واسه من MP3_Patch_Update_1_0_0_17 نداره که نصب کنم میتونه مشکل ارور لانچر واسه همین باشه؟
واسه من MP3_Patch_Update_1_0_0_17 نداره که نصب کنم میتونه مشکل ارور لانچر واسه همین باشه؟
بود ولی آخریش نبود ورژن آخر برای گرافیک شما 12.6 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم می گم فکر نکنم مشکل کامل حل بشه چون گرافیکتون نمی تونه روی high اجرا کنه این بازی رو.
سلام پس اون فایل 160 مگابایت چی بود دانلود کردم از سایت asus ؟ نصبش کردمبود ولی آخریش نبود ورژن آخر برای گرافیک شما 12.6 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان توی properties کارت گرافیک نوشته :
8.861.0.0 : driver version قبلا 866.0.0 بود....
یعنی این آپدیت با اون فرق میکنه ؟
از اینجا دانلود کردم ::
http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5750_FORMULA2DI1GD5
Version 8.861 /
Description 8_861_Asus_Vista_Win7_WHQL.zip
ASUS VGA card display driver for Windows Vista/7 (32/64 Bit Edition)File Size
165,97 (MBytes) 2011.12.26 update Download from
Global (DLM)
Global
P2P
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مکس پین 3 رو xp بازی میکنه یا نه؟ من نتونستم بازی کنم راهی داره یا فقط 7 ؟
سلام
بچه ها بازی رو نصب کردم کرک skidrowرو هم کپی کردم اجرا میشه حالت افلاین مود اما بعد که میاد بالا میگه select profileو یوزر پسورد میخوام و نمیزاره برم رو صفحه اول بازی که شروع کنم چیکار کنم اعصابمو خورد کرده!!!!
پوشه profiles رو از داخل کرک کپی کن تو documents/rockstar games / social club
اگه پوشه پروفایل هست پاکش کن بعد کپی کن.
برای منم با کارت 4770 تنظیمات روی high هست. ربطی نداره به تنظیمات.
سلام دوستان من تا مرحله قبرستان رفتم بعد از اینکه بیل رو میزنه تو سر اون دو تا دمو که تمام میشه بازی را که میده دستم دیگه اصلا حرکت نمی کنه ولی برگا میریزن لطفا کمک کنید ممنون منتظرم
بلاخره تونستم درستش کنم
دستت درد نکنه
Last edited by رضا صادقی; 08-07-2012 at 14:03.
دوستان منم دقیقا همین مشکلو دارم و میگه که your video memory exceed باور کنید که قبلا برنامه ati catalyst بالا میومد بالغ بر 10 درایو دانلود و نصب کردم نه تنها درست نشد بلکه ati catalyst هم بالا نمیاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)