تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 281 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوست خوبم از جوابت خیلی ممنونم
    میدونید واسه فوق چه گرایش هایی داره ؟ بعد سرمایه هم حدودا چقدر می خواد ؟ من شنیده بودم واسه دانشجویاشم کار هست؟ مکانیک ازاد یا کلا دانشگاه ازاد سطحش چجوریه ؟ مشکل مالی ندارم
    شما اگه خودت بودی کدورو انتخاب می کردی؟
    گرایش های کدوم رو میگید؟
    واسه عمران که سرمایه می خواد دیگه!!من که کارشناس نیستم !!!اما مشخصه اگه خودت بخوای بر فرض مثال یه ساختمون بسازی چقدر سرمایه میخواد!؟!
    البته عمران کاراش خیلی وسیعه
    واسه دانشجوهاش که خب بعید میدونم !اخه چه کاری! تازه لیسانس عمران هم من شنیدم زیاد تعریفی نداره
    دانشگاه ازاد هم بعضی شهر ها خوبن البته اون هم تو هر رشته فرق میکنه ، نمیشه کلی گفت ، من در این مورد زیاد اطلاعات ندارم ولی شنیدم ازاد قزوین خیلی خوبه

2. این کاربر از onlinefarhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من رتبم تو منطقه سه 35 شده
    حالا بین مکانیک امیر کبیر و مکانیک دانشگاه تهران موندم
    لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

گرایش های کدوم رو میگید؟
    واسه عمران که سرمایه می خواد دیگه!!من که کارشناس نیستم !!!اما مشخصه اگه خودت بخوای بر فرض مثال یه ساختمون بسازی چقدر سرمایه میخواد!؟!
    البته عمران کاراش خیلی وسیعه
    واسه دانشجوهاش که خب بعید میدونم !اخه چه کاری! تازه لیسانس عمران هم من شنیدم زیاد تعریفی نداره
    دانشگاه ازاد هم بعضی شهر ها خوبن البته اون هم تو هر رشته فرق میکنه ، نمیشه کلی گفت ، من در این مورد زیاد اطلاعات ندارم ولی شنیدم ازاد قزوین خیلی خوبه
    گرایش های عمران نقشه برداری رو می گم واسه فوق می تونم یکی از گرایش های عمران- عمران رو بخونم؟
    قزوین خطرناکه تازه من ازاد مکانیک تهران شرق و انتخاب کردم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام من رتبم تو منطقه سه 35 شده
    حالا بین مکانیک امیر کبیر و مکانیک دانشگاه تهران موندم
    لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
    در مورد دانشگاه امیرکبیر لینک روبرو رو ببین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیحات رو کلا بخون و همچنین رو هر لینکی مربوط به مکانیک بود کلیک کن. تو اینترنت هم بیشتر تحقیق کن. ولی یه چیزی که خیلی ( واقعا خیلی ) شنیدم اینه که مکانیک امیرکبیر از تهران بالاتره و برقش نه ( حالا راست و دروغش رو نمیدونم ).
    Last edited by vahid-p; 11-08-2012 at 07:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

ممنون.
    من اگر قزوین قبول شم نمیمونم و هر روز میرم و میام . در این صورت چی ؟ یعنی از خوابگاه قزوین استفاده نمیکنم و هر وقت کلاس داشته باشم صبح میرم و شب میام .
    دوست عزیز یه نصیحت رو از من برادرانه قبول کن و اگه رفتی قزوین و یا هر جای دیگه ای این کارو نکن که هر روز برگردی خونتون چون جدا به درست لطمه میزنه و این تجربه خودمه تو دانشگاه که بودم دانشگاهم تا شهر خودم با سواری ۱ ساعت و نیم راه بود ولی همین که میرسی خونه از یه شهر دیگه واقعا معمولا درس نمیخونی مگه اینکه دیگه شرایط خطری باشه و یا امتحان داشته باشید

به هر حال این تجربه خودم بعد ۲ سال دانشگاه بود و البته تجربه کسان دیگه که دیدم این کارو کردن به نظرم دوستان دانشگاه رفته دیگه هم با این نظر من موافق باشن

به هر حال امیدوارم موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یه نصیحت رو از من برادرانه قبول کن و اگه رفتی قزوین و یا هر جای دیگه ای این کارو نکن که هر روز برگردی خونتون چون جدا به درست لطمه میزنه و این تجربه خودمه تو دانشگاه که بودم دانشگاهم تا شهر خودم با سواری ۱ ساعت و نیم راه بود ولی همین که میرسی خونه از یه شهر دیگه واقعا معمولا درس نمیخونی مگه اینکه دیگه شرایط خطری باشه و یا امتحان داشته باشید

به هر حال این تجربه خودم بعد ۲ سال دانشگاه بود و البته تجربه کسان دیگه که دیدم این کارو کردن به نظرم دوستان دانشگاه رفته دیگه هم با این نظر من موافق باشن

به هر حال امیدوارم موفق باشی
    ممنون . بالاخره کدوم رو زودتر بزنم ؟؟؟ میخوام امروز انتخابام رو بفرستم ممنون میشم یکی دقیق راهنماییم کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم بازار کار مکانيک و برق قدرت چجوريه؟
    بين مکانيک و عمرانو قدرت به ترتيب کار کدوم بيشتره؟
    مهندس مکانيک الان تو ايران کجاها ميتونه کار کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

مي خواستم بدونم اين چيزايي كه درباره دانشگاه صنعتي اصفهان توي ويكيپديا نوشته درسته ؟؟؟ (اخر صفحه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستاني كه الان صنعتي اصفهان مي خونن بيان درباره جو دانشگاه يه توضيحي بدن....ممنون.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

[رتبه:2900][رشته:ریاضی][منطقه:2][شهر:بندرانزلی]
    سلام

من رتبه 2900 منطقه 2 هستم. من در مورد اکثر رشته ها به اندازه کافی تحقیق کردم و در نهایت فک میکنم که به برق و کامپیوتر (نرم افزار)

علاقه بیشتری دارم البته به برق خیلی بیشتر علاقه دارم اما دو تا مشکل دارم که ممنون میشم جواب بدین:

1- بعضی از دوستام میگن که برق رشته خشکیه و دانشجو رو با محاسبات بیخود درگیر میکنه . نظر شما چیه ؟ درس هاش که به نظرم خشک نبودن!

2- متاسفانه داشگاه گیلان امسال ظرفیت برق پسران رو نصف و برای دخترا رو 2 برابر کرده (در مجموع 30 تا پسر میگیره) حالا من موندم بعد از انتخاب برق های

روزانه شبانه ی برق گیلان رو بزنم یا روزانه ی کامپیوتر ؟

در ضمن من فک میکنم با این رتبه به شهر یا دانشگاه های خوب نمیشه رفت و رفتن به دانشگاه هایی مثل قزوین یا صنعتی بابل ارزش سختی های دوری از

خانواده رو نداره. اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام

مي خواستم بدونم اين چيزايي كه درباره دانشگاه صنعتي اصفهان توي ويكيپديا نوشته درسته ؟؟؟ (اخر صفحه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستاني كه الان صنعتي اصفهان مي خونن بيان درباره جو دانشگاه يه توضيحي بدن....ممنون.
    بعله! درسته، البته حالا نه به این شدت ولی تقریبن اوضاع همینطوره

12. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •