مگه اعصابت خرابه از من میشنوی بیخیال مخابرات شو هر جا دیگه هم خواستی برو یکم تحقیق کن فقط مخابرات نه . تو این یک سالی که گرفتم (گزینه ی دیگری برام وجود نداره) فقط یک ماه خوب بود !!!!
خود دانی!!!
مگه اعصابت خرابه از من میشنوی بیخیال مخابرات شو هر جا دیگه هم خواستی برو یکم تحقیق کن فقط مخابرات نه . تو این یک سالی که گرفتم (گزینه ی دیگری برام وجود نداره) فقط یک ماه خوب بود !!!!
خود دانی!!!
تنها مزیت مخابرات ، ترافیک بالا و هزینه ی کم هست دوست خوبم! در مورد دانلود باید عرض کنم که فعلا" به طور میانگین شبی 500M میشه دانلود کرد ، در مورد پینگ باید بگم که اخیرا" تایم اوت زیاد شده ؛ ولی تو حالت عادی پینگ سرور های داخلی ( مثلا" Shatel.ir ) میانگین 42 هست ! الان Speedtest یه تست می گیرم ، شبم یه دونه دیگه. همین جا می ذارم! شاد باشی!![]()
از تمامی دوستان متشکر ..
ای بابا این که 1 ماهخ قبل خوب بود الان از شانس من خراب شد !
سلام دوستان . من از بعد عید دل خوشی از این مخابرات ندارم. (بابل)
سرعت فوق العاده افت داشته.
اصلا نمیشه مدم رو رو حالت نت کانفیگ کرد(چند تا مودم تست کردم) اما حالت بریدج میشه. اما خب نمیشه با تبلت و موبایل ازش استفاده کرد.
قطعی ها خیلی زیاد شده. زمان ه ترافیک رایگان هم اصلا نمیشه سایت باز کرد چون ملت میریزن دانلود مجانی کنن!!!!!
پشتیبانی ضعیف
اما اوایل عالی بود. من تا 750کیلوبایت ریسیو داشتم.
چند مین پیش زنگ زدم ، مخابرات گفته به خاطر زیاد شدن یوزر هاست و پهنای باند کم میاد. برای همین پهنای باند خریدیم اما هنوز اعمال نشده. ایشالا که همین روزا ردیف شه.
در مورد عیدی هم که دوستان گفتن باید بگم کسی ترافیک عیدی نگرفته و زیاد شدن ترافیکشون ناشی از ایراد در برنامه اکانتینگ مخابرات هست =))
الان یه چند روزیه خوب شده هم از لحاظ قعطی و هم از لحاظ دانلود شب!!!!
یا باید لینک زیاد داشته باشه تا دانلود کنی ، یا اگه لینک کم داری ، کلا " دانلودو بیخیال شی!سیستم مخابراته دیگه! نیس سرعتا خوبه ، مشتریارو تشویق میکنه بیشتر دانلود کنن!
دیشب سرعت بهتر شده بود ! تقریبا" 1.5گیگ دانلود شد!ولی باید بگم که پینگ روزانه بالا رفته یه مقدار + اینکه من قول داده بودم Speedtest شبانه رو بذارم ؛ ولی متاسفانه سایتشو اصن نمی تونه بالا بیاره ، چه برسه به اینکه تست بگیره!
سلام و عرض ادب
دوست عزيز، سه شب متوالي شش/6 گيگ دانلود ميکنم، مشکل شما مطمئناً طبيعي و نرمال نيست، از قبل خرابيهاي چند روز اخير مخابرات هم سرويس شما مشکل داشت
قبلاً سرويسهاي ديگه اي غير از مخابرات هم داشتيد؟ اونا چطور بودند؟ طبيعي و نرمال؟ شخص ديگه اي تو منطقه مخابراتي شما وجود داره که همچين مشکلاتي داشته باشه؟
يه لينکي به شما ميدم تست کنيد ببينيد سرعتش امشب چطوره؟(خصوصي ارسال ميکنم)
موفّق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)