمون میرسه خودمون تصمیم بگیریم چه حرفی رو باید چه جایی زد . دیگه گناهی ندارن که بعضیا چیزی از این درک نمیدونن !

دوستان شرمنده اگه این حرفا رو زدم اما برای بار چندم بود دیدم و دیگه طاقت نیاوردم . بازم معذرت و بازم میخوام این پستی رو که من با سردرد تمام نوشتم تحریف یا حذف نکنید . ممنون
    Last edited by MohammadT15; 19-12-2012 at 22:40.

18. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از محمد خان ..

منم یه بار این موضوع فرقی که بین تاپیک ها گذاشتن اشاره کردم که سریعآ پاک شد و پیغام خصوصی اومد و نوشته بود اینجا جای انتقاد و پیشنهاد نحوه مدیریت نیست ..
    امیدوارم این دفعه مدیران رسیدگی کنن ..

20. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •