تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 201 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان من یک سوال راجع به 206 تیپ 6 مدل 86 داشتم. راستش یکی از دوستانم این ماشین را دیده

با قیمت 10800000 تومان (یک گلگیر رنگ دارد). حالا سوال اینجا است با توجه به اتومات بودن دردسر دارد

یا نه و از کجا سلامت گیربکس را بفهمیم ؟
    سلامت گیربکس رو مکانیک های مجرب و نمایندگی های ایران خودرو بهتون میگن.
    اتومات بودن دردسری نداره اگر گیربکس سالم باشه خیلی هم خوبه
    این قیمتی که دادن جالبه فکر نمیکنم تیپ 6 این مدل با این قیمت گیر بیاد حتی اگر یک گلگیر رنگ شده باشه.
    بهتره تو انتخاب ماشین دقت داشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه ال 90 مدل 87 تیپ e2slx داریم.میخوایم بفروشیم یه ماشین دیگه بگیریم.فعلا نظرمون رو ال 90 نو هست ولی میخوام ببینم اگه 4 تومن هم بزاریم روش چی میشه خرید؟مزدا 323 هم یکی از گزینه ها هست.اگه میشه یه مشاوره ای بدین

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان من یک سوال راجع به 206 تیپ 6 مدل 86 داشتم. راستش یکی از دوستانم این ماشین را دیده

با قیمت 10800000 تومان (یک گلگیر رنگ دارد). حالا سوال اینجا است با توجه به اتومات بودن دردسر دارد

یا نه و از کجا سلامت گیربکس را بفهمیم ؟
    برای سلامتی گیریبکس خودتون پشت ماشین بشینین و پند تا معکوس بدید مشخص میشه ,عموما مشکلی که پیدا میکنه اینکه وقتی با ماشین سرعت 20برید بعد به یکباره گاز بدید اگه یه حالتی مثه لگد زدن داشت مشکل داره.
    قیمتی که بتون دادن خیلی پایین هست ,حتما روی خرید دقت نمایید. قیمت صفر تا 28000000میلیون فروش داشته

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یه ال 90 مدل 87 تیپ e2slx داریم.میخوایم بفروشیم یه ماشین دیگه بگیریم.فعلا نظرمون رو ال 90 نو هست ولی میخوام ببینم اگه 4 تومن هم بزاریم روش چی میشه خرید؟مزدا 323 هم یکی از گزینه ها هست.اگه میشه یه مشاوره ای بدین
    تندر 90 E2 مدل 87 قیمت 14500000 تومان هست سالم و بدون رنگ
    اگر 4 میلیون تومان دیگه اضافه کنید حدود 18.5 میلیون تومان میشه تندر 90 فول صفرکیلومتر میتونید بخرید
    اما مزدا 323 نمیشه.برای خرید مزدا 323 تمیز و درجه یک حداقل باید از 22 میلیون تومان به بالا هزینه کنید.
    پارس ELX مدل 88 هم میتونید انتخاب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من با پولی که دارم میتونم بین 405 اس ال ایکس و l90 یکی رو بخرم
    اولین اولویتم هم با توجه به گرمای خوزستان کولر ماشینه بعدش مسائل دیگه
    می خواستم نظر شما بپرسم کدومشون بهتره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان من با پولی که دارم میتونم بین 405 اس ال ایکس و l90 یکی رو بخرم
    اولین اولویتم هم با توجه به گرمای خوزستان کولر ماشینه بعدش مسائل دیگه
    می خواستم نظر شما بپرسم کدومشون بهتره؟
    اگر ملاک های خودتون رو کاملتر ذکر میکردین خیلی بهتر بود
    چون این دو خودرو الان رقیب جدی هم هستن تو بازار
    اما از نظر کولر و خنک کردن هم شبیه به هم هستن و فرقی ندارن

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر ملاک های خودتون رو کاملتر ذکر میکردین خیلی بهتر بود
    چون این دو خودرو الان رقیب جدی هم هستن تو بازار
    اما از نظر کولر و خنک کردن هم شبیه به هم هستن و فرقی ندارن
    با تشکر از راهنماییتون
    شما مطمئن هستین از اینکه کولرهاشون یکی هستن
    دوست من ساعت 8 شب دماسنج پرشیا دمای 52 درجه رو نشون میده دیگه باقیشو خودت بخون
    توی خوزستان اولین گزینه کولر ماشینه اگه خوب نباشه یه ریال ارزش نداره که با زن وبچه خیس عرق و سرخ از شدت گرما بخواین برین بیرون
    من شنیده بودم کولرهای پژوهای 1800 خوب بوده و اینجا جواب داده ولی ازر ال 90 ی ها از هر که پرسیدم گفته تو گرما مشکل داره دونفر رو که دیدم گفتن کمپرسور کولر مگانشون سوخته
    نمایندگی پارس خودرو توی ماهشهر گفت ظهر که از ماهشهر زدیم بیرون کولر ال 90 توی راه افتاد رو فن
    حالا این tu5 ها مثه 1800 قدیمی با کولر خوب جواب میدن؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون
    توی خوزستان اولین گزینه کولر ماشینه اگه خوب نباشه یه ریال ارزش نداره که با زن وبچه خیس عرق و سرخ از شدت گرما بخواین برین بیرون
    من شنیده بودم کولرهای پژوهای 1800 خوب بوده و اینجا جواب داده ولی ازر ال 90 ی ها از هر که پرسیدم گفته تو گرما مشکل داره دونفر رو که دیدم گفتن کمپرسور کولر مگانشون سوخته
    نمایندگی پارس خودرو توی ماهشهر گفت ظهر که از ماهشهر زدیم بیرون کولر ال 90 توی راه افتاد رو فن
    كي گفته 405 1800 كولر خوبي داره؟
    از بين كولر ها 206 مخصوصا تيپ 3 به بالا خيلي خوبه و از بين 405 تي يو 5 و تندر9 خب تندر 90 كولرش بيشتر خنك ميكنه اما دوام 405 رو نداره.
    اما اگر بودجتون تا مرز 19 تومن ميرسه و يا مي تونيد اقساطي بخريد بهترين كولر در بين خودرو هاي زير 30 ميليون مربوز به سورن elx هست
    اين چيزيه كه خوده من تست كردم و از بين هيونداي ورنا-انواع پژو پارس-انواع تيپ هاي 206-تندر90-405 كه من تست كردم هيچ كدوم به سورن elx نرسيدند.
    كولر بسيار قدرت مندي داره و يكي ديگر از مزيت هاش اينه كه دريچه تهويه براي سرنشينان عقب هم داره و سيستم تهويه كاملا اتوماتيك هست.
    همچنين در بين موتور هاي خودرو هاي زير 20 ميليون بهترين موتوري كه تو شرايط سخت اب و هوايي خوزستان ميتونه بهتر دوام بياره موتور سورن elx يعني XU7 هست.
    اگر بودجتون كافي نيست به راحتي ميتونيد شرايط اقساطي يا چكي ايرانخودرو رو ورداريد

11. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون
    در کل تجربه نشون داده که کولر خودروهای با موتور XU7 عملکرد خوبی داره.
    کولر موتورهای TU5 هم خوب جواب داده دوست من 405 با موتور TU5 داره و از کولرش خیلی تعریف میکرد
    و چند بارم مسافرت جنوب داشتن راضی بودن.

13. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

كي گفته 405 1800 كولر خوبي داره؟
    از بين كولر ها 206 مخصوصا تيپ 3 به بالا خيلي خوبه و از بين 405 تي يو 5 و تندر9 خب تندر 90 كولرش بيشتر خنك ميكنه اما دوام 405 رو نداره.
    اما اگر بودجتون تا مرز 19 تومن ميرسه و يا مي تونيد اقساطي بخريد بهترين كولر در بين خودرو هاي زير 30 ميليون مربوز به سورن elx هست
    اين چيزيه كه خوده من تست كردم و از بين هيونداي ورنا-انواع پژو پارس-انواع تيپ هاي 206-تندر90-405 كه من تست كردم هيچ كدوم به سورن elx نرسيدند.
    كولر بسيار قدرت مندي داره و يكي ديگر از مزيت هاش اينه كه دريچه تهويه براي سرنشينان عقب هم داره و سيستم تهويه كاملا اتوماتيك هست.
    همچنين در بين موتور هاي خودرو هاي زير 20 ميليون بهترين موتوري كه تو شرايط سخت اب و هوايي خوزستان ميتونه بهتر دوام بياره موتور سورن elx يعني XU7 هست.
    اگر بودجتون كافي نيست به راحتي ميتونيد شرايط اقساطي يا چكي ايرانخودرو رو ورداريد
    این XU7 ها مگه کولر و کمپرس کولر و ... همشون یکی نیست؟!
    حالا با بعضی تفاونا ها که توی همه مدل ها مشاهده میشه
    حالا چطور میتونه کولرش خیلی خنک کنه؟!
    مثل این میمونه بگیم پرشیا کولر بهتری داره نسبت به 405!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •