تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 72 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود
    همه کشورها رو انتخاب کردم نشد
    دستي چطور ميتونم فعال کنم؟ وقتي ساعت رو دستي تعيين ميکنم باز برنامه ها به وقت گرينويچ هست
    دوست عزیز
    . هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز

در اولین پست تان وقتی که سوال کردید به آن پاسخ داده شد و در پست بعدی در رابطه با wifi سوال کردید که معمولا برای استفاده از موبایل طراحی شده ولی با برنامه خاص می شود استفاده دیگری نیز بردمثل برنامه زیر
    شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
    به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
    راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
    از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
    آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.

http://www.------.com/software/1863-...2-0-26-08.html

و اگر با کابل لن و برنامه all shear بخواهید وصل شوید که توضییح کامل آن در منوالتان هست برای استفاده از عملکرد شبکه AllShareبایستی نرم افزار ، شبکه را روی PC نصب نمائید.و اگر در رابطه با dlan و allshare مطلب کاملتری خواستی بگویید تا برایت تان بگذارم.
    خیلی ممنون

اما منظور من اینه که ایا با شبکه کردن پی سی و تلویزیون امکانش هست که از تلویزیون همانند یه مانیتور استفاده کرد یا فقط میشه فایلها رو به اشتراک گذاشت ؟ و دوم اینکه در صورت وجود این امکان ایا سرعت شبکه واسه انتقال تصاویر HD مناسبه و کم نمیاره ؟ مثل اجرای یک بازی روی پی سی و دیدن اون روی تی وی .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون

اما منظور من اینه که ایا با شبکه کردن پی سی و تلویزیون امکانش هست که از تلویزیون همانند یه مانیتور استفاده کرد یا فقط میشه فایلها رو به اشتراک گذاشت ؟ و دوم اینکه در صورت وجود این امکان ایا سرعت شبکه واسه انتقال تصاویر HD مناسبه و کم نمیاره ؟ مثل اجرای یک بازی روی پی سی و دیدن اون روی تی وی .
    دوست عزیز
    بله من با لب تاب با کابل HDMI از تلویزیون بمانند مانیتور استفاده کردم و در تلویزیون حالت بازی را هم دارد فقط کیفیت تصویر از نظر رزولیشن کمی پایین می آید.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی ممنون

از طریق شبکه به طور مستقیم خیر. فقط تلویزیون هایی که قابلیت WiDi دارند و همچنین لپتاپ (اینتلی) که از این قابلیت پشتیبانی کند نیاز هست. یا سایر وسیله ها که برای استریم وایرلس طراحی شده اند. البته من کلیپی دیدم که در لینوکس از دسکتاپ ویدیو تهیه می شد و به صورت ویدیو آنلاین روی DLNA شیر می شد که از طریق هر دستگاه با قابلیت DLNA قابل مشاهده بود چنین راهکاری را برای ویندوز نیز می شود استفاده کرد.
    پخش راحت هم به بیت ریت ویدیو، نوع شبکه بی سیم، مسافت و ... بستگی دارد.

7. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    تلویزیون من 6960 هستش . دیشب یه فیلم mkv سه بعدی با فلش نگاه کردم ولی وقتی خواستم به صورت 2 بعدی ببینم نمیشد . یعنی از حالت سه بعدی خارج نمیشد.
    لطفا طریقه خارج شدن از حالت سه بعدی رو توضیح بدید .
    با تشکر فراوان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    تلویزیون من 6960 هستش . دیشب یه فیلم mkv سه بعدی با فلش نگاه کردم ولی وقتی خواستم به صورت 2 بعدی ببینم نمیشد . یعنی از حالت سه بعدی خارج نمیشد.
    لطفا طریقه خارج شدن از حالت سه بعدی رو توضیح بدید .
    با تشکر فراوان
    کافیه یکبار دکمه 3D را فشار دهید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این کار رو هم کردم و تصاویر یکی شد ولی با حاشیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این کار رو هم کردم و تصاویر یکی شد ولی با حاشیه
    یعنی چی با حاشیه؟ فیلمتون چه نوع 3D هست Hsbs یا Hou یا ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بصورت چپ و راست هستش . با حاشیه یعنی سه بعدی که بدون عینک ببینی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بصورت چپ و راست هستش . با حاشیه یعنی سه بعدی که بدون عینک ببینی
    آهان حاشیه منظورتون تصویر دوتایی هست. فقط با همین فیلم مشکل دارید، درسته؟ اگر امکانش هست لینکی از فیلم یا سایتی که گذاشته برام پ خ کنید.
    اصولا دکمه 3D یک بار فعال و یک بار غیر فعال می کنه و گوشه تصویر می نویسه غیر فعال شد و فیلم باید به صورت دوتا تصویر کنار هم نمایش داده بشه!

----
    هنوز فریمور 1021 را روی سایت نگذاشتند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •