تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 75 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

1. بنده 5 تا پست در مورد نقد بازي دادم كدوم يكيش با تيكه و طعنه در مورد AI صحبت كردم؟؟؟پست اخرم از تيكه هاي خود نقد ميشه تيكه و طعنه؟؟؟؟ممنون ميشم اگه نشون بدين و اثبات كنين..........وگرنه همه ميتونن اينطوري ادعا كنن
    2. بله درست مي گيد اشتباه كردم و نمونه خارجي اين حرفا هم هست (كه بچه ها گذاشتن)ولي دوستان ميتونستن بگن تا من خارجيشم بيارم خدمتشون نه اينكه مسخره بازي انجام بدن
    3. بايوشاك يه بازي هم تراز و موفق مثه اين بازي هست كه بنده خيلي ازش انتقاد كردم ولي طرفداراش با جنبه جواب دادن و من به خاطر جنبه اي كه اونا داشتن اسم اين بازي رو آوردم وگرنه با اسم بازي من كاري ندارم

+

اگر هم ديدين در تاپيك بايوشاك همچين اتفاقي نيفتاد اين بود كه ناظرا در اون قسمت به قول شما در نطفه خفه كردند و يا با منطق جواب دادند نه اينكه ناظرا خودشون مثه اينجا كاربر رو مسخره كنن و بعدش هم توهين كنن و بگن بهت برنخوره

خدا رو شكر سه صفحه اخير رو كه بحثا اتفاق افتاده بخوونيد بهم زننده نظم تاپيك و كسي كه كاربر رو به مسخره گرفته ميتونيد پيدا كنيد نيازي به نقل قول كردن نيست(لازمه هم بيارم)

.
    مراده عزیز من،من نه مشکلی با تو دارم نه با فن های BI،همینجا هم بهت اطمینان میدم تجربم توی صنعت گیم ثابت کرده که نه فن بازی ای بشم،نه فن بمونم....................
    در کل دنبال مقصر گشتن کاملا اشتباه هستش..............
    اگه اینجا BC بود مطمئن باش هیچ وقت وارد همچین بحث هایی نمیشدم،چون میدونم تمام بچه های P30 حداقل بزرگ فکر میکنن.............

+
    در کل ترول کردن کار درستی نیست عزیزان من،روی صحبتم با همس.............
    خواهشا هم فعلا این بحث های بی فایده و ثمر رو بذارید کنار..............
    من بیچار رو بگو اومدم اینجا یکم بحث منطقی بکنم

+
    یکی دو روز دیگه در خدمت دوستانی که میگن هوش مصنوعی ضعیف هستش میرسم
    فعلا به علت مقدمات بدبختی،نرسیدم بازی رو تموم کنم.................

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یکی دو روز دیگه در خدمت دوستانی که میگن هوش مصنوعی ضعیف هستش میرسم
    فعلا به علت مقدمات بدبختی،نرسیدم بازی رو تموم کنم.................
    انشالله ...حتما در موردش با هم بحث مي كنيم(البته تو پروفايلمون ديگه)
    موفق باشين

.

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@ hamid
    اره دقيقا گنگي شده اينجا ، تو يكدوم از جبهه ها البته يه عضو جديد ميبينيم كه الان سردسته اون جبهه هم شده با قدرت هم عمل ميكنه انصافا اون يكي جبهه البته با توجه به گندكاري DRM policy اوليه مايكروسافت اعضاش فعلا نسبتا ثابت بوده عضو شاخصِ جديدي نداره الان دقيقتر فكر كردم توازن ِ قوا بنظرم بهم ريخته البته من بشخصه ليبرال هستم هر گروهي به قدرت برسه ميتونه رو من حساب كنه مشكلي نيست
    +
    اها راستي ديروز بازي رسيد دستم خلاصه ميگم، اقا بازي خــــــيلــــــي خوبه انصافا ، بعد ١.٥ سال اولين بازيه كه قصد دارم تمومش كنم اين بحثاي چالشي و همه گيمر كُش تموم شد نظرمو كامل ميگم ( ميدونم همه بي صبرانه منتظر نقد من هستين )
    +
    دوستان يه بازي ارزش نداره دوستيامونو خراب كنيم ، سعي كنين باز سر مسائل مهم مثله طرفداري از بارسا دوستيامونو خراب كنيم ( الان مثلا من از وقتي فهميدم البرز بارساييه ديگه حتي پروفايلشوچك نميكنم ، يا سهيل همينطور ، ياحامد مثلا طرفداره رئال الان البرز ديگه جواب سلام اونو نميده (كلا پيچيدست خيلي)) ولي سرِ بازي ارزش نداره ، اصل حرفم اينه اين امتياز به هم زدن دوستيو براي مسائل حياتي تر حفظ كنين با تشكر
    P.s : يوزر جديد دو تا دوستمون هم مبارك

6. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا من که حال میکنم بازی نقد و بررسی بشه ولی کاملا منطقی و دوستانه ، نه بحث و جدل بی نتیجه و بی احترامی/تمسخر. ( البته یه ذره اش واسه چاشنی خوبه ولی بعدش دیگه خیلی بهش گیر ندن 2 طرف و تبدیل به کل کل/کدورت نشه )

سعي كنين باز سر مسائل مهم مثله طرفداري از بارسا دوستيامونو خراب كنيم
    دوستی موستی که خراب نمیشه ، پس فردا یادشون میره ، همچین باهم میگن میخندن والا دنیا مگه چند روزه

یه سری نکاتی تو نقد و بررسی بهش اشاره میشه که برای بازی بازها/ساز ها جالبه ... نقد درست.
    الان شما ها بعضی هاتون متخصص بازی شناسی یا یه گیم تستر شدید.

واقعا انیمیشن کاورگیری فوق العاده نو و جدید بود و این قسمت رو میدیدی روحت شاد میشد
    آره بابا من اولین بار که دیدم اصلا کپ کردم ... خیــلی حس خوبی داشت.
    Last edited by brain; 07-07-2013 at 00:50.

8. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

10. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تموم شد و بازی رو از همون اول با Off کردن دید مخفی شروع کردم و تمومش کردم.

به قول یکی از منتقد ها TLOU عنوانی است که تا دهه ها در موردش صحبت خواهد شد اما من می خوام بگم این TLOU نخواهد بود که در موردش صحبت خواهد شد
    این فقط و فقط Ellie خواهد بود که تا اخرت صنعت گیم در موردش صحبت خواهیم کرد.

اخرهای بازی گفتم ای کاش اصلا پا به این زمین نمیزاشتی و متولد نمیشدی که با این وضعیت وحشتناک روبرو بشی و این همه رنج بکشی

12. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فصل زمستان

این فصل یکی از بهترین قسمت های بازی بود ، فوق العاده بود اوج هنرمندانه روایت داستان و تعامل با شخصیت های بازی بود
    اون حس و حال جو بازی با جو و اتمسفری که دنیای اخرزمانی داشت همراه با فصل زمستان و دونه های برف که مثل برق میدرخشیدن
    خیلی خیلی هنرمندانه بودن ، با این که جو بازی پس اخر زمانی بود اما هنر از لابه لای کوچکترین دونه های برف خودش رو شکوفا می کرد.
    فصل زمستان از لحاظ گرافیک در بالاترین سطح بود ، شاهکار گرافیکی بازی در حد بینهایت بود

اما چیزی که بیشتر از همه منو متحیر خودش کرد نبوغ سازندگان در روایت شاهکارانه داستان بازی در این فصل بود
    درواقع فصل زمستان برای هر چه بیشتر اشنا شدن با الی بود یک فصل سرد و خشن در مقابل یک مرد و یک دختر کوچک 14 ساله اه از نهاد هر گیمری رو میطلبید

+

یکی دیگر از لوکیشن های شاهکار بازی ، اصلا این لوکیشن تعریفی نو و درسی برای تمامی سازندگان صنعت گیم خواهد بود واقعا میگم ND درس گیم سازی رو بدون کلاس اجباری با اثار خودش دارد به همگان می اموزد
    فقط در همین لوکیشن کلی حرف نهفته پنهان شده که باز شاهکار بودن بازی رو میرسونه و مهم تر ا زهمه در اینجا گوستاوو سانتالولا

محتوای مخفی: لوکیشن 
    Last edited by Layken; 08-07-2013 at 23:34.

14. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درواقع فصل زمستان برای هر چه بیشتر اشنا شدن با الی بود یک فصل سرد و خشن در مقابل یک مرد و یک دختر کوچک 14 ساله اه از نهاد هر گیمری رو میطلبید
    من که چند لحظه تو شوک بودم این صحنه رو دیدم ، گفتم دهنشون سرویس دیگه چقدر تنوع .... اونم به این شکل ...
    کلا بازی پر از سورپرایز های گیم پلی اییه که با داستان خوب مچ شده.

محتوای مخفی: این صحنه هم حس عالی ایی داشت : 

Last edited by brain; 09-07-2013 at 00:33.

16. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه
    حامد فقط بلد بودی به من گیر بدی؟ یک کلمه میگفتم سکته میزدی حالا خودت قشنگ میای تفسیر میکنی؟
    (انتظار فونت گنده و سایز 7 رو ازت داشتم حامد، You disappointed me)

18. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه

حامد فقط بلد بودی به من گیر بدی؟ یک کلمه میگفتم سکته میزدی حالا خودت قشنگ میای تفسیر میکنی؟
    فکر کنم فقط منتظر بود خودش بازیو تموم کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •