یعنی بگم چه چیزایی دزدیده شاخ درمیارید!
فکر کنم بیشتر ادمین بخوایم
یعنی بگم چه چیزایی دزدیده شاخ درمیارید!
فکر کنم بیشتر ادمین بخوایم
عجب ...
دوستان یه بدی هم که این بازی داره اینه که هیچ رقابتی نیست ... هیچ رنکی نیست .... هیچ هدف خاصی نیست فقط خونه بسازیم که چی بشه ؟ بعدش خونه ی بعدی و ...
از بازی خیلی خوشم میاد.... ولی این مشکلش برطرف بشه خیلی بهتره![]()
حدف داره که باو! خیل یگردنت کلفته شده ست کامل الماس Enchant شده هم داری و خیلی هم تیر داری برو nather متریال برای eye جم کن برو داخل strong hold دروازه رو باز کن برو boss رو بکش تخم اژدهارو بردار که بتونی پرواز کنی میتونی؟![]()
ادمین بیشتر واقعا احتیاج داریم!!!!!!!!!! یه نفر ام که حال داشته باشه class بزاره واسه بازیکنا!!!! ماد بزاره واسه سرور!!!!! 90 درصد اوقات هم آنلاین باشه!!!
این جواد یه لطفی بکنه 2-3 تا پلاگین باحال بزاره خیلی خوب میشه ، مثلا : پلاگین پی وی پی تیم آرنا ، پلاگین شاپ ، دانجن مستر و ...
----------------------------------------------------------------------------------
پلاگین نخواستیم بیا لگه سرورو درست کن! بهش بگی میگه از نته ایرانه!!!!
Last edited by Pure Energy; 29-04-2012 at 15:19.
من وقتی اپدیت میکنم بعد از اینکه به 13 % میرسه این ارور رو میده . میگه اپدیت شکست خورد!!!!
![]()
باو تو نت بگرد دانلود کن دیگه کاری نداره که باو!
داداش من که گذاشتم آپدیت رو سجاد هم آپلودش کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود آپولد شده توسته سجاد تی ان تی
[بـعد از دانـلود ،روی فـایل مـورد نـظر دابـل کـلیک کـنید و مـحل نـصب رو C:\Users\%username%\AppData\Roaming\.minecraft قـرار بـدید ... ].
دادا بعضی ها بخاتر این که Nether لگ میشه میان میدزدن مثلا من جولو خونمو آتیش زده بودم با خاک Nether یارو اومده بود کنده بود یه دونه هم نزاشته بود بمونه
راست میگی پلاگین ها باحاله من بعضی موقع ها میرم سرور خارجی همشون شاپ دارن همه چی میفروشن حتی Diamondپلاگین PVP هم که جواد کامل نمیکنه
بچه ها بلخره فهمیدم کجا ها Diamond هستاینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یزره توضیح بدی ؟![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 29-04-2012 at 16:53.
ای خدا اگه پلاگین نصب بشه چی میشــــــــــه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)