تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 91 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و تشکر فراوان از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زحمت میکشند و ما رو راهنمایی میکنند، من این تاپیک رو هر روز دنبال میکنم ولی متاسفانه دیگه klipsch عزیز اینجا نیست حالا علتش هم برای ما مشخص نشد که برای چی بن شدن. من خودم دنبال یک اسپیکر ایستاده خوب هستم البته متاسفانه قیمت ها دستم نیست که اصلا چه برندها و با چه قیمتهایی در حال حاظر تو بازار موجود هست تو سایت What Hi-Fi که ماشالله بی نهایت Floorstanding لیست شده ولی ما تو ایران متاسفانه محدودیت انتخاب داریم باید دید چی تو بازار گیر میاد و با قیمت هم مناسب باشه... بعضی برندها مثل Audio Lab، Wharfedale ، Quad بصورت محدود شاید باشه که من از نمایندگی اینها که آقای پورسرخ هست پرسیدم ایشون هم گفت بخاطر نوسانات قیمت اکثر اجناس تو بازار نیست و باید بر مبنای بودجه تصمیم گرفت که چه ست خوبی میشه جمع کرد.

اسپیکرهای ایستاده فوکال سری 700 یا 800 که دیگه نیازی به تعریف ندارن ولی خب در عمل باید صداشون رو شنید شاید با یک سبک موزیک جواب بدن و با سبکهای دیگه نه به هر حال چون امکان تست همه مدلها نیست باید ریسک کنیم و یه چیزی برداریم. ضمنا آکوستیک محیط هم خیلی تاثیر داره دیگه همه در جریان هستند مثلا یه اسپیکر ممکنه تو شوروم صداش کاملا متفاوت با محیط یک اتاق باشه بنابراین امکان خطا هست. در مورد مانیتور آودیوها تا اونجایی که هم من گفته های دوستان رو اینجا خوندم و تو سایتهای انگلیسی نظر مثبت زیاد نیست و همینطور سروین وگا که برند شناخته شده ای به حساب نمیاد، تو سایت چاره Paradigm Monitor 11 رو دیدم که دو تومن زده بودن که نماینده اش هم باید شرکت جم باشه نمیدونم چیز خوبیه یا نه. خساسیت اسپیکرهای موجود بالای 90 دسبیله که با ده وات میشه به 100 دسیبل رسوندشون تو فاصله یک متری که میزان خوبی برای گوش دادن به موزیک تو یه اتاق کوچیک هست.

در مورد امپ ها هم من خیلی تحقیق کردم PM6004 گزینه خوبیه ولی فکر نمیکنم تو ایران موجود باشه باز باید از نمایندگی پرسید در کنارش Azur351A ، A-S500 و NAD C326BEE گزینه هایی که یه مقدار مطرح هستن.

از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می پرسم شما فرض کنید من 2 تا 2.5 بتونم برای اسپیکر و تا دو تومن هم برای امپ بزارم به نظر شما چه انتخاب هایی میشه داشت؟ من دنبال مینی های فای و رسیورهای AVR نیستم فقط امپ استریو باشه.

سورس هم که کامپیوتر هست البته خروحی Line-Out کارت آنبرد جالب نیست ولی فعلا کار رو راه میندازه بعدا میشه یه کارت صدای خوب مثل M-Audio Audiophile 2496 یا یه USB DAC سر فرصت خرید.

ممنون...

2. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

mr_rayan عزیز
    ممنون از راهنماییتون.
    خواهش می کنم صفحه 59 رو ببینید.
    مطالب دوست دیگری به اسم featit با صحبتهای بنده در جوابها، قاطی شده. من اصلا دنبال صدای دیسکویی نیستم از سروین هم سر در نمی ارم. دوست عزیزمون به درخواستهای من و featit با هم جواب دادن.
    من امپ marantz و اسپیکر monitor audio bx2 مد نظرم هست با نیم نگاهی به yamaha a-s500
    در مورد اسپیکرها هم واقعا نقدهای مثبت زیادی شنیدم که اون رو هم حتما باید بشنوم.
    تصمیم دارم اسپیکرها را با هر دو امپ تست کنم. (بودجه هم باید در نظر باشه)
    بازم ممنون شما هستم.
    Last edited by mikaeil1238; 02-01-2013 at 23:18.

4. این کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr_rayan عزیز
    ممنون از راهنماییتون.
    خواهش می کنم صفحه 59 رو ببینید.
    مطالب دوست دیگری به اسم featit با صحبتهای بنده در جوابها، قاطی شده. من اصلا دنبال صدای دیسکویی نیستم از سروین هم سر در نمی ارم. دوست عزیزمون به درخواستهای من و featit با هم جواب دادن.
    من امپ marantz و اسپیکر monitor audio bx2 مد نظرم هست با نیم نگاهی به yamaha a-s500
    در مورد اسپیکرها هم واقعا نقدهای مثبت زیادی شنیدم که اون رو هم حتما باید بشنوم.
    تصمیم دارم اسپیکرها را با هر دو امپ تست کنم. (بودجه هم باید در نظر باشه)
    بازم ممنون شما هستم.
    ببخشید من متوجه نبودم.
    خب دنبال مانیتور آئودیو اصلا نباش.
    بلندگوی کارکرده خوب هم میتونی بگیری اگر با بودجه کم صدای عالی میخوای.نظرت در مورد B&W چیه؟

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سورس هم که کامپیوتر هست البته خروحی Line-Out کارت آنبرد جالب نیست ولی فعلا کار رو راه میندازه بعدا میشه یه کارت صدای خوب مثل M-Audio Audiophile 2496 یا یه USB DAC سر فرصت خرید.

ممنون...
    میتونید یه DAC (غیر USB) بگیرید و خروجی اپتیکال کامپیوترتون رو بهش وصل کنید.
    اگه اهل کارهای الکترونیکی هم باشید حتی خودتون میتونید بسازید!
    در این مورد من یه پروژه برای ساخت در صفحات قبلی گذاشتم.
    Last edited by BraveKnight; 03-01-2013 at 01:06.

8. 2 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

mr_rayan گرامی از نظرات شما همشیه استفاده می کنیم.
    پس تا اینجا با بودجه ای که دارم رسیدیم به
    امپ :
    - marantz pm6004
    - yamaha a-s500
    اگه دوستان این امپ ها رو تایید کنن میرم اول هر دوتا رو گوش می کنم یکی رو انتخاب می کنم بعد با اون امپ چند تا اسپیکر تست می کنم چطوره؟ البته می تونم کمی بیشتر برا اسپیکر هزینه کنم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by mikaeil1238; 03-01-2013 at 10:05.

10. این کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr_rayan گرامی از نظرات شما همشیه استفاده می کنیم.
    پس تا اینجا با بودجه ای که دارم رسیدیم به
    امپ :
    - marantz pm6004
    - yamaha a-s500
    اگه دوستان این امپ ها رو تایید کنن میرم اول هر دوتا رو گوش می کنم یکی رو انتخاب می کنم بعد با اون امپ چند تا اسپیکر تست می کنم چطوره؟ البته می تونم کمی بیشتر برا اسپیکر هزینه کنم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دوتا آمپ عالیه.marants جدیدتره.
    برای بلندگو چقدر میخوای هزینه کنی؟قیمت این مدلایی که نوشتی داری؟

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اسپیکرها رو نه قیمت ندارم چون انتخاب نکردم هنوز
    تا 1100 هم برا اسپیکر .
    Last edited by mikaeil1238; 03-01-2013 at 11:23.

14. این کاربر از mikaeil1238 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با 1100 نمیدونم تو این بازار چی میشه گرفت.بعید می دونم چیز خوبی گیرت بیاد.یه استعلام قیمت بگیر ببین قیمت ها تو چه سطحیه.

16. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

mr_rayan گرامی
    ممنون از راهنماییهاتون
    شما یه لطفی بکنید : برای این امپها چند تا اسپیکر پیشنهاد بدین که خوب به هم بخورن، قیمت رو در نظر نگیریم. با توجه به قیمتهاشون بعدا تصمیم بگیریم کدوم رو بخریم. منظورم اینه که اسپیکر خوب ولی خارج از توانایی امپ مورد نظر من مسلما به درد من نمی خوره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و تشکر فراوان از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زحمت میکشند و ما رو راهنمایی میکنند، من این تاپیک رو هر روز دنبال میکنم ولی متاسفانه دیگه klipsch عزیز اینجا نیست حالا علتش هم برای ما مشخص نشد که برای چی بن شدن. من خودم دنبال یک اسپیکر ایستاده خوب هستم البته متاسفانه قیمت ها دستم نیست که اصلا چه برندها و با چه قیمتهایی در حال حاظر تو بازار موجود هست تو سایت What Hi-Fi که ماشالله بی نهایت Floorstanding لیست شده ولی ما تو ایران متاسفانه محدودیت انتخاب داریم باید دید چی تو بازار گیر میاد و با قیمت هم مناسب باشه... بعضی برندها مثل Audio Lab، Wharfedale ، Quad بصورت محدود شاید باشه که من از نمایندگی اینها که آقای پورسرخ هست پرسیدم ایشون هم گفت بخاطر نوسانات قیمت اکثر اجناس تو بازار نیست و باید بر مبنای بودجه تصمیم گرفت که چه ست خوبی میشه جمع کرد.

اسپیکرهای ایستاده فوکال سری 700 یا 800 که دیگه نیازی به تعریف ندارن ولی خب در عمل باید صداشون رو شنید شاید با یک سبک موزیک جواب بدن و با سبکهای دیگه نه به هر حال چون امکان تست همه مدلها نیست باید ریسک کنیم و یه چیزی برداریم. ضمنا آکوستیک محیط هم خیلی تاثیر داره دیگه همه در جریان هستند مثلا یه اسپیکر ممکنه تو شوروم صداش کاملا متفاوت با محیط یک اتاق باشه بنابراین امکان خطا هست. در مورد مانیتور آودیوها تا اونجایی که هم من گفته های دوستان رو اینجا خوندم و تو سایتهای انگلیسی نظر مثبت زیاد نیست و همینطور سروین وگا که برند شناخته شده ای به حساب نمیاد، تو سایت چاره Paradigm Monitor 11 رو دیدم که دو تومن زده بودن که نماینده اش هم باید شرکت جم باشه نمیدونم چیز خوبیه یا نه. خساسیت اسپیکرهای موجود بالای 90 دسبیله که با ده وات میشه به 100 دسیبل رسوندشون تو فاصله یک متری که میزان خوبی برای گوش دادن به موزیک تو یه اتاق کوچیک هست.

در مورد امپ ها هم من خیلی تحقیق کردم PM6004 گزینه خوبیه ولی فکر نمیکنم تو ایران موجود باشه باز باید از نمایندگی پرسید در کنارش Azur351A ، A-S500 و NAD C326BEE گزینه هایی که یه مقدار مطرح هستن.

از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می پرسم شما فرض کنید من 2 تا 2.5 بتونم برای اسپیکر و تا دو تومن هم برای امپ بزارم به نظر شما چه انتخاب هایی میشه داشت؟ من دنبال مینی های فای و رسیورهای AVR نیستم فقط امپ استریو باشه.

ممنون...
    سلام دوست عزیز
    اگه دنبال آمپ مارانتز میگردی جایی صراغ دارم که چند نمونه با قیمت مناسب داره.اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بگم عزیز......ممنون.

19. این کاربر از ariya20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •