اولش یه کم معمولی شروع شد اما کم کم انتخابها بیشتر و تاثیر گذارتر شد .
اون صحنه توی حصار کنار اتیش واقعا قشنگ بود .
بعدش اون صحنه ی مرگ لوک که واقعا غم انگیز بود .
تیر خوردن کلمنتاین و تجدید خاطره با لی واقعا زیبا بود اون صحنه . مخصوصا دیالوگهاش .
دعوای جین و کنی و کشتن یکیشون توسط کلم واقعا میخکوب کننده بود . این صحنه دست به اسلحه شدن کلم کاملا مطابقه با اپیزود 8 از فصل 4 سریال . میدونین دیگه که کدوم صحنه رو میگم .
من کنی رو کشتم با اینکه میدونستم AJ هنوز زنده است و جین فقط داره تست میکنه کنی رو . پس طبیعیه که از اخر هم با جین موندم . کلا کاراکتر مورد علاقه ام بود تو این فصل که نتونستم ولش کنم . البته هیچ وقت کاری رو که کرد فراموش نمیکنم چون کارش اشتباه بود .
حرفای کنی اخر کار واقعا جالب بود . من موندم ایا نویسندگی این فصل رو داده بودن به G.R.R Martin ؟
دقیقا روند GOT ای داشت این فصل . یه کاراکتر رو در طی فصل محبوب کرد و در اخر مجبور بودی بکشیش . ولی بعضی ها مثل من مجبور شدن یه کاراکتری که حقش نبود رو بکشن تا کاراکتر محبوبت زنده بمونه . با روان ادم بازی میکنه TT
پایان اپیزود که بسیار زیبا تموم شد . من کنی رو کشتم و با جین هم موندم . نمیدونم انتخابهای دیگه چه نتیجه میده اما با توجه به انتخابهای اخر بازیم صحنه ی زیبایی نشون داد . عوض شدن کلم که دیگه یک دختر مهربون نیست که به هر کسی اعتماد کنه .
در اخر صحنه ای که نزدیک بود اشکم بیاد . اون نگاه پسر سیاه پوست واقعا مو به تنم سیخ کرد .
در کل شاهکار بود این قسمت از نظر من . بهترین اپیزود توی تمام اپیزودهای بازی . اپیزودی که حسش تماما مساوی بود با حس 8 قسمت پایانی فصل چهار سریال .