تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 328 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

هممون چندین ساله که مورینیو رو میشناسیم خودم از زمان چلسی به خاطر شخصیت جذابش پیرو رفتار و حرفاش بودم ولی
    این مورینیویی که الان داره رئال رو coach میکنه خیلی متفاوته
    جو تیم اصلا مناسب نیست از اتحاد و .... هیچ خبری نیست
    باندبازیها کاملا مشخصه
    مشکلات مورینیو با کاسیاس شاید بهترین نشونه باشه

مورینیو یک اشتباه رو چندین بار در این فصل تکرار کرد و هر بار نتیجش شکست بود
    این یعنی بهترین مربی؟
    همه دنیا فهمیدن اسین به درد دفاع راست نمیخوره , آربلوا نمیتونه چپ بازی کنه
    باز دوباره ترکیب همونه
    من موندم خدیرا میره جلو چی کار کنه
    کاکا رو هم رسما نابود کرد مورینیو

یک نکته رو رو هم راجع به فرصت و اینا بگم
    آقا اگه قراره به کسی فرصت بدیم اون نباید اسین باشه
    بیاد خسه رو بازی بده یا همون ناچو
    آدان چند ساله ثابت میکنه فاجعه است ... تا کی باید به این فرصت بدیم؟

تا حالا همه جوره حمایت شده ازش ولی واقعا انگار وقتش رسیده که بره
    تنها فرقش اینه که از چلسی و پورتو و اینتر با موفقیت رفت ولی اینجا با 16 امتیاز اختلاف .....
    بدبختی اینه که الان هیچ مربی ای هم نیست که بیکار باشه

2. 2 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هممون چندین ساله که مورینیو رو میشناسیم خودم از زمان چلسی به خاطر شخصیت جذابش پیرو رفتار و حرفاش بودم ولی
    این مورینیویی که الان داره رئال رو coach میکنه خیلی متفاوته
    جو تیم اصلا مناسب نیست از اتحاد و .... هیچ خبری نیست
    باندبازیها کاملا مشخصه
    مشکلات مورینیو با کاسیاس شاید بهترین نشونه باشه

مورینیو یک اشتباه رو چندین بار در این فصل تکرار کرد و هر بار نتیجش شکست بود
    این یعنی بهترین مربی؟
    همه دنیا فهمیدن اسین به درد دفاع راست نمیخوره , آربلوا نمیتونه چپ بازی کنه
    باز دوباره ترکیب همونه
    من موندم خدیرا میره جلو چی کار کنه
    کاکا رو هم رسما نابود کرد مورینیو

یک نکته رو رو هم راجع به فرصت و اینا بگم
    آقا اگه قراره به کسی فرصت بدیم اون نباید اسین باشه
    بیاد خسه رو بازی بده یا همون ناچو
    آدان چند ساله ثابت میکنه فاجعه است ... تا کی باید به این فرصت بدیم؟

تا حالا همه جوره حمایت شده ازش ولی واقعا انگار وقتش رسیده که بره
    تنها فرقش اینه که از چلسی و پورتو و اینتر با موفقیت رفت ولی اینجا با 16 امتیاز اختلاف .....
    بدبختی اینه که الان هیچ مربی ای هم نیست که بیکار باشه
    عزیز من، هیچی نشده مربی رو اخراج کردی؟

ببینید، مصدومیت یکی از مسائلی هست که همیشه دردسر ساز بوده. متاسفانه نتیجه های بد تیم، از زمانی شروع شد که مدام تو پست دفاع مصدوم دادیم. از طرفی، یه مقدار حاشیه (مثل جریان رونالدو) هم دخیلی بود تا همه چی دست به دست هم بده.

اما فراموش نکنیم، همین رئال، تنها تیمی بود که تو نیم فصل از بارسلونا امتیاز گرفت و Super Cup رو هم از دستشون در آورد. از سخترین گروه Champion League صعود کرد و تیم منچستر سیتی، قهرمان لیگ برتر رو با اون همه ستاره حذف کرد.

ما نیم فصل رو تموم کردیم. خوب یا بد تموم شد. بهتر هست فرصت بدیم و ببینیم نیم فصل دوم چی میشه...

بازی جلوی منچستر میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه، تو این مرحله از لیگ قهرمانان، چندتا از تیم های بزرگ اروپایی حذف میشن و در صورت صعود کار برای ما آسون تر میشه. ضمن اینکه برین یه نگاه به زمان بازی تو CL جلو منچستر بندازین، اتفاقا باید خوشحال بود و غنیمت شمرد که بیخیال La Liga شدیم و زیر فشارش نیستیم. به بازیکنا استراحت میدیم.

جمله های مورینیو درباره برتری آدان به ایکر در حال حاضر، که گزافی بیش نیست، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش از صحبت هاش خوب بود:

"این تعطیلات زمستانی تو بهترین موقع سر رسید. بازیکنا خسته و بدون انرژی هستن. اگه به امتیاز فکر کنیم، هیچ انگیزه ای نمیگیریم. اما اگه به این فکر کنیم که واقعاً رئال مادرید چی هست، انگیزه ی خوبی میگیریم."
    Last edited by kasra_khan2003; 23-12-2012 at 11:13.

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

واقعا الآن گلبم گرفته : دی

توی فیسبوق گفته بودن که گویا مورینیو گفته کاسیاس یه مصدومیت جزئی داشته پاش و برای همین بازی نکرده و گفته گویا شما ها خوشتون میاد از ساختن حرف و حدیث الکی.

دیشب تیم جدا منو نا امید کرد.هر چی هم که باشه.مصدوم داشته باشیم.بازم باید بتونیم تیمی مثل مالاگا رو با بازیکنای باقی موندمون ببریم.

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر میکنم مورینیو گفته نیمکت نشینی کاسیاس تصمیم فنی و تکنیکی بوده البته !

در کل من از این دست تصمیمات استقبال میکنم ( هرچند که دیر هست ولی همین که مورینیو تصمیم گرفته تا با باند بازی در تیم مقابله کنه جای خوشحالی داره ) ؛ این شوکها برای افرادی مثل کاسیاس لازمه تا هم بعضا از "توهم بهترین بودن" در بیاد و هم اینکه فکر نکنه با هر نمایشی ( ولو ضعیف و پایین تر از حد انتظارات ) جایگاه ثابتی در تیم خواهد داشت .

به نظرم تیم در حال حاضر روی سه تا موضوع باید تمرکز کنه :

1- اولویت اصلی و مهمترین بخش برای ما سی-ال هست ؛ و باید تیم همه ی توانشو بزاره برای سی-ال و موفقیت در اون چون در صورت قهرمانی در سی-ال میشه این فصل کابوس وار در لالیگا رو ازش فاکتور گرفت .

2- جام حذفی ؛ هرچند که اینجا هم رقیب اصلی ما بارساست ولی خب میشه یه کارایی کرد توی کوپا دل ری و باز هم یک طرف سوپر کاپ بود

3- در وهله ی آخر باید تلاش کنیم که کار به تونل افتخار نرسه ؛ همین ( که البته خیلی بعیده برسه )

نکته ی دیگه اینکه برخلاف پیش بینی شخصی ای که داشتم ؛ روز به روز داریم به پایان مورینیو در رئال نزدیک تر میشیم متاسفانه !

8. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

والدانو: مورينيو مهر اقتدارش را بر کاسياس زد

خورخه والدانو مدير سابق ورزشي باشگاه رئال مادريد که سمتش را به خاطر مورينيو از دست داد مي گويد اين سرمربي پرتغالي مهر اقتدارش را بر ايکر کاسياس زده است.

به گزارش روزنامه هاي انگليس، مدتها بود که گفته مي شد اين سرمربي پرتغالي رابطه خوبي با دروازه بان ملي پوش مادريد ندارد و سرانجام شب گذشته در ديدار مقابل مالاگا او را نيمکت نشين کرد و آنتونيو آدان را به جاي او درون دروازه قرار داد.

والدانو در اين باره گفت: مورينيو رابطه اي خاص با تيمش دارد ولي اين بار واقعا زياده روي کرده است. او قدرتش را در مقابل يک اسطوره باشگاه نشان داد.

البته مورينيو هرگونه دليل غيرفني براي کنارگذاشتن کاسياس را رد مي کند ولي والدانو معتقد است سرمربي سابق چلسي مي خواهد با اين کار تيمش رامجازات کند.

وي گفت: فکر مي کنم تصميم او تکنيکي بود، اعتماد زيادي به توانايي آدان داشت ولي نبايد در زمان تصميم انضباطي دست به اين جابجايي مي زد. اگر شما چنين کاري بکنيد يعني مي خواهيد تيم خود را مجازات کنيد. اين تصميمي بزرگ بود و تصور مي کنم مدت ها است دراين باره فکر کرده هرچند منطق آن را نمي دانم.

varzesh3.com

اختلاف 16 امتيازي با بارسا جبران‌ناپذير است
    مورينيو : آدان بهتر از کاسياس است

سرمربي پرتغالي رئال مادريد جبران اختلاف 16 امتيازي با بارسلونا در لاليگا را جبران‌ناپذير دانست.

ژوزه مورينيو در کنفرانس مطبوعاتي پس از شکست مقابل مالاگا در هفته هفدهم لاليگا و افزايش اختلاف به 16 امتياز با بارسلوناي صدرنشين حاضر شد.

وي تأييد کرد که از ادامه کارش در رئال مادريد نگران نيست.

وي در اين باره اظهار داشت: به خروج از مادريد فکر نمي‌کنم و نگران ادامه کارم در اين باشگاه نيستم.

سرمربي پرتغالي در پاسخ به اينکه چرا کاسياس در اين بازي روي نيمکت نشسته بود، گفت: آدان بهتر از کاسياس است. عملکرد دروازه‌بان در اين بازي هيچ تأثيري روي شکست تيم نداشت.

مورينيو که هفته گذشته اعلام کرده بود، رسيدن به قهرماني در لاليگا عملا غيرممکن است، در خصوص اختلاف 16 امتيازي با بارسلونا خاطرنشان کرد: فاصله‌اي با بارسا داريم که جبران‌ناپذير است. بايد قبول کنيم که اين فصل خوب بازي نمي‌کنيم.

وي اضافه کرد: بازي به بازي اتفاقاتي را مي‌بينم که دوست ندارم درباره آنها صحبت کنم، به خصوص پس از شکست.

مورينيو خاطرنشان کرد: بازيکنان مي‌توانند با خيال راحت به خانه بروند. آنها هفته گذشته مقابل اسپانيول و اين هفته مقابل مالاگا بسيار خوب کار کردند؛ اما بدشانس بودند.

varzesh3.com

اوضاع تیمتون خیلی به هم ریختس... کلا اختلاف افتاده بین سر مربی و بازیکناتون... این قبل از بازی با منچستر نمیتونه خبر خوبی براتون باشه... اگه مورینیو نتونه تیم رو جمع کنه لیگ قهرمانان رو هم از دست میدید...
    Last edited by Ezel; 23-12-2012 at 13:29. دليل: ادغام - ارسال های پشت سر هم

10. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

یه امیدی من دارم برای سی ال ... چون اکثر مواقع تیم هایی که بهترن قهرمان نشدن حداقل توی چند وقت اخیر ... ما هم الان نسبت به بقیه ی تیم ها شاید به زور جزو ۵ تیم برتر باشیم که این جای خوشحالی داره
    من دوست ندارم مورینیو بره ... حداقل تا اخر امسال باید بمونه .. حتی اگه اختلاف ۲۰ امتیاز شه ...
    همین باعث می شه که یواش یواش تیم دوم بیاد تو زمین تو لالیگا که این خیلی خوبه ...

12. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سرمربي پرتغالي در پاسخ به اينکه چرا کاسياس در اين بازي روي نيمکت نشسته بود، گفت:
    آدان بهتر از کاسياس است. عملکرد دروازه‌بان در اين بازي هيچ تأثيري روي شکست تيم نداشت.

.

منم در نظری می گویم...: بنده از شما بهتر مربی گری می کنم. عملکرد مربی هیچ تاثیری برای این اختلاف 16 امتیازی نداشته

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آخه این مورینیو چه فکری کرده که گفته آدان بهتر از کاسیاس
    دیشب 5 تا توپ اومد تو دروازه ی رئال 2 تاش وسط تو دست دروازبان زدن که گرفت بقیشم گل شد
    اصلا آدان انگار حرکت آهسته بود
    توپ میرفت تو دروازش تازه شیرجه میزد واسه توپ
    بعد مربی میگه آدان بهتر از کاسیاس

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

مورینیوی پورتو رو که کسی نمی شناخت .
    اما مورینیوی چلسی و اینتر و رئال ثابت کرد که این مربی فقط در کوتاه مدت می تونه شوک خوبی به تیم وارد کنه و برنامه ای برای بلندمدت نداره.
    تا اینجای کار فقط هم از اینتر با خاطره ی خوب رفته ...

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

On hhis decision to leave out Spain’s number one, he said: “It’s a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players at his disposal and chooses his team. At the moment, for me and my coaching staff, Adan is better than Iker.
    خداییش کاسیاس هم همچین عالی نبوده ... بد نیست یه حالش سر جاش بیاد ...

18. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •