دقیقاً همین توضیحاتی که دوستمون گفت رو انجام بده.کمتر از 24 ساعت انجام میشه.معمولاً حتی کمتر از 12 ساعت.
من الان 512 زدم.
دقیقاً همین توضیحاتی که دوستمون گفت رو انجام بده.کمتر از 24 ساعت انجام میشه.معمولاً حتی کمتر از 12 ساعت.
من الان 512 زدم.
دوستان چند تا سوال دارم من سیم کارت دیتا گرفتم بعد از سه روز فعال شد
الان بدون خرید حجم دارم از نت استفاده میکنم ابتدا کار پیش سیم کارت چقدر اعتبار در اختیار میزاره
رایتل هم مثل ایرانسل در صورت اتمام زودتر از موعد حجم بسته خریداری شده امکان شارژ مجدد تا پایان دوره نیست؟
سلام
من بسته 4 گیگابایتی 90 روزه رو برای سیم کارتم فعال کردم و این بسته دارای 4 گیگابایت ترافیک رایگان شبانه نیز می باشد، می خواستم بدونم در چه ساعاتی می توانم از این 4 گیگ شبانه استفاده کنم ؟
آیا باید تنظیمات دیگری را نیز انجام بدم ؟
ممنون
سرعت دانلود رو چنده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کد #140* رو بزن مینویسه چه مقدار اعتبار ریالی و چه مقدار اعتبار حجمی داری.
سلام
این اپراتور امکان انتخاب شماره دلخواه از طریق وبسایتش رو داره؟
سلام
دوستان امکان خرید سیم کارت اعتباری به صورت آنلاین هست یانه؟ آخه تو راهنما نوشته فقط انگار سیم کارت دائمی میشه خرید و دیتا
پولمون که به سیم کارت دائمی نمیرسه ، سم کارت دیتاش هم قیمتای اینترنتش خون باباش رو گذاشته
میشه اعتباری به صورت آنلاین ثبت نام کرد یا نه؟
سلام دوستان
من قصد دارم از رایتل به صورت وایرلس استفاده کنم یعنی چند نفر توی خونه بتونن ازش استفاده کنن.همون طور که میدونید مودم های 3G از پورت usb هستند و امکان وای فای ندارند و هر نفر باید یک مودم و یک سیم کارت جداگانه بخره .حالا من تو فکر این بودم که مودم رایتل رو به یک روتر متصل کنم که امواج رو به صورت وای فای پخش کنه .حالا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که بتونه کمک کنه ؟
ممنون میشم
عزیز چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی مودم 3g که وایفای هم داره هست قیمتش هم زیاد فرقی نداره ، فکر کنم واسه شرکت vodafon بود که یه مدلش این قابلیت رو داشت
نقشه ها کاملا باز هستند و بدون هیتلرشکن لود میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)