salam مسلم جان
شناختی ؟
دیسک دوم فقط توش زبونهای دیگس .الان همه دیسک اولو میفروشن و دیسک دوم به درد ماها نمیخوره.بازی هم تو دیسک اول کامله
salam مسلم جان
شناختی ؟
دیسک دوم فقط توش زبونهای دیگس .الان همه دیسک اولو میفروشن و دیسک دوم به درد ماها نمیخوره.بازی هم تو دیسک اول کامله
كسايي كه از ديرباز عاشق فضا و شخصيتا و داستان اين بازي هستن بازي رو انجام ندن.
اين بازي واسه يه طرفدار قديمي resident evil مرده چون علاوه بر كاملا اكشن شدن بازي بقيه مسايلش هم در حد متوسطي هست و يه tps نسبتا خوب ......همين.
حالا باز مكس پين درسته مكس پين نبود و بيشتر شبيه شعبان بي مخ بود ولي حداقل گيم پلي و گرافيك و كارگرداني خوبي داشت اين بازي اينارم نداره
كلا يه طرفدار قديمي اين بازي بهتر بره قاطي طرفداراي مكس پين و نينجا گايدن و سايلنت هيل و فاينال فانتزي بشه و شماره هاي قبلي بازي كنه
+
اگه ميانگين امتياز بازي(از سايت متا) بالاتر از ٨٥ باشه من تا يه ماه نميام سايت
.
مرسی حامد برای نقدی که گذاشتی, من خودم بازی رو نگرفتم فعلا... ولی با این حال میگیرم ببینم کپکام چه شاهکاری ساخته
این حس evil4 رو که بده خوبه ولی مشکلاتی که اشاره کردی مشخصا چیز جالبی نیسته باعث میشه همون چیزای خوبم از بین بره...
در کل انتظار هایی که بعد از انتشار شماره 5 طرفدار ها داشتن چیزی نبوده که باعث بشه بازیباز رو به خودش جذب کنه من یادمه همون دمو گیم پلی های این بازی رو که تو نمایشگاه گذاشته بودن واسه اون همه باگ میخندیدن... باگ ها رو هم درست نکردن!!! واقعا کپکام چیکار میکنه مشخص نیست!
+
حامد, مرحله لیون رو اینطوری گفتی وای به حال کریس و جیک! : دی
خوبه خیر سرشون هم بازیو یه ماه زودتر دادن بیرون
ماها حاضر بودیم این یه ماه هم صبر کنیم ولی حداقل یه بازی بدون ایراد گیرمون بیاد
من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم
یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)
من کلا مخالف بازی نکردنم ! به هر حال اسم اویل روشه هرچقدم چرت باشه باس بازی کردو دید چ بلایی سر بازی آوردن !
بنده که بعد از تجربه وحشتناکی که سر ORC داشتم و کلی پول بیزبون رو دادم و همون روز اول خریدمش . سر این صبر میکنم وقتی ارزون شد![]()
دههههه..من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)این لوس بازی ها رو بذارید کنار دیگه..
هر بازی باشه به قول دوستمون اسم رزیدت اویل روش هست و پشتش یه شرکت بزرگ به اسم کپ کام.
اونو خودشون از من و شما بیشتر میدونن که یه بازی ، چقدر باید تغییر و تحول توش ایجاد بشه که بهتر بشه
این بازی هم هر چی باشه مطمئن هستم از شماره RE 5 که وسط آفتاب آفریقا بود بهتر هست...![]()
نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)
در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.
+
البته:
در مورد خود بازي هم بگم كه بازي رو ميشه resident evil 5 با گرافيك پايينتر تصور كرد كه البته جنگولك بازيهاي زامبي ها بيشترم شده......در نتيجه اگه كسي فرم شماره ٥ رو تحمل كرده باشه اين بازي هم واسش راضي كننده خواهد بود
(احتمالا هم امتيازاش كمي كمتر از همين 5 خواهد بود و به عنوان يه بازي ممفك از قبلي ها چيز خيلي خوبيه)
.
Last edited by halflife g; 29-09-2012 at 22:11.
واقعا چقدر سطح انتظارات بالا رفته . میدونین از همونی نشعت گرفته که اکثرا کسایی که میگن بازی نکنیم نسخه های قبلی رو بازی کردن و به خاطر تغییر سبک دیگه خوششون نمیاد .
من که فقط نسخه 5 رو بازی کردم و خداییش خوشم اومد و حتی یه 8 دوری رفتم تا اخرش . انلاینش هم جالب بود که دونفره میزدیم .
در کل به خاطر همونه که نسخه های قبلی رو بازی کردین و این نسخه دیگه نمیچسبه . کلا سبک اویل عوض شده . چه فیلماش چه بازیش . فیلم رزیدنت 1 و 2 رو اگه یادتون باشه لااقل یه کم عوامل ترس و هیجان توش بود . اما الان که دیگه به هم ریخته . دمنیشن رو هم که دیگه مثل بازیش ساخته بودن و کلا دیگه اون رزیدنت سابق نیست .
راستی این بازی الان گرافیکش از نسخه 5 پایینتره ؟ اخه چرا ؟ نسخه 5 که واقعا گرافیکش حرف اول رو میزد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)