یه نرم افزار شارژ سیم کارت مثلا شارژ کارت آل دیجیتال رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه
یه نرم افزار شارژ سیم کارت مثلا شارژ کارت آل دیجیتال رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه
دوستان متأسفانه نکسوس ها تنها موردی رو که کم دارند، قلم و صفحه دیجیتایزر هست.
کسی با این قلم های متفرقه و تبلت کار کرده؟
به نظر شما نوت 8 بهتره یا نکسوس7؟
من هم Nexus 7 و هم Galaxy Note 8 رو امتحان کردم.
Note 8 واقعا بهترین تبلت سامسونگه. سخت افزار عالی، رزولوشن خوب صفحه، اندازه مناسب و...
از اون طرف Nexus 7 از طرف گوگل ساپورت میشه و از نظر آپدیت های Android و رام های غیر رسمی خیلی جلوتره.
هر دوتاشون خوبن. بستگی به نیاز خود کاربر داره. اگه دوربین و تماس تلفنی و stylus خوب و اون پورت infrared رو میخواین خب باید Note 8 رو بگیرین. اگه آپدیت ها براتون مهمتره Nexus.
رو Nexus 7 هم میشه با این قلم های متفرقه کار کرد.
ممنون
من خودم هم از نوت 8 خیلی خوشم اومد. فقط بحث آپدیت هست
الان آخربن ورژن نوت 4.1 هست؟
کوچکتر بودن نکسوس از نوت محسوسه؟
بله هنوز 4.1 هستش...
در مورد کوچیکتر بودن Nexus 7 هم میتونم بگم بله نسبت به Note 8 کوچیکیش محسوسه. با اینکه فقط 1 اینچ اختلاف دارن ولی من خودم از اندازه صفحه Note 8 بیشتر خوشم اومد. نه زیاد بزرگه نه زیاد کوچیک.
یه مورد دیگه، RAM ـه Note 8 هم 2 گیگه ولی Nexus 1 گیگ. این خودش برتری بزرگیه. من دارم نسبت به مدل 2012 میگم وگرنه مدل 2013 این مشکل رو نداره.
حافظه قابل دسترس Note 8 هم حدود 9 گیگه توی مدل 16GB. یعنی باید حتما یه کارت microSD هم واسش بگیرید. وسایل جانبی هم مثل کیف و کاور و... هم برای Note 8 خیلی بیشتر تو بازار پیدا میشه نسبت یه Nexus 7.
لامصب نوت 8 خیلی خوش دسته
اگه نکسوس بود بلا درنگ می خریدمش.
متإسفانه نکسوس ها هیچکدوم قلم ندارند. و غیر نکسوسی ها آپدیت نمی شن(درست و حسابی)
آخرین آپدیت نوت 8 اندروید 4.2.2 هستش
این اندروید 4.4 مشخصه کی میاد؟
گفته میشه با نکسوس 5 معرفی میشه
برای نکسوس 2012 که میاد اندروید 4.4 ؟
بر اساس شایعاتی که هست
26 مهر یا 6 تا 8 آبان معرفی میشه
و قبل از اینکه کنفرانس معرفی تموم بشه روی تبلت های ما نصب شده است!![]()
بله درست میگید Note 8 به 4.2.2 آپدیت شده. من اطلاع نداشتم ببخشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)