تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 602 اولاول ... 115157585960616263646571111161561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست من .ممنون میشم جوابمو بدید
    ببخشید شما xb-700 رو هم تست کردید ؟؟؟
    این 3 تا xb منظورم xb-500 .700.1000 هست چقدر باهم تفاوت دارن ؟؟؟
    قیمتشون رو هم میدونید ؟؟؟؟؟؟
    راستی هر 3 تاشون رو آیفون جواب دادن؟؟
    700 که موجود نبود ولی 500 و 1000 بودن که اگر به 1000 نمره 10 رو بدم به 500 نمره 9.5 رو میدم اونقدر حجم صدا در کنار کیفیت بالا بود که امکان تفاوت گذاشتن خیلی سخت میشد وقتی ولوم رو تا 100 در 100 بردم حتی با گوشی موبال ارک اس گوشم درد گرفت خیلی محشر بود در کنار راحتی فوق العاده روی سر

2. 2 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه؟
    نظرتون در مورد جبرا halo 2 چیه؟
    کلا یه هندزفری بیسیم خوب معرفی کنید که تو ایران هم گیر بیاد هر مدلی باشه فرق نمی کنه ولی اگه از اینایی که پشت سر قرار می گیرن باشه بهتره به اصطلاح می گن بشون خیابونی.
    بهترین هندزفری بیسیم بلوتوث هست دیگه درسته؟

با تشکر
    بدترین کیفیت ممکن برای هدفون خیابونی وایرلس هست من خودم مدلای نوکیا رو تست کردم و یه مدل جبرا کیفیت و حجم صدا در حد این ایر 5000 هزار تومنی بود

4. این کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    در حال حاظر تمامی نمایندگی های سونی رهجو (فکر کنم 4 تا نمایندگی اونجا داره)در مجتمع پایتخت مدل xb1000 رو موجود دارن که بقیمت بسیار خوبی هم عرضه میکنن.
    من میخوام توخیابون هم استفاده کنم 1000 خیلی سایزش بزرگه درایوش 70 میلی متریه 500 رو میخوام که هیچ جا نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

700 که موجود نبود ولی 500 و 1000 بودن که اگر به 1000 نمره 10 رو بدم به 500 نمره 9.5 رو میدم اونقدر حجم صدا در کنار کیفیت بالا بود که امکان تفاوت گذاشتن خیلی سخت میشد وقتی ولوم رو تا 100 در 100 بردم حتی با گوشی موبال ارک اس گوشم درد گرفت خیلی محشر بود در کنار راحتی فوق العاده روی سر
    من شهرستان هستم از صبح به 100 تا فروشگاه حتی خود ایران رهجو هم زنگ زدم 500 رو نداشتن
    دوست عزیز اگر از جایی پیدا کردی که 2 تا داشته باشه به منم یه ندا بده .بدجور دنبالشم

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد برای حرفه ای ها :

با توجه به اینکه من کل تهرانو زیرو رو کردم استند پیدا نکردم تصمیم گرقتم که یکی از دوستان سایت همسایه به درخواست بنده استند با cnc میسازه و گفته تعداد بالا ارزونتر میشه تا 50درصد
    از دوستانی که همچین چیزی احتیاج دارن دعوت میشه برا اینکه تو تعداد هزینش واقعا معقول میشه
    پیشنهاد من شماره 3 هست که گفتن 5تاش میشه 160 تومن یعنی نفری 32 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین فدات شم من این حالت ها میتونم برات درست کنم:

1- استفاده از متریال چوب طبیعی ساخت ترکیه و با CNC برش میخوره که نتیجه 100% مثل همین عکسی میشه که شما گذاشتی و حتی بهتر. اینی که شما گذاشتی تخته لاییه، یعنی چوب لایه لایه ولی چوب طبیعی خیلی مقاوم تر و زیباتر میشه. کار نهایی شاپان+سیلر+کیلر و اگه دوست داشته باشی نیم پلی استر میخوره. روشن بودن و تیره بودن چوب رو میتونی انتخاب کنی. با چوب های زیر میتونم برات انجام بدم:
    توجه کن که این حالت گرونترین حالت ممکنه چون متریالش چوب طبیعیه

کاج: 180،000
    صنوبر: 220،000
    بلوط: 240،000
    گردو: 265،000
    ساپللی (درختان آمازونی): 300،000

2- استفاده از پلای وود (تخته لایی) و برش با CNC که شبیه همین عکس میشه ولی بصورت لایه لایه میشه. نتیجه دوباره رنگ میشه. هزینه کل حدود 100 تومن میشه

3- استفاده از MDF خام و برش با CNC که نتیجه نهایی چند لایه آستر و رنگ میخوره و یه رنگ یکدست (مشکی، قرمز، سفید یا هر رنگی که بخوای) میخوره. هزینه کلی 55 تومن میشه

یه نکته جالب: تو هر کدوم از روش ها اگه بیشتر از یدونه بخوای، دومی حداقل 50% قیمت دومی تموم میشه! بیشتر بخاطر اینکه کار کلی میشه متریال و برش و ... ارزونتر میشه. مثلا اگه با MDF یدونش میشه 55 تومن، اتگه دوتا بخوای میشه حدود 80 تومن. اگه 5 تا بخوای 160 تومن!

نکته: 5000 تومن هزینه طراحی در اتوکد به تمام هزینه های بالا اضافه میشه
    Last edited by armenak; 23-07-2012 at 20:19.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هدفون برای کامپیوتر میخوام تو مایه های 80 تومن. باس و تفکیک خوب داشته باشه. ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هدفون برای کامپیوتر میخوام تو مایه های 80 تومن. باس و تفکیک خوب داشته باشه. ممنون
    سلام
    pioneer se-m390
    هم بیس قوی و هم تفکیک قابل قبول
    موفق باشین

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قبلاً هم گفتم، اگر کسی بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صوتیش ثابت شده باشه) زیر 200 دلار بودجۀ فوق العاده ایی برای خرید هدفون تو گوشی هست
    براساس سلایق مختلف، توی این رده هدفون های مطرح اینان:

VSonic GR07 و Future Sonics Atrio MG7 و Fischer Audio DBA-02 mkII و VSonic GR01 و HiFiMan RE262 و Yamaha EPH-100

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کل ریویوی این ها روی هم 4 صفحه a4 نمیشه، فکر کنم کسی که می خواد تا 200 دلار پول هدفون بده، این حداقل کاری که باید بکنه
    منم تو هد فای خیلی چیزا ازش خوندم حتی یه سری می گفتن صداش واسته راک و متال از Se535 هم بهتره(البته شاید کمک اغراق باشته) ولی خواستم یه هم وطن هم تأیید کنه

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم تو هد فای خیلی چیزا ازش خوندم حتی یه سری می گفتن صداش واسته راک و متال از Se535 هم بهتره(البته شاید کمک اغراق باشته) ولی خواستم یه هم وطن هم تأیید کنه
    هر هدفونی برای ذائقه ایی تأیید میشه
    هدفون ها رو به نظر من دقیقاً براساس سبک موسیقی نمیشه تقسیم بندی کرد، بلکه براساس سبک فقط کلیات معلوم میشه؛ اون ذائقۀ فرده که دقیقاً مشخص میکنه چه هدفونی بخره

اینکه مثلاً کسی گفته این هدفون برای سبک راک و متال مناسبه، در اصل منظورش این بوده که برای ذائقۀ ایشون (در سبک راک و متال) مناسب بوده، حال اینکه ممکنه ذائقۀ شما چیز دیگه ایی باشه

به هر حال gr07 یکی از بهترین ها توی ردۀ قیمت خودش و تا 300 دلار هستش

در نهایت، تآیید هموطن چیز خاصی توش نهفتست که من بی خبرم؟ شما لازم نیست برید نظرات هرکسی که در مورد gr07 یا ... اونجا نظر داده رو بخونین، بلکه فقط کافیه معتبر ترین هاشون رو بخونین، لازمۀ اینکار هم اینه که معتبر ترین ها رو بشناسین
    توی داخل گوشی ها، معتبر ترین، همون لینکی بود که دادم

در مورد استفاده از ریویوی یک نفر دیگه، حتماً این مطلب رو در نظر داشته باشین:
    فقط به مقایسه های هدفون ها دقت کنین، نه واژه هایی که نشون دهندۀ سلیقۀ شخصی نویسندۀ ریویو هستش
    مثلاً وقتی یکی بیاد بگه هدفون gr06 گرمه و gr07 مقداری در فرکانس های بالا تیزه؛ این جمله به خودی خود هیچ ارزشی نداره چونکه ممکنه برای ذائقۀ اونفرد اینطوری باشه و برای یک نفر دیگه اصلاً اینطور نباشه
    ولی وقتی ljokerl میاد میگه فرکانس های بالای gr07 از eph-100 تیز تره یا gr06 از rezero صداش گرمتره؛ چنین جمله هایی کاملاً ارزشمندن و قابل استفاده

13. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هر هدفونی برای ذائقه ایی تأیید میشه
    هدفون ها رو به نظر من دقیقاً براساس سبک موسیقی نمیشه تقسیم بندی کرد، بلکه براساس سبک فقط کلیات معلوم میشه؛ اون ذائقۀ فرده که دقیقاً مشخص میکنه چه هدفونی بخره

اینکه مثلاً کسی گفته این هدفون برای سبک راک و متال مناسبه، در اصل منظورش این بوده که برای ذائقۀ ایشون (در سبک راک و متال) مناسب بوده، حال اینکه ممکنه ذائقۀ شما چیز دیگه ایی باشه

سلام
    این دقیقا همون منظور من بود که قبلا تو جلسه با هم صحبتش رو کردیم که اینجا بطور خلاصه تویه جمله خیلی خوب خلاصه شده و امیدوارم یعنی بهتره که به این صورت در مورد انتخاب نوع هدفون بهم پیشنهاد بدیم که خیلی خیلی بهتر از انتخاب هدفون بر اساس سبک موسیقی هست.
    در نهایت، تآیید هموطن چیز خاصی توش نهفتست که من بی خبرم؟
    البته نه فقط یک هموطن بلکه یه متخصص فارسی زبان منظور دوستمون بود که بنظر من سلیقه ای یک هموطن از لحاظ صدایی بیشتر نزدیک هست به سلیقه ای ما تا یک خارجی که اونهم بر میگرده به نوع و سبک موسیقی و صدایی که ما باهاش بزرگ شدیم.

15. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •