تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 396 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

علتش پیدا کردن عاشقان شکیرا بود!
    اوپس! امثال تو توی ایران کم نیستند و به این نتیجه رسیدم باهاتون بحثی نکنم.تصویر زیر رو ببین به دردت میخوره .ببین چند نفر از کامنتت تنفر گرفتند!! موفق باشی

Last edited by konami-pes; 12-09-2012 at 17:16.

2. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خب هر طور شده موفق شدم یه دست بازی کنم(اکثر نسخه ها مشکل دارن و موقعی که کرنر یا ضربات آزاد به نفعت میگیرن بازی کرش میکنه)
    از همون اولش که وارد بازی میشی تغییرات رو احساس میکنی.لوگوی فیفا مثل سابق نیست و اینبار خیلی جذابتر معرفی میشه و مسی هم اینتروی خیلی قشنگی داره
    منوی بازی به کل تغییر کرده و از رنگ سفید استفاده شده که منو رو خیلی قشنگتر و جذابتر کرده.قابلیت Matchday هم به بازی اضافه شده که اطلاعات به روز رو از سرورهای EA میگیره و جدیدترین اطلاعات بازیکن ها و تیمها رو نشون میده.مثلا نشون میده که منچسترسیتی در حال حاضر چندمه،فلان بازیکن رونده رو به رشدی داشته یا نه و همه اینا به روز میشن که فوق العاده جالب کرده بازی رو.

علاوه بر این توی تنظیمات هم میتونی ساعت برگزاری بازی رو تعیین کنی و با تغییر ساعت بازی کلا رنگ و حال و هوای بازی و استادیوم و چمن تغییر میکنه.به عنوان مثال اگه بازی رو ساعت 2 ظهر برگزار کنی رنگ ها روشنتر هستن و چمن سبزتره ولی اگه 5 عصر برگزار کنی رنگها و چمن بازی کدر تر میشن که خیلی برای خودم جالب بود و تغییر بسیار خوبیه

سیستم First Touchـی که به بازی اضافه شده یه انقلابی بوجود آورده.همین سیستم بازی رو چند برابر طبیعی تر کرده و هر بار به خودتون بستگی داره که یه توپ رو چطوری کنترل کنین و مثل نسخه های قبلی تحت هر شرایطی موقع استپ،توپ به پاتون نمیچسبه و باید خودتون توپ رو کنترل کنین و اگه این کارو اشتباه انجام بدین توپ لو میره.پاسکاری،سانتر و شوتزنی طبیعی تر و مخصوصا سانترها از نسخه 12 بهتر شده.موردی که خیلی برام عجیب بود سرعت بالای بازی بود.قبلا فیفا رو با سرعت نرمال و طبیعی گیم پلی میشناختم ولی توی این دمو سرعت بازی خیلی زیاد شده که رو اعصابه!

یه سری چیزهای دیگه به بازی اضافه شدن؛از جمله اینکه موقع ورود بازیکنا حرکات طبیعی دوربین رو میبینیم که میلرزه و حس طبیعی رو القا میکنه و تصویربردارها از کنار تصویر میگیرن.وقتی بازیکنی تعویض میکنی کمک داور چهارم تابلوش رو بالا میبره و شماره بازیکنای جدید روش نوشته شده.بازیکنای نیمکت نشین خودشون رو کنار زمین گرم میکنن و . . .البته بازیکنایی که خودشون رو گرم میکنن حالت مقوایی دارن به نظرم و زیاد طبیعی نشده

مورد دیگه ای که خیلی خوشحالم کرد راهنمای دکمه های بازی بود.توی نسخه 12 راهنمای دکمه ها بر اساس کنترلر XBOX بود و اگه میخواستی Player Bio رو ببینی باید چندین دکمه رو امتحان میکردی تا مثلا دکمه مورد نظر(به فرض مثال LB) رو پیدا کنی ولی توی این نسخه راهنمای دکمه ها بر اساس نسخه پی سی تنظیم شده و به جای LB و RT و . . . نوشته X،C،Q.

در کل بازی خوبی شده و تغییرات زیادی به خودش دیده و صد در صد به امتحان کردنش می ارزه.بی صبرانه منتظر انتشار نسخه نهاییش هستم

4. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض شرمندگی خدمت دوستان مشکل کرش برطرف نشده
    من فکر میکردم در هر شرایطی که توپ کرنر بشه بازی کرش میکنه و توپ رو به نفع حریف به اوت زدم و کرنر شد و دیدم مشکلی پیش نیومد برای همین اینجا اعلام کردم
    ولی وقتی کرنر به سود من اعلام شد از بازی پرید بیرون !!!!
    فعلا دارم میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه.
    باز هم شرمنده

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه سال قبل فیفا رو رویه pc بازی کرده باشی روشش همونجوریه

فقط واسه ست کردن گاهی اوقات باید چند بار بزنی که عمل کنه..مثلا اگه بخوای w رو برای سرعت بزنی شاید دفعه اول که روش اینتر زدی عمل نکنی ولی چند بار بزنی درست میشه

و این که تنظیمات ذخیره هم نمیشه..فعلا که هر بار باید ست کرد
    آره درسته باید چند بار زد
    اما با جهت ها چیکار میکنی؟ اونها اصلا ست نمیشن
    شما مگه با چه کلیدهایی بازیکنهارو حرکت میدادی همیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره درسته باید چند بار زد
    اما با جهت ها چیکار میکنی؟ اونها اصلا ست نمیشن
    شما مگه با چه کلیدهایی بازیکنهارو حرکت میدادی همیشه؟
    ببین دو مدل تنظیم هست یکی classic یکی alterntiv (مطمئن باش املاش این نیست) رو همون altere که بزاری جهت های صفحه کلید حرکت بازیکن رو کنترل می کنن... شما احتمالا رو کلاسیک تنظیم می کنی که w a s d حرکت بازیکن رو کنترل می کنن

9. 2 کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی فروم های خارجی گفتن که اگر تنظیمات کلیدها رو تغییر بدین بازی کرش میکنه ولی اگر بدون تغییر دادن تنظیمات بازی کنین در ضربات کرنر و آزاد مشکلی پیش نمیاد.
    ولی مشکلی که داره اینه که باید خودت رو به این کلیدها عادت بدی . فعلا راه دیگه ای برای جلوگیری از این مشکل اعلام نشده و تنها راه همینی است که اعلام شده.

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله کرشینگ لگینگ! برای من هم هست تازه میخواستم درایور بتای 306.02 رو برای رفع کرش معرفی کنم! که با تغییر کلید بازیها منم دچار کرش شدم....

13. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

توی فروم های خارجی گفتن که اگر تنظیمات کلیدها رو تغییر بدین بازی کرش میکنه ولی اگر بدون تغییر دادن تنظیمات بازی کنین در ضربات کرنر و آزاد مشکلی پیش نمیاد.
    ولی مشکلی که داره اینه که باید خودت رو به این کلیدها عادت بدی . فعلا راه دیگه ای برای جلوگیری از این مشکل اعلام نشده و تنها راه همینی است که اعلام شده.
    چینش پیش فرض دکمه ها برای بازی با صفحه کلید هم یه چیزی شبیه جوکه آخه!!

سرعت : shift چپ

سانتر و تکل : Space

شوت : j

جهت ها هم برای حرکت

حالا یه نگاه به صفحه کلیدتون بندازید ببینید برای یک بازی چه عذابی باید آدم بکشه!!! احتمالا باید از انگشتای پا هم باید استفاده کرد

موندم واقعا منطق اینا چی بوده؟!!!

15. 4 کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تنظیمات پیش فرض اصلا نمیشه بازی کرد. من تا اومدم با این حالت پیش فرض بازی کنم به دقیقه یک نکشیده گل خوردم ! اصلا نمیشه انگشت ها و دستت رو تنظیم کنی . انگشتها توی همدیگه گره میخوره .
    وقتی هم که تغییرش میدیم چپ و راست کرنر و ضربه آزاد به نفع ما گرفته میشه .

این First Touch فوق العاده است . بازی رو از این رو به اون رو کرده . توی فیفا 12 تا پاس میدادی بازیکنت مثل آب خوردن توپ رو میگرفت و میرفتی برای حمله و تغییر جهت های سریع هم تاثیری رو روند حرکتی توپ و بازیکن نداشت.
    ولی کافیه اینجا با یک بازیکن که کنترل توپ پایینی داره تغییر جهت سرعتی بدی اون موقع است که توپ از شما جلو میفته و تا بیای درستش کنی بازیکن حریف توپ رو گرفته .

توی حملات هم CPU خیلی خوب کار میکنه و تنوع توی حملات و حرکات اونا دیده میشه که دفاع کردن رو سخت میکنه و مثل نسخه 12 نیست که چپ و راست توپ به کناره ها بره و سانتر کنن.
    حرکات بازیکنان خودی هم در فضاهای خالی به نظرم خیلی خوب کار شده . مخصوصا موقعی که ضد حمله میزنی این قضیه بخوبی خودش رو نشون میده.

فقط حیف این مشکل بازی رو PC وجود داره و نمیذاره بقیه نکات بازی رو کشف کنیم . فعلا هنوز نتونستم یک بازی کامل انجام بدم

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی از Complete Dribling استفاده کرده؟ چطوریاست؟
    کار باهاش حال میده؟
    انجامش سخته؟
    آیا cpu هم ازش استفاده می کنه؟
    با هر بازیکنی میشه زد؟

19. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •