تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 65 اولاول ... 1151575859606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز چیزی که توی این سری بازی ها مهمه داستانه . هر انتخابه ما داستانو به یه سمت میبره چجور میگید فرقی نداره ؟!!! حتی حرف های ما باعثه تغیره داستان میشه . اینکه ما خوب باشیم یا نه . شما فقط ته داستانو نبین . کل داستانو ببین . شما اگر یه جا بتونی مثلا کنی رو نجات بدی ولی این کارو نکنی کنی میمیره . اگه نجاتش بدی جلوتر میمیره (مثلا ) . این 2 تا خیلی فرق دارن . خیلی . اگه شما نجاتش بدی شما تمامه تلاشتو واسه زنده نگه داشتنش کردی. اگه این کارو نکنی و نجاتش ندی شما نامردی کردی و دوستتو تنها گذاشتی و تلاشی واسه نجاتش نکردی . این دوتا فرق نداره ؟!!
    شما کل داستانو ببین نه تهش رو .
    خوب اینا رو که خود من گفتم . الان این تایید بود یا رد بود؟
    دقیقا همینطوره . تنها چیزی که تو این بازی مهمه داستانه . اما دارم میگم با بازی های RPG فرق داره و ملت نباید به این بازی به چشم یه بازی RPG نگاه کنی .

فرقی که این بازی با اکثر بازی های RPG داره :
    توی بازی های RPG ای که تصمیمات تو بازی تاثیر داره درخت تصمیم اینطوریه

یعنی هر انتخاب مهمی که بکنی یه نتیجه مشخص میتونه داشته باشه .

اما توی بازی ای مثل TWD انتخابها اخرش هر چی بشه در انتها یه نتیحه داره . چون در واقع هدف این بازی به هیج وجه نقش افرینی نیست بلکه هدفشون اینه که یه داستانی رو واسه ما بگن که ما هم تا حدودی قدرت انتخاب توش داریم که داستان رو اونطور که دوست داریم پیش ببریم . اسم استودیو بازی کاملا گویای اینه که هدف بازی هاشون چیه .

2. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

حالا اینارو بگذریم من که خیلی هیجان دارم و دوست دارم بدونم آخر اپیزود قبلی چی شد و کی زنده موند و کی مرد!!!!!
    2 رو دیگه!!!

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

خوب اینا رو که خود من گفتم . الان این تایید بود یا رد بود؟
    دقیقا همینطوره . تنها چیزی که تو این بازی مهمه داستانه . اما دارم میگم با بازی های RPG فرق داره و ملت نباید به این بازی به چشم یه بازی RPG نگاه کنی .

فرقی که این بازی با اکثر بازی های RPG داره :
    توی بازی های RPG ای که تصمیمات تو بازی تاثیر داره درخت تصمیم اینطوریه

یعنی هر انتخاب مهمی که بکنی یه نتیجه مشخص میتونه داشته باشه .

اما توی بازی ای مثل TWD انتخابها اخرش هر چی بشه در انتها یه نتیحه داره . چون در واقع هدف این بازی به هیج وجه نقش افرینی نیست بلکه هدفشون اینه که یه داستانی رو واسه ما بگن که ما هم تا حدودی قدرت انتخاب توش داریم که داستان رو اونطور که دوست داریم پیش ببریم . اسم استودیو بازی کاملا گویای اینه که هدف بازی هاشون چیه .
    بله کاملا درست میفرمایید ... منم همینو میگم . توی بازی rpg چیزای دیگه مهمه اما اینجا فقط داستانه که مهمه.... در هر دو سبک کل بازی به انتخاب های ما وابسته است چون مهم ترین چیزه هر سبک به انتخاب های ماست .

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6. این کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان Episode 5 اومد . بدانلودین که حرف نداره این قسمت

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من یه چی بگم؟

محتوای مخفی: شروع بازی 
    به نظرم این اپیزود که خیلی مسخره شروع شد...اون تیراندازی که اخر اپیزود قبلی دیدیم...من با خودم گفتم الان نصفشون قلع و قمع شدن.....حتی یکی از خودیهامون هم کشته نشدن....خیلی مسخره بود....
    حالا ببینم تا اخر بازی به کجا میرسه!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 27-08-2014 at 21:34.

13. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

محتوای مخفی: اپیسود 5 
    پایان زیبایی داشت، تا چند دقیقه رفته بودم تو تفکر عمیق تا مرز گریه برای kenny رفتم همه سر به سرش میذاشتن بدبخت را!
    ولی آره اول اپیسود خوب بود حداقل یکیشون کشته میشد...واسه خودشون rambo ی بودن و ما نمیدونستیم
    سیزن 3 هم که چند وقت پیش تایید شده بود
    برم بار دوم هم اپیسود را با تصمیمات دیگه تموم کنم ببینم چه فرقی میکنه

15. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تنها جمله ای که به ذهنم میرسه در مورد این اپیزود فقط اینه : "وحشیانه محشر بود"

انصافا اونجور که بازی به ادم حس وارد میکنه سریالش نمیکنه . خیلی نکات مشترکی دارن سریال و بازی که به نوع جالبی متفاوت ساخته شده .

محتوای مخفی: اپیزود 5 
    اولش یه کم معمولی شروع شد اما کم کم انتخابها بیشتر و تاثیر گذارتر شد .
    اون صحنه توی حصار کنار اتیش واقعا قشنگ بود .
    بعدش اون صحنه ی مرگ لوک که واقعا غم انگیز بود .
    تیر خوردن کلمنتاین و تجدید خاطره با لی واقعا زیبا بود اون صحنه . مخصوصا دیالوگهاش .
    دعوای جین و کنی و کشتن یکیشون توسط کلم واقعا میخکوب کننده بود . این صحنه دست به اسلحه شدن کلم کاملا مطابقه با اپیزود 8 از فصل 4 سریال . میدونین دیگه که کدوم صحنه رو میگم .
    من کنی رو کشتم با اینکه میدونستم AJ هنوز زنده است و جین فقط داره تست میکنه کنی رو . پس طبیعیه که از اخر هم با جین موندم . کلا کاراکتر مورد علاقه ام بود تو این فصل که نتونستم ولش کنم . البته هیچ وقت کاری رو که کرد فراموش نمیکنم چون کارش اشتباه بود .
    حرفای کنی اخر کار واقعا جالب بود . من موندم ایا نویسندگی این فصل رو داده بودن به G.R.R Martin ؟
    دقیقا روند GOT ای داشت این فصل . یه کاراکتر رو در طی فصل محبوب کرد و در اخر مجبور بودی بکشیش . ولی بعضی ها مثل من مجبور شدن یه کاراکتری که حقش نبود رو بکشن تا کاراکتر محبوبت زنده بمونه . با روان ادم بازی میکنه TT
    پایان اپیزود که بسیار زیبا تموم شد . من کنی رو کشتم و با جین هم موندم . نمیدونم انتخابهای دیگه چه نتیجه میده اما با توجه به انتخابهای اخر بازیم صحنه ی زیبایی نشون داد . عوض شدن کلم که دیگه یک دختر مهربون نیست که به هر کسی اعتماد کنه .
    در اخر صحنه ای که نزدیک بود اشکم بیاد . اون نگاه پسر سیاه پوست واقعا مو به تنم سیخ کرد .

در کل شاهکار بود این قسمت از نظر من . بهترین اپیزود توی تمام اپیزودهای بازی . اپیزودی که حسش تماما مساوی بود با حس 8 قسمت پایانی فصل چهار سریال .
    Last edited by Gregar; 29-08-2014 at 02:27.

17. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •